Våre beste London-tips!

London er byen nordmenn alltid vender tilbake til på weekendtur, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor; her finner du shopping i verdensklasse, mye kultur samt mat og drikke fra alle verdensdeler. De fleste tipsene om London som går igjen er serverdigheter som London Eye, Big Ben, Buckingham Palace og Oxford Street. Men om du har vært i London før og sett alt dette, eller bare vil ha noen gode tips til andre ting å gjøre har vi samlet noen til deg. Her er 8 av våre beste tips til London!

 

 1. Westfield

  Westfield er et kjøpesenter som ligger i Shepherd’s Bush, bare noen få minutter med tube’n utenfor kjernen av London. Her finner du det alle meste av butikker du kan ønske deg, i alle prisklasser. Perfekt hvis du er lei av å traske langt og vil ha alt på et sted!


 2. Hakkasan

  Hakkasan er en verdenskjent asiatisk restaurantkjede, men originalen ligger i London. Nå finnes det riktignok to i byen, men en av de er uansett verdt et besøk for middag. Det lønner seg å booke bord en stund i forveien. Her får du fantastisk mat og deilige drinker, prøv gjerne signaturdrinken “The Hakka”.

   

 3. Radio Rooftop Bar

  Radio Rooftop Bar på ME by Melia Hotel er verdt et besøk om været tillater det! Terrassebaren ligger i hotellets 10 etasje og har en fantastisk utsikt over Thames og London’s skyline. Perfekt for champagnebrunch, gode drinker og småretter, eller Afternoon Tea. Hver lørdag og søndag arrangeres det brunch her.

 4. Liberty

  Liberty er et lite, eksklusivt og utrolig sjarmerende kjøpesenter som ligger litt gjemt i Regent Street. Liberty består av flere etasjer med unike og nyskapende varer med en vintage look. Utvalget varierer i alt fra klær til dame, herre og barn, tilbehør, stoffer, interiør, gaveartikler, skjønnhet og mat.
  Foto: James Petts

 5. The Ivy Kensington Brasserie
  Fantastisk sted for frokost, lunsj, brunch og middag som ligger i Kensington High Street. Utrolig god mat, gode drinker og ikke så verst priset. Perfekt for et liten pause i shoppingen.
 6. PingPong
  Kjede av Dim Sum-restauranter som finnes flere steder i London. En litt rimeligere og mer casual utgave av Hakkasan med veldig god mat og god stemning, perfekt for middag med venner! Også veldig gode priser.
 7. The Rum Kitchen
  Fantastisk sjarmerende autentisk liten karibisk bar som du blant annet finner i Notting Hill, med helt fantastiske drinker (og helt sikkert veldig god mat).
  Visstnok et perfekt sted å dra ut fredag og lørdag kveld hvis du er ute etter noe annet enn fancy utesteder og pub’er.
 8. Winter Wonderland

  Et tips som bare gjelder før jul, men vi tar det med likevel. I seks uker før jul hvert år gjøre Hyde Park om til Winter Wonderland, hvor du finner den største skøytebanen i England, sirkusshow og et kjempestort marked med gaver, mat og varm drikke. Skikkelig julestemning!

 

Bestill din tur til London her.

 

ticketnoinsta

Kommentarer

Stengt for kommentarer