Charter til Phuket, Thailand


Sunprime Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

Sunprime Kamala Beach Resort ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. Det er vårt populære Kamala Beach Hotel, naboen til Sunwing Kamala Beach, som nå er renovert for å passe inn i Sunprime-konseptet. Alle våre Sunprime Hotels er tilpasset voksne mennesker som reiser uten barn, og konseptet har raskt blitt en suksess blant gjestene våre. På Sunprime får du kvalitet og komfort – og en helt spesiell feriefølelse. Sunprime Kamala Beach Resort består av 7 bygninger som ligger direkte på stranden eller et steinkast unna. På hotellområdet er det en frodig hage med 4 flotte basseng. I restauranten serveres en herlig frokostbuffé som er inkludert i prisen. Til lunsj og middag kan du velge mellom internasjonale retter og thaikjøkken. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, kan du forhåndsbestille Sunprime Inclusive. Det betyr at du får frokost alle dager og middag 5 av 7 dager pr. uke. Les mer under Hotellet tilbyr/Kitchen. Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet. Ønsker du å trene kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio eller delta på gruppetrening med instruktører utdannet av SATS ELIXIA**. I hagen ligger en spa-paviljong der du kan nyte deilig thaimassasje. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta". **Gjelder ikke i sommersesongen, les mer under fanen "Hotellfakta". Adresse Sunprime Kamala Beach 96/42-43 Moo 3, Kamala Beach Kathu Phuket 83120 Telefon +66 76 279580 - 85

Avreise: torsdag 26 februar 2015
Hjemreise: fredag 20 mars 2015
Bosted: 1-roms Prime Room, balkong mot hage
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 720 NOKPris per voksen

Sunwing Bangtao Beach Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

Sol, hvite strender og god mat. Vaiende palmer er det eneste som skiller den 8 km lange, hvite sandstranden fra Sunwing Bangtao Beach. Stranden i Bangtao anses som en av Phukets beste. Du bor med utsikt mot bassengområdet eller hagen, og fra en del Royal Family Suites går du rett ut i bassenget fra din egen terrasse! Under palmene på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien nyte ferien sammen. Det herlige bassengområdet på Sunwing Bangtao Beach inkluderer hele 6 basseng. Familiebassenget på hele 1340 m² er det mest populære, og har både viker, bukter og en liten øy. Thaimassasje er verdensberømt, og etter en behandling med velduftende oljer og avslappende musikk på hotellets eget spa forstår du hvorfor. Vil du ha litt ekstra lommepenger å rutte med i ferien? Bestill Sunwing Joker, så lar du oss velge rom-/leilighetstype ut ifra hva som finnes ledig i den aktuelle perioden. Sunwing Joker tilbys kun i enkelte perioder og i et begrenset antall, så hold utkikk! Les mer under fanen "Leiligheter/rom". Nyhet! Vinteren 2014/2015 tilbyr vi svømmeskole på Sunwing Bangtao Beach. Les mer under fanen Trening og linkene Barneaktiviteter og For ungdom. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer om hva som inngår i Easy Travel.

Avreise: torsdag 26 februar 2015
Hjemreise: fredag 20 mars 2015
Bosted: 1-roms Family Suite, balkong mot bassengområde
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 870 NOKPris per voksen

Sunwing Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

Hotellet er tildelt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell i Thailand 2014. Hotellet har blitt tildelt TripAdvisors Travelers Choice Award for beste familiehotell i Thailand 2013. Sunwing Kamala Beach ligger ved et av nordmenns favorittreisemål, den populære Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden ved hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann. I nærheten ligger det flere koselige små restauranter, og vil du ha mer liv og røre er det ikke langt til Patongs myldrende gater. På hotellområdet kan du nyte thaimassasje og benytte deg av treningsmulighetene på Fitness center. Dessuten finner du alt annet som du forbinder med Sunwing - som Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market og Play & Chat. På våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og La Tasca, serveres det både internasjonale og thailandske retter. På Sunwing Kamala Beach kan du velge mellom flere ulike familiesuiter. Alle Royal Family Suites har direkte utgang til bassenget. Vi kan også tilby bungalower ved stranden. Vil du ha litt ekstra lommepenger å rutte med i ferien? Bestill Sunwing Joker, så lar du oss velge rom-/leilighetstype ut ifra hva som finnes ledig i den aktuelle perioden. Sunwing Joker tilbys kun i enkelte perioder og i et begrenset antall, så hold utkikk! Les mer under fanen "Leiligheter/rom". Nyhet! Vinteren 2014/2015 tilbyr vi svømmeskole på Sunwing Kamala Beach. Les mer under fanen Trening og fanen Hotellet tilbyr under linkene Barneaktiviteter og For ungdom.

Avreise: torsdag 26 februar 2015
Hjemreise: fredag 20 mars 2015
Bosted: 1-roms Family Suite, balk. mot omgivelser/annen bygn
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 945 NOKPris per voksen

Hotell & leiligheter Centara Kata Beach Kata Beach, Phuket, Thailand  

Hotel Centara Kata Beach er områdets beste familiehotell, med både rom og leiligheter der hele familien får plass. Hotellet ligger nær Kata sentrum og i gåavstand til stranden. Du har tilgang til tre bassengområder, familieaktiviteter og luksuriøse spabehandlinger. Hotellområdet består av flere bynginger blant store palmer og eksotiske planter. Høye, grønne bambustrær deler området i tre. Hotellet har busservice til stranden om formiddagen. Tre ulike bassengområder Det største bassenget har flest aktiviteter, en liten vannsklie og en bassengbar som serveres snacks. Det andre bassenget et mindre, men omårdet rundt er mer åpent og luftig. Her ligger baren Waves der hele familien kan finne noe å spise. Det minste bassengområdet ligger ved hotellets spa og har en rolig atmosfære og er beregnet for voksne. Tilpasset barnefamilier Lett å ta seg frem med barnevogn Barnemenyer i en av restaurantene Biljard- og bordtennisbord Måltider Gjester i leilighet kan bestille frokost som tillegg. Halvpensjon med buffé eller menymåltider kan også bestilles som tillegg, barn under 12 år betaler ikke for halvpensjon når det bestilles hjemmefra. Bytt ut de to siste nettene med Bangkok Du kan bytte ut de to siste nettene mot to netter i Bangkok på hotell Century Park SSSS uten ekstra kostnad. Du bestiller det slik: Velg hotell. Når du kommer til "Tillegg" velger du utflukter på reisemålet. Der finner du hotellovernatting i Bangkok.  Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, amerikansk frokostbuffé. Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Avreise: fredag 1 mai 2015
Hjemreise: torsdag 14 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 398 NOKPris per voksen

Centara Grand Beach Resort Phuket Karon Beach, Phuket, Thailand  

Centara Grand Beach Resort Phuket er Karons beste hotell. Du møtes av høy standard, en unik beliggenhet ved stranden, spa, et lite badeland og luksuriøse rom der du kan bestille privat basseng på markbalkongen. Med havet på den ene siden, fjellene som bakgrunn og Karons store utvalg av shopping og restauranter i behagelig avstand er beliggenheten nærmest perfekt. Hotellet er inspirert av den Sino-portugisiske stilen med hvite balkonger og vakre flislagte gulv. Basseng både for barn og voksne I hagen, et stykke opp fra stranden, ligger det lille badelandet med to vannsklier og et kanalformet basseng der du kan flyte fremover på gummiringer. Ved det største bassengområdet finnes det to boblebassenger med utsikt over havet. Et basseng oppe mot klippene er beregnet for deg som ønsker et litt roligere tempo. Vil du ha mer action velger du det dype bassenget der du kan hoppe fra klippeavsatser. Det store hotellområdet gjør at det aldri blir trangt mellom solstolene. Fasiliteter Noen eksempler er: Restauranter med ulike tema Flere barer Småbutikker Tennisbane og velutstyrt treningsrom Spa med et stort utvalg av behandlinger   Halvpensjon kan bestilles som tillegg. Avhengig av antall gjester serveres det middagsbuffé, middagsmeny eller en blanding av buffé og meny. Bytt ut de to siste nettene med Bangkok Du kan bytte ut de to siste nettene mot to netter i Bangkok på hotell Century Park SSSS uten ekstra kostnad. Du bestiller det slik: Velg hotell. Når du kommer til "Tillegg" velger du utflukter på reisemålet. Der finner du hotellovernatting i Bangkok.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Avreise: fredag 24 april 2015
Hjemreise: torsdag 7 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 998 NOKPris per voksen

In on the Beach Karon Beach, Phuket, Thailand  

Lille In on the Beach i Karon har mye sjarm og enestående beliggenhet på stranden. Start dagen med frokost på taket mens du nyter havutsikten, fortsett med en avkjølende dukkert i bassenget eller ta en rusletur langs den hvite stranden som ligger bare noen få skritt unna. BeskrivelseIn on the Beach i Karon Beach har et lite bassengområde med gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Frokostrom på taket med vakker utsikt. Gratis ettermiddagskaffe. Internetthjørne mot avgift. Vaskeriservice. Gangavstand til restauranter, barer og shopping. Lokaltrafikk. MåltiderFrokost.

Avreise: fredag 20 mars 2015
Hjemreise: lørdag 11 april 2015
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 21 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
16 948 NOKPris per voksen

Merlin Beach Resort Tri Trang Beach, Phuket, Thailand  

Merlin Beach Resort ligger på en rolig odde på Phuket. Her finnes det tre bassengområder og en korallstrand. For de voksne finnes det blant annet spa, treningsrom og tennisbane. Om sommeren bor du i dobbeltrom med bassengutsikt. Hotellet ligger omgitt av frodige skåninger med palmer og havet på to sider. Til tross for den rolige beliggenheten er det bare noen kilometer til Patong og shopping. Ta med dykkemaske og snorkel Et imponerende bassengområde med tre store basseng, ett av dem har vannsklie. Barnebassenget har beskyttelse mot solen. Korallstranden passer utmerket til snorkling ved høyvann. Den lille sandstranden Tri Trang ligger i gåavstand. Små butikker og busservice til Patong Det finnes noen små butikker på hotellet, men hotellet har også gratis busservice til Patong et par ganger om dagen. Mat og drikke Hotellet har fire restauranter som serverer alt fra pizza til thaimat. Bestiller du halvpensjon er middagsmeny inkludert noen dager og middagsbuffé med hovedsakelig thailandsk mat andre dager. Barn under 12 år spiser gratis når de voksne bestiller halvpensjon hjemmefra. I perioden 12/4-26/10 2015 tar Merlin Beach Resort en pause som et av våre Blue Village-hotell. Bamse er tilbake igjen til vinteren. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé.

Avreise: fredag 24 april 2015
Hjemreise: torsdag 7 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 148 NOKPris per voksen

Fly + 1 natt på Phuket Phuket, Thailand  

Med flyreise og første natten på Phuket kan du planlegge din egen rundreise, men vi hjelper deg med starten. Prisen inkluderer charterfly til Phuket t/r samt en natt på Phuket by på hotell med klassifisering SSS. Hotellnavnet får du på flyplassen i Phuket ved ankomst Transport Transport fra flyplassen til hotellet kan du forhåndsbestille gjennom oss eller ordne på egen hånd. Grunnpris: Fly t/r Phuket. En innledende natt i dobbelrom med frokost.

Avreise: tirsdag 6 januar 2015
Hjemreise: onsdag 21 januar 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 398 NOKPris per voksen

Amora Beach Resort (ex Rydges) Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

Hyggelig hotell i rolige omgivelser på den fine stranden Bang Tao Beach Det nyrenoverte Amora Beach Resort ligger i eksotiske omgivelser med kokospalmer og tropisk vegetasjon som skaper de perfekte forhold for avkobling. De romslige rommene er komfortable med eget bad med hårtørker, badekåper og tøfler, satelitt-tv, radio, air-condition, direktetelefon, kaffe-og tekoker og balkong med utsikt over hagen og bassengområdet. I det pent opparbeidede hageanlegget ligger 2 bassengområder med svømmebasseng, barnebasseng og spa. Her finnes solsengeer, parasoller og poolbar. Hotellet har også to barer og restauranter som serverer både lokale og internasjonale retter. På stranden finnes et rikt tilbud av vannsportsaktiviteter (mot betaling). Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, barnet deler samme seng som de voksne. Dobbeltrom med 1 ekstraseng kan brukes av 2 voksne og 2 barn (eller 3 voksne).

Avreise: mandag 6 april 2015
Hjemreise: mandag 20 april 2015
Bosted: Dobbeltrom - Superior, Frokost
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 132 NOKPris per voksen

Velkommen til et familievennlig hotell i rolige omgivelser. Her er det deilig å tilbringe late dager i en solstol ved bassenget som slynger seg gjennom hotellområdet, og de minste vil nok vite å sette pris på barnebassenget og vannsklien. BeskrivelseHerlige DoubleTree Resort ligger fint til den lille Surin Beach-bukta. Rommene er fordelt på fire bygninger som ligger spredt på hotellområdet; tre av dem har heis. Herlig bassengområde med barnebasseng med vannsklie, gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Kafé.Gratis wifi i lobbyen. Trimrom, spa med behandlinger mot avgift. Minimarked. Hotellbuss til Kamala Beach og Patong Beach mot avgift. Lokaltrafikk. Ca. 5 km til Kamala og ca. 10 km til Patong Beach. MåltiderFrokostbuffé. Nyttårsmiddag.

Avreise: fredag 13 mars 2015
Hjemreise: lørdag 4 april 2015
Bosted: DELUXEROM
Reiselengde: 21 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 898 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

× Phuket, Thailand

Kategorier

Antall stjerner

Romtype

Fasiliteter

Pris

Destinasjoner

Arrangør