10 grunner til å reise på cruise med Royal Caribbean

Royal Caribbean

Vurderer du å reise på cruiseferie? Et cruise er den totale ferieopplevelsen og et minne for livet! Royal Caribbean har seilinger enten du vil på cruise blant Middelhavets perler eller oppleve tropiske paradis i Karibien. Her er 10 grunner til å reise på cruiseferie med Royal Caribbean.

1. Royal Caribbean investerer hele tiden i nye skip, spennende cruisekonsepter og ny design. Dermed har de en av de største, yngste og mest moderne flåtene i verden.

2. En cruiseferie er en enkel og komfortabel ferieform. Du pakker ut kofferten én gang, men besøker likevel mange spennende steder. Det er som å bo på et flytende hotell.

3. Velg blant et stort utvalg seilinger. Royal Caribbien seiler både i Middelhavet og Karibien. Du kan velge mellom mange forskjellige reiseruter ut i fra hvilke destinasjoner du ønsker å oppleve i ferien.

4. En cruiseferie på Royal Caribbean sine cruiseskip passer like godt for alle; barn som voksen, par som single, gammel som ung. Om du reiser med små barn vil du oppleve skipene svært familievennlige med massevis av fasiliteter tilpasset for barna.

5. Du har alt du trenger på ett sted. Ombord finner du både et stort utvalg restauranter, barer, butikker, treningsmuligheter og aktiviteter fra morgen til kveld. Skipene er en opplevelse i seg selv med alt du trenger.

Royal Caribbean

6. Det er lett å planlegge hva ferien vil koste da det aller meste er inkludert. Helpensjon, skatter, avgifter, tips til personalet og de fleste aktiviteter, show og underholdning er inkludert.

7. Ombord på alle cruiseskipene finnes det et stort aktivitetstilbud. Svømmebassenger, vannsklier, klatrevegger, zipline, treningsrom m.m. Det er mye å finne på!

8. Skipene byr på forestillinger og underholdning i verdensklasse. Se flotte Broadway-show, parader og annen underholdning.

9. Skipene er alltid topp vedlikeholdt både utendørs og innendørs. Og de er også svært tilpasset for deg som har spesielle behov.

10. Det er enkelt å holde seg i form i ferien da alle cruiseskipene har et velutstyrt treningsstudio. Flere skip har også løpebane, skøytebane og andre morsomme treningsmuligheter.

Tips! Akkurat nå får du opptil 35% rabatt på cruise med Royal Caribbean.

Tilbudet gjelder alle seilinger i 2019 (unntatt fra Kina) og gjelder alle kategorier. Tilbudet varer frem til 29. januar 2019. Kontakt oss på tlf. 21 49 39 00, besøk din nærmeste Ticket-butikk eller les mer her.

// Innlegget er i samarbeid med Royal Caribbean

ticketnoinsta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *