Rundreiser og eksotiske reisemål

Utvalget av rundreiser har aldri vært så mange! Ticket har alle typer reiser til hele verden. Vi hjelper deg med å skreddersy din egen reise eller bestille allerede ferdige rundreiser. Dra på spennende safari i Afrika, slapp av i en hengekøye på eksotiske steder eller ta et bad under en foss et sted der du aldri før har vært. Ticket hjelper deg med å finne din drømmereise!

Nedenfor finner du noen av de stedene i verden som du kan bestille rundreise til. Vi samarbeider med Swanson's, Jambo tours, Tour Pacific og Lotus Travel. Du kan selvfølgelig også bestille rundreise til eksotiske reisemål på egenhånd eller bare bestille fly og hotell gjennom Ticket.

815 59 930 for mer informasjon

Rundreise i USA med Swanson's

Med Amerikaspesialisten Swanson's kan du bestille rundreiser i USA. Du finner også ferdigsnekrede pakker for egne reiser med bil, weekendreiser til New York m.m.

Rundreise Australia med Tour Pacific

Med Tour Pacific skreddersyr vi din rundreise til Australia eller New Zealand. Velg mellom Jorden rundt, Polynesiske Triangel eller Australia.

Rundreise India

Dette er en reise for den allerede frelste Indiaelskeren som vil se mer av det fantastiske landet. Vi drar på rundreise og besøker Bollywood, Jaisalmer og mye mer!

Rundreiser i Afrika med Jambo tours

Med Jambo tours bestiller du spennende rundreiser eller safari til blant annet Sør-Afrika, Kenya og Tanzania. Bestill også rundreiser til Asia og Sør-Amerika.

Rundreise Kina, India & øvrige Asia med Lotus Travel

Lotus Travel spesialiserer seg på reiser til Kina og Asia. Her venter det livlig og fantastisk kultur, fascinerende historier og vakker natur.

Rundreise i Vietnam

Reis og opplev Vietnam med Jambo Tours. På Den store Vietnamreisen får du kultur- og matopplevelser du aldri glemmer. Bestill din neste rundreise i dag.