Charter til Phuket, Thailand


Sunprime Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

Sunprime Kamala Beach Resort ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. Hotellet ligger midt på stranden og passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat. Prøv også thaimassasje eller en annen behandling når du er her. Sunprime Kamala Beach Resort består av syv bygninger som ligger på stranden eller et steinkast unna. På hotellområdet er det en frodig hage med fire flotte basseng. I restauranten serveres en herlig frokostbuffé som er inkludert i prisen. Til lunsj og middag kan du velge mellom internasjonale og thailandske retter. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, kan du forhåndsbestille Sunprime Inclusive. Det betyr at du får frokost alle dager og middag 5 av 7 dager pr. uke. Les mer under Sunprime Restaurant. Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet. Ønsker du å trene, kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio eller delta på gruppetrening med instruktører utdannet av SATS ELIXIA**. I hagen ligger en spa-paviljong der du kan nyte deilig thaimassasje. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta". **Gjelder ikke i sommersesongen, les mer under fanen "Hotellfakta".

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 mars 2017
Hjemreise: torsdag 23 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom mot hagen
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 095 NOK Pris per voksen

Kata Thani Phuket Beach Resort Kata Beach, Phuket, Thailand  

Velholdte Kata Thani Phuket Beach Resort ligger nær den rolige Kata Noi-stranden. Hotellet har noe som passer for alle og har et meget høyt servicenivå. Thani SSSSS er hoveddelen av hotellet. Den har mange utsmykninger i gull og rødt og meget høy standard. Bhuridelen SSSS har en litt enklere standard. En liten gate og et par hundre meter skille de to delene.Felles fasiliteterThani og Bhuris fasiliteter er felles for alle tre hotelldelene, mens The Shore kun er for hotellets gjester, bortsett fra restauranten. Hotellet har totalt fem bassengområder på Thani og Bhuri. Ett av bassengene ligger ved stranden.Det arrangeres ulike leker og aktiviteter hver dag og barna kan være med i den internasjonale barneklubben. Hotellet tilbyr massasje og spa.Restauranter og livemusikkVil du spise på Thani eller Bhuri kan du velge mellom seks restauranter. Hver kveld spiller det livemusikk i en av barene. Halvpensjon eller helpensjon hjemmefra og får du da selv velge retter opp til en viss sum per dag. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.  

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 5 august 2016
Hjemreise: torsdag 18 august 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 998 NOK Pris per voksen

Horizon Karon Beach Resort – Family Wing Karon Beach, Phuket, Thailand  

Fine Horizon Karon Beach Resort nær stranden i Karon Beach, består av to deler fløyer: Club og Family Wing. Den siste henvender seg, naturlig nok, til barnefamiliene. Stort bassengområde med barnebasseng, gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Flere restauranter. Gratis WiFi i fellesområdene; internetthjørne mot avgift. Lekepark. Spillrom med blant annet biljard, bowling, fotballspill og storskjerm. Xbox og bilspill mot avgift. Aktiviteter på dagtid som bl.a. turneringer og levende musikk. Bakke opp til hotellet og nivåforskjeller på hotellområdet. Ca. 250 meter til restauranter, barer og shoppingmuligheter i Kata. Ca. 20 minutters kjøring til Patong. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 12 august 2016
Hjemreise: lørdag 27 august 2016
Bosted: SUPERIORROM
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 048 NOK Pris per voksen

Sunwing Bangtao Beach Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

Sol, hvite strender og god mat. Vaiende palmer er det eneste som skiller den 8 km lange, hvite sandstranden fra Sunwing Bangtao Beach. Stranden i Bangtao anses som en av Phukets beste. Du bor med utsikt mot bassengområdet eller hagen, og fra en del Royal Family Suites går du rett ut i bassenget fra din egen terrasse! Sunwing Bangtao Beach har suiter for alle. Under palmene på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien nyte ferien sammen. Det herlige bassengområdet på Sunwing Bangtao Beach inkluderer hele 6 basseng. Familiebassenget på hele 1340 m² er det mest populære, og har både viker, bukter og en liten øy. Thaimassasje er verdensberømt, og etter en behandling med velduftende oljer og avslappende musikk på hotellets eget spa forstår du hvorfor. Sunwing Bangtao ligger 800 meter fra Bangtaos sentrum hvor det ligger noen restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du reise til Patong Beach, dit er det ca. 15 km. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder deg som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under Hotellfakta om hva som gjelder for oppholdet ditt på Sunwing Bangtao Beach. Her finner du mer informasjon om Easy Travel.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 mars 2017
Hjemreise: torsdag 23 mars 2017
Bosted:
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 495 NOK Pris per voksen

Sunwing Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

Hotellet er tildelt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell i Thailand 2015. Sunwing Kamala Beach ligger ved et av nordmenns favorittreisemål, den populære Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden ved hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann. På hotellområdet kan du nyte thaimassasje og benytte deg av treningsmulighetene på Fitness center. Dessuten finner du alt annet som du forbinder med Sunwing - som Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market og Teen Lounge. Våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og La Tasca, serverer både internasjonale og thailandske retter. På Sunwing Kamala Beach kan du velge mellom flere ulike familiesuiter. Alle Royal Family Suites har direkte utgang til bassenget. Vi kan også tilby bungalower ved stranden. Sunwing Kamala Beach har suiter for alle. Sunwing Kamala Beach ligger i fredelige Kamala. I nærområdet er det et lite utvalg av restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du dra til Patong Beach, som ligger 7 kilometer fra hotellet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 mars 2017
Hjemreise: torsdag 23 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom, balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 795 NOK Pris per voksen

Katathani Phuket Beach Resort Kata Beach, Phuket, Thailand  

Eksklusivt og elegant luksushotell for hele familien. Her bor du rett ved Kata Noi-stranden, nær shopping og restauranter i Kata Beach. Katathani Phuket Beach Resort består av to hotellområder, Thani Wing nærmest stranden og Bhuri Wing som ligger litt lengre opp i området. Delene har hvert sitt bassengområde med flere basseng. Som gjest har du tilgang til hele hotellet. Katathani Phuket Beach Resort tilbyr blant annet barneklubb, flere hyggelige restauranter og en fin spa-avdeling.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 9 mars 2017
Hjemreise: torsdag 16 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom de Luxe
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 095 NOK Pris per voksen

Avista Resort & Spa Karon Beach, Phuket, Thailand  

Avista Resort & Spa er et arkitekttegnet hotell utenom det vanlige. Hotellet ligger i naturskjønne omgivleser i en skråning ned mot Katastranden og et stort utvalg av restauranter, barer og små butikker. Hotellet har en moderne design med stilfulle møbler og innslag av grønn bambus.Basseng med fossefallBassengområdet med et basseng som ender i et fossefall som renner nedover i terrasser. Barnebassenget er en atskilt del av bassenget. Lekeplass.Restaurant og vinbarDen stilfulle restauranten serverer både thailandske og internasjonale retter. Vinbar med stort utvalg viner i alle prisklasser.I spaavdelingen Sukko Spa kan du bl.a. prøve ayurveda eller en urtebehandling med naturlige essenser. Det finnes også treningsrom og bibliotek.Halvpensjon med middagsmeny kan bestilles som tillegg.Bytt ut de to siste nettene med BangkokDu kan bytte ut de to siste nettene mot to netter i Bangkok på hotell Century Park SSSS uten ekstra kostnad. Du bestiller det slik: Velg hotell. Når du kommer til "Tillegg" velger du utflukter på reisemålet. Der finner du hotellovernatting i Bangkok. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 5 august 2016
Hjemreise: torsdag 18 august 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 848 NOK Pris per voksen

Leiligheter Kantary Bay Hotel Cape Panwa, Phuket, Thailand  

Kantara Bay Hotel er et trivelig bosted med en hyggelig atmosfære og en unik beliggenhet ved Cape Panwas havn med ustikt over bukta. Et bra valg for barnefamilier som vil bo i rolige omgivelser. Ikke langt unna finner du longtailbåtene som frakter deg ut i den vakre øyverdenen, et fåtall restauranter og Phukets marine museum.Hotellet har to bassenger, det ene ligger på taket med en fantastisk utsikt over havet. Restaurant, bar og suvenirbutikk.Buss til en rolig strandEn av mange fordeler ved å bo i Cape Panwa er at stranden er Phukets beste om sommeren, uten undervannsstrømmer. Det går hotellbusser til det luksuriøse søsterhotellet Capa Panwa som ligger ved stranden fra tidlig om morgen til sent på kvelden.Du kan også benytte deg av Cape Panwas øvrige fasiliteter som restauranter, barer, kajakk på stranden, treningsrom, massasje og underholdning.Det tar 20 minutter med buss til Phuket Town, hvor du finner den beste shoppingen.Bytt ut de to siste nettene med BangkokDu kan bytte ut de to siste nettene mot to netter i Bangkok på hotell Century Park SSSS uten ekstra kostnad. Du bestiller det slik: Velg hotell. Når du kommer til "Tillegg" velger du utflukter på reisemålet. Der finner du hotellovernatting i Bangkok. Grunnpris: Innkvartering i valgt type, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 5 august 2016
Hjemreise: torsdag 18 august 2016
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 098 NOK Pris per voksen

Phuket Orchid Resort & Spa Karon Beach, Phuket, Thailand  

Vårt Family Garden-hotell Phuket Orchid Resort & Spa er det mest barnevennlige hotellet i Karon. Her er det aktiviteter for alle aldersgrupper og en skandinavisk barneklubb (09.11 2015 til 27.03 2016 og 09.11 2016 til 26.03 2017) med mange aktivitetstilbud. Hotellet består av flere bygninger spredt rundt i et frodig hageområde med to fantasifullt utformede basseng, det største med to flotte vannsklier. I hotellets restaurant spiser barn under 12 gratis i vårt populære måltidskonsept Holiday Inclusive, i følge med en betalende voksen. Phuket Orchid Resort er et Family Garden-hotell i perioden 09.11 2015 til 27.03 2016 og 09.11 2016 til 26.03 2017. Dette innebærer at den skandinaviske barneklubben og aktivitetene er i gang i denne perioden. Utenfor dette tidsrommet tilbyr vi vanlig Vingservice.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 mars 2017
Hjemreise: torsdag 23 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 095 NOK Pris per voksen

Beyond Resort Karon Karon Beach, Phuket, Thailand  

Fint hotell rett ved stranden i Karon Beach. Beyond Resort Karon er hotellet for deg som vil nyte en voksenferie med høy grad av komfort. Hotellet ligger mellom Karon og Kata, ved en skjermet vik i den ene enden av Karonstranden. Fra bassengområdet har du havutsikt og herfra tar du enkelt trappen rett ned til stranden. I spa-avdelingen kan du nyte herlige behandlinger. I nærheten av hotellet finner du et stort utvalg shopping, restauranter og barer. Hotellet har aldersgrense 18 år.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 9 mars 2017
Hjemreise: torsdag 16 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 295 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Phuket, Thailand
× Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!