Charter til Spania


4.5
Basert på 594 anmeldelser

Ligger 300 meter fra stranden og 32km fra Malaga flyplass. Komplekset har innendørs og utendørs svømmebassenger, en restaurant, minigolf, treningssenter, spillerom, bar ved svømmebassenget, badstue, bordtennis og tennis fasiliteter, trådløst internett (ekstra gebyr kan forekomme), bilutleie, valutaveksling, massasje tjenester og parkering. Alle leilighetene har en balkong eller terrasse så vel som et godt utstyrt kjøkken med mikrobølgeovn og kompakt stue med flatskjerm-TV og DVD-spiller, oppvarming / air condition, iPod-dokk, strykejern og strykebrett, safe, telefon og hårføner. Deluxe leilighetene har balkong med jacuzzi. Viktig: Et gyldig kredittkort / debetkort vil også være nødvendig for å gi et £ 65 / € 100 depositum for hver leilighet. Gjester som ikke har mulighet til å gi et depositum kan bli nektet adgang til leiligheten. Adresse: Urb Playamarina, Carretera de Cadiz km 204, 29647 Mijas, Spania

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 31 mai 2016
Hjemreise: tirsdag 7 juni 2016
Bosted: Studio, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Rygge Moss Lufthavn
3 054 NOK Pris per voksen

Blue Village Family Life Alcudia Pins Alcudiabukten, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Blue Village Family Life Alcúdia Pins ligger i et rolig og barnevennlig område rett ved den hvite Playa de Muro-stranden. Stranden er bred og langgrunn og det finnes bassenger for alle aldre. Du bor i leiligheter og måltider kan bestilles som tillegg. Det store bassenget har en vannsklie, boblebad og bassengbar med stor terrasse mot havet. Plaskebassenget har små vannsklier og for de aller minste finnes det et babybasseng i en roligere del av bassenget. Bestill svømmeskole så lærer barna å svømme i ferien. Blue Village Family Life – bedre enn noen gang!Bamses svømmeskole, Plask & Lek og crawleskoleBamse Club, @611 og The Hangout uten kostnadVoksen- og barnebufféer samt à la carte med lokale spesialiteterTreningstimer med Les MillsVårt service- og aktivitetsteam er på plass alle dagerBuss til havnen eller sykkelutfluktLokalbussen til Alcúdia sentrum med shopping, restauranter, kaféer og alt fra trivelige små tapasbarer til eksklusive fiske- og skalldyrsrestauranter stopper utenfor hotellet. Vil du utforske omgivelsene kan du leie sykler.Mat og drikke Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé med drikke eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. All inclusive selges i begrenset antall og kan være utsolgt i visse perioder. Kontakt vårt kundesenter på tlf. 08100 hvis det ikke kommer opp som et alternativ. Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 26 august 2016
Hjemreise: fredag 2 september 2016
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 528 NOK Pris per voksen

Sunwing Alcudia Beach Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

3.5
Basert på 165 anmeldelser

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell på Mallorca 2016. Velkommen til vårt familieparadis med perfekt beliggenhet på stranden! Sunwing Alcudia Beach har alt en barnefamilie drømmer om i ferien. Hotellet består av ni leilighetsområder som alle ligger rett ved den hvite, brede og milelange sandstranden. På Sunwing Alcudia Beach spiser og drikker du godt på La Tasca og Fino Restaurant & Grill. I Lime Bar kan du avslutte kvelden med en avkjølende drink. På Sunwing Alcudia Beach finnes det flere bassengområder for barn, Mini Land, Teen Lounge og Fitness & Spa med treningsstudio. Sunwing Alcudia Beach er uten tvil et av Mallorcas beste familiehotell. Velkommen hit du også! Hotellet ligger perfekt til for deg som vil nyte hotelltilværelsen samtidig som du har kort vei til shopping, fornøyelser og restauranter rundt marinaen i Alcudia, som ligger en kilometer fra Sunwing Alcudia Beach. PT – skreddersy treningen Nå har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien med personlig trener på Sunwing Alcudia Beach. Med PT får du hjelp til å skreddersy treningen din, ut ifra dine egne forutsetninger. Les mer om hvorfor du skal bestille en ferie med PT.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 27 mai 2016
Hjemreise: fredag 3 juni 2016
Bosted: 2-romsleilighet på skrå mot havet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 145 NOK Pris per voksen

Sa Cabanya Canyamel, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 15 anmeldelser

Leilighetsanlegg med sentral beliggenhet i Canyamel, 350 m fra stranden og 7,5 km fra Canyamel Golf Club. Hotellet har resepsjonservice (begrenset åpningstid), restaurant, salong med bar , heis og safe i resepsjonen. Leilighetene har TV, kjøkken, mikrobølgeovn, kaffe/tekoker, spiseplass og balkong/terrasse. ** Resepsjon med begrenset åpningstid. **Vennligst oppgi beregnet ankomsttid og eventuell flyinformasjon ved bestilling.** Adresse: Via de Ses Coves, 21, 07589, Canyamel, Mallorca, Spanien

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 31 mai 2016
Hjemreise: tirsdag 7 juni 2016
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Rygge Moss Lufthavn
2 542 NOK Pris per voksen

Las Arenas Hotel Benalmádena, Costa Del Sol, Spania  

4.5
Basert på 1 492 anmeldelser

Hotellet har en god beliggenhet for feriegjester, nær mange barer, over veien er det en promenade med mye sol som går til Bil Bil Slott og Marinaen. Hotellet ligger 150 meter fra stranden, 1,5 kilometer fra sentrum av Benalmadena, 2,5 kilometer fra både Benalmadena Marina og et kjøpesenter og 6 kilometer fra en golfbane. På hotellet er det 24-timers resepsjon, restaurant (frokost og middag), bar, svømmebasseng, WiFi og parkering (mot betaling). Rommene har bad, hårføner, tv, telefon, minibar, WiFi, safe (mot betaling) og sentral aircondition. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Vær oppmerksom på at aircondition på rommene styres sentralt av hotellet, derfor er dette kun slått på til bestemte tider i løpet av dagen som kan variere. Adresse: Avda de Antonio Machado 22, 29630 Benalmadena Costa, Malaga, Spania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 11 juni 2016
Hjemreise: lørdag 18 juni 2016
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Rygge Moss Lufthavn
5 926 NOK Pris per voksen

Hotell Las Gaviotas Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 884 anmeldelser

Las Gaviotas er et trivelig og velholdt hotell av gjennomgående høy standard. Hotellet ligger i gåavstand til den lange Playa de Muro-stranden samt shopping, barer og restauranter.Innredningen er elegant og moderne.Hotellet har to store bassenger. Det ene er et familiebasseng med barnebasseng som en del av bassenget. Det andre bassenget er kun for voksne.Hotellet er kjent for sin gode mat, og halvpensjon med middagsbuffé kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i suite eller leilighet, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 27 august 2016
Hjemreise: lørdag 3 september 2016
Bosted: Suite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 148 NOK Pris per voksen

Sea Club Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 1 058 anmeldelser

Velkommen til vårt populære Family Garden-hotell Sea Club, som et perfekt valg for familier som vil bo sentralt i Alcudia og møte våre populære maskoter Lollo & Bernie i ferien. Hotellet består av flere 2-etasjes hus, i store, herlige hager. I hagene er det ulike basseng der alle i familien kan finne sin favoritt. Her er det et stort aktivitetstilbud for hele familien og kort vei til både sentrum og stranden i Alcudia. Vil dere ha en enda mer komfortabel ferie anbefaler vi at dere bestiller måltidspakken Holiday Inclusive, der barn under 12 år spise gratis i selskap med en betalende voksen. Til sommeren 2016 er alle leiligheter nyrenoverte. Den nye leilighetstypen Family Garden Baby er spesialtilpasset for deg som reiser med helt små barn. Disse rommene har en inngjerdet hage og er utstyrt med smarte, barnesikre detaljer som småbarnsfamilier kan få bruk for. Les mer under fanen "Leilighetene". Flertallet av hotellets gjester er skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 27 mai 2016
Hjemreise: fredag 3 juni 2016
Bosted: 2-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 295 NOK Pris per voksen

Porto Drach Aparthotel Porto Cristo, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 375 anmeldelser

Leilighetshotellet Port Drach ligger i Porto Cristo, 60 km fra flyplassen (ved motorveien) på den østlige delen av øya, nær grottene Drach og like foran Porto Cristo havnen. Stranden og resortsentrum er ca. 700 m fra hotellet. Porto Drach Aparthotel er et 4 Key Superior kompleks, totalrenovert i juli 2013, med 77 rom i to bygninger og tre etasjer. Det er et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten av hotellet med sjølinje på Club Nautico i Porto Cristo 300 m fra grottene Drach og 700 m sentrum av resorten. Komplekset har 24 timers resepsjon, heis, basseng med en liten seksjon for barn, parkering (ekstra gebyr), bar, restaurant, gratis Wi-Fi, vaskeriservice og gym. Alle leilighetene / studioene er utstyrt med baderom, fullt utstyrt kjøkken, stue med sovesofa (i leilighetene), luftkondisjonering, Internett / Wi-Fi, TV, telefon og balkong eller terrasse. ** Premium Rom: har større terrasse / balkong med hav-utsikt, gratis safe, og gratis parkering. Innsjekking: Fra kl. 14. Utsjekking: til kl. 12. Adresse: Passeig Cap d es Toll, 25 07680 Porto Cristo Mallorca, Spania

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 31 mai 2016
Hjemreise: tirsdag 7 juni 2016
Bosted: Leilighet 1 soverom - Havutsikt, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Rygge Moss Lufthavn
3 970 NOK Pris per voksen

Prinsotel La Dorada Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 778 anmeldelser

Komplekset ligger 350 m fra stranden, 5,5 km fra Can Picafort og 5,5 km fra Port of Alcudia. Fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, flere restauranter, snackbar, cocktailbar, flere utendørs bassenger, innendørs svømmebasseng, barnebasseng, heis, tennisbane, treningssenter, badstue, spa (ekstra kostnad) og parkering. Leilighetene er utstyrt med air condition, TV, telefon, trådløst internett, safe, hårtørker, tekjøkken, mikrobølgeovn, stue og balkong eller terrasse. ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte anlegg kan bli stengt pga vær/sesongmessige forhold. ** Adresse: Crta. Alcudia - Arta, km 5,5, 07458, Playa de Muro, Mallorca, Spania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 26 juni 2016
Hjemreise: torsdag 30 juni 2016
Bosted: Leilighet 1 soverom - Balkong, Ingen måltider
Reiselengde: 5 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 058 NOK Pris per voksen

4.5
Basert på 1 294 anmeldelser

Beliggende på stranden, 3 km fra marinaen i Estepona og 4,5 km fra Estepona sentrum. Det er flere golfbaner i området, en av de nærmeste er 6 km unna. Hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer: flere restauranter, pianobar, lobbybar, bassengbar, svømmebasseng, barnebasseng, business-senter, flere møterom, bibliotek, treningsrom, 24-timers romservice og 24-timers resepsjon. Hotellet har egen Talasso-SPA på 1500 m2, inkludert et treningsstudio (kun for voksne gjester, koster ekstra). Rommene er utstyrt med air condition, trådløst internett (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), minibar, hårtørker, TV, telefon, balkong eller terrasse. ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte anlegg kan bli stengt pga vær/sesongmessige forhold. Ved valg av Alt-inklusivt: I "Alt inkludert" konseptet er alle måltider inkludert (frokost, lunsj, middag og mellommåltid (snacks). Drikke til måltidene, brus, øl, vin, vann og lokale merker med sprit. Serveres vanligvis fra morgen/formiddag til sent på kveld (ca. 22,00-24,00). Åpningstidene kan variere mellom hotellene. På noen hotell er til og med et aktivitetsprogram inkludert. Adresse: Carretera Estepona - Cádiz km. 151, 29680 Estepona, Malaga, Spania

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 7 juni 2016
Hjemreise: tirsdag 14 juni 2016
Bosted: Dobbeltrom - De Luxe Havutsikt, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Rygge Moss Lufthavn
7 164 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Spania
× Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!