Charter til Lanzarote, Kanariøyene, Spania

Les mer
Lanzarote er en kanarisk vulkanøy med mange fine lavastrender. Hit reiser man året rundt. De vanligste reisemålene i Lanzarote er Puerto del Carmen, Playa Blanca og Costa Teguise. Hotellene her er bygd med hensikt å smelte inn i det eksisterende miljøet. Lanzarote er perfekt for fotturer.

Hipotels La Geria Puerto del Carmen, Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 407 anmeldelser

Hipotels La Geria er et All Inclusive hotell som er idealt for familier. Hotellet er omgitt av tropiske hager, rett på Pocillos stranden på Lanzarote og tilbyr mange utendørs aktiviteter. Hotellet ligger 50 meter fra stranden, 3 kilometer fra et kasino, 5 kilometer fra Puerto del Carmen sentrum og Lanzarote flyplass og 6 kilometer fra en golfbane. På hotellet er det restaurant, bar, salong/bar, basseng bar, heis, svømmebasseng, barnebasseng, lekeplass for barn, solterrasse, solsenger, parasoller, hage, badstue, tennisbane, treningsrom, minigolf, WiFi og 24-timers resepsjon. Rommene har telefon, tv, safe (mot betaling), minibar (mot betaling), aircondition, WiFi (mot betaling), balkong, hårføner og bad. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: C/Jupiter nr. 5 - Los Pocillos 35510 Puerto del Carmen, Lanzarote, Spania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 mars 2017
Hjemreise: lørdag 18 mars 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
5 354 NOK Pris per voksen

Fariones Playa Suite Hotel Puerto del Carmen, Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 916 anmeldelser

Fariones Playa Suite Hotel i Puerto del Carmen ligger fint til ved strandpromenaden. Flott bassengområde med barnebasseng, gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Både hoved- og barnebassenget er oppvarmet (november-april) til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Ca. 100 meter fra hotellet ligger et delvis oppussede sportsanlegg (Centro Deportivo Fariones) som anses for å være det beste på Lanzarote. Her er det gratis treningsrom og basseng, og svømmeopplæring for barn og voksne mot betaling. Du kan være med på gratis Les Mills-timer som for eksempel bodypump og body combat, dansetrening som zumba, crosstraining, pilates, spinning og mye mer. Tennis og paddle tennis mot avgift (Apollos gjester får 20 % rabatt på ord. pris). Tennisundervisning for voksne og barn mot betaling. Bordtennis og minigolf mo avgift. Jacuzzi og badstue mot avgift. Inngangskort mot et lite depositum. Gratis WiFi i resepsjonsområdet, internetthjørne mot avgift. Dag- og kveldsaktiviteter. Morgenyoga, stretching, bodyfit, vanngymnastikk etc. Kafé og souvenirbutikk. Kveldsaktiviteter som levende musikk, show og minidisko for barna. Lekeplass. Sykkelutleie. Kort vei til restauranter, barer og butikker. Gjennomgangstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 mars 2017
Hjemreise: lørdag 18 mars 2017
Bosted: SUITE
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
5 298 NOK Pris per voksen

TUI Family Life Flamingo Beach Resort Playa Blanca, Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 2 635 anmeldelser

TUI Family Life Flamingo Beach Resort er et av våre mest populære familiehoteller ved en egen bukt med sandstrand i Playa Blanca. Her finnes det aktivitet for hele familien og hvis du bestiller all inclusive er buffémåltider, lokal drikke og is inkludert. Leilighetene ligger i lave rekker med gangveier mellom bygningene og er designen er inspirert av Lanzarotes kunstner César Manrique.  Strandliv og bassengRett nedenfor hotellet ligger den fine sandstranden. Her kan du leie solsenger og barna kan bygge sandslott. Bølgebryterne skaper en rolig, familievennlig bukt. På hotellområdet finner du et trivelig bassengområde med et hovedbasseng og et lite basseng. Det finnes i tillegg et basseng med to barnesklier og et babybasseng med skygge. Flere leilighetstyperDu kan velge mellom 2-, 3- eller 4-roms leiligheter. Alle leilighetene er oppusset og innredet i moderne, nordisk stil.Mat og drikkeDet finnes et stort utvalg av restauranter. Frokost, halvpensjon med middag eller all inclusive kan bestilles som tillegg, måltidene serveres da i bufférestauranten. Har du bestilt halvpensjon eller all inclusive er også jule- og nyttårsmiddag inkludert.Bestiller du måltider hjemme fra spiser barn under 13 år uten kostnad sammen med voksne.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 20 januar 2017
Hjemreise: fredag 27 januar 2017
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 078 NOK Pris per voksen

Las Costas Puerto del Carmen, Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 630 anmeldelser

Det er to bassenger på Las Costas; ett for voksne gjester, ett for de yngste. Begge er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solstoler og parasoller, badehåndklær mot depositum. Poolbar. Bufférestaurant med frokost- og middagsservering (pent antrekk). Bar med underholdning. Gratis WiFi i resepsjonen. Internetthjørne mot avgift. Lekeplass og aktiviteter for barna. Gratis trimrom, squash, bordtennis og dart. Gratis zumba-/danseøkt daglig. Gratis badstue. Biljard mot avgift. Velværesenter med frisør og massasje, mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Myntvaskeri. Trapper og nivåforskjeller i hotellområdet. Ca. 200 m til nærmeste tettsted, ca. 2 km til Puerto del Carmen. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 31 mars 2017
Hjemreise: fredag 7 april 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 848 NOK Pris per voksen

Gran Castillo Resort Family & Fun Playa Blanca Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 5 236 anmeldelser

Elegante Gran Castillo Resort Family & Fun Playa Blanca ligger i gangavstand fra Papagayostrendene. Bassengområde med seks saltvannsbassenger; tre er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Tre barnebassenger – ett med ferskvann, og ett med vannsklier. Gratis solstoler og parasoller, badehåndklær mot depositum. Poolbar med enkel matservering. En buffé- og to à la carte-restauranter (pent antrekk) med hhv. italiensk og kinesisk meny. Pianobar og lobbybar. Underholdning og levende musikk. Gratis WiFi i lobbyen; internetthjørne mot avgift. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi to timer om dagen for barn mellom 6 måneder og 3 år. Liten 5D kinosal, 1 gratis film for barna. Lekerom med spill og Nintendo Wii der barna kan for eksempel danse og spille fotball. Barnevakt tilgjengelig på kvelden, mot avgift. Velværesenter og thalassospa, innendørsbasseng og behandlinger (min. 16 år). Badstue og jacuzzi mot avgift. Petit-Spa; mens foreldre får behandling kan barna være i rommet og for eksempel få ansiktsmaling eller neglelakk (mellom kl. 11.00-13.00 for barn 4-16 år). Gratis trimrom (min. 16 år), aerobic, sandvolleyball og bordtennis. Biljard mot avgift. Sykkelutleie. Vaskeriservice mot avgift. Tennisbane på nabohotellet, mot avgift. Vannsport mot avgift. Ca. 50 m til en liten steinstrand og ca. 600 m til de fine Papagayostrendene. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 4 mars 2017
Hjemreise: lørdag 11 mars 2017
Bosted: SUPERIORROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
6 448 NOK Pris per voksen

Sandos Papagayo Beach Resort Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 5 736 anmeldelser

Sandos Papagayo Beach Resort i Playa Blanca har et innbydende bassengområde med tre bassenger og ett barnebasseng, gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Ett av de store bassengene og barnebassenget holder minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Snackbar. Bufférestaurant, asiatisk og italiensk à la carte-restaurant, i tillegg til én fransk som ikke er med i All Inclusive. Bar og pianobar. Dag- og kveldsaktiviteter for barn og voksne. Gratis WiFi i fellesområdene. Lite spa (stengt torsdager) med gratis jacuzzi, badstue, hamam og trimrom. Aerobic og basketball. Spillrom mot avgift. Souvenirbutikk, gullsmed og frisør. Sykkelutleie i resepsjonen. Dykkersenter på hotellet, mot avgift. Nivåforskjeller i hotellområdet. Ca. 3,5 km til de sentrale delene av Playa Blanca. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 4 mars 2017
Hjemreise: lørdag 11 mars 2017
Bosted: SUPERIORROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
5 298 NOK Pris per voksen

Costa Sal Puerto del Carmen, Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 851 anmeldelser

Hyggelige Costa Sal i Matagorda-området har et meget pent bassengområde der ett av de to bassengene er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Grillkveld én gang i uken. Gratis WiFi på hele hotellet. Internetthjørne mot avgift. Tennis, biljard og bordtennis, badstue og massasje (noen aktiviteter mot avgift). Lekeplass. Minimarked. Ca. 250 m til Matagorda og ca. 3,5 km til Puerto del Carmen. Nivåforskjeller i hotellområdet. Flytrafikken i området kan oppfattes som forstyrrende. Begrenset lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 25 mars 2017
Hjemreise: lørdag 1 april 2017
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
3 248 NOK Pris per voksen

H10 Lanzarote Gardens Costa Teguise, Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 959 anmeldelser

Hyggelig leilieghetskompleks for hele familien, 200 m fra stranden Leiligheter med balkong, bad, kjøkkenkrok, satelitt-tv, telefon og safe. Fellesområde med resepsjon, to barer og to restauranter. Underholdningsprogram. Konferanserom. Stort bassengområde med to svømmebasseng for voksne og barn. Vaskeri, tennisbane, lekeplass og miniklubb for barna.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 4 mars 2017
Hjemreise: lørdag 11 mars 2017
Bosted: Familiesuite, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
5 334 NOK Pris per voksen

Vik Hotel San Antonio Puerto del Carmen, Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 1 638 anmeldelser

Smakfulle Vik Hotel San Antonio har et hyggelig bassengområde med to store bassenger som er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Snack-/poolbar med enkel matservering. Underholdning. Gratis WiFi i lobbyen, internetthjørne i lobbyen mot avgift. Tennisbaner, trimrom, badstu og hamam. Lekeplass. Room service. Vaskeriservice mot avgift. Nivåforskjeller inne på hotellområdet. Frisør og souvenirbutikker. Gangavstand til shopping og restauranter. Hotellet ligger ved hovedveien med gjennomgangstrafikk, men uteområdene vender mot havet. Flytrafikken kan oppfattes som forstyrrende. Hotellet resirkulerer og oppfordrer gjestene til å benytte miljøstasjonene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 3 februar 2017
Hjemreise: fredag 10 februar 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 898 NOK Pris per voksen

Elba Lanzarote Royal Village Resort Playa Blanca, Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

3.5
Basert på 68 anmeldelser

I det fine bassengområdet på Elba Lanzarote Royal Village Resort er det barnebasseng med vannsklier, gratis solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar. Gratis WiFi i fellesområdene. Tre restauranter; bufférestauranten Yaiza serverer frokost, lunsj og middag. I à la carte-restauranten La Brasserie diskes det opp med franske spesialiteter til middag og på La Nonna står det italienske retter på menyen. En bar ved bassenget og den andre, La Boheme, ligger i lobbyen. Barneklubb i hotellets regi. Lekeplass. Tennisbaner og flersportsanlegg for bl. a fotball. Bordtennis mot depositum. Biljard og ulike gruppetreningstimer som yoga, pilates og Zumba mot avgift. Sykkelutleie. Thalasso spa mot avgift. Gratis trimrom. Hotellet har et digitalt bibliotek. Det går gratisbuss fra hotellet til Playa Dorada-stranden hver dag. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 3 februar 2017
Hjemreise: fredag 10 februar 2017
Bosted: JUNIORSUITE
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 198 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Lanzarote, Kanariøyene, Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!