Charter til Phuket, Thailand


Sunwing Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

4
Basert på 652 anmeldelser

Hotellet er tildelt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell i Thailand 2015. Sunwing Kamala Beach ligger ved et av nordmenns favorittreisemål, den populære Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden ved hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann. På hotellområdet kan du nyte thaimassasje og benytte deg av treningsmulighetene på Fitness center. Dessuten finner du alt annet som du forbinder med Sunwing - som Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market og Teen Lounge. Våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og La Tasca, serverer både internasjonale og thailandske retter. På Sunwing Kamala Beach kan du velge mellom flere ulike familiesuiter. Alle Royal Family Suites har direkte utgang til bassenget. Vi kan også tilby bungalower ved stranden. Sunwing Kamala Beach har suiter for alle. Sunwing Kamala Beach ligger i fredelige Kamala. I nærområdet er det et lite utvalg av restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du dra til Patong Beach, som ligger 7 kilometer fra hotellet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 9 mars 2017
Hjemreise: torsdag 16 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom, balkong mot bassengområde
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 825 NOK Pris per voksen

Novotel Phuket Karon Beach Resort Karon Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 939 anmeldelser

Novotel Phuket Karon Beach Resort med høy standard og pen design ligger i gåavstand til både strand og sentrum i Karon. Det finnes flere barer, restauranter, lekerom, treningsrom og spa. Det arrangeres også både yoga og matlagingskurs.  For mer action kan du trene thaiboksing eller bli med på vannpolo. Atmosfæren på hotellet er rolig og trivelig og flere kvelder i uken er det filmkveld. BadelivKarons brede og lange strand ligger bare noen hundre meter unna. På hotellområdet finnes to bassenger og et barnebasseng. For barna finnes det i tillegg lekerom, tilgang til PlayStation, aktiviteter daglig og hotellets barneklubb for barn opp til 12 år. Frokost og thaimatDet ligger flere restauranter langs veien inn til Karon sentrum, og hotellets egne restauranter holder høy kvalitet. Halvpensjon med middagsmeny eller helpensjon med både lunsj- og middagsmeny kan bestilles som tilleg.Restauranter og barer på hotelletFrokostrestauranten "Horizon"Grillrestaurant ved bassengetAsiatisk restaurant med mat fra hele AsiaBassengbar og sportsbarGrunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Nyttårsmiddag. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 10 mars 2017
Hjemreise: lørdag 25 mars 2017
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 978 NOK Pris per voksen

Andaman Beach Suites Patong Beach, Phuket, Thailand  

4
Basert på 446 anmeldelser

Beliggende 250 m fra Patong Beach. Mange butikker, restauranter og barer ligger bare noen minutters promenade unna. På hotellet er det restaurant, bar, svømmebasseng, bankettfasiliteter, tennisbaner, barneklubb og vannsport. Alle rommene er utstyrte med luftkondisjonering, TV, telefon, mini bar, safe, trådløs Internett og privat baderom. Dobeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, alle gjestene må dele de eksisterende sengene (ingen ekstra sent til rådighet). Dobbeltrom med 1 ekstra seng kan benyttes av 2 voksne og 2 barn (eller 3 voksne). Adresse: 60/12 Rat u thit Road, 83150, Phuket, Thailand.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 14 mars 2017
Hjemreise: tirsdag 21 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 552 NOK Pris per voksen

Sunprime Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 1 202 anmeldelser

Sunprime Kamala Beach Resort ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. Hotellet ligger midt på stranden og passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat. Prøv også thaimassasje eller en annen behandling når du er her. Sunprime Kamala Beach Resort består av syv bygninger som ligger på stranden eller et steinkast unna. På hotellområdet er det en frodig hage med fire flotte basseng. I restauranten serveres en herlig frokostbuffé som er inkludert i prisen. Til lunsj og middag kan du velge mellom internasjonale og thailandske retter. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, kan du forhåndsbestille Sunprime Inclusive. Det betyr at du får frokost alle dager og middag 5 av 7 dager pr. uke. Les mer under Sunprime Restaurant. Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet. Ønsker du å trene, kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio eller delta på gruppetrening med instruktører utdannet av SATS ELIXIA**. I hagen ligger en spa-paviljong der du kan nyte deilig thaimassasje. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta". **Gjelder ikke i sommersesongen, les mer under fanen "Hotellfakta".

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 mars 2017
Hjemreise: torsdag 23 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom, balkong mot bassengområde
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 225 NOK Pris per voksen

Hotell Angsana Laguna Phuket Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 1 793 anmeldelser

Angsana Laguna Phuket ligger rett ved Bangtaostranden. Hotellet holder høy standard og er som en liten by i seg selv. Her finner du blant annet et bryllupskapell, egen golfbane, matbutikk og småbutikker. Midt i hotellområdet ligger det en stor innsjø med hjuldampere som tar deg med til Lagunaområdets ulike hotell og restauranter. Et 323 meter langt basseng slynger seg gjennom hele området og binder flere bassenger sammen. Familiens favorittbasseng har både sandbunn og en liten strand med solsenger.Spa og aktiviteterHotellets høye standard og service er utmerket, men stemningen er likevel avslappet. Det finnes mange forskjellige sportsaktiviteter, bl.a. tennis, seiling, kajakk, yoga og et velutstyrt treningslokale. Hotellet har også et førsteklasses spa.Strandbar med underholdningFlere restauranter og barer. Strandbaren Xana Beach Club arrangerer ulik underholdning som tiltrekker seg gjester fra hele området.Halvpensjon med frokost og lunj eller middag ( buffé eller meny) kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltider bestilles hjemmefra.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 3 november 2017
Hjemreise: lørdag 18 november 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
18 398 NOK Pris per voksen

Hotell Novotel Phuket Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 1 168 anmeldelser

Novotel Phuket Kamala Beach ligger i en rolig del av Kamala, bare noen hundre meter fra stranden. Ett topp moderne hotell der design og komfort er i fokus. Fra hotellets takbar har du utsikt over Andamansjøen. Hotellet har store panoramavinduer mot havet. Balkongene har glassvegger for best mulig utsikt og innredningen er moderne. I Kamala finner du både lokale restauranter og et lite utvalg av shopping, og hvis du vil spise middag i Kamala kan du spasere inn langs stranden.  Takbar og restaurant med vinkjellerPå takbaren kan du avslutte dagen med en drink og utsikt over havet, mens i vinkjelleren kan du velge ut din egen middagsvin. Halvpensjon med lunsj eller middag kan bestilles som tillegg. Bassengområde ved strandenHotellområdet er langt og smalt og går ned mot stranden. Bassenget har nedsenket bassengbar og ligger rett ved stranden. Her ligger også restauranten, hotellets spa og den internasjonale barneklubben.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Jule- og nyttårsmiddag.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 3 november 2017
Hjemreise: lørdag 18 november 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
16 298 NOK Pris per voksen

Beyond Resort Karon Karon Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 1 025 anmeldelser

Fint hotell rett ved stranden i Karon Beach. Beyond Resort Karon er hotellet for deg som vil nyte en voksenferie med høy grad av komfort. Hotellet ligger mellom Karon og Kata, ved en skjermet vik i den ene enden av Karonstranden, det eneste hotellet i Karon med beliggenhet rett på stranden. Fra bassengområdet har du vakker havutsikt og herfra tar du enkelt trappen rett ned til stranden. I spa-avdelingen kan du nyte herlige behandlinger. I nærheten av hotellet finner du et stort utvalg shopping, restauranter og barer. Hotellet har aldersgrense 18 år.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 9 mars 2017
Hjemreise: torsdag 16 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 375 NOK Pris per voksen

Hemingways Silk Hotel Patong Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 340 anmeldelser

Sentralt beliggende nær Jungceylon kjøpesenter og Bangla Road (kjent for sitt natteliv) og ca. 41 km fra Phuket Internasjonale flyplass. Hotellet ligger i gangavstand til Patong Beach. Restauranter, barer og underholdningsområdet i nærheten. Tjenester og fasiliteter inkluderer: 24 timers resepsjon, heis, internettstasjon, restaurant, bar og en takterrasse med basseng. Hotellrommene er utstyrt med luftkondisjonering, TV, telefon, te / kaffekoker, safe og hårføner. Dobbeltrom kan brukes av 2 voksne og 1 barn, alle gjestene må dele de eksisterende sengene (ingen ekstra seng til rådighet). Dobbeltrom med 1 ekstra seng kan brukes av 2 voksne og 2 barn (eller 3 voksne). 184/29 Phuangmuang Sai Kor Rd, Patong Beach Kathu, 83150 Phuket, Thailand

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 14 mars 2017
Hjemreise: tirsdag 21 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom - Superior, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 026 NOK Pris per voksen

Palm Garden Resort Phuket Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 135 anmeldelser

Spesielt utformet for dykkere kun 300 meter fra Our Sea Bees Dive Centre. Palm Garden Resort ligger i en tropisk hage kun 300 meter fra stranden og en kort spasertur fra den nye bryggen, bukten og mange butikker. Hotellet har resepsjon, restaurant, WiFi Internett-tilgang (ekstra gebyr), svømmebasseng og massasje. Bungalowene er utstyrt med luftkondisjonering, vifte, TV, telefon, WiFi Inernett tilgang (ekstra kostnad), safe, minibar og terrasse. Adresse: 4/10 Moo 5 Soi Ruam-U-Thit, Chalong, 83130 Phuket, Thailand

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 14 mars 2017
Hjemreise: tirsdag 21 mars 2017
Bosted: Bungalow, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 538 NOK Pris per voksen

Sunwing Bangtao Beach Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

4
Basert på 513 anmeldelser

Sol, hvite strender og god mat. Vaiende palmer er det eneste som skiller den 8 km lange, hvite sandstranden fra Sunwing Bangtao Beach. Stranden i Bangtao anses som en av Phukets beste. Du bor med utsikt mot bassengområdet eller hagen, og fra en del Royal Family Suites går du rett ut i bassenget fra din egen terrasse! Sunwing Bangtao Beach har suiter for alle. Under palmene på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien nyte ferien sammen. Det herlige bassengområdet på Sunwing Bangtao Beach inkluderer hele 6 basseng. Familiebassenget på hele 1340 m² er det mest populære, og har både viker, bukter og en liten øy. Thaimassasje er verdensberømt, og etter en behandling med velduftende oljer og avslappende musikk på hotellets eget spa forstår du hvorfor. Sunwing Bangtao ligger 1,2 km fra Bangtaos sentrum hvor det ligger noen restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du reise til Patong Beach, dit er det ca. 15 km. *Transport til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss t/r flyplassen og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder kun når du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under Hotellfakta om hva som gjelder for oppholdet ditt på Sunwing Bangtao Beach. Her finner du mer informasjon om Easy Travel.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 9 mars 2017
Hjemreise: torsdag 16 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom, terrasse mot hagen
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 525 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Phuket, Thailand
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!