Charter til Spania


Sunwing Alcudia Beach Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

3.5
Basert på 189 anmeldelser

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" som beste familiehotell på Mallorca 2016. Velkommen til vårt familieparadis med perfekt beliggenhet på stranden! Sunwing Alcudia Beach har alt en barnefamilie drømmer om i ferien. Hotellet består av ni leilighetsområder som alle ligger rett ved den hvite, brede og milelange sandstranden. På Sunwing Alcudia Beach spiser og drikker du godt på La Tasca og Fino Restaurant & Grill. I Lime Bar kan du avslutte kvelden med en avkjølende drink. På Sunwing Alcudia Beach finnes det flere bassengområder for barn, Mini Land, Teen Lounge og Fitness & Spa med treningsstudio. Sunwing Alcudia Beach er uten tvil et av Mallorcas beste familiehotell. Velkommen hit du også! Hotellet ligger perfekt til for deg som vil nyte hotelltilværelsen samtidig som du har kort vei til shopping, fornøyelser og restauranter rundt marinaen i Alcudia, som ligger en kilometer fra Sunwing Alcudia Beach. Sportshotell Sunwing Alcudia Beach er et hotell med spesielt gode treningsforhold innen ulike sportsgrener. Hotellet er det første som oppfyller våre kriterier for å kalles et sportshotell. Her finner du flotte løyper til løping, sykling og rulleski. Hotellet tilbyr også basseng, treningsstudio og massasje. PT – skreddersy treningen Nå har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien med personlig trener på Sunwing Alcudia Beach. Med PT får du hjelp til å skreddersy treningen din, ut ifra dine egne forutsetninger. Les mer om hvorfor du skal bestille en ferie med PT.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 1 oktober 2016
Hjemreise: lørdag 15 april 2017
Bosted: 2-romsleilighet
Reiselengde: 197 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
31 275 NOK Pris per voksen

Prinsotel La Dorada Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 855 anmeldelser

Komplekset ligger 350 m fra stranden, 5,5 km fra Can Picafort og 5,5 km fra Port of Alcudia. Fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, flere restauranter, snackbar, cocktailbar, flere utendørs bassenger, innendørs svømmebasseng, barnebasseng, heis, tennisbane, treningssenter, badstue, spa (ekstra kostnad) og parkering. Leilighetene er utstyrt med air condition, TV, telefon, trådløst internett, safe, hårtørker, tekjøkken, mikrobølgeovn, stue og balkong eller terrasse. ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte anlegg kan bli stengt pga vær/sesongmessige forhold. ** Adresse: Crta. Alcudia - Arta, km 5,5, 07458, Playa de Muro, Mallorca, Spania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 oktober 2016
Hjemreise: lørdag 5 november 2016
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 234 NOK Pris per voksen

Blue Village Family Life Alcudia Pins Alcudiabukten, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4
Basert på 1 486 anmeldelser

Blue Village Family Life Alcúdia Pins ligger i et rolig og barnevennlig område rett ved den hvite Playa de Muro-stranden. Stranden er bred og langgrunn og det finnes bassenger for alle aldre. Du bor i leiligheter og måltider kan bestilles som tillegg. Det store bassenget har en vannsklie, boblebad og bassengbar med stor terrasse mot havet. Plaskebassenget har små vannsklier og for de aller minste finnes det et babybasseng i en roligere del av bassenget. Bestill svømmeskole så lærer barna å svømme i ferien. Blue Village Family Life – bedre enn noen gang!Bamses svømmeskole, Plask & Lek og crawleskoleBamse Club, @611 og The Hangout uten kostnadVoksen- og barnebufféer samt à la carte med lokale spesialiteterTreningstimer med Les MillsVårt service- og aktivitetsteam er på plass alle dagerBuss til havnen eller sykkelutfluktLokalbussen til Alcúdia sentrum med shopping, restauranter, kaféer og alt fra trivelige små tapasbarer til eksklusive fiske- og skalldyrsrestauranter stopper utenfor hotellet. Vil du utforske omgivelsene kan du leie sykler.Mat og drikke Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé med drikke eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. All inclusive selges i begrenset antall og kan være utsolgt i visse perioder. Kontakt vårt kundesenter på tlf. 08100 hvis det ikke kommer opp som et alternativ. Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 20 august 2016
Hjemreise: lørdag 27 august 2016
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 878 NOK Pris per voksen

Prinsotel La Dorada Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 855 anmeldelser

Prinsotel La Dorada består av flere bygninger som ligger rundt et lekkert bassengområde med barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Pool-/snackbar med enkel matservering på dagtid; à la carte-servering om kvelden (pent antrekk). Gratis WiFi på hele hotellet, og internetthjørne. Spabehandlinger, badstue og tyrkisk bad mot avgift. Innendørsbasseng og jacuzzi. Aktiviteter og underholdning for store og små. Lekeplass. Barneklubb med engelsktalende personale. Gratis trimrom og minigolf. Bordtennis, tennis og biljard mot avgift. Minimarked. Gangavstand til Alcudiastranden og ca. 850 meter til nærmeste tettsted, Playa de Muro. Ca. 100 meter til busstopp. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 20 august 2016
Hjemreise: lørdag 27 august 2016
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
4 568 NOK Pris per voksen

4.5
Basert på 630 anmeldelser

Ligger 300 meter fra stranden og 32km fra Malaga flyplass. Komplekset har innendørs og utendørs svømmebassenger, en restaurant, minigolf, treningssenter, spillerom, bar ved svømmebassenget, badstue, bordtennis og tennis fasiliteter, trådløst internett (ekstra gebyr kan forekomme), bilutleie, valutaveksling, massasje tjenester og parkering. Alle leilighetene har en balkong eller terrasse så vel som et godt utstyrt kjøkken med mikrobølgeovn og kompakt stue med flatskjerm-TV og DVD-spiller, oppvarming / air condition, iPod-dokk, strykejern og strykebrett, safe, telefon og hårføner. Deluxe leilighetene har balkong med jacuzzi. Viktig: Et gyldig kredittkort / debetkort vil også være nødvendig for å gi et £ 65 / € 100 depositum for hver leilighet. Gjester som ikke har mulighet til å gi et depositum kan bli nektet adgang til leiligheten. Adresse: Urb Playamarina, Carretera de Cadiz km 204, 29647 Mijas, Spania

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 10 desember 2016
Hjemreise: lørdag 17 desember 2016
Bosted: Studio, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
2 463 NOK Pris per voksen

Royal Oasis Club Pueblo Quinta by Diamond Resorts Benalmádena, Costa Del Sol, Spania  

4.5
Basert på 258 anmeldelser

På hotell Royal Oasis Club at Pueblo Quinta møter man sjarmen til en gammel spansk hvitkalket by, med moderne bekvemmeligheter. Dette hotellet står i stor kontrast til de typiske hotellbygningene på Costa del Sol. Hotellet ligger 550 meter fra stranden, 1,5 kilometer fra Benalmadena, 2,5 kilometer fra Benalmadena Marina og 13 kilometer fra Málaga flyplass. På hotellet er det 24-timers resepsjon, bar, restaurant, treningsstudio, badstue, velværesenter, svømmebasseng og WiFi (mot betaling). Leilighetene har kjøkken, kjøleskap, mikro, tv, oppvarming/aircondition, safe (mot betaling), telefon og hårføner. OBS: Hotellet vil kreve et gyldig kredittkort/debetkort for å sikre et refunderbart depositum på € 100 per leilighet. Vær oppmerksom på at gjester som ikke er i stand til å gi depositumet ikke vil få adgang til leiligheten. Vær oppmerksom på at det er flere avgifter knyttet til bruk av våre fritidssenter og anlegg, For ytterligere informasjon vennligst kontakt resepsjonen. Adresse: Avenida Garcia Lorca No. 8, Urb. Pueblo Quinta 2, 29630, Malaga, Spania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 10 desember 2016
Hjemreise: lørdag 17 desember 2016
Bosted: Studio, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
2 463 NOK Pris per voksen

Blue Village Family Life Playa Feliz Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 169 anmeldelser

Blue Village Family Life Playa Feliz er en del av vår egen ferielandsby Bahia Feliz med store bassengområder, Bamseklubben, aktiviteter og underholdning. Her bor hele familien i et moderne designet anlegg rett ved Atlanterhavet.  Vi anbefaler å bestille all inclusive! Leilighetene på Playa Feliz ligger i mindre toetasjes hus omgitt av hibiskus og bouganvillaer.Blue Village Family Life – bedre en noen gangBamses svømmeskole, Plask & Lek og crawleskoleBamse Club, @611 og The Hangout uten kostnadVoksen- og barnebufféer samt à la carte med lokale spesialiteterTreningstimer med Les MillsVårt service- og aktivitetsteam er på plass alle dagerGod kaffe, treningsrom og babybasseng med soltakPå Blue Villlage Family Life Playa Feliz og Bahia Feliz finnes det noe for alle aldre. Noen eksempler: Orquidea Club Spa med treningsrom og 25-metersbaseng.Stort bassengområde og babybasseng med soltakLekeplass og barnebasseng med en liten sklie... og i Thea's Coffee Shop & Juice Bar ved Playa Feliz kan du kjøpe god kaffe, ferskpresset juice, salater og små bakevarer.   Bestill all inclusiveFrokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé og all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser uten ekstra kostnad sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. C Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 29 august 2016
Hjemreise: mandag 5 september 2016
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 978 NOK Pris per voksen

Sunwing Fañabe Beach Playa de Fanabé, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 897 anmeldelser

Hotellet har fått den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" som beste familiehotell på Tenerife 2016. Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach, som flere ganger har blitt kåret til familiehotell nummer én. Og det skjønner vi godt. Med et av naturskjønne Teneriffes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien. Uansett om du velger våre minste leiligheter eller våre store familieleiligheter bor du ekstra romslig på Sunwing Fañabé Beach. Leilighetene er lyse, luftige og utstyrt med alt en barnefamilie kan ønske seg. I det hyggelige utearealet finner du det meste av det som skal til for å få en vellykket ferie. Det lokale vertshuset Vicente's Kitchen & Grill med en koselig uteservering mot bassengområdet. Her kan du nyte et hyggelig og stemningsfullt måltid med familien. På menyen tilbys både spanske spesialiteter og populære, internasjonale retter. Her ligger hotellets basseng, som alltid er oppvarmet til minst 25 grader**. Du finner også Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market & Deli, fitness, treningsstudio, spa, bufférestaurant og Teen Lounge der våre unge gjester kan spille PlayStation og surfe på nettet. Om kvelden kan du slå deg ned i Lime Bar med en forfriskende drink mens vårt proffe showteam underholder både voksne og barn. Sunwing Fañabe Beach ligger i Playa de las Américas, hvor det er mange restauranter og butikker.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 30 august 2016
Hjemreise: tirsdag 6 september 2016
Bosted: 1-roms leilighet, Liten Familie/Ving Solo
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 975 NOK Pris per voksen

Porto Drach Aparthotel Porto Cristo, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 417 anmeldelser

Leilighetshotellet Port Drach ligger i Porto Cristo, 60 km fra flyplassen (ved motorveien) på den østlige delen av øya, nær grottene Drach og like foran Porto Cristo havnen. Stranden og resortsentrum er ca. 700 m fra hotellet. Porto Drach Aparthotel er et 4 Key Superior kompleks, totalrenovert i juli 2013, med 77 rom i to bygninger og tre etasjer. Det er et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten av hotellet med sjølinje på Club Nautico i Porto Cristo 300 m fra grottene Drach og 700 m sentrum av resorten. Komplekset har 24 timers resepsjon, heis, basseng med en liten seksjon for barn, parkering (ekstra gebyr), bar, restaurant, gratis Wi-Fi, vaskeriservice og gym. Alle leilighetene / studioene er utstyrt med baderom, fullt utstyrt kjøkken, stue med sovesofa (i leilighetene), luftkondisjonering, Internett / Wi-Fi, TV, telefon og balkong eller terrasse. ** Premium Rom: har større terrasse / balkong med hav-utsikt, gratis safe, og gratis parkering. Innsjekking: Fra kl. 14. Utsjekking: til kl. 12. Adresse: Passeig Cap d es Toll, 25 07680 Porto Cristo Mallorca, Spania

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 11 oktober 2016
Hjemreise: tirsdag 18 oktober 2016
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Rygge Moss Lufthavn
2 538 NOK Pris per voksen

Hotell Las Gaviotas Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 973 anmeldelser

Las Gaviotas er et trivelig og velholdt hotell av gjennomgående høy standard. Hotellet ligger i gåavstand til den lange Playa de Muro-stranden samt shopping, barer og restauranter.Innredningen er elegant og moderne.Hotellet har to store bassenger. Det ene er et familiebasseng med barnebasseng som en del av bassenget. Det andre bassenget er kun for voksne.Hotellet er kjent for sin gode mat, og halvpensjon med middagsbuffé kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i suite eller leilighet, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 28 april 2017
Hjemreise: fredag 5 mai 2017
Bosted: Suite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 998 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Spania
× Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn