10 grunner til å dra på cruise med Allure of the Seas

I sommer seiler det relanserte Allure of the Seas i Middelhavet. Les våre 10 grunner til hvorfor du burde legge sommerferien din ombord på det nyeste skipet til Royal Caribbean. 

1. Det er verdens mest prisvinnende skip

2. Skipets mange spennende aktiviteter, som den utrolige vannparken Splashaway Bay, den bratteste sklien til havs, laser tags og zipline!

3. The Solarium som er en avslappende oase i skipet som kun er for voksne. Her kan du virkelig slappe av! For den som ønsker avslapning og velværet har skipet også spa-avdeling og treningssenter. 

4. Du får prøve smaker og restauranter fra hele verden uten engang å forlate skipet. 

5. Skipets utrolige utvalg av barer og nattklubber. Prøv skipets karaokebar, se opptredener i Music Hall eller dans natten lang på en av skipets salsaklubber.  

6. Middelhavet eller Karibien, opplev fantastiske destinasjoner på en og samme tur! På en ferie ombord på Allure of the Seas kan du være trygg på at du får se en rekke fantastiske severdigheter uansett hvilken reiserute du går for! 

7. Dra på så mange eller så få utflukter som dere har lyst til. Hver dag er ulik og kan være så avslappende eller eventyrlysten som dere velger. 

8. Underholding i verdensklasse, Allure of the Seas har til enhver tid flere store oppsetninger av alt fra konserter, musikaler, show og akrobatikk!

9. Masse gøy for barna! Ombord er det flere ungdoms- og barneklubber, spillehaller og ungdomsdisko som vil holde barna underholdt og glade. 

10. Cruise er avslappede, du pakker ut av kofferten kun en gang selv om du opplever mange steder. Og alt er tilrettelagt for at du og dine skal få en fantastisk ferie!

Ønsker du å reise med Allure of the Seas? Les mer her, ta kontakt med din nærmeste Ticketbutikk eller ring 21 49 39 00

ticketnoinsta