10 opplevelser i Miami og Orlando

Miami

I Miami og Orlando står opplevelsene i kø! Her kan du oppleve alt fra spektakulære fornøyelsesparker som Disney World og Universal til dyrehager, Kennedy Space Center og mye mer. Her finnes noe for alle enten du reiser med venner, kjæresten eller familien. Om du vil oppleve ekstra mye i ferien kan du enkelt kombinere Miami og Orlando. Det tar ca 4 timer i mellom de to byene med bil. Her har vi plukket ut 10 opplevelser i Miami og Orlando verdt å oppleve!

Miami

Miami er kjent for sine flotte strender, kunst, arkitektur og et livlig uteliv. På Miami Beach finner du de karakteristiske hvite sandstrendene, Art Deco-distriktet og verdenskjente Ocean Drive. I downtown finner du blant annet arenaen der basketballaget Miami Heat spiller sine hjemmekamper og det kjente kunstområdet Wynwood.

Miami

Miami beach

Ocean Drive

Verdenskjente Ocean Drive er et absolutt must å besøke når du er i Miami. Gå en tur langs Ocean Drive og se på menneskene, arkitekturen, bilene og livet før du setter deg ned på en av de mange uteserveringene. Her finner du også vakre Versace Mansion som kanskje er mest kjent for å være stedet der Gianni Versace ble skutt og drept på trappen, men som nå er en eksklusiv restaurant.

Miami

Ocean Drive, Miami Beach.

Hop-On, Hop-Off sightseeingtur

Ta en guidet busstur hvor du kan hoppe av og på som du ønsker ved de ulike attraksjonene. Dette er en fin måte og oppleve mye på kort tid og engasjerte guider forteller om byens historie, attraksjonene og ulike nabolagene turen tar deg igjennom. Du kan blant annet gå av i bydelen Little Havana som er populært å besøke når man er i Miami.

Miami

Little Havana

Zoo Miami og Miami Seaquarium

Sett av en dag til å besøke Zoo Miami. Her finnes det 900 dyr som går fritt og du kan blandt annet mate sjiraffene. Garantert morsomt for barna! En annen populær park er Miami Seaquarium. Der kan du oppleve sjølivutstillinger, show og svømme med delfiner. Lær mer om undervannsverdnen og se blant annet sjøløver, delifiner, pingviner og skilpadder.

Miami

Zoo Miami

Wynwood

Besøk bydelen Wynwood for å gå på gallerier og se den fantastiske gatekunsten. Bydelen har de siste årene blitt veldig trendig og er kjent for alle galleriene og gatekunsten. Du finner også mange småbutikker og restauranter her.

Miami

Wynwood

Key West

Sør for Miami ligger Key West og her er følelsen mer karibisk enn amerikansk. Det tar ca 4 timer å kjøre fra Miami til Key West, men dette er absolutt verdt turen. Her finner du fantastiske strender, vakker natur og hyggelige restauranter. Key West er kjent for å ha lokket til seg kunstnere og eventyrere i mange år. Ernest Hemingway bodde her på 1930-tallet og du kan gå i hans, og mange andre kjente fortfatteres fotspor når du besøker Key West.

Miami

Smathers beach, Key West

Orlando

Byen er kjent som «Entertainment Capital of the World» og er hjemmet til noen av verdens mest kjente fornøyelsesparker. Det er her Her er noen av de største og mest kjente.

Disney World

Disney World består av de fire store temaparkene Magic Kingdom, Disney´s Animal Kingdom, Disney´s Hollywood Studios og Epcot. I tillegg har Disney World to badeparker Typhoon Lagoon og Blizzard Beach. Magic Kingdom er den største av temaparkene og har over 19 millioner besøkende i året. Du kan kjøpe billetter til en av parkene eller kombinasjonsbilletter om du ønsker å oppleve flere. Disney World er for mange grunnen til å legge ferien til Orlando.

Miami

Disney World

Sea World 

SeaWorld er en av Orlandos mest populære parker. Her får du oppleve noen av havets mest spektakulære, mest talentfulle og utadvendte skapninger, som delfiner, spekkhoggere og seler. Fornøyelsesparken ligger rundt en stor innsjø og alle opplevelsene har å gjøre med de utrolige skapningene som lever i verdenshavene. Noen av høydepunktene er Wild Arctic-komplekset og Tropical Reef.

Miami

SeaWorld

Universal Studios

Universal har to store fornøyelsesparker. Universal Studios som er den store filmparken og Island of Adventure som er fylt med berg og dal-baner og karuseller. På Universal Studios får du omvisning i kjente filmrelaterte steder og det er virkelig en opplevelse å gå rundt i settene til filmer og serier man kjenner godt. I parken Island of Adventure kan du blant annet utforske Harry Potters magiske verden og landsbyen Galtvang. Begge er populære fornøyelsesparker og verdt et besøk.

Miami

Universal Studios Orlando

Kennedy Space Center 

Besøk Kennedy Space Senter som er NASAs berømte anlegg. Anlegget ble bygget i 1962 for å støtte president John F. Kennedys ambisjon om å sette en mann på Månen. Her får du lære om USAs romfartsprogram og du kan blant annet kan gå ombord i romfergen Explorer og møte en astronaut. Er du interessert i romfarthistorie er dette en opplevelse.

Miami

Big rocket, Kennedy Space Center

Gatorland

I Gatorland får du se alligatorer og krokodiller på nært hold. I parken er det alligator show hvor noen av verdens største alligatorer hopper opp til 1,5 meter opp av vannet for å få tak i mat, du får se sjeldne hvite alligatorer og for den som tørr kan du ta zip line over alligatorene. Det er også en dyrehage for barn med fulgebur, firfisler og slanger. Om du ønsker får du også mulighet til å holde en av de små alligatorene.

Miami

Gatorland

Har du lyst på en opplevelsesrik ferie i Miami eller Orlando? Søk og bestill din reise med Lufthansa her.

// Innlegget er skrevet i samarbeid med Lufthansa.

ticketnoinsta