Cruise i hele verden

Cruise er en ferieform som passer for store og små. Et cruise er en unik kombinasjon av fritidsaktiviteter, nydelig mat, fantastisk underholdning og service i verdensklasse. Tenk deg å våkne opp til et nytt sted hver dag uten å måtte pakke sammen og bytte hotell. Det blir ikke bedre! Ticket tilbyr cruise fra flere store rederier, som Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, MSC Cruises, Norwegian Cruiseline og Hurtigruten. 

 

Reis på et cruise i Middelhavet. Et cruise i Middelhavet er blant Tickets mest bestilte seilinger og det er lett å forstå hvorfor. Velg blant flere ulike alternative ruter til f.eks Barcelona, Venezia, Korfu og Roma med Royal Caribbean International, MSC Cruises, Celebrity Cruises og Norwegian Cruiseline. Merk at seilingene kan endres, så hør med oss før bestilling.

Les mer og bestill her »

Opplev Karibien - gjør drømmen virkelig og reis til eksotiske destinasjoner på en ukes cruise i Karibien. Blant alle populære reisemål i Karibien finner du blant annet Jamaica, Mexico, Haiti, Bahamas og Grand Cayman. Vi tilbyr flere seilinger i Karibien med Royal Caribbean International, MSC Cruises, Celebrity Cruises og Norwegian Cruiseline. Merk at seilingene kan endres, så hør med oss før bestilling.

Les mer og bestill her »

Med et elvecruise får du på en komfertabel og behagelig måte oppleve livet rundt Europas elver fra første rad. Nydelig utsikt, interessante møter og severdigheter venter ved hver havn. Seil langs Donau gjennom hjertet av Europa og besøk Budapest, Bratislava og Wien. Eller seil nedover den romantiske Rhinen gjennom Holland, Tyskland og Frankrike hvor du får oppleve et frodig landskap med bølgende vinmarker, middelalderbyer og vakre slott.

Les mer og bestill her »

Reis med Hurtigruten langs den norske kysten med vakker natur, god mat laget med lokale råvarer, musikk og uforglemmelige opplevelser som spekkhoggsafari i Lofoten og kongekrabbefiske i Finnmark. Eller reis som en oppdagelsesreisende på et ekspedisjonskip og opplev spennende kulturer og spektakulær natur med isbjørner, pingviner, vulkaner, isfjell og breer i den hvite villmarken på Svalberg, Island, Grønland, Patagonia og Antarktis.

Les mer og bestill her »

Cruise med verdens ledende rederier !

Cruise med noen av verdens største skip og Royal Caribbean International.

Italiens rederi med moderne, elegante og miljøtilpassede skip.

Oppleve magiske naturopplevelser langs den norske kysten med Hurtigruten!

Moderne cruise med en stilig touch og en høy grad av personlig service.

Freestyle Cruising på moderne skip over hele verden – da er cruise på sitt beste.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!