Charter til Phuket, Thailand


Sunprime Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

Sunprime Kamala Beach Resort ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. Det er vårt populære Kamala Beach Hotel, naboen til Sunwing Kamala Beach, som nå er renovert for å passe inn i Sunprime-konseptet. Alle våre Sunprime Hotels er tilpasset voksne mennesker som reiser uten barn, og konseptet har raskt blitt en suksess blant gjestene våre. På Sunprime får du kvalitet og komfort – og en helt spesiell feriefølelse. Sunprime Kamala Beach Resort består av 7 bygninger som ligger direkte på stranden eller et steinkast unna. På hotellområdet er det en frodig hage med 4 flotte basseng. I restauranten serveres en herlig frokostbuffé som er inkludert i prisen. Til lunsj og middag kan du velge mellom internasjonale retter og thaikjøkken. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, kan du forhåndsbestille Sunprime Inclusive. Det betyr at du får frokost alle dager og middag 5 av 7 dager pr. uke. Les mer under Hotellet tilbyr/Kitchen. Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet. Ønsker du å trene kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio eller delta på gruppetrening med instruktører utdannet av SATS ELIXIA**. I hagen ligger en spa-paviljong der du kan nyte deilig thaimassasje. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta". **Gjelder ikke i sommersesongen, les mer under fanen "Hotellfakta". Adresse Sunprime Kamala Beach 96/42-43 Moo 3, Kamala Beach Kathu Phuket 83120 Telefon +66 76 279580 - 85

Avreise: mandag 23 mars 2015
Hjemreise: tirsdag 7 april 2015
Bosted: 1-roms Prime Room, balkong mot hage
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 995 NOKPris per voksen

Sunwing Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

Hotellet er tildelt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell i Thailand 2014. Hotellet har blitt tildelt TripAdvisors Travelers Choice Award for beste familiehotell i Thailand 2013. Sunwing Kamala Beach ligger ved et av nordmenns favorittreisemål, den populære Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden ved hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann. I nærheten ligger det flere koselige små restauranter, og vil du ha mer liv og røre er det ikke langt til Patongs myldrende gater. På hotellområdet kan du nyte thaimassasje og benytte deg av treningsmulighetene på Fitness center. Dessuten finner du alt annet som du forbinder med Sunwing - som Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market og Play & Chat. På våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og La Tasca, serveres det både internasjonale og thailandske retter. På Sunwing Kamala Beach kan du velge mellom flere ulike familiesuiter. Alle Royal Family Suites har direkte utgang til bassenget. Vi kan også tilby bungalower ved stranden. Vil du ha litt ekstra lommepenger å rutte med i ferien? Bestill Sunwing Joker, så lar du oss velge rom-/leilighetstype ut ifra hva som finnes ledig i den aktuelle perioden. Sunwing Joker tilbys kun i enkelte perioder og i et begrenset antall, så hold utkikk! Les mer under fanen "Leiligheter/rom".

Avreise: torsdag 19 mars 2015
Hjemreise: lørdag 4 april 2015
Bosted: 1-roms Family Suite, balkong mot bassengområde
Reiselengde: 16 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 225 NOKPris per voksen

Sunwing Bangtao Beach Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

Sol, hvite strender og god mat. Vaiende palmer er det eneste som skiller den 8 km lange, hvite sandstranden fra Sunwing Bangtao Beach. Stranden i Bangtao anses som en av Phukets beste. Du bor med utsikt mot bassengområdet eller hagen, og fra en del Royal Family Suites går du rett ut i bassenget fra din egen terrasse! Under palmene på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien nyte ferien sammen. Det herlige bassengområdet på Sunwing Bangtao Beach inkluderer hele 6 basseng. Familiebassenget på hele 1340 m² er det mest populære, og har både viker, bukter og en liten øy. Thaimassasje er verdensberømt, og etter en behandling med velduftende oljer og avslappende musikk på hotellets eget spa forstår du hvorfor. Vil du ha litt ekstra lommepenger å rutte med i ferien? Bestill Sunwing Joker, så lar du oss velge rom-/leilighetstype ut ifra hva som finnes ledig i den aktuelle perioden. Sunwing Joker tilbys kun i enkelte perioder og i et begrenset antall, så hold utkikk! Les mer under fanen "Leiligheter/rom". *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer om hva som inngår i Easy Travel.

Avreise: torsdag 19 mars 2015
Hjemreise: lørdag 4 april 2015
Bosted: 1-roms Happy Baby Suite,terrasse mot bassengområde
Reiselengde: 16 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 985 NOKPris per voksen

Hotell Centara Kata Beach Kata Beach, Phuket, Thailand  

Blue Star Centara Kata Beach tilbyr alt fra dobbeltrom til store leiligheter. Hotellet ligger nær Kara sentrum og i gåavstand til stranden. Du har tilgang til tre bassengområder, luksuriøste spa-behandlinger, trening og familieaktiviteter.  Høye, grønne bambustrær deler området i tre. Hotellet har busservice til stranden om formiddagen. Hotellområdet er flatt og det er enkelt å ta seg frem med barnevogn.  Fra sommeren 2015 finner du dette på alle Blue Star-hotell: Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer deg Et stort og variert frokosttilbud er inkludert eller kan kjøpes som tillegg Aktiviteter for voksne og barn 5 dager i uken Lekehus, aktiviteter og barnepass Vin- og kaffebaren TASTE I TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære.  Tre ulike bassengområder Det største bassenget har flest aktiviteter, en liten vannsklie. Det andre bassenget et mindre, men området rundt er mer åpent og luftig. Det minste bassengområdet ligger ved hotellets spa og har en rolig atmosfære og er beregnet for voksne. Måltider Gjester i dobbeltrom kan bestille hel- eller halvpensjon som tillegg. Halvpensjon med buffé eller menymåltider kan også bestilles som tillegg, barn under 12 år betaler ikke for halvpensjon når det bestilles hjemmefra. Gjester i leilighet kan bestille frokost eller halvpensjon.   Noen middager kan byttes mot lunsj. Måltidene serveres i restauranten Seasons. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé. Innkvartering i leilighet, ingen måltider. Nyttårsmiddag.

Avreise: fredag 1 mai 2015
Hjemreise: torsdag 14 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 398 NOKPris per voksen

Centara Grand Beach Resort Phuket Karon Beach, Phuket, Thailand  

Centara Grand Beach Resort Phuket er Karons beste hotell. Du møtes av høy standard, en unik beliggenhet ved stranden, spa, et lite badeland og luksuriøse rom der du kan bestille privat basseng på markbalkongen. Med havet på den ene siden, fjellene som bakgrunn og Karons store utvalg av shopping og restauranter i behagelig avstand er beliggenheten nærmest perfekt. Hotellet er inspirert av den Sino-portugisiske stilen med hvite balkonger og vakre flislagte gulv. Basseng både for barn og voksne Ved det største bassengområdet finnes det to boblebassenger med utsikt over havet. Et basseng oppe mot klippene er beregnet for deg som ønsker et litt roligere tempo. Vil du ha mer action velger du det dype bassenget der du kan hoppe fra klippeavsatser. Det store hotellområdet gjør at det aldri blir trangt mellom solstolene. I hagen, et stykke opp fra stranden, ligger det lille badelandet med to vannsklier og et kanalformet basseng der du kan flyte fremover på gummiringer. Fasiliteter Noen eksempler er: Restauranter med ulike tema Flere barer Småbutikker Tennisbane og velutstyrt treningsrom Spa med et stort utvalg av behandlinger   Halvpensjon  eller helpensjon kan bestilles som tillegg. Avhengig av antall gjester serveres det middagsbuffé, middagsmeny eller en blanding av buffé og meny. I helpensjon er også lunsjmeny inkludert.. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Nyttårsmiddag.

Avreise: fredag 24 april 2015
Hjemreise: torsdag 7 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 998 NOKPris per voksen

Merlin Beach Resort Tri Trang Beach, Phuket, Thailand  

Familiefavoritten Blue Village Merlin Beach Resort ligger på en odde på Phuket. Her finnes det Bamseklubb og aktiviteter for store og små, tre bassengområder og to strender. Det finnes rom med plass til 6 personer. For de voksne finnes det blant annet spa, helsestudio og tennisbane. Hotellet ligger omgitt av frodige skåninger med palmer og havet på to sider. Til tross for den rolige beliggenheten er det bare noen kilometer til Patong og shopping. Blue Village – mer sporty enn noen gang Her finnes det mange treningsmuligheter og aktiviteter, blant annet: Treningstimer i samarbeid med verdenskjente Les Mills - gruppetrening Vanngymnastikk, fotabll og strandvolleyball Bamseklubben, Fun Break og The Hangout Minidisco et par kvelder i uken Kveldsunderholdning arrangeres av hotellet Barnebasseng og naturstrand Et imponerende bassengområde med tre store basseng, ett av dem har vannsklie. Barnebassenget har beskyttelse mot solen. Det ligger en korallstrand ved hotellet og den lille natursandstranden Tri Trang ligger i gåavstand.  Mat og drikke Hotellet har fire restauranter som serverer alt fra pizza til thaimat. All inclusive og halvpensjon kan bestilles som tillegg. Bestiller du halvpensjon er middagsbuffé med hovedsakelig thailandsk mat inkludert. Barn under 13 år spiser gratis når de voksne bestiller halvpensjon hjemmefra.   Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé. Nyttårsmiddag. Julemiddag er inkludert for gjester med all inclusive.

Avreise: tirsdag 3 februar 2015
Hjemreise: onsdag 18 februar 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 948 NOKPris per voksen

Fly + 1 natt på Phuket Phuket, Thailand  

Med flyreise og første natten på Phuket kan du planlegge din egen rundreise, men vi hjelper deg med starten. Prisen inkluderer charterfly til Phuket t/r samt en natt på Phuket by på hotell med klassifisering SSS. Hotellnavnet får du på flyplassen i Phuket ved ankomst Transport Transport fra flyplassen til hotellet kan du forhåndsbestille gjennom oss eller ordne på egen hånd. Grunnpris: Fly t/r Phuket. En innledende natt i dobbelrom med frokost.

Avreise: tirsdag 10 februar 2015
Hjemreise: onsdag 25 februar 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 698 NOKPris per voksen

Amora Beach Resort (ex Rydges) Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

Hyggelig hotell i rolige omgivelser på den fine stranden Bang Tao Beach Det nyrenoverte Amora Beach Resort ligger i eksotiske omgivelser med kokospalmer og tropisk vegetasjon som skaper de perfekte forhold for avkobling. De romslige rommene er komfortable med eget bad med hårtørker, badekåper og tøfler, satelitt-tv, radio, air-condition, direktetelefon, kaffe-og tekoker og balkong med utsikt over hagen og bassengområdet. I det pent opparbeidede hageanlegget ligger 2 bassengområder med svømmebasseng, barnebasseng og spa. Her finnes solsengeer, parasoller og poolbar. Hotellet har også to barer og restauranter som serverer både lokale og internasjonale retter. På stranden finnes et rikt tilbud av vannsportsaktiviteter (mot betaling). Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, barnet deler samme seng som de voksne. Dobbeltrom med 1 ekstraseng kan brukes av 2 voksne og 2 barn (eller 3 voksne).

Avreise: mandag 27 april 2015
Hjemreise: mandag 11 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom - Superior, Frokost
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 789 NOKPris per voksen

Aquamarine Resort Villa Kamala Beach, Phuket, Thailand  

På en av Phukets vakreste strender. Aquamarine Resort & Villa er et 4-stjerners hotell beliggende på Kamala Beach, en av Phukets aller vakreste strender. På hotellet finnes 2 restauranter, spa/fitness senter, basseng med separat del for barn samt bar. Hotellet er også behjelpelig med anordning av transferservice til Patong. Hotellrommene er utstyrt med luftkondisjonering, bad/dusj, WC, telefon, TV og safe. Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, barnet deler samme seng som de voksne. Dobbeltrom med 1 ekstraseng kan brukes av 3 voksne.

Avreise: onsdag 11 mars 2015
Hjemreise: onsdag 25 mars 2015
Bosted: Dobbeltrom - De Luxe, Frokost
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 716 NOKPris per voksen

Katathani Phuket Beach Resort Kata Beach, Phuket, Thailand  

Eksklusivt og elegant luksushotell for hele familien. Her bor du rett ved Kata Noi-stranden, nær shopping og restauranter. Katathani Phuket Beach Resort består av to hotellområder, Thani Wing nærmest stranden og Bhuri Wing som ligger litt lengre opp i området. Delene har hvert sitt bassengområde med flere basseng. Som gjest har du tilgang til hele hotellet. Katathani Phuket Beach Resort tilbyr blant annet barneklubb, flere hyggelige restauranter og en fin spa-avdeling.

Avreise: torsdag 12 mars 2015
Hjemreise: fredag 27 mars 2015
Bosted: Dobbeltrom deluxe mot omgivelsene
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 595 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

× Phuket, Thailand

Kategorier

Antall stjerner

Romtype

Fasiliteter

Pris

Destinasjoner

Arrangør