Charter til Phuket, Thailand


Sunwing Bangtao Beach Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

Sol, hvite strender og god mat. Vaiende palmer er det eneste som skiller den 8 km lange, hvite sandstranden fra Sunwing Bangtao Beach. Stranden i Bangtao anses som en av Phukets beste. Du bor med utsikt mot bassengområdet eller hagen, og fra en del Royal Family Suites går du rett ut i bassenget fra din egen terrasse! Under palmene på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien nyte ferien sammen. Det herlige bassengområdet på Sunwing Bangtao Beach inkluderer hele 6 basseng. Familiebassenget på hele 1340 m² er det mest populære, og har både viker, bukter og en liten øy. Thaimassasje er verdensberømt, og etter en behandling med velduftende oljer og avslappende musikk på hotellets eget spa forstår du hvorfor. Vil du ha litt ekstra lommepenger å rutte med i ferien? Bestill Sunwing Joker, så lar du oss velge rom-/leilighetstype ut ifra hva som finnes ledig i den aktuelle perioden. Sunwing Joker tilbys kun i enkelte perioder og i et begrenset antall, så hold utkikk! Les mer under fanen "Leiligheter/rom". *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer om hva som inngår i Easy Travel.

Avreise: torsdag 12 mars 2015
Hjemreise: fredag 27 mars 2015
Bosted: 1-roms Family Suite, balkong mot bassengområde
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 395 NOKPris per voksen

In on the Beach Karon Beach, Phuket, Thailand  

In on the Beach i Karon Beach har et lite bassengområde med gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Frokostrom på taket med vakker utsikt. Gratis ettermiddagskaffe. Internetthjørne mot avgift. Vaskeriservice. Gangavstand til restauranter, barer og shopping. Stranden foran hotellet brukes ofte til konserter og andre tilstelninger, noe som kan oppfattes som forstyrrende. Lokaltrafikk.

Avreise: fredag 6 november 2015
Hjemreise: lørdag 28 november 2015
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 21 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 548 NOKPris per voksen

Hotell Centara Kata Beach Kata Beach, Phuket, Thailand  

Blue Star Centara Kata Beach tilbyr alt fra dobbeltrom til store leiligheter. Hotellet ligger nær Kara sentrum og i gåavstand til stranden. Du har tilgang til tre bassengområder, luksuriøste spa-behandlinger, trening og familieaktiviteter.  Høye, grønne bambustrær deler området i tre. Hotellet har busservice til stranden om formiddagen. Hotellområdet er flatt og det er enkelt å ta seg frem med barnevogn.  Fra sommeren 2015 finner du dette på alle Blue Star-hotell: Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer deg Et stort og variert frokosttilbud er inkludert eller kan kjøpes som tillegg Aktiviteter for voksne og barn 5 dager i uken Lekehus, aktiviteter og barnepass Vin- og kaffebaren TASTE I TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære.  Tre ulike bassengområder Det største bassenget har flest aktiviteter, en liten vannsklie. Det andre bassenget et mindre, men området rundt er mer åpent og luftig. Det minste bassengområdet ligger ved hotellets spa og har en rolig atmosfære og er beregnet for voksne. Måltider Gjester i dobbeltrom kan bestille hel- eller halvpensjon som tillegg. Halvpensjon med buffé eller menymåltider kan også bestilles som tillegg, barn under 12 år betaler ikke for halvpensjon når det bestilles hjemmefra. Gjester i leilighet kan bestille frokost eller halvpensjon.   Noen middager kan byttes mot lunsj. Måltidene serveres i restauranten Seasons. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé. Innkvartering i leilighet, ingen måltider. Nyttårsmiddag.

Avreise: fredag 14 august 2015
Hjemreise: torsdag 27 august 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 398 NOKPris per voksen

Centara Grand Beach Resort Phuket Karon Beach, Phuket, Thailand  

Centara Grand Beach Resort Phuket er Karons beste hotell. Du møtes av høy standard, en unik beliggenhet ved stranden, spa, et lite badeland og luksuriøse rom der du kan bestille privat basseng på markbalkongen. Med havet på den ene siden, fjellene som bakgrunn og Karons store utvalg av shopping og restauranter i behagelig avstand er beliggenheten nærmest perfekt. Hotellet er inspirert av den Sino-portugisiske stilen med hvite balkonger og vakre flislagte gulv. Basseng både for barn og voksne Ved det største bassengområdet finnes det to boblebassenger med utsikt over havet. Et basseng oppe mot klippene er beregnet for deg som ønsker et litt roligere tempo. Vil du ha mer action velger du det dype bassenget der du kan hoppe fra klippeavsatser. Det store hotellområdet gjør at det aldri blir trangt mellom solstolene. I hagen, et stykke opp fra stranden, ligger det lille badelandet med to vannsklier og et kanalformet basseng der du kan flyte fremover på gummiringer. Fasiliteter Noen eksempler er: Restauranter med ulike tema Flere barer Småbutikker Tennisbane og velutstyrt treningsrom Spa med et stort utvalg av behandlinger   Halvpensjon  eller helpensjon kan bestilles som tillegg. Avhengig av antall gjester serveres det middagsbuffé, middagsmeny eller en blanding av buffé og meny. I helpensjon er også lunsjmeny inkludert.. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Nyttårsmiddag.

Avreise: fredag 24 april 2015
Hjemreise: torsdag 7 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 998 NOKPris per voksen

Merlin Beach Resort Tri Trang Beach, Phuket, Thailand  

Familiefavoritten Blue Village Merlin Beach Resort ligger på en odde på Phuket. Her finnes det Bamseklubb og aktiviteter for store og små, tre bassengområder og to strender. Det finnes rom med plass til 6 personer. For de voksne finnes det blant annet spa, helsestudio og tennisbane. Hotellet ligger omgitt av frodige skåninger med palmer og havet på to sider. Til tross for den rolige beliggenheten er det bare noen kilometer til Patong og shopping. Blue Village – mer sporty enn noen gang Her finnes det mange treningsmuligheter og aktiviteter, blant annet: Treningstimer i samarbeid med verdenskjente Les Mills - gruppetrening Vanngymnastikk, fotabll og strandvolleyball Bamseklubben, Fun Break og The Hangout Minidisco et par kvelder i uken Kveldsunderholdning arrangeres av hotellet Barnebasseng og naturstrand Et imponerende bassengområde med tre store basseng, ett av dem har vannsklie. Barnebassenget har beskyttelse mot solen. Det ligger en korallstrand ved hotellet og den lille natursandstranden Tri Trang ligger i gåavstand.  Mat og drikke Hotellet har fire restauranter som serverer alt fra pizza til thaimat. All inclusive og halvpensjon kan bestilles som tillegg. Bestiller du halvpensjon er middagsbuffé med hovedsakelig thailandsk mat inkludert. Barn under 13 år spiser gratis når de voksne bestiller halvpensjon hjemmefra.   Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé. Nyttårsmiddag. Julemiddag er inkludert for gjester med all inclusive.

Avreise: fredag 24 april 2015
Hjemreise: torsdag 7 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 148 NOKPris per voksen

Amora Beach Resort (ex Rydges) Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

Hyggelig hotell i rolige omgivelser på den fine stranden Bang Tao Beach Det nyrenoverte Amora Beach Resort ligger i eksotiske omgivelser med kokospalmer og tropisk vegetasjon som skaper de perfekte forhold for avkobling. De romslige rommene er komfortable med eget bad med hårtørker, badekåper og tøfler, satelitt-tv, radio, air-condition, direktetelefon, kaffe-og tekoker og balkong med utsikt over hagen og bassengområdet. I det pent opparbeidede hageanlegget ligger 2 bassengområder med svømmebasseng, barnebasseng og spa. Her finnes solsengeer, parasoller og poolbar. Hotellet har også to barer og restauranter som serverer både lokale og internasjonale retter. På stranden finnes et rikt tilbud av vannsportsaktiviteter (mot betaling). Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, barnet deler samme seng som de voksne. Dobbeltrom med 1 ekstraseng kan brukes av 2 voksne og 2 barn (eller 3 voksne).

Avreise: mandag 27 april 2015
Hjemreise: mandag 11 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom - Superior, Frokost
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 775 NOKPris per voksen

Aquamarine Resort Villa Kamala Beach, Phuket, Thailand  

På en av Phukets vakreste strender. Aquamarine Resort & Villa er et 4-stjerners hotell beliggende på Kamala Beach, en av Phukets aller vakreste strender. På hotellet finnes 2 restauranter, spa/fitness senter, basseng med separat del for barn samt bar. Hotellet er også behjelpelig med anordning av transferservice til Patong. Hotellrommene er utstyrt med luftkondisjonering, bad/dusj, WC, telefon, TV og safe. Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, barnet deler samme seng som de voksne. Dobbeltrom med 1 ekstraseng kan brukes av 3 voksne.

Avreise: onsdag 18 mars 2015
Hjemreise: onsdag 1 april 2015
Bosted: Dobbeltrom - De Luxe, Frokost
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 793 NOKPris per voksen

Katathani Phuket Beach Resort Kata Beach, Phuket, Thailand  

Eksklusivt og elegant luksushotell for hele familien. Her bor du rett ved Kata Noi-stranden, nær shopping og restauranter i Kata Beach. Katathani Phuket Beach Resort består av to hotellområder, Thani Wing nærmest stranden og Bhuri Wing som ligger litt lengre opp i området. Delene har hvert sitt bassengområde med flere basseng. Som gjest har du tilgang til hele hotellet. Katathani Phuket Beach Resort tilbyr blant annet barneklubb, flere hyggelige restauranter og en fin spa-avdeling.

Avreise: torsdag 12 mars 2015
Hjemreise: fredag 27 mars 2015
Bosted: Dobbeltrom deluxe mot omgivelsene
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 495 NOKPris per voksen

Rawai Palm Beach Resort Rawai Beach, Phuket, Thailand  

Beliggende på Rawai-stranden, 200 m fra stranden på den sørlige spissen av Phuket-øya i et rolig og tilbaketrukket miljø. Ligger 5 min fra Promthep Cape, 50 min fra Phuket internasjonale lufthavn, 25 min fra Phuket og 20 min fra Patong-stranden. Hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer resepsjon, restauranter, bassengbar, møterom, internett/lesehjørne, svømmebasseng, treningssenter, spa, barnerom, lekeplass for barn og renseri-/vaskeritjenester. Rommene er utstyrt med klimaanlegg, TV, telefon, WiFi-internettilgang, safe, minibar, te/kaffe-koker og hårføner. Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, gjestene deler da de eksisterende sengeplassene (ingen ekstraseng tilgjengelig). Dobbeltrom med 1 ekstraseng kan benyttes av 2 voksne og 2 barn (eventuelt 3 voksne). Adresse: 66/2 Viset Road, Tambon Rawai, Muang, 83130 Phuket, Thailand.

Avreise: mandag 11 mai 2015
Hjemreise: mandag 25 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom - Superior Bassengutsikt, Frokost
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 683 NOKPris per voksen

Herlige DoubleTree Resort ligger fint til den lille Surin Beach-bukta, like nord for Patong. Rommene er fordelt på fire bygninger som ligger spredt på hotellområdet; tre av dem har heis. Stort og deilig bassengområde med tre bassenger ogbarnebasseng med vannsklie. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Kafé. Gratis wifi i lobbyen. Trimrom, spabehandlinger mot avgift. Minimarked. Hotellbuss til Kamala Beach og Patong Beach mot avgift. Ca. 5 km til Kamala og ca. 10 km til Patong. Lokaltrafikk.

Avreise: fredag 27 november 2015
Hjemreise: lørdag 19 desember 2015
Bosted: DELUXEROM
Reiselengde: 21 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
15 148 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

× Phuket, Thailand

Kategorier

Antall stjerner

Romtype

Fasiliteter

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn