Charter til Spania


Sunsuites Carolina - vinter 16/17 San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 91 anmeldelser

Velkjente Sunsuites Carolinas er svært populært og har stranden beliggende rett nedenfor. Fin hage og bassengområde hvor bassenget er oppvarmet (oktober-april) til minst 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Gratis Wifi i fellesområdene; internetthjørne i lobbyen. Hyggelig TV-salong med et lite bibliotek. Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk. Her kan du lese mer om Apollo Mondo Duo.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 17 desember 2016
Hjemreise: lørdag 24 desember 2016
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
2 918 NOK Pris per voksen

El Greco Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 223 anmeldelser

Lekkert leilighetshotell i italiensk design som i mange år har vært et av våre mest populære hotell på Gran Canaria. El Greco har fin beliggenhet ved stranden og havnen i Puerto Rico. Hotellet består av en hovedbygning og en lavere sidebygning. Her er det to separate bassengområder, perfekt for solfylte dager. El Greco har har også et lite treningsrom, en bar og tre à la carte-restauranter. Vings gjester har kåret El Greco til ett av de 10 beste hotellene vintersesongen 2015/2016. I perioden november-mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 16 august 2017
Hjemreise: onsdag 23 august 2017
Bosted: 2-romsleilighet, kampanjepris
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 620 NOK Pris per voksen

Leiligheter Revoli Playa Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 789 anmeldelser

Revoli Playa har en ettertraktet beliggenhet i den nedre delen av Puerto Rico-dalen i gåavstand til den fine sandstranden og shopping. Mange gjester kommer tilbake til Revoli Playa år etter år. Den personlige servicen og familiære atmosfæren nevnes av mange som en av grunnene, andre setter størst pris på den gode maten og beliggenheten med gåavstand til stranden.En velbesøkt restaurant, hyggelig bar og et oppvarmet basseng bidrar også til trivselen.Mange leilighetstyperVelger du leilighet med begrenset havutsikt får du morgensol og utsikt over dalen, havnen og havet fra balkongen. Leilighet med premiumpakke har fin beliggenhet og balkong med nedfellbare solstoler samt parasoll.Bestill måltiderFrokostbuffé og halvpensjon med middagsbuffé kan bestilles som tillegg. Jule- og nyttårsmiddag er inkludert i halvpensjon.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 15 desember 2016
Hjemreise: torsdag 22 desember 2016
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 543 NOK Pris per voksen

Leiligheter Altair Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 409 anmeldelser

Altair er et av våre mest attraktive leilighetshoteller i Puerto Rico. Perfekt for deg som vil bo i leilighet med bra standard. Du bor i gåavstand, delvis via trapper, til til den livlige stranden og butikkene i Puerto Ricos pulserende sentrum. Romslige og moderne leiligheter med fin utsikt over Puerto Rico-dalen.Fra solterrassen er det også flott utsikt. Her finner du bassengområdet med bassengbar solsenger og separat barnebasseng.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 6 januar 2017
Hjemreise: fredag 13 januar 2017
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bodø
3 178 NOK Pris per voksen

Servatur Terrazamar Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 165 anmeldelser

Servatur Terrazamar og søsterhotellet Servatur Sunsuite ligger vakkert til i åssiden nær sentrum av Puerto Rico. Du har tilgang til begge hotellenes fasiliteter. Fra bassengområdet og bassengbaren på Servatur Terrazamar har du utsikt over Puerto Rico-dalen. Hotellet har også et minimarked der du får kjøpt det nødvendigste. På søsterhotellet Servatur Sunsuite er det blant annet flere herlige solterrasser med basseng og en à la carte-restaurant. Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Dette innebærer ingen garanti for at det er helt barnefritt. I perioden november–mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 17 desember 2016
Hjemreise: lørdag 24 desember 2016
Bosted: 2-romsleilighet, passer også bevegelseshemmede
Reiselengde: 8 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
2 895 NOK Pris per voksen

Clubhotel Riu Buena Vista Playa Paraiso, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 2 619 anmeldelser

Clubhotel Riu Buena Vista er vårt beste familiebosted på Tenerife. Her bor du ved havet med all inclusive inkludert. På hotellet finnes det et stort bassengområde, aktiviteter og alt fra dobbeltrom til leiligheter for 5 personer. Her finner du rom og leiligheter med god plass til både små og store reisefølger.Med sans for hver minste detaljVi i TUI er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Oppvarmet bassengBassengterrassen består av to bassenger i etasje. Det nederste bassenget er oppvarmet og har et boblebadhjørne og det øverste er et såkalt inifinity-basseng som tilsynelatende strekker seg hele veien ut i horisonten.  Badebukt med lavasandFra bassengområdet går du ned til stranden på noen minutter. Strandpromenaden er perfekt for joggeturer og kveldsturer. For de små er det en stor lekeplass med husker og sklier. All inclusive med snacks og is er inkludertFrokost, lunsj og middag serveres i bufférestauranten. Restauranten serverer bufféer inspirert av både øst og vest. Kveldsunderholdningen begynner etter middag. Grunnpris: Innkvartering i leilighet eller valgt romtype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 18 desember 2016
Hjemreise: søndag 25 desember 2016
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 483 NOK Pris per voksen

Leiligheter XQ Vistamar Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 113 anmeldelser

Leiligheter XQ Vistamar ligger rett ved stranden i Puerto Rico og du du kan enkelt kombinere bassengbad med strandliv. Fra bassengområdet har du utsikt over bukten. Du kan bestille velutstyrte leiligheter for opp til 6 personer.  Beliggenheten er optimal på XQ Vistamar. Det er ca. 30 meter til stranden og det ligger flere gode restauranter i nærheten. Basseng med havutsiktBassenget er et populært samlingssted. Her kan du koble av i en solseng, men blir du lei av bassenget kan du legge deg på stranden og nyte bad i havet. Det ligger en bar ved bassenget der du kan bestille snacks og drikke. Velutstyrte leiligheterDu kan bestille lyste og delikate 2- og 3-roms leiligheter på hotellet. Alle leilighetene har kostnadsfri WiFi og minikjøkken med brødrister, kaffetrakter og vannkoker. Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 17 desember 2016
Hjemreise: lørdag 24 desember 2016
Bosted: 3-romsleil. for 4 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Haugesund
3 968 NOK Pris per voksen

Marina Bayview Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 097 anmeldelser

Marina Bayview har et meget innbydende bassengområde med barnebasseng. Hovedbassenget er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solstoler og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Poolbar. Restaurant med frokost- og lunsjservering. Gratis WiFi i fellesområdene. Internetthjørne mot avgift. Gratis trimrom. Minimarked. Myntvaskeri. Store nivåforskjeller på hotellområdet. Trapper ned til stranden og sentrum. Ca. 2,5 km til sentrum dersom man vil unngå trappene. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 17 desember 2016
Hjemreise: lørdag 24 desember 2016
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Haugesund
3 648 NOK Pris per voksen

Ocean Beach Club - Gran Canaria Playa de Cura, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 33 anmeldelser

Etter suksessen med Ocean Beach Club på Kreta har vi endelig funnet det rette stedet for vårt neste Ocean Beach Club: I en vik rett ved stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst. Ocean Beach Club by Sunwing Family Resorts er våre roligere og mer luksuriøse konsepthotell, og passer for den moderne familien som setter pris på design og god mat i en herlig, avslappet atmosfære. Ocean Beach Club bygger på samme grunnprinsipp som Sunwing Family Resorts. Kvalitet og funksjon er våre nøkkelord, og målet er å lage det perfekte feriestedet for barnefamilier. Her får du treningsmuligheter, barneklubb, stilige leiligheter og gjennomtenkte menyer. Kort fortalt: På OBC venter det en ferie der dere får kvalitetestid sammen og omgås på egne vilkår, i deres egen takt. Bestill gjerne Ocean Beach Club Suite der du kan gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Vil du heller bo litt tilbaketrukket bestiller du en av våre Club House Suiter med terrasse og utsikt mot hagen. Her er det også mange hyggelige fellesarealer, bassengområde med lounge og små, frodige hager. Ocean Beach Club - Gran Canaria er som en kjempestor, hyggelig stue eller en hage med plass til alle, både ute og inne. Ocean Beach Club - Gran Canaria er lite og personlig. Her er livet litt fredeligere. Frokost, lunsj og middag serveres i restauranten, med havet som nærmeste nabo. Vil du være aktiv i ferien kan du bli med på være populære SATS ELIXIA-timer samt benytte fullt utstyrt treningsstudio og fitness. For herlig avslapping anbefaler vi et besøk i vårt spa som tilbyr mange forskjellige behandlinger. I nærheten av hotellet ligger Playa del Curas lokale sentrum, hvor du finner et lite utvalg av restauranter og et supermarked. I Puerto Rico, ca. 4 km unna, er utvalget enda større. For de yngre gjestene som vil ta en pause fra sol og bad finnes både Lollo & Bernies Mini Land og Teen Lounge.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 16 august 2017
Hjemreise: onsdag 20 september 2017
Bosted: 2-romsleilighet, terrasse og havutsikt
Reiselengde: 36 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 695 NOK Pris per voksen

Seaside Hotel Sandy Beach Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 112 anmeldelser

Seaside Hotel Sandy Beach, ett av områdets beste hotell, ligger bare et par hundre meter fra den store sandstranden. Velg mellom dobbeltrom, familierom eller juniorsuite.  Hotellkjeden Seaside er velkjent for en personlig service og utsøkt mat.Frokost med brød fra hotellets eget bakeri er inkludert. Som tillegg kan du bestille halvpensjon og Gran Canarias kanskje beste all inclusive. Måltidene serveres under palmene på restaurantterrassen. Nesten hver kveld bys det på temabuffeer og en kveld i uken er det gallamiddag. T Wellness-senterHotellet har et lite bassengområde og et lite wellnessenter i 10. etasje der du koble av med ulike behandlinger, badstue og dampbad. Her ligger det også en solterrasse for naturister. AktiviteterHer finnes det meste for behagelig ferie, tilgang til, tennisbane, treningsrom, bordtennis og biljard, og flere kvelder i uken er det levende musikk. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 17 desember 2016
Hjemreise: lørdag 24 desember 2016
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 8 dager
Fra: Haugesund
6 078 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Spania
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!