Feriefavoritten Mallorca

Det er ikke uten grunn av mange velger å legge sommerferien til denne klassiske ferieøya i Middelhavet. Her finner du fantastiske badestrender, tapasbarer, flott natur og shopping. Mallorca har noe for alle enten du reiser med kjæresten, familie eller venner.

De mest populære reisemålene på Mallorca er Alcudia med flotte sandstrender og familievennlig atmosfære , Cala Bona med familievennlige hotell og fantastiske strender, og Palma som er Mallorcas hovedstad med gode restauranter, shopping og folkeliv. Her er noen tips til deg som ønsker å legge sommerferien hit.

Alcudia

På nordkysten av Mallorca ligger familienes favoritt, Alcudia. Her finner du en 14 kilometer lang sandstrand som er både langgrunn og barnevennlig. Langs stranden går det en strandpromonade med butikker, strandbarer og restauranter. Hotellene har kort vei til stranden og du finner blant annet Vings eget hotell Sunwing Alcudia Beach. I utkanten av Alcudia finner du det store badelandet Hidropark Alcudia og litt innover på øyen finner du det ‘gamle’ Alcudia som er en av Mallorcas største turistattraksjoner. Om du vil se mer av øyen er det fint å leie bil så kommer du deg enkelt rundt og du kan for eksempel dra inn til øyas hovedstad Palma for en shoppingdag.

Cala Bona

Cala Bona

Nord for Cala Millor på østkysten av Mallorca finner du Cala Bona. Dette feriestedet er perfekt for deg som ønsker en fredlig og rolig ferie, nær havet og naturen. Her ligger en av Mallorcas beste strender som også er langgrunn og barnevennlig. Det er flere caféer og restauranter nær stranden. Cala Bona var en gang en liten tradisjonell fiskelandsby. I den utbygde fiskehavnen finner du fargerike fiskebåter og flere gode restauranter med varierte menyer og hyggelig stemning.

Palma

Palma

I Palma får du en kombinasjon av storby og strand. Denne spennende, lille storbyen byr både på uteliv, kulturliv, kaféliv og shopping. Besøk den kjente katedralen Catedral de Palma, eller Museo de Mallroca for å lære øyas kultur og historie. Bak katedralen ligger gamlebyen som er hyggelig og genuin. I Palma kan du bo midt i byen og likevel gå til stranden eller bo på ett av strandhotellene. Nærmeste strand ligger ca 15 minutter å gå fra katedralen. Om du vil besøke andre strender utenfor byen går det buss til blant annet Can Pastillas, Platja de Palma, Palma Nova og Magaluf.

Tips! Akkurat nå har Ticket en kampanje hvor du får 500 kr i rabatt på reiser med Ving. Tilbudet gjelder per booking til alle charterreisemål hele sommeren fra 1/5 til 25/9 fra alle avreiseflyplasser i Norge. Gjelder nybookinger og pakker med fly og hotell. Kampanjen varer til og med 30/1-18.

Kontakt Ticket for bestilling på tlf. 21 49 39 00 eller finn din nærmeste Ticket butikk her.

Se tidliger blogginnlegg om Mallorca her.

// Innlegget er skrevet i samarbeid med Ving.

ticketnoinsta