Charter til Phuket, Thailand


Sunprime Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

Sunprime Kamala Beach Resort ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. Hotellet ligger midt på stranden og passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat. Prøv også thaimassasje eller en annen behandling når du er her. Alle våre Sunprime Hotels er tilpasset voksne mennesker som reiser uten barn, og konseptet har raskt blitt en suksess blant gjestene våre. På Sunprime får du kvalitet og komfort – og en helt spesiell feriefølelse. Sunprime Kamala Beach Resort består av 7 bygninger som ligger på stranden eller et steinkast unna. På hotellområdet er det en frodig hage med 4 flotte basseng. I restauranten serveres en herlig frokostbuffé som er inkludert i prisen. Til lunsj og middag kan du velge mellom internasjonale retter og thaikjøkken. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, kan du forhåndsbestille Sunprime Inclusive. Det betyr at du får frokost alle dager og middag 5 av 7 dager pr. uke. Les mer under Hotellet tilbyr/Kitchen. Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet. Ønsker du å trene kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio eller delta på gruppetrening med instruktører utdannet av SATS ELIXIA**. I hagen ligger en spa-paviljong der du kan nyte deilig thaimassasje. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta". **Gjelder ikke i sommersesongen, les mer under fanen "Hotellfakta".

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 3 mars 2016
Hjemreise: fredag 25 mars 2016
Bosted: 1-roms Prime Room, balkong mot hage
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
19 020 NOKPris per voksen

Beliggende ved Chalong bukten på sørøst kysten av Phuket. På hotellet er det badebasseng, restaurant, bar, treningsrom, parkering, møterom og forretningssenter. Gjesterommene er utstyrt med luftkondisjonering, safe, internett tilgang, hårtørker, TV og telefon. Twin/dobbeltrom: Sovesofa for 1 og 2 barn (deler). ** Dobbeltrom kan brukes av 2 voksne og 1 barn, alle gjester deler de eksisterende sengene (ingen ekstra seng tilgjengelig). Dobbeltrom med 1 ekstra seng kan brukes av 3 voksne ** Adresse: 14 Moo 5 Rawai Sub-District, Muang District, 83130 Phuket, Thailand

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 9 oktober 2015
Hjemreise: lørdag 24 oktober 2015
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng), Ingen måltider
Reiselengde: 16 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 525 NOKPris per voksen

Outrigger Laguna Phuket Resort and Villas Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

Beliggende i Laguna Phuket resort, på Bang Tao stranden. Beliggernde på 1000 hektar med anlagte parker og laguner langs den 8 km langen Bang Tao strande i Laguna Phuket Resort på vestkysten av Phuket. Hotellet er omgitt av fasiliteter som Laguna Golfbane, Canal Shoppinglandsby, en rekke restauranter og barer, spa, basseng og et stort utvalg av sports-og rekreasjonsfasiliteter, inkludert turer og vannsport. Resorten har forretningssenter, butlerservice, portierservice, gratis trådløs internettilgang i offentlige områder, kafé og strandbar. Det har også skjønnhetssalong, barneprogrammer, barneklubb, treningssenter og tennisbaner. Hotellene tilbyr også gratis skyttelbuss til stranden og rundt omkring i Laguna Phuket Resort. Villaene med to, tre eller fire soverom er på to nivåer og alle er utstyrt med kjøkken med kjøleskap, komfyr, kaffe og tefasiliteter og brødrister, spisestue og stue, gratis hurtiggående trådløs internett, strykejern og strykebrett, luftkondisjonering , radio / vekkerklokke, TV, telefon, safe, baderom med badekar og separat dusj, hårtørker og balkong. Villaer med tre og fire soverom tilbyr også et utendørs basseng. Romservice (begrenset timer) og vaskeriservice er tilgjengelig. Hotellet har parkeringsmuligheter. Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, alle gjestene må dele de eksisterende sengene (ingen ekstra seng til rådighet). Dobbeltrom med 1 ekstra seng kan benyttes av 2 voksne og 2 barn (eller 3 voksne). Adresse: Laguna Village 142/3 Moo 6, T.Cherngtalay A.Talang, Phuket 83110, Thailand

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 9 oktober 2015
Hjemreise: lørdag 24 oktober 2015
Bosted: Suite 1 soverom, Frokost
Reiselengde: 16 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 493 NOKPris per voksen

Sunwing Bangtao Beach Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

Sol, hvite strender og god mat. Vaiende palmer er det eneste som skiller den 8 km lange, hvite sandstranden fra Sunwing Bangtao Beach. Stranden i Bangtao anses som en av Phukets beste. Du bor med utsikt mot bassengområdet eller hagen, og fra en del Royal Family Suites går du rett ut i bassenget fra din egen terrasse! Under palmene på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien nyte ferien sammen. Det herlige bassengområdet på Sunwing Bangtao Beach inkluderer hele 6 basseng. Familiebassenget på hele 1340 m² er det mest populære, og har både viker, bukter og en liten øy. Thaimassasje er verdensberømt, og etter en behandling med velduftende oljer og avslappende musikk på hotellets eget spa forstår du hvorfor. Vil du ha litt ekstra lommepenger å rutte med i ferien? Bestill Sunwing Joker, så lar du oss velge rom-/leilighetstype ut ifra hva som finnes ledig i den aktuelle perioden. Sunwing Joker tilbys kun i enkelte perioder og i et begrenset antall, så hold utkikk! Les mer under fanen "Leiligheter/rom". Sunwing Bangtao ligger 800 meter fra Bangtaos sentrum der du finner en del restauranter og noen butikker. Vil du ha et større utvalg kan du reise til Patong Beach, dit er det ca. 15 km. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer om hva som inngår i Easy Travel.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 3 mars 2016
Hjemreise: fredag 25 mars 2016
Bosted: 1-roms Family Suite, balkong mot hage
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
18 495 NOKPris per voksen

Sunwing Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

Hotellet er tildelt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell i Thailand 2015. Sunwing Kamala Beach ligger ved et av nordmenns favorittreisemål, den populære Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden ved hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann. På hotellområdet kan du nyte thaimassasje og benytte deg av treningsmulighetene på Fitness center. Dessuten finner du alt annet som du forbinder med Sunwing - som Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market og Play & Chat. På våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og La Tasca, serveres det både internasjonale og thailandske retter. På Sunwing Kamala Beach kan du velge mellom flere ulike familiesuiter. Alle Royal Family Suites har direkte utgang til bassenget. Vi kan også tilby bungalower ved stranden. Vil du ha litt ekstra lommepenger å rutte med i ferien? Bestill Sunwing Joker, så lar du oss velge rom-/leilighetstype ut ifra hva som finnes ledig i den aktuelle perioden. Sunwing Joker tilbys kun i enkelte perioder og i et begrenset antall, så hold utkikk! Les mer under fanen "Leiligheter/rom". Sunwing Kamala Beach ligger i den rolige badestedet Kamala. I nærområdet er det et lite utvalg av restauranter og noen butikker. Vil du ha et større utvalg kan du dra til Patong Beach som ligger 7 kilometer fra hotellet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 3 mars 2016
Hjemreise: fredag 25 mars 2016
Bosted: 1-roms Family Suite, balk. mot omgivelser/annen bygn
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
18 795 NOKPris per voksen

Kata Thani Phuket Beach Resort Kata Beach, Phuket, Thailand  

Velholdte Kata Thani Phuket Beach Resort ligger nær den rolige Kata Noi-stranden. Hotellet har noe som passer for alle og har et meget høyt servicenivå. Thani SSSSS er hoveddelen av hotellet. Den har mange utsmykninger i gull og rødt og meget høy standard. Bhuridelen SSSS har en litt enklere standard. En liten gate og et par hundre meter skille de to delene. Den ultimate luksusen får du i den atskilte delen The Shore SSSSS som er den mest eksklusive delen. Her bor du i villalignende suiter i en skråning mellom fjell og hav lengst bort på Kata Noi-stranden. Alle suiter har eget basseng. The Shore har også basseng, treningsrom og restaurant. Det er aldersgrense 12 år i The Shore. Felles fasiliteter Thani og Bhuris fasiliteter er felles for alle tre hotelldelene, mens The Shore kun er for hotellets gjester, bortsett fra restauranten. Hotellet har totalt fem bassengområder på Thani og Bhuri. Ett av bassengene ligger ved stranden. Det arrangeres ulike leker og aktiviteter hver dag og barna kan være med i den internasjonale barneklubben. Hotellet tilbyr massasje og spa. Restauranter og livemusikk Vil du spise på Thani eller Bhuri kan du velge mellom seks restauranter. Hver kveld spiller det livemusikk i en av barene. Halvpensjon eller helpensjon med menymåltider kan bestilles som tillegg. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Nyttårsmiddag.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 19 august 2016
Hjemreise: torsdag 1 september 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 698 NOKPris per voksen

Katathani Phuket Beach Resort & SPA Kata Beach, Phuket, Thailand  

Katathani Phuket Beach Resort & Spa består av to deler – Thani og Bhuri – som ligger et par hundre meter fra hverandre. Hovedbygningen Thani ligger nærmest stranden, mens Bhuri ligger på andre siden av veien. Der er seks elegante bassengområder på det store hotellområdet: ett stort ved både Thani og Bhuri, samt fire mindre rundt i området. Barnebassenget ligger ved Bhuri. Poolbarer, gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Seks restauranter og barer fordelt på Buri- og Thani-delen. Gratis WiFi og internetthjørne i lobbyen. Lekkert spa i Thani med omfattende meny (mot avgift). Skjønnhetssalong. Sportsaktiviteter i Thani-delen (noen mot avgift): Trimrom, tennis, volleyball og aerobic. Room service. Shuttlebuss én gang pr. dag (mot avgift): ettermiddag til/fra Phuket by; kveldstid til/fra Patong. Fra Bhuri-delen (superior- og deluxerom) kan det være opptil 250 meter til stranden, avhengig av hvor i området man bor. Ca. 3 km til sentrum av Kata Beach. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 mars 2016
Hjemreise: lørdag 16 april 2016
Bosted: SUPERIORROM
Reiselengde: 21 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
20 748 NOKPris per voksen

Avista Resort & Spa Karon Beach, Phuket, Thailand  

Avista Resort & Spa er et arkitekttegnet hotell utenom det vanlige. Hotellet ligger i naturskjønne omgivleser i en skråning ned mot Katastranden og et stort utvalg av restauranter, barer og små butikker. Hotellet har en moderne design med litt rå og mørk fremtoning.  Basseng med fossefall Bassengområdet med et basseng som ender i et fossefall som renner nedover i terrasser. Barnebassenget er en atskilt del av bassenget. Restaurant og vinbar Den stilfulle restauranten serverer både thailandske og internasjonale retter. Vinbar med stort utvalg viner i alle prisklasser. Hotellet arrangerer matlagingskurs. I spaavdelingen Sukko Spa kan du bl.a. prøve ayurveda eller en urtebehandling med naturlige essenser. Det finnes også treningsrom og bibliotek. Halvpensjon med middagsmeny kan bestilles som tillegg. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé. Nyttårsmiddag.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 19 august 2016
Hjemreise: torsdag 1 september 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 548 NOKPris per voksen

In on the Beach Karon Beach, Phuket, Thailand  

In on the Beach i Karon Beach har et lite bassengområde med gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Frokostrom på taket med vakker utsikt. Gratis ettermiddagskaffe. Internetthjørne mot avgift. Vaskeriservice. Gangavstand til restauranter, barer og shopping. Stranden foran hotellet brukes ofte til konserter og andre tilstelninger, noe som kan oppfattes som forstyrrende. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 11 mars 2016
Hjemreise: lørdag 2 april 2016
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 21 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 948 NOKPris per voksen

Katathani Phuket Beach Resort Kata Beach, Phuket, Thailand  

Eksklusivt og elegant luksushotell for hele familien. Her bor du rett ved Kata Noi-stranden, nær shopping og restauranter i Kata Beach. Katathani Phuket Beach Resort består av to hotellområder, Thani Wing nærmest stranden og Bhuri Wing som ligger litt lengre opp i området. Delene har hvert sitt bassengområde med flere basseng. Som gjest har du tilgang til hele hotellet. Katathani Phuket Beach Resort tilbyr blant annet barneklubb, flere hyggelige restauranter og en fin spa-avdeling.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 3 mars 2016
Hjemreise: fredag 25 mars 2016
Bosted: Dobbeltrom deluxe mot omgivelsene
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
24 195 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

× Phuket, Thailand
× Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn