Charter til Mallorca, Baleariske øyer, Spania

Les mer
Mallorca lokker med sin skjønnhet og vakre strender i perioden mai til september. Resten av året lokker øya flere aktive reisende og også weekendturer til Palma er populært selv på vinteren. Alcudia, Puerto Pollensa og Cala Millor er barnefamiliens favoritter. De som reiser uten barn foretrekker ofte å reise til Illetas, Palma-bukten, Puerto Soller, Palma Nova og Magaluf.

Hipotels Don Juan Cala Millor, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 94 anmeldelser

Situated on the beach front, between the promenade and the commercial area of Cala Millor. Hotel facilities include reception area, restaurant, snack bar, swimming pool, children's pool, live-music, day and night-time entertainment, laundry service, money exchange and rent car service. All rooms are equipped with telephone, satellite TV, air conditioning, bathroom with bath and balcony. Address: Paseo Juan Llinás, s/n, 07560 Cala Millor, Mallorca, Spain

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 26 april 2017
Hjemreise: onsdag 3 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom - Bassengutsikt, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 431 NOK Pris per voksen

Prinsotel La Dorada Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 965 anmeldelser

Prinsotel La Dorada består av flere bygninger som ligger rundt et lekkert bassengområde med barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Pool-/snackbar med enkel matservering på dagtid; à la carte-servering om kvelden (pent antrekk). Gratis WiFi på hele hotellet, og internetthjørne. Spabehandlinger, badstue og tyrkisk bad mot avgift. Innendørsbasseng og jacuzzi. Aktiviteter og underholdning for store og små. Lekeplass. Barneklubb med engelsktalende personale. Gratis trimrom og minigolf. Bordtennis, tennis og biljard mot avgift. Minimarked. Gangavstand til Alcudiastranden og ca. 850 meter til nærmeste tettsted, Playa de Muro. Ca. 100 meter til busstopp. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 april 2017
Hjemreise: lørdag 6 mai 2017
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
3 518 NOK Pris per voksen

Sunprime Waterfront Can Pastilla, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

3.5
Basert på 275 anmeldelser

Sunprime Waterfront ligger ved stranden i populære Playa de Palma, nærmere bestemt i Can Pastilla. En landsby som minner om det gamle Mallorca, men med moderne touch. Her er det en båthavn og mange hyggelige restauranter, barer og butikker. Fra hotellet tar bare ti minutter å reise inn til Palma by og flyplassen er kun fem minutter unna. Bassengområdet på Sunprime Waterfront er noe utenom det vanlige. Du har en fantastisk utsikt over havet og kan slappe av i en herlig solseng og ta et forfriskende bad i bassenget. Foretrekker du salte bølger er det en liten strand med en badevik rett nedenfor hotellet, og går du et par hundre meter er det en større strand rett forbi den lille havnen. I Sunprime Restaurant er maten nøye utvalgt og på vinlisten finner du både gamle og nye favoritter. Hvis du vil ha en ordentlig komfortabel ferie kan du bestille Sunprime All Inclusive eller en av våre andre rimelige måltidspakker i forkant av ferien. I loungen er det gode drinker, behagelig musikk og en avslappet stemning. WiFi er selvsagt inkludert her og på resten av hotellet. Fitnessavdelingen har både treningsrom og gruppetrening med utdannede instruktører. Vi anbefaler også et besøk i spaet, som tilbyr alt fra pedikyr og massasje til vår luksuriøse Premium Decleor Spa-pakke, der 100 minutter valgfri behandling er inkludert. Pass på å bestille allerede i dag, du kan kun bestille i forkant og det er et begrenset antall plasser. Vil du trene på egen hånd er den fine strandpromenaden perfekt for en jogge- eller sykkeltur i vakre omgivelser. Ta gjerne et besøk innom vår Bike Station hvor vi leier ut kvalitetssykler fra Cannondale og tilbyr oppbevaring av sykler. Hvis du vil gå en tur er det bare seks-syv kilometer til shopping og storbypuls i Palma. Liker du golf så finnes det ikke mindre enn fire golfbaner i nærheten, og du kan enkelt bestille en av golfpakkene Ving tilbyr. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta".

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 28 april 2017
Hjemreise: fredag 5 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom, begrenset havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
3 790 NOK Pris per voksen

Hotell Las Gaviotas Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 1 096 anmeldelser

Las Gaviotas er et trivelig og velholdt hotell av gjennomgående høy standard. Hotellet ligger i gåavstand til den lange Playa de Muro-stranden samt shopping, barer og restauranter.Innredningen er elegant og moderne.Hotellet har to store bassenger. Det ene er et familiebasseng med barnebasseng som en del av bassenget. Det andre bassenget er kun for voksne. Vil du være i aktivitet finnes det treningsrom og yoga. For maksimal avkobling kan du besøke hotellets spa. Hotellet er kjent for sin gode mat, og halvpensjon med middagsbuffé kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i suite eller leilighet, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 5 mai 2017
Hjemreise: fredag 12 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 248 NOK Pris per voksen

Ferrer Maristany Aparthotel Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 173 anmeldelser

Maristany ligger i havneområdet av Alcudia, ca 150 m fra stranden. Maristany Aparthotel ligger i havneområdet av Alcudia, 150 m fra stranden og midt i området med restauranter og butikker. Hotellet har restaurant, svømmebasseng, poolbar, solterrasse, jacuzzi og et fitnesserom. Leilighetene /studioene har bad med dusj og hårtørker, telefon, TV, air-condition og balkong/terrasse. Legg merke til at studio har kun en sovesofa. Adresse: Madre Perla S/n, Puerto De Alcudia, Mallorca, Spain

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 7 februar 2017
Hjemreise: tirsdag 14 februar 2017
Bosted: Studio, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
1 789 NOK Pris per voksen

JS Es Corso Portocolom, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4
Basert på 281 anmeldelser

Hotellet ligger noen få meter fra kysten i sentrum av Porto Colom, en liten fiskerlandsby på østkysten av Mallorca. JS Es Corso har vakker utsikt over havnen og gamlebyen i Porto Colom. Hotellet ligger i Felanitx, 200 m fra havnen og 600 m fra stranden. Porto Colom sentrum er 250 m unna. Hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, lobbyområde, heiser, WiFi i noen av fellesområdene, internettilkobling (begge koster ekstra), restaurant, lounge-bar, utendørs svømmebasseng, barnebasseng, solterrasse, snackbar ved bassenget og hageanlegg. Hotellet har også lekeplass, spillrom og flerbrukstennisbane. Leiligheten er utstyrt med A/C, telefon, TV, kjøkken med kjøleskap, safe (ekstra kostnad), WiFi (ekstra kostnad), bad med badekar/dusj og hårføner. * Gjester hos JS Es Corso Apartments kan også benytte Spa & Gym-fasilitetene på Hotell JS Cape Colom (noen fasiliteter koster ekstra). ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær/sesongmessige forhold. ** Ved valg av "all inclusive": Alt inklusivt-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) samt drikkevarer til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikkevarer, kun lokale merker. Drikkevarer serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til 22:00-24:00). Åpningstidene kan variere mellom hotellene. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. Adresse: L'Orada S/n, 07670 Porto Colom, Mallorca, Spania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 10 mai 2017
Hjemreise: torsdag 18 mai 2017
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 9 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 055 NOK Pris per voksen

Sis Pins Hotel Puerto Pollenca, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 596 anmeldelser

Ligger ved stranden i Puerto Pollensa Pollensa bukten, 500 m fra Puerto Pollensa Marina og 10.5 km fra Alcudia sentrum. Fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, bar, trådløs Internett-tilgang, heis, TV-rom, kaffebar og 24-timers resepsjon. Rommene har kjøleskap, te / kaffe-koker, luftkondisjonering, oppvarming, trådløs Internett-tilgang, safe (ekstra kostnad), TV, telefon, hårføner og baderom. ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt pga vær / årstiden. ** Adresse: Anglada Camarasa 77, 07470 Puerto Pollença, Mallorca, Spania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 31 januar 2017
Hjemreise: tirsdag 7 februar 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 903 NOK Pris per voksen

Caravella Cala d'Or, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Caravella er et tradisjonelt lite spansk hotell med personlig preg og atmosfære. Hotellet passer for deg som vil bo midt i koselige Cala d´Or med restauranter og uteliv rundt hjørnet og nær Cala Gran-stranden.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 18 august 2017
Hjemreise: fredag 25 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
1 720 NOK Pris per voksen

Amoros Cala Ratjada, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4
Basert på 167 anmeldelser

Hotellet ligger 400 m fra sentrum, 700 m fra stranden og 7,5 km fra en golfbane. Hotellet har utendørsbasseng, barnebasseng, restaurant, bar, heis, TV-rom, WiFi internett og 24 timers resepsjonsservice. Hotellrommene har air-condition, TV, telefon, safe (avgift) og minibar. ** Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene kan være stengt pga vær eller utenom sesong. Adresse: C/ Ses Llegitimes nº 37, 07590 Cala Ratjada, Mallorca, Spania

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 7 februar 2017
Hjemreise: tirsdag 14 februar 2017
Bosted: Dobbeltrom - Balkong, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 152 NOK Pris per voksen

Be Live Collection Palace de Muro Alcudiabukten, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 725 anmeldelser

Det elegante strandhotellet Be Live Collection Palace de Muro i Alcudia har bassengområde med barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Badehåndklær. Poolbar. Bufférestaurant, grillrestaurant og gourmetrestaurant. Pent antrekk i alle restauranter. WiFi mot avgift. Spabehandlinger mot avgift. Gratis bruk av innendørsbassenget, badstue, hamam og jacuzzi i spa-avdelingen. Gratis aerobic. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Gratis bordtennis og biljard. Room service og vaskeriservice mot avgift. Frisør. Lokaltrafikken kan virke forstyrrende.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 mai 2017
Hjemreise: lørdag 13 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
5 398 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Mallorca, Baleariske øyer, Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!