Fakta Ticket

Antall butikker:
52 i Sverige og 19 i Norge

Telefonservice i:

Sverige og Norge

Gjennomsnittlig årsverk:

230 i Sverige og 92 i Norge

Internettsider i:

Sverige, Norge, Danmark og Finland

Braganza

Braganza er et svenskt investeringsselskap med virksomheter i flere land deriblandt Norge, Sverige, Storbritannia og Spania.

Braganza var i en årrekke eier av flyselskapet Braathens (SAFE). Investeringer innen flybransjen, reiseliv, opplevelsesindustri og distribusjon av reiselivsprodukter utgjør størstedelen av vår investeringsportefølje i dag. Braathens Aviation som blant annet inkluderer Malmö Aviation AB og Sverigeflyg AB, Kristiansand Dyrepark AS og Ticket Travel Group AB er de største enkeltinvesteringene, og Braganza har i dag en større andel av sin industrielle virksomhet i Sverige enn i Norge.


Noen av de norske selskapene som inngår i Braganza:

ESCAPE TRAVEL
Escape Travel tilbyr skreddersøm av eksotiske reiser over hele verden, både for individuelle reisende og grupper. Escape tilbyr spennende kvalitetsreiser til Karibien og andre eksotiske øyer, cruise i hele verden, og ikke minst elvecruise i Europa og øvrige verden. Spennende safariopplevelser er et annet populært produkt.

SUNHOTELS
Vi har skapt en ny måte å reise på for deg som vil bo bra, veldig bra eller til og med femstjerners til veldig lave priser. Planlegg og sett sammen din egen reise og spar tusenlapper takket være oss.

KRISTIANSAND DYREPARK
Dyreparkens visjon er å "begeistre barn og voksne med aktive opplevelser og levende inntrykk". Parken skal spre glede, opplevelser og kunnskap til alle sine besøkere, og er åpen hver dag hele året.

STAY.COM
EuropaReiser er et norsk internettbasert bookingselskap etablert i 2004 med over 100 000 overnattingstilbud globalt. Gjennom sine to merkevarer Hotellweb og Stay.com tilbyr selskapet internettbasert hotellbooking og reisetjenester til kunder over hele verden.

PEER GYNT
Peer Gynt er en kunst- og kulturprodusent lokalisert på Vinstra i Gudbrandsdalen. Selskapet leverer kunstneriske produksjoner, opplevelser og aktiviteter inspirert av Ibsens drama Peer Gynt.
 

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!