Charter til Spania


Sa Cabanya Canyamel, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Leilighetsanlegg med sentral beliggenhet i Canyamel, 350 m fra stranden og 7,5 km fra Canyamel Golf Club. Hotellet har resepsjonservice (begrenset åpningstid), restaurant, salong med bar , heis og safe i resepsjonen. Leilighetene har TV, kjøkken, mikrobølgeovn, kaffe/tekoker, spiseplass og balkong/terrasse. ** Resepsjon med begrenset åpningstid. **Vennligst oppgi beregnet ankomsttid og eventuell flyinformasjon ved bestilling.** Adresse: Via de Ses Coves, 21, 07589, Canyamel, Mallorca, Spanien

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 28 mai 2016
Hjemreise: lørdag 4 juni 2016
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Rygge Moss Lufthavn
2 136 NOK Pris per voksen

Blue Village Family Life Alcudia Pins Alcudiabukten, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Blue Village Family Life Alcúdia Pins ligger i et rolig og barnevennlig område rett ved den hvite Playa de Muro-stranden. Stranden er bred og langgrunn og det finnes bassenger for alle aldre. Du bor i leiligheter og måltider kan bestilles som tillegg. Det store bassenget har en vannsklie, boblebad og bassengbar med stor terrasse mot havet. Plaskebassenget har små vannsklier og for de aller minste finnes det et babybasseng i en roligere del av bassenget. Bestill svømmeskole så lærer barna å svømme i ferien. Blue Village Family Life – bedre enn noen gang!Bamses svømmeskole, Plask & Lek og crawleskoleBamse Club, @611 og The Hangout uten kostnadVoksen- og barnebufféer samt à la carte med lokale spesialiteterTreningstimer med Les MillsVårt service- og aktivitetsteam er på plass alle dagerBuss til havnen eller sykkelutfluktLokalbussen til Alcúdia sentrum med shopping, restauranter, kaféer og alt fra trivelige små tapasbarer til eksklusive fiske- og skalldyrsrestauranter stopper utenfor hotellet. Vil du utforske omgivelsene kan du leie sykler.Mat og drikke Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé med drikke eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. All inclusive selges i begrenset antall og kan være utsolgt i visse perioder. Kontakt vårt kundesenter på tlf. 08100 hvis det ikke kommer opp som et alternativ. Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 mai 2016
Hjemreise: lørdag 14 mai 2016
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
1 798 NOK Pris per voksen

Sunwing Alcudia Beach Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell på Mallorca 2016. Velkommen til vårt familieparadis med perfekt beliggenhet på stranden! Sunwing Alcudia Beach har alt en barnefamilie drømmer om i ferien. Hotellet består av ni leilighetsområder som alle ligger rett ved den hvite, brede og milelange sandstranden. På Sunwing Alcudia Beach spiser og drikker du godt på La Tasca og Fino Restaurant & Grill. I Lime Bar kan du avslutte kvelden med en avkjølende drink. På Sunwing Alcudia Beach finnes det flere bassengområder for barn, Mini Land, Teen Lounge og Fitness & Spa med treningsstudio. Sunwing Alcudia Beach er uten tvil et av Mallorcas beste familiehotell. Velkommen hit du også! Hotellet ligger perfekt til for deg som vil nyte hotelltilværelsen samtidig som du har kort vei til shopping, fornøyelser og restauranter rundt marinaen i Alcudia, som ligger en kilometer fra Sunwing Alcudia Beach. PT – skreddersy treningen Nå har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien med personlig trener på Sunwing Alcudia Beach. Med PT får du hjelp til å skreddersy treningen din, ut ifra dine egne forutsetninger. Les mer om hvorfor du skal bestille en ferie med PT.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 20 mai 2016
Hjemreise: fredag 27 mai 2016
Bosted: 2-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 295 NOK Pris per voksen

Ligger 300 meter fra stranden og 32km fra Malaga flyplass. Komplekset har innendørs og utendørs svømmebassenger, en restaurant, minigolf, treningssenter, spillerom, bar ved svømmebassenget, badstue, bordtennis og tennis fasiliteter, trådløst internett (ekstra gebyr kan forekomme), bilutleie, valutaveksling, massasje tjenester og parkering. Alle leilighetene har en balkong eller terrasse så vel som et godt utstyrt kjøkken med mikrobølgeovn og kompakt stue med flatskjerm-TV og DVD-spiller, oppvarming / air condition, iPod-dokk, strykejern og strykebrett, safe, telefon og hårføner. Deluxe leilighetene har balkong med jacuzzi. Viktig: Et gyldig kredittkort / debetkort vil også være nødvendig for å gi et £ 65 / € 100 depositum for hver leilighet. Gjester som ikke har mulighet til å gi et depositum kan bli nektet adgang til leiligheten. Adresse: Urb Playamarina, Carretera de Cadiz km 204, 29647 Mijas, Spania

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 7 juni 2016
Hjemreise: tirsdag 14 juni 2016
Bosted: Studio, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Rygge Moss Lufthavn
3 153 NOK Pris per voksen

Las Arenas Hotel Benalmádena, Costa Del Sol, Spania  

Hotellet har en god beliggenhet for feriegjester, nær mange barer, over veien er det en promenade med mye sol som går til Bil Bil Slott og Marinaen. Hotellet ligger 150 meter fra stranden, 1,5 kilometer fra sentrum av Benalmadena, 2,5 kilometer fra både Benalmadena Marina og et kjøpesenter og 6 kilometer fra en golfbane. På hotellet er det 24-timers resepsjon, restaurant (frokost og middag), bar, svømmebasseng, WiFi og parkering (mot betaling). Rommene har bad, hårføner, tv, telefon, minibar, WiFi, safe (mot betaling) og sentral aircondition. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Vær oppmerksom på at aircondition på rommene styres sentralt av hotellet, derfor er dette kun slått på til bestemte tider i løpet av dagen som kan variere. Adresse: Avda de Antonio Machado 22, 29630 Benalmadena Costa, Malaga, Spania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 26 mai 2016
Hjemreise: torsdag 2 juni 2016
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Rygge Moss Lufthavn
4 156 NOK Pris per voksen

Hotell Las Gaviotas Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Las Gaviotas er et trivelig og velholdt hotell av gjennomgående høy standard. Hotellet ligger i gåavstand til den lange Playa de Muro-stranden samt shopping, barer og restauranter.Innredningen er elegant og moderne.Hotellet har to store bassenger. Det ene er et familiebasseng med barnebasseng som en del av bassenget. Det andre bassenget er kun for voksne.Hotellet er kjent for sin gode mat, og halvpensjon med middagsbuffé kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i suite eller leilighet, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 26 august 2016
Hjemreise: fredag 2 september 2016
Bosted: Suite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 148 NOK Pris per voksen

Blue Star Paraiso de Alcúdia Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Blue Star Paraiso de Alcúdia har et stort aktivitetsprogram og samtidig finnes det områder for fred og ro. Hotellet har også stort bassengområde og masse shopping rundt hjørnet. Best av alt er kanskje beliggenheten ved den bredeste delen av den langgrunne stranden.  Stranden er langgrunn og det finnes en lang badebrygge hvis du ønsker dypere vann.På alle Blue Star-hotell:Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer degEt stort og variert frokosttilbud er inkludert eller kan kjøpes som tilleggAktiviteter for voksne og barn 5 dager i ukenLekehus, aktiviteter og barnepassVin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakervarer. Alt servert i en voksen atmosfære.Stort bassengområde, bassengbar og aktiviteterVed det store bassenget ligger bassengbaren med utsikt over det store bassengområdet og stranden. Hotellets underholdningsteam arrangerer aktiviteter som aerobics og vannpolo. Kveldsunderholdning med show på scenen.Shopping og fornøyelser i nærhetenDollargaten, der restaurantene, butikkene og barene ligger tett i tett, begynner rett bak hotellet. Det er et par kilometers spasertur til havnen og den gamle delen av Alcúdia.Frokostbuffé eller halvpensjon med frokost- og middagsbuffé kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 mai 2016
Hjemreise: lørdag 14 mai 2016
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
2 113 NOK Pris per voksen

Sunwing Fañabe Beach Playa de Fanabé, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell på Tenerife 2016. Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach, som flere ganger har blitt kåret til familiehotell nummer én. Og det skjønner vi godt. Med et av naturskjønne Teneriffes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien. Uansett om du velger våre minste leiligheter eller våre store familieleiligheter bor du ekstra romslig på Sunwing Fañabé Beach. Leilighetene er lyse, luftige og utstyrt med alt en barnefamilie kan ønske seg. Hotellet er stengt i perioden 26/4-9/5. I det hyggelige utearealet finner du det meste av det som skal til for å få en vellykket ferie. Det lokale vertshuset Vicente's Kitchen & Grill med en koselig uteservering mot bassengområdet. Her kan du nyte et hyggelig og stemningsfullt måltid med familien. På menyen tilbys både spanske spesialiteter og populære, internasjonale retter. Her ligger hotellets basseng, som alltid er oppvarmet til minst 25 grader**. Du finner også Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market & Deli, fitness, treningsstudio, spa, bufférestaurant og Teen Lounge der våre unge gjester kan spille PlayStation og surfe på nettet. Om kvelden kan du slå deg ned i Lime Bar med en forfriskende drink mens vårt proffe showteam underholder både voksne og barn. Sunwing Fañabe Beach ligger i Playa de las Américas, hvor det er mange restauranter og butikker.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 23 august 2016
Hjemreise: tirsdag 30 august 2016
Bosted: 2-romsleilighet uten balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 070 NOK Pris per voksen

Porto Drach Aparthotel Porto Cristo, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Leilighetshotellet Port Drach ligger i Porto Cristo, 60 km fra flyplassen (ved motorveien) på den østlige delen av øya, nær grottene Drach og like foran Porto Cristo havnen. Stranden og resortsentrum er ca. 700 m fra hotellet. Porto Drach Aparthotel er et 4 Key Superior kompleks, totalrenovert i juli 2013, med 77 rom i to bygninger og tre etasjer. Det er et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten av hotellet med sjølinje på Club Nautico i Porto Cristo 300 m fra grottene Drach og 700 m sentrum av resorten. Komplekset har 24 timers resepsjon, heis, basseng med en liten seksjon for barn, parkering (ekstra gebyr), bar, restaurant, gratis Wi-Fi, vaskeriservice og gym. Alle leilighetene / studioene er utstyrt med baderom, fullt utstyrt kjøkken, stue med sovesofa (i leilighetene), luftkondisjonering, Internett / Wi-Fi, TV, telefon og balkong eller terrasse. ** Premium Rom: har større terrasse / balkong med hav-utsikt, gratis safe, og gratis parkering. Innsjekking: Fra kl. 14. Utsjekking: til kl. 12. Adresse: Passeig Cap d es Toll, 25 07680 Porto Cristo Mallorca, Spania

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 4 juni 2016
Hjemreise: lørdag 11 juni 2016
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Rygge Moss Lufthavn
3 307 NOK Pris per voksen

Sunwing Arguineguín Seafront Arguineguin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset" 2016 for beste familiehotell blant alle charterhotell samt for beste familiehotell på Gran Canaria. Ved bassengområdet på Sunwing Arguineguín finner du basseng for hele familien og alle bassengene er oppvarmet til minst 25 grader i vinterhalvåret**. Fra alle leilighetene er det kort vei til hotellets øvrige fasiliteter som restauranter, barer, Mini Land, Fitness & Spa og Help Desk. Sunwing Arguineguín Seafront er et moderne familiehotell med pen og smart design. Her bor du i velutstyrte leiligheter. På hotellet er det mange leilighetstyper å velge mellom. Vil du ha det litt ekstra luksuriøst, kan du bestille en Royal Family Suite-leilighet, da blir du bortskjemt med blant annet velkomstpakke, Royalbadekåper og herlige senger. Reiser du med små barn anbefaler vi våre populære Happy Baby-leiligheter, som er ekstra utstyrt for at våre aller minste gjester også skal få en god ferie. Sunwing Arguineguín Seafront har leiligheter for alle. Gå ikke glipp av vår moderne à la carte-restaurant Miguel´s Kitchen & Grill. Her finner du både Sunwing-klassikere som hamburger eller caesarsalat og mange lekre, spanske retter. Sunwing Family Resorts hadde ikke vært det samme uten kveldsshowene. Vi har proffe artister som underholder på utendørs-scenen flere kvelder i uken. Andre sentrale møtesteder er Mini Market & Deli, Lollo & Bernies Mini Land, Teen Lounge og vårt fine Fitness & Spa. Sunwing Arguineguín Seafront ligger ca. 500 meter fra den lille, fredelige landsbyen Arguineguín. Her er det en håndfull restauranter og noen butikker.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 31 august 2016
Hjemreise: onsdag 7 september 2016
Bosted: 1-romsleilighet type I, begrenset havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
2 945 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Spania
× Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!