Charter til Spania


Blue Village Tres Vidas Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Tres Vidas er en del av våre egen ferieby Blue Village Bahia Felíz. Her finnes alt fra Bamseklubben til et stort bassengområde, flere restauranter og et spasenter. Hotellet er bygget på terrasser i en skråning og har leiligheter med plass til 6 personer. Du bor stille og rolig, samtidig som du har alt det Blue Village Bahía Feliz har å tilby rett rundt hjørnet. Velg mellom flere ulike leilighetstyper. Aktiviteter  På Blue Village Bahia Felíz finnes aktiviteter for hele familien: Treningstimer i samarbeid med Les Mills - gruppetrening Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole for barn og crawleskole for voksne i høysesong Orquidea Club Spa med treningsrom og 25-meters basseng Det finnes også lekeplas, stort bassengområde, barnebasseng med en liten sklie og babybasseng med soltak. I Thea's Coffee Shop & Juice Bar kan du kjøpe god kaffe, ferskpresset juice, salater og små bakevarer. Om kvelden arrangeres det ulike show med skandinaviske artister.  Forhåndsbestill måltider Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé og all inclusive kan bestilles som tillegg. Frokosten serveres på Orquidea. Bestiller du halvpensjon kan du variere middagene mellom restaurantene på Orquidea og Playa Feliz. Bestiller du all inclusive kan du variere alle måltidene mellom den lille restauranten på Playa Feliz og den store restauranten med stor buffé på Orquidea. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. Children's Corner i bufférestauranten serverer sunne favorittretter.  Det finnes også et supermarked på området. Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Avreise: onsdag 13 mai 2015
Hjemreise: onsdag 27 mai 2015
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 398 NOKPris per voksen

Blue Village Orquidea Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Orquidea har en meget sentral beliggenhet på Blue Village Bahia Feliz. Her finner du restauranter, barer, det store bassengområdet, sceneunderholdningen og mange av de aktivitetene som tilbys i ferielandsbyen. Den sentrale beliggenheten gjør at du bor nær alt det Blue Village Bahia Feliz har å tilby. Bamseklubb og Thea's Coffee Shop & Juice Bar På Blue Village Bahia Feliz finnes blant annet Bamseklubben, lekeplass og et stort bassengområde. Om kvelden er det ulike show med skandinaviske artister.  Blue Village – mer sporty en noen gang På Orquidea finnes det aktiviteter og trening for hele familien Treningstimer i samarbeid med verdenskjente Les Mills – gruppetrening Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole samt Plask & Lek i høysesong Orquidea Club Spa med trim og 25-meters basseng Crawlekurs for voksne i høysesong ... og mye mer.   Velg hvordan du vil bo Her finnes det rom og suiter som passer både par og store familier. Velger du premiumrom får du høyere innredningsstandar, noen rom har stor balkong med solsenger og noen har havutsikt. Velger du et designrom får du fin beliggenhet i et rom som er designet med tanke på familiers feriebehov.  Halvpensjon eller all inclusive Halvpensjon med middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Frokosten serveres på Orquidea. Barn under 13 år spiser gratis når måltidene bestilles hjemmefra. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag er inkludert for all inclusive-gjester. Øvrige gjester kan bestille disse måltidene på stedet. For deg som har forhåndsbestilt halvpensjon serveres lunsj istedenfor middag på juledagen og nyttårsaften. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Avreise: lørdag 5 desember 2015
Hjemreise: lørdag 19 desember 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Molde
5 503 NOKPris per voksen

Viva Cala Mesquida Club Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Viva Cala Mesquida Club ligger bare 400 m fra stranden og 80 km fra Palma flyplass. Viva Cala Mesquida Club har svømmebasseng, lekeplass og spillerom for barn, gratis WiFi i hotellets fellesområder, Spa med varmt basseng, badstu og tyrksik badstu, en restaurant, poolbar og snackbar. Leilighetene har air-condition, flatskjerms-TV med satellittkanaler, safe, kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, kaffekoker og kjøleskap og bad med hårtørker. Ved valg av Alt-inklusivt: I "Alt inkludert" konseptet er alle måltider inkludert (frokost, lunsj, middag og mellommåltid (snacks). Drikke til måltidene, brus, øl, vin, vann og lokale merker med sprit. Serveres vanligvis fra morgen/formiddag til sent på kveld (ca. 22,00-24,00). Åpningstidene kan variere mellom hotellene. På noen hotell er til og med et aktivitetsprogram inkludert. Adresse; Urb. Cala Mesquida, s/n 07580 Capdepera Mallorca Spain

Avreise: lørdag 25 april 2015
Hjemreise: lørdag 9 mai 2015
Bosted: Studio, Ingen måltider
Reiselengde: 15 dager
Fra: Stavanger Sola
4 644 NOKPris per voksen

Hotell IFA Beach San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

IFA Beach ligger rett ved sandstranden i San Agustin. Det er et trivelig hotell som passer for voksne. Mellom stranden og hotellets hage ligger strandpromenaden som går helt bort til Playa del Inglés og det er gåavstand til både restauranter og butikker. Hotellet har to bassenger i hagen, det ene er oppvarmet om vinteren. To boblebasseng med massasje samt bassengbar. Dobbeltrom og juniorsuiter Velg mellom juniorsuite og dobbeltrom med begrenset havutsikt. Alle med balkong. Rommene som har bassengutsikt har flest soltimer på balkongen. Bestill all inclusive Setter du pris på god mat, drikke og musikk har hotellet blant annet bufférestaurant og en lobbybar med show og musikkunderholdning flere kvelder i uken. All inclusive kan bestilles som tillegg. Hotellet har aldersgrense 18 år.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé.

Avreise: onsdag 3 juni 2015
Hjemreise: onsdag 17 juni 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 138 NOKPris per voksen

Hotell & leiligheter Puerto de Mogan Puerto de Mogán, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Hotell & leiligheter Puerto de Mogan en utmerket beliggenhet rett ved den lille yachthavnen i Puerto de Mogán med en rekke serveringssteder og småbutikker og mange restauranter. Prøv gjerne en av restaurantene i havnen som serverer nyfanget fisk Hver fredag er det lokalt marked rett utenfor hotellområdet. Hotelldelen Hotelldelen ligger ved havnen og båtene til blant annet Puerto Rico går rett utenfor hotellet. Hotellet har resepsjon, restaurant og bar. Spaavdelingen har 12 års aldersgrense. Alle dobbeltrommene ligger i hotellbygningen med tilgang til bassenget i den delen. Trappen som går ned til havet er kun for gjester som bor i hotelldelen. . Fra bassengområdet har du utsikt over stranden og Atlanterhavet. Det går en trapp ned i havet. Bassenget er oppvarmet om vinteren. Bilde 1,2,3,4 viser hotelldelens bassengområde. Leilighetene Leilighetene ligger i flere bygninger i kvartalene ved havnen, knapt 500 meter fra stranden og ca, 300 meter fra hotelldelen. De har et eget basseng kun for leilighetsgjestene. Det finnes også en liten kombinert bassengbar/restaurant ved bassenget. Bilde 18 viser leilighetsdelens bassengområde. Bor du i leilighet kan du forhåndsbestille frokostbuffé eller halvpensjon. Måltidene serveres i hotellrestauranten. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé. Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Avreise: onsdag 19 august 2015
Hjemreise: onsdag 9 september 2015
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 598 NOKPris per voksen

Leiligheter Amadores Beach Playa de Amadores, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Amadores Beach ligger rett ved en av de beste strendene på øya og du bor i en fredelig oase bare noen kilometer unna shopping og fornøyelser i Puerto Rico. Om sommeren er stranden et populært utfluktsmål. Amadores Beach er godt likt blant tidligere gjester, mye på grunn av beliggenheten, og det. finnes kafeer, restauranter, barer og småbutikker i nærheten. Beach Club på piren Gå ikke glipp av Amadores Beach Club på piren, med restaurant og en loungedel med sofaer og sacosekker, og der du i klart vær kan se Tenerife og Teide. Herfra er det også en fantastisk solnedgang. Havutsikt fra balkongen De velutstyrte leilighetene ligger i fire 2-etasjers bygninger. Fra balkongen har du en utsikt over Atlanterhavet. Hotellet har et bassengområde som vender mot havet. Det store bassenget er oppvarmet om vinteren og barnebassenget er oppvarmet året rundt. Hotellet har også en squashbane. Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Avreise: onsdag 12 august 2015
Hjemreise: onsdag 2 september 2015
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 848 NOKPris per voksen

Hotell Las Gaviotas Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Las Gaviotas er et trivelig og velholdt hotell av gjennomgående høy standard. Hotellet ligger i gåavstand til den lange Playa de Muro-stranden samt shopping, barer og restauranter. Innredningen er elegant og moderne. Hotellet har to store bassenger. Det ene er et familiebasseng med barnebasseng som en del av bassenget. Det andre bassenget er kun for voksne. Hotellet er kjent for sin gode mat, og halvpensjon med middagsbuffé kan bestilles som tillegg. Grunnpris: Innkvartering i suite eller leilighet, frokostbuffé.

Avreise: mandag 1 juni 2015
Hjemreise: mandag 15 juni 2015
Bosted: Suite
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 148 NOKPris per voksen

Viva Cala Mesquida Resort Cala Mesquida, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

200 m fra stranden í Cala Mesquida. Viva Cala Mesquida Resort er beliggende bare 200 m fra stranden og 6 km fra Capdepera. Leilighetene er utstyrte med spisestue med sovesofa, hårtørker, luftkondisjonering/varme, TV, kjøleskap, åpen kjøkkenløsning, mikrobølgeovn og safe. På hotellet finnes det basseng for voksne og barn, solterrasse, Jacuzzi, tennisbane, minigolf, restaurant og bar. 1 & 2-roms leiligheter: Sovesofa for 3dje og 4de person. 3-roms leiligheter: Sovesofa for 5te og 6te person. Ved valg av Alt-inklusivt: I "Alt inkludert" konseptet er alle måltider inkludert (frokost, lunsj, middag og mellommåltid (snacks). Drikke til måltidene, brus, øl, vin, vann og lokale merker med sprit. Serveres vanligvis fra morgen/formiddag til sent på kveld (ca. 22,00-24,00). Åpningstidene kan variere mellom hotellene. På noen hotell er til og med et aktivitetsprogram inkludert. Adresse: Urb. Cala Mesquida, s/n, 07580 Capdepera - Cala Mesquida, Mallorca, Spain

Avreise: tirsdag 29 september 2015
Hjemreise: tirsdag 13 oktober 2015
Bosted: Studio, Ingen måltider
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 044 NOKPris per voksen

Africamar Aparthotel Can Picafort, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Sentralt beliggende i resorten Can Picafort, bare 200 m fra stranden. Africamar Aparthotel ligger i Can Picafort, i Alcudia bukten, noen meter fra stranden og i sentrum av resorten. Hotellet ligger ca. 14 km fra Alcudia sentrum og ca. 55 km fra Palma. Hotellet har resepsjon, basseng, solterrasse, bar, TV rom, restaurant og spilleområde. Alle rommene er utstyrt med baderom, telefon, TV, safe og balkong eller terrasse. Adresse: Carretera Alcudia-Artá, 43 (Av. Jose Trias, 28) 07458 Can Picafort, Mallorca Spain

Avreise: lørdag 16 mai 2015
Hjemreise: lørdag 30 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom, Ingen måltider
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 587 NOKPris per voksen

Sandos Papagayo Beach Resort Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

Bare et kvarters rusletur fra de herlige Papagayostrendene ligger populære Sandos Papagayo Beach Resort. Uansett hvor du befinner deg på hotellet er havet like i nærheten – enten det er i det fine bassengområdet eller i en av restaurantene. Aktivitetstilbudet er stort, enten du vil trene eller ta det litt mer med ro på en massasjebenk.I 2013 kom hotellet på Ti-på-topplisten i reiselivsmagasinet Viajar over spanske hoteller med den beste utsikten. Beskrivelse Sandos Papagayo Beach Resort i Playa Blanca har et fint bassengområde med tre bassenger og to barnebassenger, gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Ett av de store bassengene og ett av barnebassengene holder minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Snackbar. Bufférestaurant, asiatisk og italiensk à la carte-restaurant, i tillegg til én fransk som ikke er med i All Inclusive. Bar. Dag- og kveldsaktiviteter for barn og voksne. Gratis WiFi i fellesområdene. Lite spa (stengt torsdag) med gratis jacuzzi, badstue, hamam og trimrom. Souvenirbutikk, gullsmed og frisør. Aerobic og basketball. Nivåforskjeller i hotellområdet. Ca. 3,5 km til de sentrale delene av Playa Blanca. Lokaltrafikk. Måltider All Inclusive. Julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag.

Avreise: lørdag 28 februar 2015
Hjemreise: lørdag 21 mars 2015
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 21 dager
Fra: Stavanger Sola
17 218 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

× Spania

Kategorier

Antall stjerner

Romtype

Fasiliteter

Pris

Destinasjoner

Arrangør