Charter til Phuket, Thailand


Sunprime Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

Sunprime Kamala Beach Resort ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. Hotellet ligger midt på stranden og passer perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie fylt med sol, bad, trening og god mat. Prøv også thaimassasje eller en annen behandling når du er her. Sunprime Kamala Beach Resort består av syv bygninger som ligger på stranden eller et steinkast unna. På hotellområdet er det en frodig hage med fire flotte basseng. I restauranten serveres en herlig frokostbuffé som er inkludert i prisen. Til lunsj og middag kan du velge mellom internasjonale og thailandske retter. Vil du ha en ekstra behagelig ferie, kan du forhåndsbestille Sunprime Inclusive. Det betyr at du får frokost alle dager og middag 5 av 7 dager pr. uke. Les mer under Hotellet tilbyr/Restaurant. Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet. Ønsker du å trene kan du besøke vårt velutstyrte treningsstudio eller delta på gruppetrening med instruktører utdannet av SATS ELIXIA**. I hagen ligger en spa-paviljong der du kan nyte deilig thaimassasje. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta". **Gjelder ikke i sommersesongen, les mer under fanen "Hotellfakta".

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 9 mars 2017
Hjemreise: torsdag 16 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom mot hagen
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 895 NOK Pris per voksen

Moevenpick Resort and Spa Karon Beach, Phuket, Thailand  

Ligger sør-vest i Phuket, ca. 50 km fra Phuket internasjonale flyplass Resorten er omgitt av tropiske hager, ca.. 250 m fra Karon Beach. Shopping og mange typiske restauranter er i nærheten. På hotellet er det 24 timers resepsjon, heis, restauranter, barer, kafé, møterom, forretningssenter, høyhastighets internett-tilgang i offentlige områder, lekeplass for barn, biljardbord, bordtennis, svømmebasseng, inkludert barnebasseng, spa med massasje (ekstra kostnad) og kroppsbehandlinger (ekstra kostnad), treningsområde og parkering. Alle rommene har luftkondisjonering, TV, telefon, mini bar / kjøleskap, kaffe / tekoker, safe, hårtørker og balkong / terrasse. Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, alle gjestene må dele de eksisterende sengene (ingen ekstra seng til rådighet). Dobbeltrom med 1 ekstra seng kan brukes av 2 voksne og 2 barn (eller 3 voksne). Adresse: 509 Patak Road, Karon Beach, 83100 Phuket, Thailand

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 17 februar 2016
Hjemreise: onsdag 2 mars 2016
Bosted: Dobbeltrom - Superior, Frokost
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
28 910 NOK Pris per voksen

Sunwing Bangtao Beach Bangtao Beach, Phuket, Thailand  

Sol, hvite strender og god mat. Vaiende palmer er det eneste som skiller den 8 km lange, hvite sandstranden fra Sunwing Bangtao Beach. Stranden i Bangtao anses som en av Phukets beste. Du bor med utsikt mot bassengområdet eller hagen, og fra en del Royal Family Suites går du rett ut i bassenget fra din egen terrasse! Sunwing Bangtao Beach har suiter for alle. Under palmene på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå havet som bakgrunn, kan hele familien nyte ferien sammen. Det herlige bassengområdet på Sunwing Bangtao Beach inkluderer hele 6 basseng. Familiebassenget på hele 1340 m² er det mest populære, og har både viker, bukter og en liten øy. Thaimassasje er verdensberømt, og etter en behandling med velduftende oljer og avslappende musikk på hotellets eget spa forstår du hvorfor. Sunwing Bangtao ligger 800 meter fra Bangtaos sentrum hvor det ligger noen restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du reise til Patong Beach, dit er det ca. 15 km. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder deg som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under Hotellfakta om hva som gjelder for oppholdet ditt på Sunwing Bangtao Beach. Her finner du mer informasjon om Easy Travel.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 10 mars 2016
Hjemreise: torsdag 17 mars 2016
Bosted:
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 495 NOK Pris per voksen

Sunwing Kamala Beach Kamala Beach, Phuket, Thailand  

Hotellet er tildelt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell i Thailand 2015. Sunwing Kamala Beach ligger ved et av nordmenns favorittreisemål, den populære Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden ved hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann. På hotellområdet kan du nyte thaimassasje og benytte deg av treningsmulighetene på Fitness center. Dessuten finner du alt annet som du forbinder med Sunwing - som Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market og Teen Lounge. Våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og La Tasca, serverer både internasjonale og thailandske retter. På Sunwing Kamala Beach kan du velge mellom flere ulike familiesuiter. Alle Royal Family Suites har direkte utgang til bassenget. Vi kan også tilby bungalower ved stranden. Vil du ha litt ekstra lommepenger å rutte med i ferien? Bestill Sunwing Joker, så lar du oss velge rom-/leilighetstype ut ifra hva som finnes ledig i den aktuelle perioden. Sunwing Joker tilbys kun i enkelte perioder og i et begrenset antall, så hold utkikk! Sunwing Kamala Beach har suiter for alle. Sunwing Kamala Beach ligger i fredelige Kamala. I nærområdet er det et lite utvalg av restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du dra til Patong Beach, som ligger 7 kilometer fra hotellet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 16 mars 2017
Hjemreise: torsdag 23 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom, balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 595 NOK Pris per voksen

Katathani Phuket Beach Resort Kata Beach, Phuket, Thailand  

Eksklusivt og elegant luksushotell for hele familien. Her bor du rett ved Kata Noi-stranden, nær shopping og restauranter i Kata Beach. Katathani Phuket Beach Resort består av to hotellområder, Thani Wing nærmest stranden og Bhuri Wing som ligger litt lengre opp i området. Delene har hvert sitt bassengområde med flere basseng. Som gjest har du tilgang til hele hotellet. Katathani Phuket Beach Resort tilbyr blant annet barneklubb, flere hyggelige restauranter og en fin spa-avdeling.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 10 mars 2016
Hjemreise: torsdag 17 mars 2016
Bosted: Dobbeltrom de Luxe
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 095 NOK Pris per voksen

Kata Thani Phuket Beach Resort Kata Beach, Phuket, Thailand  

Velholdte Kata Thani Phuket Beach Resort ligger nær den rolige Kata Noi-stranden. Hotellet har noe som passer for alle og har et meget høyt servicenivå. Thani SSSSS er hoveddelen av hotellet. Den har mange utsmykninger i gull og rødt og meget høy standard. Bhuridelen SSSS har en litt enklere standard. En liten gate og et par hundre meter skille de to delene.Den ultimate luksusen får du i den atskilte delen The Shore SSSSS som er den mest eksklusive delen. Her bor du i villalignende suiter i en skråning mellom fjell og hav lengst bort på Kata Noi-stranden. Alle suiter har eget basseng. The Shore har også basseng, treningsrom og restaurant. Det er aldersgrense 12 år i The Shore.Felles fasiliteterThani og Bhuris fasiliteter er felles for alle tre hotelldelene, mens The Shore kun er for hotellets gjester, bortsett fra restauranten. Hotellet har totalt fem bassengområder på Thani og Bhuri. Ett av bassengene ligger ved stranden.Det arrangeres ulike leker og aktiviteter hver dag og barna kan være med i den internasjonale barneklubben. Hotellet tilbyr massasje og spa.Restauranter og livemusikkVil du spise på Thani eller Bhuri kan du velge mellom seks restauranter. Hver kveld spiller det livemusikk i en av barene. Halvpensjon eller helpensjon med menymåltider kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Nyttårsmiddag.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 6 mai 2016
Hjemreise: torsdag 19 mai 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 998 NOK Pris per voksen

Phuket Orchid Resort & Spa Karon Beach, Phuket, Thailand  

Vårt Family Garden-hotell Phuket Orchid Resort & Spa er det mest barnevennlige hotellet i Karon. Her er det aktiviteter for alle aldersgrupper og en skandinavisk barneklubb (09.11 2015 til 27.03 2016 og 09.11 2016 til 26.03 2017) med mange aktivitetstilbud. Hotellet består av flere bygninger spredt rundt i et frodig hageområde med to fantasifullt utformede basseng, det største med to flotte vannsklier. I hotellets restaurant spiser barn under 12 gratis i vårt populære måltidskonsept Holiday Inclusive, i følge med en betalende voksen. Phuket Orchid Resort er et Family Garden-hotell i perioden 09.11 2015 til 27.03 2016 og 09.11 2016 til 26.03 2017. Dette innebærer at den skandinaviske barneklubben og aktivitetene er i gang i denne perioden. Utenfor dette tidsrommet tilbyr vi vanlig Vingservice.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 10 mars 2016
Hjemreise: torsdag 17 mars 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 795 NOK Pris per voksen

Avista Resort & Spa Karon Beach, Phuket, Thailand  

Avista Resort & Spa er et arkitekttegnet hotell utenom det vanlige. Hotellet ligger i naturskjønne omgivleser i en skråning ned mot Katastranden og et stort utvalg av restauranter, barer og små butikker. Hotellet har en moderne design med litt rå og mørk fremtoning. Basseng med fossefallBassengområdet med et basseng som ender i et fossefall som renner nedover i terrasser. Barnebassenget er en atskilt del av bassenget. Restaurant og vinbarDen stilfulle restauranten serverer både thailandske og internasjonale retter. Vinbar med stort utvalg viner i alle prisklasser. Hotellet arrangerer matlagingskurs.I spaavdelingen Sukko Spa kan du bl.a. prøve ayurveda eller en urtebehandling med naturlige essenser. Det finnes også treningsrom og bibliotek.Halvpensjon med middagsmeny kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé. Nyttårsmiddag.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 6 mai 2016
Hjemreise: torsdag 19 mai 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 848 NOK Pris per voksen

Leiligheter Kantary Bay Hotel Cape Panwa, Phuket, Thailand  

Kantara Bay Hotel er et trivelig bosted med en hyggelig atmosfære og en unik beliggenhet ved Cape Panwas havn med ustikt over bukta. Et bra valg for barnefamilier som vil bo i rolige omgivelser. Ikke langt unna finner du longtailbåtene som frakter deg ut i den vakre øyverdenen, et fåtall restauranter og Phukets marine museum.Hotellet har to bassenger, det ene ligger på taket med en fantastisk utsikt over havet. Restaurant, bar og suvenirbutikk.Buss til en rolig strandEn av mange fordeler ved å bo i Cape Panwa er at stranden er Phukets beste om sommeren, uten undervannsstrømmer. Det går hotellbusser til det luksuriøse søsterhotellet Capa Panwa som ligger ved stranden fra tidlig om morgen til sent på kvelden.Du kan også benytte deg av Cape Panwas øvrige fasiliteter som restauranter, barer, kajakk på stranden, treningsrom, massasje og underholdning.Det tar 20 minutter med buss til Phuket Town, hvor du finner den beste shoppingen.Bytt ut de to siste nettene med BangkokDu kan bytte ut de to siste nettene mot to netter i Bangkok på hotell Century Park SSSS uten ekstra kostnad. Du bestiller det slik: Velg hotell. Når du kommer til "Tillegg" velger du utflukter på reisemålet. Der finner du hotellovernatting i Bangkok. Grunnpris: Innkvartering i valgt type, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 6 mai 2016
Hjemreise: torsdag 19 mai 2016
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 13 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 048 NOK Pris per voksen

Boathouse by Montara Kata Beach, Phuket, Thailand  

Elegant og velholdt hotell med perfekt beliggenhet rett ved stranden Kata Beach. Her er det enkelt å bytte mellom å bade i havet eller i bassenget. Hotelet har en egen strandklubb, RE KÁ TA Beach Club, der du har gratis inngang som gjest på hotellet. Boathouse by Montaras velkjente restaurant og vinkjeller holder høy standard. Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Dette innebærer ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 10 mars 2016
Hjemreise: torsdag 17 mars 2016
Bosted: Dobbeltrom, balkong mot havet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
14 195 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Phuket, Thailand
× Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!