Åndenes makt besøker Ticket Moss

Hos Ticket Reisebyrå i Moss har vært en del uforklarlige hendelser. Rar lukt og ødelagte stoler har vært hverdagen til de ansatte i byrået. På søndag kan du se en hel episode fra Ticket Moss på Åndenes makt på TVNorge.

Få med deg Åndenes makt på søndag 23. november. Her er programleder Tom Strømnæss foran byrået. Foto: TVNorge

Få med deg Åndenes makt på søndag 23. november. Her er programleder Tom Strømnæss foran byrået. Foto: TVNorge

– Etter en del ubehagelige hendelser her på kontoret valgte vi selv å ta kontakt med Åndenes makt. Vi har hatt uvanlig ofte trøbbel med nettverket og all elektronikken vår. Alle her har merket det ganske tydelig på oss at her er det noe «rart». Heldigvis valgte Åndenes makt å hjelpe oss, sier Marianne Bogdanoff, selgerleder i Ticket Moss.

De ansatte i Ticket Moss er nå veldig spente på reaksjonene til venner, familie og ikke minst kundene når programmet blir vist på søndag. Samtidig spøker de selv i butikken med å by på ”spøkelsesrabatter” på enkelte reiser.

– Vi fant ut at vi måtte gjøre noe artig ut av dette når det nå nærmer seg sending på TVNorge. Litt galgenhumor og rabatter til kundene letter litt på nervøsiteten nå som vi snart får se oss selv på TV, forteller Bogdanoff.

Søndag 23. november klokken 21.30 vises episoden der Åndenes makt besøker Ticket Reisebyrå i Moss. Se den også i reprise på dplay.no.

ticketnoinsta