Charter til Spania


Prinsotel La Dorada Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 809 anmeldelser

Komplekset ligger 350 m fra stranden, 5,5 km fra Can Picafort og 5,5 km fra Port of Alcudia. Fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, flere restauranter, snackbar, cocktailbar, flere utendørs bassenger, innendørs svømmebasseng, barnebasseng, heis, tennisbane, treningssenter, badstue, spa (ekstra kostnad) og parkering. Leilighetene er utstyrt med air condition, TV, telefon, trådløst internett, safe, hårtørker, tekjøkken, mikrobølgeovn, stue og balkong eller terrasse. ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte anlegg kan bli stengt pga vær/sesongmessige forhold. ** Adresse: Crta. Alcudia - Arta, km 5,5, 07458, Playa de Muro, Mallorca, Spania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 oktober 2016
Hjemreise: lørdag 5 november 2016
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 526 NOK Pris per voksen

Blue Village Family Life Alcudia Pins Alcudiabukten, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Blue Village Family Life Alcúdia Pins ligger i et rolig og barnevennlig område rett ved den hvite Playa de Muro-stranden. Stranden er bred og langgrunn og det finnes bassenger for alle aldre. Du bor i leiligheter og måltider kan bestilles som tillegg. Det store bassenget har en vannsklie, boblebad og bassengbar med stor terrasse mot havet. Plaskebassenget har små vannsklier og for de aller minste finnes det et babybasseng i en roligere del av bassenget. Bestill svømmeskole så lærer barna å svømme i ferien. Blue Village Family Life – bedre enn noen gang!Bamses svømmeskole, Plask & Lek og crawleskoleBamse Club, @611 og The Hangout uten kostnadVoksen- og barnebufféer samt à la carte med lokale spesialiteterTreningstimer med Les MillsVårt service- og aktivitetsteam er på plass alle dagerBuss til havnen eller sykkelutfluktLokalbussen til Alcúdia sentrum med shopping, restauranter, kaféer og alt fra trivelige små tapasbarer til eksklusive fiske- og skalldyrsrestauranter stopper utenfor hotellet. Vil du utforske omgivelsene kan du leie sykler.Mat og drikke Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé med drikke eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. All inclusive selges i begrenset antall og kan være utsolgt i visse perioder. Kontakt vårt kundesenter på tlf. 08100 hvis det ikke kommer opp som et alternativ. Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 19 august 2016
Hjemreise: fredag 26 august 2016
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 678 NOK Pris per voksen

Sunwing Alcudia Beach Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

3.5
Basert på 173 anmeldelser

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell på Mallorca 2016. Velkommen til vårt familieparadis med perfekt beliggenhet på stranden! Sunwing Alcudia Beach har alt en barnefamilie drømmer om i ferien. Hotellet består av ni leilighetsområder som alle ligger rett ved den hvite, brede og milelange sandstranden. På Sunwing Alcudia Beach spiser og drikker du godt på La Tasca og Fino Restaurant & Grill. I Lime Bar kan du avslutte kvelden med en avkjølende drink. På Sunwing Alcudia Beach finnes det flere bassengområder for barn, Mini Land, Teen Lounge og Fitness & Spa med treningsstudio. Sunwing Alcudia Beach er uten tvil et av Mallorcas beste familiehotell. Velkommen hit du også! Hotellet ligger perfekt til for deg som vil nyte hotelltilværelsen samtidig som du har kort vei til shopping, fornøyelser og restauranter rundt marinaen i Alcudia, som ligger en kilometer fra Sunwing Alcudia Beach. PT – skreddersy treningen Nå har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien med personlig trener på Sunwing Alcudia Beach. Med PT får du hjelp til å skreddersy treningen din, ut ifra dine egne forutsetninger. Les mer om hvorfor du skal bestille en ferie med PT.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 5 mai 2017
Hjemreise: fredag 12 mai 2017
Bosted: 2-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 245 NOK Pris per voksen

Prinsotel La Dorada Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 810 anmeldelser

Prinsotel La Dorada består av flere bygninger som ligger rundt et lekkert bassengområde med barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Pool-/snackbar med enkel matservering på dagtid; à la carte-servering om kvelden (pent antrekk). Gratis WiFi på hele hotellet, og internetthjørne. Spabehandlinger, badstue og tyrkisk bad mot avgift. Innendørsbasseng og jacuzzi. Aktiviteter og underholdning for store og små. Lekeplass. Barneklubb med engelsktalende personale. Gratis trimrom og minigolf. Bordtennis, tennis og biljard mot avgift. Minimarked. Gangavstand til Alcudiastranden og ca. 850 meter til nærmeste tettsted, Playa de Muro. Ca. 100 meter til busstopp. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 20 august 2016
Hjemreise: lørdag 27 august 2016
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
4 568 NOK Pris per voksen

Blue Village Family Life Playa Feliz Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 153 anmeldelser

Blue Village Family Life Playa Feliz er en del av vår egen ferielandsby Bahia Feliz med store bassengområder, Bamseklubben, aktiviteter og underholdning. Her bor hele familien i et moderne designet anlegg rett ved Atlanterhavet.  Vi anbefaler å bestille all inclusive! Leilighetene på Playa Feliz ligger i mindre toetasjes hus omgitt av hibiskus og bouganvillaer.Blue Village Family Life – bedre en noen gangBamses svømmeskole, Plask & Lek og crawleskoleBamse Club, @611 og The Hangout uten kostnadVoksen- og barnebufféer samt à la carte med lokale spesialiteterTreningstimer med Les MillsVårt service- og aktivitetsteam er på plass alle dagerGod kaffe, treningsrom og babybasseng med soltakPå Blue Villlage Family Life Playa Feliz og Bahia Feliz finnes det noe for alle aldre. Noen eksempler: Orquidea Club Spa med treningsrom og 25-metersbaseng.Stort bassengområde og babybasseng med soltakLekeplass og barnebasseng med en liten sklie... og i Thea's Coffee Shop & Juice Bar ved Playa Feliz kan du kjøpe god kaffe, ferskpresset juice, salater og små bakevarer.   Bestill all inclusiveFrokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé og all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser uten ekstra kostnad sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. C Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 12 september 2016
Hjemreise: mandag 19 september 2016
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 228 NOK Pris per voksen

Porto Drach Aparthotel Porto Cristo, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 398 anmeldelser

Leilighetshotellet Port Drach ligger i Porto Cristo, 60 km fra flyplassen (ved motorveien) på den østlige delen av øya, nær grottene Drach og like foran Porto Cristo havnen. Stranden og resortsentrum er ca. 700 m fra hotellet. Porto Drach Aparthotel er et 4 Key Superior kompleks, totalrenovert i juli 2013, med 77 rom i to bygninger og tre etasjer. Det er et utvalg av butikker, barer og restauranter i nærheten av hotellet med sjølinje på Club Nautico i Porto Cristo 300 m fra grottene Drach og 700 m sentrum av resorten. Komplekset har 24 timers resepsjon, heis, basseng med en liten seksjon for barn, parkering (ekstra gebyr), bar, restaurant, gratis Wi-Fi, vaskeriservice og gym. Alle leilighetene / studioene er utstyrt med baderom, fullt utstyrt kjøkken, stue med sovesofa (i leilighetene), luftkondisjonering, Internett / Wi-Fi, TV, telefon og balkong eller terrasse. ** Premium Rom: har større terrasse / balkong med hav-utsikt, gratis safe, og gratis parkering. Innsjekking: Fra kl. 14. Utsjekking: til kl. 12. Adresse: Passeig Cap d es Toll, 25 07680 Porto Cristo Mallorca, Spania

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 8 november 2016
Hjemreise: tirsdag 15 november 2016
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 434 NOK Pris per voksen

Hotell Las Gaviotas Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 929 anmeldelser

Las Gaviotas er et trivelig og velholdt hotell av gjennomgående høy standard. Hotellet ligger i gåavstand til den lange Playa de Muro-stranden samt shopping, barer og restauranter.Innredningen er elegant og moderne.Hotellet har to store bassenger. Det ene er et familiebasseng med barnebasseng som en del av bassenget. Det andre bassenget er kun for voksne.Hotellet er kjent for sin gode mat, og halvpensjon med middagsbuffé kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i suite eller leilighet, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 27 august 2016
Hjemreise: lørdag 3 september 2016
Bosted: Suite
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 578 NOK Pris per voksen

4.5
Basert på 611 anmeldelser

Ligger 300 meter fra stranden og 32km fra Malaga flyplass. Komplekset har innendørs og utendørs svømmebassenger, en restaurant, minigolf, treningssenter, spillerom, bar ved svømmebassenget, badstue, bordtennis og tennis fasiliteter, trådløst internett (ekstra gebyr kan forekomme), bilutleie, valutaveksling, massasje tjenester og parkering. Alle leilighetene har en balkong eller terrasse så vel som et godt utstyrt kjøkken med mikrobølgeovn og kompakt stue med flatskjerm-TV og DVD-spiller, oppvarming / air condition, iPod-dokk, strykejern og strykebrett, safe, telefon og hårføner. Deluxe leilighetene har balkong med jacuzzi. Viktig: Et gyldig kredittkort / debetkort vil også være nødvendig for å gi et £ 65 / € 100 depositum for hver leilighet. Gjester som ikke har mulighet til å gi et depositum kan bli nektet adgang til leiligheten. Adresse: Urb Playamarina, Carretera de Cadiz km 204, 29647 Mijas, Spania

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 29 september 2016
Hjemreise: torsdag 6 oktober 2016
Bosted: Studio, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
3 839 NOK Pris per voksen

Hotel Rural and Spa Sa Bassa Rotja Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 138 anmeldelser

Gammel mallorkinsk eiendom ute på landet rett ved landsbyen Porreres. Sa Bassa Rotja er en gammel mallorkinsk eiendom som er renovert og omgjort til et landhotell. Under renoveringen har man respektert den gamle strukturen som er helt fra 12-hundretallet. Eiendommen som er ca 1 000 000 m2 stor, ligger i området ”Pla de Mallorca” (midt på øya), 3 km fra landsbyen Porreres, 13 km fra byen Campos og 15 km fra Son Antem golfbane. Dt er 45 km til Palma og flyplassen og 38 km til noen av de mest urørte strendene på øya (Ses Covetes, Es Trenc og Es Carbo). Hotellet har resepsjon, lounge, møterom, bibliotek, bar og restaurant, utendørs svømmebasseng, solterrasse, hageanlegg, tennisbane, gym og Spa med Jacuzzi, badstu, oppvarmet innendørsbasseng og massasjeservice (ekstra avgift) Hotellrommene har air-condition, TV, telefon, minikjøleskap/minibar, safe og bad med badekar/dusj, badekåpe, tøfler og hårtørker. Adresse: Camino Sa Pedrera, 07260 Porreres, Mallorca, Spain.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 20 august 2016
Hjemreise: lørdag 27 august 2016
Bosted: Dobbeltrom - Anneks, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
5 021 NOK Pris per voksen

Sunprime Waterfront Can Pastilla, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

3.5
Basert på 231 anmeldelser

Sunprime Waterfront ligger ved stranden i populære Playa de Palma, nærmere bestemt i Can Pastilla. En landsby som minner om det gamle Mallorca, men med moderne touch. Her er det en båthavn og mange hyggelige restauranter, barer og butikker. Fra hotellet tar bare ti minutter å reise inn til Palma by og flyplassen er kun fem minutter unna. Bassengområdet på Sunprime Waterfront er noe utenom det vanlige. Du har en fantastisk utsikt over havet og kan slappe av i en herlig solseng og ta et forfriskende bad i bassenget. Foretrekker du salte bølger er det en liten strand med en badevik rett nedenfor hotellet, og går du et par hundre meter er det en større strand rett forbi den lille havnen. I Sunprime Restaurant er maten nøye utvalgt og på vinlisten finner du både gamle og nye favoritter. Hvis du vil ha en ordentlig komfortabel ferie kan du bestille Sunprime All Inclusive eller en av våre andre rimelige måltidspakker i forkant av ferien. I loungen er det gode drinker, behagelig musikk og en avslappet stemning. WiFi er selvsagt inkludert her og på resten av hotellet. Fitnessavdelingen har både treningsrom og gruppetrening med utdannede instruktører. Vi anbefaler også et besøk i spaet, som tilbyr alt fra pedikyr og massasje til vår luksuriøse Premier Decleor Spa-pakke, der 100 minutter valgfri behandling er inkludert. Pass på å bestille allerede i dag, du kan kun bestille i forkant og det er et begrenset antall plasser. Vil du trene på egen hånd er den fine strandpromenaden perfekt for en jogge- eller sykkeltur i vakre omgivelser. Ta gjerne et besøk innom vår Bike Station hvor vi leier ut kvalitetssykler fra Cannondale og tilbyr oppbevaring av sykler. Hvis du vil gå en tur er det bare seks-syv kilometer til shopping og storbypuls i Palma. Liker du golf så finnes det ikke mindre enn fire golfbaner i nærheten, og du kan enkelt bestille en av golfpakkene Ving tilbyr. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta".

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 5 mai 2017
Hjemreise: fredag 12 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 495 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Spania
× Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!