Charter til Phuket, Thailand


Sunprime Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

Sunprime Kamala Beach Resort ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. Det er vårt populære Kamala Beach Hotel, naboen til Sunwing Kamala Beach, som nå er renovert for å passe inn i Sunprime-konseptet. Alle våre Sunprime Hotels er tilpasset voksne mennesker som reiser uten barn, og konseptet har raskt blitt en suksess blant gjestene våre. På Sunprime får du kvalitet og komfort – og en helt spesiell feriefølelse. Sunprime Kamala Beach Resort består av 7 bygninger som ligger på stranden eller et steinkast unna. På hotellområdet er det en frodig hage med 4 flotte basseng. I restauranten serveres en herlig frokostbuffé som er inkludert i prisen. Til lunsj og middag kan du velge mellom internasjonale retter og thaikjøkken. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, kan du forhåndsbestille Sunprime Inclusive. Det betyr at du får frokost alle dager og middag 5 av 7 dager pr. uke. Les mer under Hotellet tilbyr/Kitchen. Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet. Ønsker du å trene kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio eller delta på gruppetrening med instruktører utdannet av SATS ELIXIA**. I hagen ligger en spa-paviljong der du kan nyte deilig thaimassasje. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta". **Gjelder ikke i sommersesongen, les mer under fanen "Hotellfakta". Sunprime Kamala Beach 96/42-43 Moo 3, Kamala Beach Kathu Phuket 83120 Telefon +66 76 279580 - 85

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 3 mars 2016
Hjemreise: fredag 25 mars 2016
Bosted: 1-roms Prime Room, balkong mot hage
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
19 495 NOKPris per voksen

Sunwing Bangtao Beach Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

Sol, hvite strender og god mat. Vaiende palmer er det eneste som skiller den 8 km lange, hvite sandstranden fra Sunwing Bangtao Beach. Stranden i Bangtao anses som en av Phukets beste. Du bor med utsikt mot bassengområdet eller hagen, og fra en del Royal Family Suites går du rett ut i bassenget fra din egen terrasse! Under palmene på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien nyte ferien sammen. Det herlige bassengområdet på Sunwing Bangtao Beach inkluderer hele 6 basseng. Familiebassenget på hele 1340 m² er det mest populære, og har både viker, bukter og en liten øy. Thaimassasje er verdensberømt, og etter en behandling med velduftende oljer og avslappende musikk på hotellets eget spa forstår du hvorfor. Vil du ha litt ekstra lommepenger å rutte med i ferien? Bestill Sunwing Joker, så lar du oss velge rom-/leilighetstype ut ifra hva som finnes ledig i den aktuelle perioden. Sunwing Joker tilbys kun i enkelte perioder og i et begrenset antall, så hold utkikk! Les mer under fanen "Leiligheter/rom". Sunwing Bangtao ligger 800 meter fra Bangtaos sentrum der du finner en del restauranter og noen butikker. Vil du ha et større utvalg kan du reise til Patong Beach, dit er det ca. 15 km. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer om hva som inngår i Easy Travel.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 3 mars 2016
Hjemreise: fredag 25 mars 2016
Bosted: 1-roms Family Suite, balkong mot hage
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
18 170 NOKPris per voksen

Sunwing Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

Hotellet er tildelt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell i Thailand 2015. Sunwing Kamala Beach ligger ved et av nordmenns favorittreisemål, den populære Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden ved hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann. På hotellområdet kan du nyte thaimassasje og benytte deg av treningsmulighetene på Fitness center. Dessuten finner du alt annet som du forbinder med Sunwing - som Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market og Play & Chat. På våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og La Tasca, serveres det både internasjonale og thailandske retter. På Sunwing Kamala Beach kan du velge mellom flere ulike familiesuiter. Alle Royal Family Suites har direkte utgang til bassenget. Vi kan også tilby bungalower ved stranden. Vil du ha litt ekstra lommepenger å rutte med i ferien? Bestill Sunwing Joker, så lar du oss velge rom-/leilighetstype ut ifra hva som finnes ledig i den aktuelle perioden. Sunwing Joker tilbys kun i enkelte perioder og i et begrenset antall, så hold utkikk! Les mer under fanen "Leiligheter/rom". Sunwing Kamala Beach ligger i den rolige badestedet Kamala. I nærområdet er det et lite utvalg av restauranter og noen butikker. Vil du ha et større utvalg kan du dra til Patong Beach som ligger 7 kilometer fra hotellet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 3 mars 2016
Hjemreise: fredag 25 mars 2016
Bosted: 1-roms Family Suite, balk. mot omgivelser/annen bygn
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
18 720 NOKPris per voksen

In on the Beach Karon Beach, Phuket, Thailand  

In on the Beach i Karon Beach har et lite bassengområde med gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Frokostrom på taket med vakker utsikt. Gratis ettermiddagskaffe. Internetthjørne mot avgift. Vaskeriservice. Gangavstand til restauranter, barer og shopping. Stranden foran hotellet brukes ofte til konserter og andre tilstelninger, noe som kan oppfattes som forstyrrende. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 6 november 2015
Hjemreise: lørdag 28 november 2015
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 21 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 398 NOKPris per voksen

Hotell Centara Kata Beach Kata Beach, Phuket, Thailand  

Blue Star Centara Kata Beach tilbyr alt fra dobbeltrom til store leiligheter. Hotellet ligger nær Kara sentrum og i gåavstand til stranden. Du har tilgang til tre bassengområder, luksuriøste spa-behandlinger, trening og familieaktiviteter.  Høye, grønne bambustrær deler området i tre. Hotellet har busservice til stranden om formiddagen. Hotellområdet er flatt og det er enkelt å ta seg frem med barnevogn.  Fra sommeren 2015 finner du dette på alle Blue Star-hotell: Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer deg Et stort og variert frokosttilbud er inkludert eller kan kjøpes som tillegg Aktiviteter for voksne og barn 5 dager i uken Lekehus, aktiviteter og barnepass Vin- og kaffebaren TASTE I TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære.  Tre ulike bassengområder Det største bassenget har flest aktiviteter, en liten vannsklie. Det andre bassenget et mindre, men området rundt er mer åpent og luftig. Det minste bassengområdet ligger ved hotellets spa og har en rolig atmosfære og er beregnet for voksne. Måltider Gjester i dobbeltrom kan bestille hel- eller halvpensjon som tillegg. Halvpensjon med buffé eller menymåltider kan også bestilles som tillegg, barn under 12 år betaler ikke for halvpensjon når det bestilles hjemmefra. Gjester i leilighet kan bestille frokost eller halvpensjon.   Noen middager kan byttes mot lunsj. Måltidene serveres i restauranten Seasons. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé. Innkvartering i leilighet, ingen måltider. Nyttårsmiddag.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 14 august 2015
Hjemreise: torsdag 27 august 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 398 NOKPris per voksen

Centara Grand Beach Resort Phuket Karon Beach, Phuket, Thailand  

Centara Grand Beach Resort Phuket er Karons beste hotell. Du møtes av høy standard, en unik beliggenhet ved stranden, spa, et lite badeland og luksuriøse rom der du kan bestille privat basseng på markbalkongen. Med havet på den ene siden, fjellene som bakgrunn og Karons store utvalg av shopping og restauranter i behagelig avstand er beliggenheten nærmest perfekt. Hotellet er inspirert av den Sino-portugisiske stilen med hvite balkonger og vakre flislagte gulv. Basseng både for barn og voksne Ved det største bassengområdet finnes det to boblebassenger med utsikt over havet. Et basseng oppe mot klippene er beregnet for deg som ønsker et litt roligere tempo. Vil du ha mer action velger du det dype bassenget der du kan hoppe fra klippeavsatser. Det store hotellområdet gjør at det aldri blir trangt mellom solstolene. I hagen, et stykke opp fra stranden, ligger det lille badelandet med to vannsklier og et kanalformet basseng der du kan flyte fremover på gummiringer. Fasiliteter Noen eksempler er: Restauranter med ulike tema Flere barer Småbutikker Tennisbane og velutstyrt treningsrom Spa med et stort utvalg av behandlinger   Halvpensjon  eller helpensjon kan bestilles som tillegg. Avhengig av antall gjester serveres det middagsbuffé, middagsmeny eller en blanding av buffé og meny. I helpensjon er også lunsjmeny inkludert.. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Nyttårsmiddag.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 14 august 2015
Hjemreise: torsdag 27 august 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 498 NOKPris per voksen

Beliggende ved Chalong bukten på sørøst kysten av Phuket. På hotellet er det badebasseng, restaurant, bar, treningsrom, parkering, møterom og forretningssenter. Gjesterommene er utstyrt med luftkondisjonering, safe, internett tilgang, hårtørker, TV og telefon. Twin/dobbeltrom: Sovesofa for 1 og 2 barn (deler). ** Dobbeltrom kan brukes av 2 voksne og 1 barn, alle gjester deler de eksisterende sengene (ingen ekstra seng tilgjengelig). Dobbeltrom med 1 ekstra seng kan brukes av 3 voksne ** Adresse: 14 Moo 5 Rawai Sub-District, Muang District, 83130 Phuket, Thailand

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 2 september 2015
Hjemreise: onsdag 16 september 2015
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng), Ingen måltider
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 565 NOKPris per voksen

Centara Kata Resort, Phuket Kata Beach, Phuket, Thailand  

Veldig koselig og populært familiested beliggende på den rolige Kata Beach. Centara Kata Resort Phuket ligger pent, omgitt av et tropisk hageanlegg med 3 bassenger og solterrasser. Hotellrommene er utstyrte med baderom/dusj, hårtørker, kjøleskap, satellitt-TV, luftkondisjonering og balkong/terrasse med utsikt over bassengområdet eller hagen. Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, alle gjestene må dele de eksisterende sengene (ekstra seng kan ikke skaffes). Dobbeltrom med 1 ekstra seng kan benyttes av 2 voksne og 2 barn (eller 3 voksne). Ved bokning av dette hotellet må ankomsttid og flynummer oppgis. Adresse: 54 Ked Kwan Road T. Karon Muang 83100 Kata Beach, Phuket, Thailand

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 19 august 2015
Hjemreise: onsdag 2 september 2015
Bosted: Dobbeltrom - De Luxe, Ingen måltider
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 456 NOKPris per voksen

Merlin Beach Resort Tri Trang Beach, Phuket, Thailand  

Familiefavoritten Blue Village Merlin Beach Resort ligger på en odde på Phuket. Her finnes det Bamseklubb og aktiviteter for store og små, tre bassengområder og to strender. Det finnes rom med plass til 6 personer. For de voksne finnes det blant annet spa, helsestudio og tennisbane. Hotellet ligger omgitt av frodige skåninger med palmer og havet på to sider. Til tross for den rolige beliggenheten er det bare noen kilometer til Patong og shopping. Blue Village – mer sporty enn noen gang Her finnes det mange treningsmuligheter og aktiviteter, blant annet: Treningstimer i samarbeid med verdenskjente Les Mills - gruppetrening Vanngymnastikk, fotabll og strandvolleyball Bamseklubben, Fun Break og The Hangout Minidisco et par kvelder i uken Kveldsunderholdning arrangeres av hotellet Barnebasseng og naturstrand Et imponerende bassengområde med tre store basseng, ett av dem har vannsklie. Barnebassenget har beskyttelse mot solen. Det ligger en korallstrand ved hotellet og den lille natursandstranden Tri Trang ligger i gåavstand.  Mat og drikke Hotellet har fire restauranter som serverer alt fra pizza til thaimat. All inclusive og halvpensjon kan bestilles som tillegg. Bestiller du halvpensjon er middagsbuffé med hovedsakelig thailandsk mat inkludert. Barn under 13 år spiser gratis når de voksne bestiller halvpensjon hjemmefra.   Merlin Beach Resort er et Blue Village i perioden 27/10–5/4 2016. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé. Nyttårsmiddag. Julemiddag er inkludert for gjester med all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 18 september 2015
Hjemreise: torsdag 1 oktober 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 848 NOKPris per voksen

På en liten høyde litt sør for Kata Beach med utsikt over havet og stranden. Chanalai Flora Resort ligger på en høyde med vakker utsikt over havet og bare 200 m fra stranden. Hotellet har svømmebasseng, jaccuzzi, badstu, SPA, massasje, 24 timers resepsjonsservice, internett, restaurant og bar/lounge. Hotellrommene har bad med dusj og hårtørker, air-condition, safe, kabel/satelitt-TV, telefon og balkong. Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, barnet deler samme seng som de voksne. Dobbeltrom med 1 ekstraseng kan brukes av 2 voksne og 2 barn (eller 3 voksne). Adresse: 175 Koktanode Rd., Kata Beach, 83100 Phuket, Thailand

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 19 august 2015
Hjemreise: onsdag 2 september 2015
Bosted: Dobbeltrom - Superior, Frokost
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 676 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

× Phuket, Thailand

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn