Charter til Phuket, Thailand


Sunprime Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 1 113 anmeldelser

Sunprime Kamala Beach Resort ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. Hotellet ligger midt på stranden og passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat. Prøv også thaimassasje eller en annen behandling når du er her. Sunprime Kamala Beach Resort består av syv bygninger som ligger på stranden eller et steinkast unna. På hotellområdet er det en frodig hage med fire flotte basseng. I restauranten serveres en herlig frokostbuffé som er inkludert i prisen. Til lunsj og middag kan du velge mellom internasjonale og thailandske retter. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, kan du forhåndsbestille Sunprime Inclusive. Det betyr at du får frokost alle dager og middag 5 av 7 dager pr. uke. Les mer under Sunprime Restaurant. Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet. Ønsker du å trene, kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio eller delta på gruppetrening med instruktører utdannet av SATS ELIXIA**. I hagen ligger en spa-paviljong der du kan nyte deilig thaimassasje. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta". **Gjelder ikke i sommersesongen, les mer under fanen "Hotellfakta".

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 mars 2017
Hjemreise: torsdag 23 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom mot hagen
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 575 NOK Pris per voksen

Katathani Phuket Beach Resort & SPA Kata Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 3 651 anmeldelser

Katathani Phuket Beach Resort & Spa består av to deler – Thani og Bhuri – som ligger et par hundre meter fra hverandre. Hovedbygningen Thani ligger nærmest stranden, mens Bhuri ligger på andre siden av veien. Der er seks elegante bassengområder på det store hotellområdet: ett stort ved både Thani og Bhuri, samt fire mindre rundt i området. Barnebassenget ligger ved Bhuri. Poolbarer, gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Seks restauranter og barer fordelt på Buri- og Thani-delen. Tre av dem er bufférestauranter. De andre tre er á la carte-restauranter (thailandsk, italiensk og fisk- og skalldyr). Gratis WiFi i lobbyen og bassengområdet; gratis internetthjørne i lobbyen. Lekkert spa i Thani med omfattende meny (mot avgift). Skjønnhetssalong. Sportsaktiviteter i Thani-delen (noen mot avgift): Trimrom, tennis, volleyball og aerobic. Room service. Shuttlebuss én gang pr. dag (mot avgift): ettermiddag til/fra Phuket by; kveldstid til/fra Patong. Fra Bhuri-delen (superior- og deluxerom) kan det være opptil 250 meter til stranden, avhengig av hvor i området man bor. Ca. 3 km til sentrum av Kata Beach. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 20 oktober 2016
Hjemreise: fredag 4 november 2016
Bosted: SUPERIORROM
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 248 NOK Pris per voksen

Novotel Phuket Kata Avista Resort & Spa Karon Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 2 180 anmeldelser

Novotel Phuket Kata Avista Resort & Spa ligger i naturskjønne omgivleser i en åsside ned mot Katastranden. I nærheten finnes det restauranter, barer og små butikker. Frokost er inkludert og halvpensjon kan bestilles som tillegg. Hotellet har en moderne design med stilfulle møbler og innslag av grønn bambus.Basseng med fossefallBassengområdet med et basseng som ender i et fossefall som renner nedover i terrasser. Barnebassenget er en atskilt del av bassenget. Lekeplass.Restaurant og vinbarDen stilfulle restauranten serverer både thailandske og internasjonale retter. Vinbar med stort utvalg viner i alle prisklasser.I spaavdelingen Sukko Spa kan du bl.a. prøve ayurveda eller en urtebehandling med naturlige essenser. Det finnes også treningsrom og bibliotek.Halvpensjon med middagsmeny kan bestilles som tillegg.Bytt ut de to siste nettene med BangkokDu kan bytte ut de to siste nettene mot to netter i Bangkok på hotell Century Park SSSS uten ekstra kostnad. Du bestiller det slik: Velg hotell. Når du kommer til "Tillegg" velger du utflukter på reisemålet. Der finner du hotellovernatting i Bangkok. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 18 november 2016
Hjemreise: lørdag 3 desember 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 532 NOK Pris per voksen

Katathani Phuket Beach Resort Kata Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 3 648 anmeldelser

Eksklusivt og elegant luksushotell for hele familien. Her bor du rett ved Kata Noi-stranden, nær shopping og restauranter i Kata Beach. Katathani Phuket Beach Resort består av to hotellområder, Thani Wing nærmest stranden og Bhuri Wing som ligger litt lengre opp i området. Delene har hvert sitt bassengområde med flere basseng. Som gjest har du tilgang til hele hotellet. Katathani Phuket Beach Resort tilbyr blant annet barneklubb, flere hyggelige restauranter og en fin spa-avdeling.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 12 januar 2017
Hjemreise: torsdag 19 januar 2017
Bosted: Dobbeltrom de Luxe
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
12 775 NOK Pris per voksen

Sunwing Bangtao Beach Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

4
Basert på 447 anmeldelser

Sol, hvite strender og god mat. Vaiende palmer er det eneste som skiller den 8 km lange, hvite sandstranden fra Sunwing Bangtao Beach. Stranden i Bangtao anses som en av Phukets beste. Du bor med utsikt mot bassengområdet eller hagen, og fra en del Royal Family Suites går du rett ut i bassenget fra din egen terrasse! Sunwing Bangtao Beach har suiter for alle. Under palmene på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien nyte ferien sammen. Det herlige bassengområdet på Sunwing Bangtao Beach inkluderer hele 6 basseng. Familiebassenget på hele 1340 m² er det mest populære, og har både viker, bukter og en liten øy. Thaimassasje er verdensberømt, og etter en behandling med velduftende oljer og avslappende musikk på hotellets eget spa forstår du hvorfor. Sunwing Bangtao ligger 1,2 km fra Bangtaos sentrum hvor det ligger noen restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du reise til Patong Beach, dit er det ca. 15 km. *Transport til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss t/r flyplassen og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder kun når du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under Hotellfakta om hva som gjelder for oppholdet ditt på Sunwing Bangtao Beach. Her finner du mer informasjon om Easy Travel.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 mars 2017
Hjemreise: torsdag 23 mars 2017
Bosted:
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 575 NOK Pris per voksen

Sunwing Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

4
Basert på 599 anmeldelser

Hotellet er tildelt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell i Thailand 2015. Sunwing Kamala Beach ligger ved et av nordmenns favorittreisemål, den populære Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden ved hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann. På hotellområdet kan du nyte thaimassasje og benytte deg av treningsmulighetene på Fitness center. Dessuten finner du alt annet som du forbinder med Sunwing - som Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market og Teen Lounge. Våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og La Tasca, serverer både internasjonale og thailandske retter. På Sunwing Kamala Beach kan du velge mellom flere ulike familiesuiter. Alle Royal Family Suites har direkte utgang til bassenget. Vi kan også tilby bungalower ved stranden. Sunwing Kamala Beach har suiter for alle. Sunwing Kamala Beach ligger i fredelige Kamala. I nærområdet er det et lite utvalg av restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du dra til Patong Beach, som ligger 7 kilometer fra hotellet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 mars 2017
Hjemreise: torsdag 23 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom, balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 775 NOK Pris per voksen

Beyond Resort Karon Karon Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 953 anmeldelser

Fint hotell rett ved stranden i Karon Beach. Beyond Resort Karon er hotellet for deg som vil nyte en voksenferie med høy grad av komfort. Hotellet ligger mellom Karon og Kata, ved en skjermet vik i den ene enden av Karonstranden, det eneste hotellet i Karon med beliggenhet rett på stranden. Fra bassengområdet har du vakker havutsikt og herfra tar du enkelt trappen rett ned til stranden. I spa-avdelingen kan du nyte herlige behandlinger. I nærheten av hotellet finner du et stort utvalg shopping, restauranter og barer. Hotellet har aldersgrense 18 år.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 9 mars 2017
Hjemreise: torsdag 16 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 375 NOK Pris per voksen

Boathouse by Montara Kata Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 710 anmeldelser

Elegant og velholdt hotell med perfekt beliggenhet rett ved stranden Kata Beach. Her er det enkelt å bytte mellom å bade i havet eller i bassenget. hotellet har en populær strandklubb, RE KÁ TA Beach Club, der du har gratis inngang som gjest på hotellet. Fra solsengen har du flott utsikt mot bassengområdet og havet rett nedenfor hotellet. Strandklubben serverer også herlige, avkjølende drinker. Boathouse by Montaras velkjente restaurant og vinkjeller holder høy standard. Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Dette innebærer ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 26 januar 2017
Hjemreise: torsdag 2 februar 2017
Bosted: Dobbeltrom, balkong mot havet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
15 875 NOK Pris per voksen

Hotell Novotel Phuket Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 1 065 anmeldelser

Novotel Phuket Kamala Beach ligger i en rolig del av Kamala, bare noen hundre meter fra stranden. Ett topp moderne hotell der design og komfort er i fokus. Fra hotellets takbar har du utsikt over Andamansjøen. Hotellet har store panoramavinduer mot havet. Balkongene har glassvegger for best mulig utsikt og innredningen er moderne. I Kamala finner du både lokale restauranter og et lite utvalg av shopping, og hvis du vil spise middag i Kamala kan du spasere inn langs stranden.  Takbar og restaurant med vinkjellerPå takbaren kan du avslutte dagen med en drink og utsikt over havet, mens i vinkjelleren kan du velge ut din egen middagsvin. Halvpensjon med lunsj eller middag kan bestilles som tillegg. Bassengområde ved strandenHotellområdet er langt og smalt og går ned mot stranden. Bassenget har nedsenket bassengbar og ligger rett ved stranden. Her ligger også restauranten, hotellets spa og den internasjonale barneklubben.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Jule- og nyttårsmiddag.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 november 2016
Hjemreise: lørdag 10 desember 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 228 NOK Pris per voksen

Kata Thani Phuket Beach Resort Kata Beach, Phuket, Thailand  

4.5
Basert på 3 651 anmeldelser

Velholdte Kata Thani Phuket Beach Resort ligger nær den rolige Kata Noi-stranden. Hotellet har noe som passer for alle og har et meget høyt servicenivå. Thani SSSSS er hoveddelen av hotellet. Den har mange utsmykninger i gull og rødt og meget høy standard. Bhuridelen SSSS har en litt enklere standard. En liten gate og et par hundre meter skille de to delene.Felles fasiliteterThani og Bhuris fasiliteter er felles for alle tre hotelldelene, mens The Shore kun er for hotellets gjester, bortsett fra restauranten. Hotellet har totalt fem bassengområder på Thani og Bhuri. Ett av bassengene ligger ved stranden.Det arrangeres ulike leker og aktiviteter hver dag og barna kan være med i den internasjonale barneklubben. Hotellet tilbyr massasje og spa.Restauranter og livemusikkVil du spise på Thani eller Bhuri kan du velge mellom seks restauranter. Hver kveld spiller det livemusikk i en av barene. Halvpensjon eller helpensjon hjemmefra og får du da selv velge retter opp til en viss sum per dag. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.  

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 18 november 2016
Hjemreise: lørdag 3 desember 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
18 228 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Phuket, Thailand
× Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!