Cruise i hele verden

Cruise er en ferieform som passer for store og små. Et cruise er en unik kombinasjon av fritidsaktiviteter, nydelig mat, fantastisk underholdning og service i verdensklasse. Tenk deg å våkne opp til et nytt sted hver dag uten å måtte pakke sammen og bytte hotell. Det blir ikke bedre! Ticket tilbyr cruise fra flere store rederier, som Royal Caribbean International, MSC Cruises, Celebrity Cruises og Hurtigruten. 

Reis på et cruise i Middelhavet eller Kanariøyene. Et cruise i Middelhavet er blant Tickets mest bestilte seilinger og det er lett å forstå hvorfor. Velg blant flere ulike alternative ruter til f.eks Barcelona, Venezia, Korfu og Roma med Royal Caribbean International, MSC Cruises og Celebrity Cruises. Merk at seilingene kan endres, så hør med oss før bestilling.

Les mer og bestill her »

Opplev et cruise i Karibien - gjør drømmen virkelig og reis til eksotiske destinasjoner på en ukes cruise i Karibien. Blant alle populære reisemål i Karibien finner du blant annet Jamaica, Mexico, Haiti, Bahamas og Grand Cayman. Vi tilbyr flere seilinger i Karibien med Royal Caribbean International, MSC Cruises og Celebrity Cruises. Merk at seilingene kan endres, så hør med oss før bestilling.

Les mer og bestill her »

Cruise med verdens ledende cruiseselskap

Royal Caribbean

Cruise med noen av verdens største cruiseskip og Royal Caribbean Int.

Celebrity Cruises

Moderne cruiseskip med elegant touch og høy grad av personlig service.

bestill cruise med msc cruises msc cruises

Italiensk rederi med moderne, vakre og miljøanpassede cruiseskip.

Cruise med Hurtigruten

Spektakulære reiser med Hurtigruten Ta del i norsk natur og historie.