Reisetips! Cruise i Karibien

Lyst å reise på cruiseferie i Karibien? Royal Caribbean seiler hver uke året gjennom på 7-netters cruise fra Miami, Fort Lauderdale og Port Canaveral i Florida. Legg cruiseferien til høst og vinterhalvåret så har du noe å se frem til når det er mørkt og kaldt hjemme.

Et cruise er en perfekt måte å oppleve Karibien på. Kofferten pakker du ut en gang – deretter har du hotellrommet med deg på hele ferien. Tenkt deg å våkne opp til en ny destinasjon hver dag, slik får du mye ut av ferien. På et cruise med Royal Caribbean opplever du vakre øyer, paradisstrender, samt mange opplevelser ombord. Skipene er fulle av fasiliteter! Spis nydelig mat, få med deg fantastisk underholdning, sol deg på dekk ved bassenget, bli med på forskjellige sportsaktiviteter eller koble av i spaet. For barna finnes det barneklubber og mange aktiviteter å utforskre ombord. Reis i høst eller vinter, da er det ekstra deilig å koble av med sol og varme i eksotiske Karibien.

Kortcruise i Karibien

Cruise i Karibien passer perfekt å kombinere med ferie i Florida. En kombinasjonsferie gir deg enda flere opplevelser på en og samme reise. Hva med noen dager i Miami eller Fort Lauderdale, en tur til Key West eller Orlando kjent for de mange spektakulære fornøyelsesparkene? Royal Caribbean tilbyr fantastiske kortcruise fra 3 til 5 netter. Opplev destinasjoner som blant annet Bahamas, CocoCay, Costa Maya og Cozumel.

Karibien

For mer informasjon og bestilling kontakt Ticket på tlf. 21 49 39 00 eller besøk din nærmeste Ticket butikk.

// Innlegget er i samarbeid med Royal Caribbean.

ticketnoinsta