Rundreiser i Australia og New Zealand med Tour Pacific

Med fokus på reiser til Australia, New Zealand og Stillehavet, tilbyr Tour Pacific både skreddersydde reiser og spennende rundreiser.

Med Tour Pacific skreddersyr vi rundreisen din på egehånd i Australia, Stillehavet eller New Zealand. Vi bestiller også rundreiser med skandinavisktalende reiseledere til deg. Velg mellom Jorden Rundt, Polynesias Triangel, eller Klassiske Australia & New Zealand.

Bestilling og mer informasjon, eller forslag på en annen reise

Kontakt din nærmeste Ticketbutikk, eller ring oss på telefon 815 59 930.

Du kan også sende oss en forespørsel. Fyll ut hvor du ønsker å reise og når du ønsker å dra, så vil du bli kontaktet av en av våre selgere.

Rundreise i Australia

Klassiske Australia og New Zealand - 14 dagers rundreise

Dette er den mest populære rundreisen og man får naturopplevelser som spenner fra Australias røde ørkenssand og korallrev, til New Zealands varme kilder og vakre fjorder. Legg til møter med urbefolkningen, unikt dyreliv og fascinerende arkitektur, samt gode mat- og vinopplevelser så har du reisen i et nøtteskall!

Høydepunkter: Sydneys Operahus, Kangaroo Island, Ayers Rock og middag under stjernene, Kings Canyon, Snorkling på Great Barrier Reef, vingårder på Waiheke Island, Milford Sounds.

Priser fra ca kr 70.000,-

Fiji mann

Stillehavets perler - 25 dagers rundreise

En unik reise som tar deg med til fire land i Stillehavet, hvor fokus ligger på den innfødte kulturen og lokale skikker. På Samoa og Cookøyene får du innblikk i den polynesiske historien og øyet får nyte den dramatiske, vakre naturen. Fiji legger til melanesisk kultur, og på New Zealand er det Maoriene som fenger interessen.

Høydepunkter: Victoria Peak i Hong Kong, bybesøk med Kavasermoni på Fiji, cruise i Fijis skjærgård, Samoas tradisjonelle kultur, Maorikulturen, snorkling i Aitutaki.

Priser fra ca kr 70.500,-

Australia Ayers Rock

Store Australia - 22 dagers rundreise

Denne opplevelsesrike reisen er for deg som vil bli ordentlig godt kjent med Australia. Svømme med delfiner, mate kenguruer for hånd, og få nærkontakt med det unike dyrelivet. La deg fascinere av det røde ørkenlandskapet og aboriginernes urgamle kultur. Opplev mangfoldet i Sydney med sitt berømte operahus og tropiske Cairns med Great Barrier Reef. Nyt utsøkt mat på nøye utvalgte restauranter og smak vin på herlige vingårder i Barossa Valley.

Priser fra ca kr 61.000,-

New Zealand

New Zealands høydepunkter - 19 dagers rundreise

Opplev en kontrastrik reise gjennom Maorienes land, Aotearoa, som betyr "Den lange hvite skyens land". New Zealand byr på fantastiske naturopplevelser og du får oppleve spennende steder, møte en gjestfri lokalbefolkning og se vakker natur.

Høydepunkter: Besøk til vingårder på Sør- og Nordøya, Rotorua, Art deco-byen Napier, hvalsafari, Milford Sounds, Qeenstown.

Priser fra ca kr 52.600,-

Vær oppmerksom på at prisene må se på som priseksempler i lavsesong. Prisene gjelder per person i delt dobbeltrom. Enkeltrom mot tillegg. Prisene varierer avhengig av reiseperiode, bestillingstidspunkt, valutakurser, flyplasskatter, tilgjengelighet på plasser og valgt hotell.