Drømmecruise med Allure of the Seas

Drømmecruise

Sommeren 2020 seiler det prisbelønte skipet Allure of the Seas fra havnen i Barcelona klar for en sommer i Middelhavet. Skipet er nyrenovert og oppgradert, noe som gjør at du får en opplevelse helt utenom det vanlige. Velger du å reise med Allure of the Seas er du garantert en fantastisk sommer i 2020. Allure of the Seas blir det største og mest innovative skipet som seiler i Europa fra sommeren 2020. Få med deg det beste av Middelhavet på reiseruter som dekker alle de populære klassikerne. Med uendelige utflukter å velge mellom, er dette den heftigste måten å oppleve et kontinentets mange eventyr. Føl deg som hjemme på det som nærmest blir et flytende hotell. Dra på et drømmecruise og få med deg Middelhavets høydepunkter på en og samme tur! 

Drømmecruise

Denne Oasis Class-favoritten tar eventyr til nye høyder. Oppdag nye, spennende opplevelser på alle dekkene til det oppgraderte Allure of the Seas – fra nye sklier og attraksjoner til nydesignede områder for barn og tenåringer. Nyt kvelden med flere barer enn noe annet skip og gled deg over de mange mulighetene om bord. Dette cruiseskipet er anerkjent for sin flotte underholdning om bord, spennende attraksjoner og inspirerende reiseruter, og er allerede kåret til beste store cruiseskip, beste underholdning og beste individuelle skip – og det er bare så vidt begynt.

Drømmecruise

Allure of the Seas byr på noe for enhver smak. Her finner du alt fra full avslapning kun for voksne i Solarium til fullt adrenalinkick i den høyeste sklien til sjøs, Ultimate Abyss℠. Eller skli ned The Perfect Storm – vannsklietrioen som tar helt av på spenningsmåleren. Også de små finner uendelige måter å ha det gøy på i den interaktive vannparken Splashaway Bay℠. Våt og vill moro venter rundt hvert hjørne.
 Drømmecruise
Vakre reisemål og topp underholdning er ikke det eneste du kan se frem til på ferien – smaksløkene dine kan også vente seg et eventyr. Blant annet herlig italiensk mat i Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar, autentiske grillfavoritter på Portside BBQ℠, samt enkel og likevel elegant mat i en komfortabel og moderne atmosfære på 150 Central Park. Pass på å ha appetitten på plass.
Det er ingen grunn til å legge seg om kvelden, for moroa har bare så vidt begynt. Ta en kveld i teateret og dans til favorittlåtene dine i ABBAs Mamma Mia! og bidra deretter selv med alt fra musikaler til kjente melodier på hovedscenen eller i et privat rom på nye Spotlight℠ karaoke. Lyst på en kveld ute med partneren? Bestill en drink i binærkode fra robotbartenderne i Bionic Bar før dere danser til de beste coverbandene i bransjen i Music Hall.

Drømmecruise

Har du lyst til å reise på cruise med Allure of the Seas sommeren 2020? Les mer om skipet og send forespørsel her. Du kan også ringe 21 49 39 00 for personlig service eller besøk din nærmeste Ticketbutikk, finn din nærmeste butikk her.

//Innlegget er i samarbeid med Royal Caribbean

ticketnoinsta