Charter til Phuket, Thailand


Sunprime Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 1 162 anmeldelser

Sunprime Kamala Beach Resort ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. Hotellet ligger midt på stranden og passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat. Prøv også thaimassasje eller en annen behandling når du er her. Sunprime Kamala Beach Resort består av syv bygninger som ligger på stranden eller et steinkast unna. På hotellområdet er det en frodig hage med fire flotte basseng. I restauranten serveres en herlig frokostbuffé som er inkludert i prisen. Til lunsj og middag kan du velge mellom internasjonale og thailandske retter. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, kan du forhåndsbestille Sunprime Inclusive. Det betyr at du får frokost alle dager og middag 5 av 7 dager pr. uke. Les mer under Sunprime Restaurant. Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet. Ønsker du å trene, kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio eller delta på gruppetrening med instruktører utdannet av SATS ELIXIA**. I hagen ligger en spa-paviljong der du kan nyte deilig thaimassasje. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta". **Gjelder ikke i sommersesongen, les mer under fanen "Hotellfakta".

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 mars 2017
Hjemreise: torsdag 23 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom mot hagen
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 000 NOK Pris per voksen

Katathani Phuket Beach Resort & Spa Kata Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 3 747 anmeldelser

Katathani Phuket Beach Resort & Spa består av to deler – Thani og Bhuri – som ligger et par hundre meter fra hverandre. Hovedbygningen Thani ligger nærmest stranden, mens Bhuri ligger på andre siden av veien må krysses for å nå stranden. Hele seks elegante bassengområder inne på det store hotellområdet: ett stort ved både Thani og Bhuri, samt fire mindre rundt i området. Barnebassenget ligger ved Bhuri. Poolbarer, gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Seks restauranter og barer fordelt på Buri- og Thani-delen. To av dem er bufférestauranter. De andre fire er á la carte-restauranter (thailandsk, italiensk og fisk- og skalldyr). Gratis WiFi i lobbyen og bassengområdet; gratis internetthjørne i lobbyen. Lekkert spa i Thani med omfattende meny (mot avgift). Skjønnhetssalong. Sportsaktiviteter i Thani-delen (noen mot avgift): Trimrom, tennis og aerobic. Room service. Shuttlebuss én gang pr. dag (mot avgift): ettermiddag til/fra Phuket by; kveldstid til/fra Patong. Fra Bhuri-delen (superior- og deluxerom) kan det være opptil 250 meter til stranden, avhengig av hvor i området man bor. Ca. 3 km til sentrum av Kata Beach. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 5 mai 2017
Hjemreise: lørdag 20 mai 2017
Bosted: SUPERIORROM
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 998 NOK Pris per voksen

Kata Thani Phuket Beach Resort Kata Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 3 747 anmeldelser

Velholdte Kata Thani Phuket Beach Resort ligger nær den rolige Kata Noi-stranden. Hotellet har noe som passer for alle og har et meget høyt servicenivå. Thani TTTTT er hoveddelen av hotellet. Den har mange utsmykninger i gull og rødt og meget høy standard. Bhuridelen TTTT har en litt enklere standard. En liten gate og et par hundre meter skille de to delene.Den ultimate luksusen får du i den atskilte delen The Shore TTTTT som er den mest eksklusive delen. Her bor du i villalignende suiter i en skråning mellom fjell og hav lengst bort på Kata Noi-stranden. Alle suiter har eget basseng. The Shore har også basseng, treningsrom og restaurant. Det er aldersgrense 12 år i The Shore.Felles fasiliteterThani og Bhuris fasiliteter er felles for alle tre hotelldelene, mens The Shore kun er for hotellets gjester, bortsett fra restauranten. Hotellet har totalt fem bassengområder på Thani og Bhuri. Ett av bassengene ligger ved stranden.Det arrangeres ulike leker og aktiviteter hver dag og barna kan være med i den internasjonale barneklubben. Hotellet tilbyr massasje og spa.Restauranter og livemusikkVil du spise på Thani eller Bhuri kan du velge mellom seks restauranter. Hver kveld spiller det livemusikk i en av barene. Halvpensjon eller helpensjon med menymåltider kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Nyttårsmiddag.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 12 mai 2017
Hjemreise: torsdag 25 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 798 NOK Pris per voksen

Katathani Phuket Beach Resort Kata Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 3 740 anmeldelser

Eksklusivt og elegant luksushotell for hele familien. Her bor du rett ved Kata Noi-stranden, nær shopping og restauranter i Kata Beach. Katathani Phuket Beach Resort består av to hotellområder, Thani Wing nærmest stranden og Bhuri Wing som ligger litt lengre opp i området. Delene har hvert sitt bassengområde med flere basseng. Som gjest har du tilgang til hele hotellet. Katathani Phuket Beach Resort tilbyr blant annet barneklubb, flere hyggelige restauranter og en fin spa-avdeling.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 19 januar 2017
Hjemreise: torsdag 26 januar 2017
Bosted: Dobbeltrom de Luxe
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 075 NOK Pris per voksen

Sunwing Bangtao Beach Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

4
Basert på 473 anmeldelser

Sol, hvite strender og god mat. Vaiende palmer er det eneste som skiller den 8 km lange, hvite sandstranden fra Sunwing Bangtao Beach. Stranden i Bangtao anses som en av Phukets beste. Du bor med utsikt mot bassengområdet eller hagen, og fra en del Royal Family Suites går du rett ut i bassenget fra din egen terrasse! Sunwing Bangtao Beach har suiter for alle. Under palmene på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien nyte ferien sammen. Det herlige bassengområdet på Sunwing Bangtao Beach inkluderer hele 6 basseng. Familiebassenget på hele 1340 m² er det mest populære, og har både viker, bukter og en liten øy. Thaimassasje er verdensberømt, og etter en behandling med velduftende oljer og avslappende musikk på hotellets eget spa forstår du hvorfor. Sunwing Bangtao ligger 1,2 km fra Bangtaos sentrum hvor det ligger noen restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du reise til Patong Beach, dit er det ca. 15 km. *Transport til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss t/r flyplassen og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder kun når du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under Hotellfakta om hva som gjelder for oppholdet ditt på Sunwing Bangtao Beach. Her finner du mer informasjon om Easy Travel.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 19 januar 2017
Hjemreise: torsdag 26 januar 2017
Bosted: Dobbeltrom, balkong mot bassengområde
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 475 NOK Pris per voksen

Sunwing Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

4
Basert på 632 anmeldelser

Hotellet er tildelt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell i Thailand 2015. Sunwing Kamala Beach ligger ved et av nordmenns favorittreisemål, den populære Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden ved hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann. På hotellområdet kan du nyte thaimassasje og benytte deg av treningsmulighetene på Fitness center. Dessuten finner du alt annet som du forbinder med Sunwing - som Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market og Teen Lounge. Våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og La Tasca, serverer både internasjonale og thailandske retter. På Sunwing Kamala Beach kan du velge mellom flere ulike familiesuiter. Alle Royal Family Suites har direkte utgang til bassenget. Vi kan også tilby bungalower ved stranden. Sunwing Kamala Beach har suiter for alle. Sunwing Kamala Beach ligger i fredelige Kamala. I nærområdet er det et lite utvalg av restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du dra til Patong Beach, som ligger 7 kilometer fra hotellet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 19 januar 2017
Hjemreise: torsdag 26 januar 2017
Bosted: Dobbeltrom, balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 675 NOK Pris per voksen

Beyond Resort Karon Karon Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 996 anmeldelser

Fint hotell rett ved stranden i Karon Beach. Beyond Resort Karon er hotellet for deg som vil nyte en voksenferie med høy grad av komfort. Hotellet ligger mellom Karon og Kata, ved en skjermet vik i den ene enden av Karonstranden, det eneste hotellet i Karon med beliggenhet rett på stranden. Fra bassengområdet har du vakker havutsikt og herfra tar du enkelt trappen rett ned til stranden. I spa-avdelingen kan du nyte herlige behandlinger. I nærheten av hotellet finner du et stort utvalg shopping, restauranter og barer. Hotellet har aldersgrense 18 år.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 9 februar 2017
Hjemreise: torsdag 16 februar 2017
Bosted: Dobbeltrom, havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 825 NOK Pris per voksen

Boathouse Kata Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 722 anmeldelser

Elegant og velholdt hotell med perfekt beliggenhet rett ved stranden Kata Beach. Her er det enkelt å bytte mellom å bade i havet eller i bassenget. Hotellet har en populær strandklubb, RE KÁ TA Beach Club, der du har gratis inngang som gjest på hotellet. Fra solsengen har du flott utsikt mot bassengområdet og havet rett nedenfor hotellet. Strandklubben serverer også herlige, avkjølende drinker. Boathouse har også en populær restaurant samt vinkjeller som er velkjent og holder høy standard. Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Dette innebærer ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 26 januar 2017
Hjemreise: torsdag 2 februar 2017
Bosted: Dobbeltrom, balkong mot havet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
15 375 NOK Pris per voksen

Karon Sea Sands Resort & Spa Karon Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 635 anmeldelser

Karon Sea Sands Resort & Spa er et fint hotell rett ved den fine sandstranden Karon Beach. Hotellet har et hyggelig bassengområde og en tropisk hage. Her kan du slappe av i en av hotellets herlige bali-senger eller hvorfor ikke nyte en behandling i spaavdelingen? Hotellet har et par restauranter og barer samt et lite treningsrom. Fra Karon Sea Sands Resort & Spa har du komfortabel avstand til shopping og restauranter i Karon Beach.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 19 januar 2017
Hjemreise: torsdag 26 januar 2017
Bosted: Dobbeltrom mot bassengområde
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 275 NOK Pris per voksen

Novotel Phuket Kata Avista Resort & Spa Karon Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 2 240 anmeldelser

Arkitekttegnede Novotel Phuket Kata Avista Resort & Spa ligger i naturskjønne omgivleser i en åsside ned mot Katastranden. I nærheten finnes det et stort utvalg av restauranter, barer og små butikker. Frokost er inkludert og halvpensjon kan bestilles som tillegg. Hotellet har et moderne design med intim atmosfære.Basseng med fossefallBassengområdet med et basseng som ender i et fossefall som renner nedover i terrasser. Barnebassenget er en atskilt del av bassenget.Restaurant og vinbarDen stilfulle restauranten serverer både thailandske og internasjonale retter. Vinbar med stort utvalg viner i alle prisklasser. Hotellet arrangerer matlagingskurs.I spaavdelingen Sukko Spa kan du bl.a. prøve ayurveda eller en urtebehandling med naturlige essenser. Det finnes også treningsrom og bibliotek.Halvpensjon med middagsmeny kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé. Nyttårsmiddag.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 10 mars 2017
Hjemreise: lørdag 25 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
16 578 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Phuket, Thailand
× Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!