5 ting å gjøre i Paris om høsten!

Paris er en av de mest populære storby-reisemålene for nordmenn, og byen er spesielt vakker om høsten. Ta en romantisk tur med din kjære, eller ta med hele familien for å oppleve fantastiske Paris!

Julemarked

Hvem drømmer vel ikke om et fantastisk julemarked i Paris? Det enkleste julemarkedet å støte på i Paris er det som ligger rett ved Champs-Elyses. Ta metroen til Place de la Concorde, og du treffer rett på markedet. Du kan også ta turen til Saint-Germain-Des-Prés og julemarkedet som også er kjent som julenisselandsby. Det er et tradisjonelt julemarked med god mat, moro og håndverk. Saint-Germain-des-Prés for å komme til dette markedet. Julemarkedet på Trocadero er ideelt for de som kommer med barn. Det ligger rett ved Eiffeltårnet, og her finnes det en islandsby der man kan stå på skøyter, og over 100 boder der du kan kjøpe forskjellige juleprodukter. Dette er det lengste julemarkedet og det perfekte om du kommer med barn. Perfekt for barn er også julemarkedet i Disneyland. Her er det juleprogrammer og markeder i perioden mellom 11 november og 8 januar.

Disneyland

Utvid Paris-turen med et besøk til Disneyland! Disneyland Paris har to parker, Disneyland Park der du kan oppleve alt det fantastiske Disney har å tilby, samt Walt Disney Studios som tar deg med på en reise i filmenes verden. Vi hjelper deg med både transfer, hotell og inngangsbilletter til begge parkene!

Paris Saint-German

I Paris er det Paris Saint-Germain som gjelder på fotballfronten. Opplev en hjemmekamp på Parc des Princes, vi hjelper deg med å booke billettene!

Moulin Rouge

Like i nærheten av Montmartre ligger den elegante, tradisjonsfylte og glamorøse kabaretscenen Moulin Rouge. Siden åpningen i 1889 har kabaretsalen kunne tilby forrykende og sensuelle danseshow. Ønsker du å gå på en forestilling hjelper vi deg med billettene, men vi anbefaler ikke å spise middag på den røde mølle.

Opplev byen på sykkel

Ikke alt er like lett å se fra bil i Paris, og det kan derfor lønne seg å leie en sykkel for å se seg rundt.
Kjøp med lunsj og makroner fra Ladurée og sett dere i parken.

  • Sykle over Place des Vosges og forbi Pompidou-senteret
  • Bli betatt av Louvre og besøk Palais Royal
  • Oppdage Ile de la Cité og Saint-Louis
  • Utforsk landsbyen Saint Paul
  • Se Triumfbuen og Eiffeltårnet

Her bør du bo:
Astrid***
Powers Hotel****
California Champ Elysees****
L Empire****
Malte Opera****
Napolion*****

Air France flyr direkte til Paris. Bestill din reise her.

ticketnoinsta