MSC Cruises

MSC Cruises er et italiensk cruiserederi, hvor nettopp det italienske og europeiske går igjen både i design og kjøkken. Gjestene er i stor grad fra hele Europa, og MSC Cruises satser hardt på at det nettopp er det europeiske som gjelder. Skipene er innredet i italiensk stil, og har et internasjonalt miljø om bord. Italienske kjøkkensjefer sørger for europeisk/italiensk på tallerkenen, og de yngre cruisegjestene har selvfølgelig sin egen meny.
 

Cruise med MSC Cruises - lugar

Innkvartering

Alle lugarene på MSC Cruises er vel utstyrt med TV, telefon og radio, toalett/bad og hårtørker. Du har også din egen lugarbetjent som ordner lugaren din to ganger i døgnet.

Cruise med MSC Cruises - show

Underholdning

Hver kveld kan du gå i teateret og få med deg kveldens forestilling. Showet er forskjellig fra dag til dag. I tillegg finnes det mange hyggelige salonger, barer og lounger.

Spa- og treningssenter

Spa- og treningssentre

Aurea Spa er MSC’s sentre for helse og velvære. Skipene er som paradiser, der Balinesisk massasje blandes med tradisjonen av vannterapi, skapt av de gamle romerne.

Cruise med MSC Cruises - barn

Barne- og tenåringsaktiviteter

MSC Cruises har gratis barne- og ungdomsaktiviteter om bord på alle skip. Der finnes tre klubber i alderssegmentet 3 til 17 år. Her organiseres leker i bassenget, skattejakt etc.

Cruise med MSC Cruises - sportsbane

Aktiviteter om bord

Det tilbys alltid mange aktiviteter om bord. Bli med på bridgeturneringer, volleyball, tennis, shuffleboard, minigolf, etc. Både innendørs og utendørs aktiviteter.

Cruise med MSC Cruises - mat

Måltider

Full pensjon er inkludert: frokost, lunsj, ettermiddags te/kaffe/kaker, middag og midnattssbuffet, velkomstbuffet, kapteinens cocktail og gallakvelder med spesielle menyer.

Dette er ikke inkludert: Drikke til måltider, tips til besetningen, utflukter og andre personlige utgifter som spabehandlinger, handling i butikker om bord etc.