10 grunner til å reise med MSC sitt nye skip Grandiosa!

grandiosa

10. Design

MSC Grandiosa har satset stort på design. Det elegante interiøret er nøye gjennomført ned til hver minste detalj. La deg fascinere av den vakre swarowski krystallbelagte trappen eller verdens lengste led-kuppel til sjøs som fungerer som en innendørs promenade. 

9. Kulinarisk ekspertise

PÅ MSC Grandiosa får du en gastronomisk opplevelse på skipets 12 restauranter! Unn deg selv en høykvalitets opplevelse på den franske restauranten Atelier Bistot. Her serveres det alt fra franske oster, til tradisjonelle middagsretter og herlige franske frokoster. Om du heler foretrekker middelhavsmat prøv Hola! Tapas bar by Ramón Freixa, der fokuset ligger på at gjestene skal få en sosial middagsopplvelse der man deler rettene rundt bordet. 
Skipet har også en sushi restaurant med navnet “Kaito Teppanyaki Restaurant og Bar” der de kun bruker de ferskeste råvarene som lages på et øyeblikk. Til slutt må du ikke gå glipp av biffrestauranten inspirert av USA som serverer høykvalitets biff. Ta turen til Butcher´s Cut for en perfekt tilbredt stek sammen med en fyldig vin eller en frisk cocktail. 

8. Galleria Grandiosa

Som eneste skip i verden har MSC Grandiosa et stort utvalg av kunstverk som kan beundres ombord. For øyeblikket henger utstillingen “Degas Danse Degas” oppe og skal bli værende i 2 år. 

7. MSC Yacht Club

MSC sine Yacht Club gjestester får nyte en ny dimensjon av maritim luksus. Reis i eleganse med din egen 24-timers butlerservice, tilgang til One Pool Decket med egne bassenger, soldekk og bar. 

6. MSC største skip noensinne!

MSC Grandiosa er MSC sitt største skip noensinne! I tillegg er det det nyeste skipet som seiler i Middelhavet i 2020.  

5. Cirque du Solei

Opplev en spektakulær opplevelse til sjøs med Cirque du Solei. Hver andre natt har du mulighet til å oppleve  to orginale show fra Cirque du Solei som er verdensledere i artistisk underholding. 

4. Alt tilgjengelig på ett sted! 

Et bredt utvalg av restauranter, barer og underholdning for hele familien.  På MSC Grandiosa er alt lett tilgjengelig. Ha en avslappende ettermiddag i det balinesiske spaet MSC Aurea Spa  med et bredt utvalg av herlige behandlinger, flere velværeavdelinger, neglesalong, frisør, mens barna blir underholdt i en av skipets 5 barneklubber. For de eldre barna er det ungdomsklubber, bowling og spillerom som gjør at oppholdet aldri blir kjedelig! 

3. Masse aktiviteter! 

På MSC Grandiosa går du aldri tom for ting å finne på. Skipet har flere bassenger og en stor vannpark “Polar Aquapark” der små og store kan leke og ha det gøy. Ombord finner du også et TV studio der det vil bli arrangert ulike oppsetninger, en stor fornøyelsespark med muligheter for flere type ballspill og sport, og en F1 simulator! Til sammen finnes det hele 11 forskjellige aktivitetersrom eller parker der barn og tenåringer kan leke og boltre seg. 

2. Opplev mange kjente steder i Europa på en og samme tur

Hva kan være bedre en å se flere av Middelhavets perler på en og samme reise. Få med vakre havner i Italia, spennende Malta, livlige Barcelona og herlige Marseille på en og samme tur. 

1.  En uforglemmelig ferie

En cruiseferie er en ferie du aldri glemmer. Du får oppleve masse på kort tid og sett mange spennende steder. I tillegg er måten å reise på behagelig og du vil komme tilbake fra ferien uthvilt, med de fantastiske minnene fra MSC Grandiosa. 

Drømmer du om å reise på ferie MSC Grandiosa? Bestill reisen din her. Du kan også ta kontakt med din nærmeste Ticketbutikk for personlig service eller ringe 21 49 39 00.  

ticketnoinsta