Charter til Spania


Blue Village Orquidea Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Orquidea har en meget sentral beliggenhet på Blue Village Bahía Feliz. Her finner du det store bassengområdet, restauranter og barer samt sceneunderholdningen og aktivitetene som tilbys i ferielandsbyen. Det er dessutem bare et par minutters gange til Plaza Canaria med butikker og restauranter. Vanngymnastikk, spa og Bamseklubben ... På Blue Village Bahia Felíz finnes blant annet Bamseklubben, svømmeskole og lekeplass.   Noen eksempler på aktiviteter for hele familien: Stort bassengområde Vanngymnastikk, bassengsport og volleyball Barnebasseng med en liten sklie og babybasseng med soltak Orquidea Club Spa med trim og 25-meters basseng   Halvpensjon med middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Frokosten serveres på Orquidea. Barn under 13 år spiser gratis når måltidene bestilles hjemmefra. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag er inkludert for all inclusive-gjester. Øvrige gjester kan bestille disse måltidene på stedet. For deg som har forhåndsbestilt halvpensjon serveres lunsj istedenfor middag på juledagen og nyttårsaften. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Avreise: torsdag 22 januar 2015
Hjemreise: torsdag 5 februar 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Harstad-Narvik Evenes
5 299 NOKPris per voksen

Sunwing Fañabe Beach Playa de Fanabé, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell på Tenerife 2014. Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach, som flere ganger har blitt kåret til familiehotell nummer én. Og det skjønner vi godt. Med et av naturskjønne Teneriffes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien. Uansett om du velger våre minste leiligheter eller våre store familieleiligheter bor du ekstra romslig på Sunwing Fañabé Beach. Leilighetene er lyse, luftige og utstyrt med alt en barnefamilie kan ønske seg. I det hyggelige utearealet finner du det meste av det som skal til for å få en vellykket ferie. Det lokale vertshuset Vicente's Kitchen & Grill med en koselig uteservering mot bassengområdet. Her kan du nyte et hyggelig og stemningsfullt måltid med familien. På menyen tilbys både spanske spesialiteter og populære, internasjonale retter. Her ligger hotellets basseng, som alltid er oppvarmet til minst 25 grader**. Du finner også Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market & Deli, fitness, treningsstudio, spa, bufférestaurant og Play & Chat der våre unge gjester kan spille PlayStation, prøve Eye-toy, chatte med kompiser og surfe på nettet. Om kvelden kan du slå deg ned i Lime Bar og ta en forfriskende drink mens vårt proffe showteam underholder både voksne og barn.

Avreise: søndag 18 januar 2015
Hjemreise: søndag 25 januar 2015
Bosted: 2-roms leilighet Family uten balkong eller terrasse
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
3 620 NOKPris per voksen

Hotell IFA Beach San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

IFA Beach ligger rett ved sandstranden i San Agustin. Det er et trivelig hotell som passer for voksne. Mellom stranden og hotellets hage ligger strandpromenaden som går helt bort til Playa del Inglés og det er gåavstand til både restauranter og butikker. Hotellet har to bassenger i hagen, det ene er oppvarmet om vinteren. To boblebasseng med massasje samt bassengbar. Dobbeltrom og juniorsuiter Velg mellom juniorsuite og dobbeltrom med begrenset havutsikt. Alle med balkong. Rommene som har bassengutsikt har flest soltimer på balkongen. Bestill all inclusive Setter du pris på god mat, drikke og musikk har hotellet blant annet bufférestaurant og en lobbybar med show og musikkunderholdning flere kvelder i uken. All inclusive kan bestilles som tillegg. Hotellet har aldersgrense 18 år.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé.

Avreise: mandag 12 januar 2015
Hjemreise: mandag 19 januar 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 298 NOKPris per voksen

Sunsuites Carolina San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Våre gjester kommer gjerne tilbake til Sunsuites Carolina i San Agustín. Det skyldes nok blant annet det skandianvisktalende personalet, beliggenheten ved stranden og den lune atmosfæren som preger hotellet. I hagen vokser velduftende timian og sitrontrær, og bassengområdet inviterer både til avkobling og lek. BeskrivelseSunsuites Carolinas er et velkjent og populært leilighetshotell med fint bassengområde. Bassenget er oppvarmet (oktober-april) til minst 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solstoler og parasoller; badehåndklær.Gratis internetthjørne og WiFi i lobbyen. Hyggelig TV-salong med et lite bibliotek og bridgebord. Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk. MåltiderIngen. Nyttig informasjonMellom 26. juni og 15. september 2013 skal parkeringsplassen ca. 50 meter fra hotellet renoveres. Arbeidet vil pågå mandag til fredag 07.30-18.00, og kan oppfattes som forstyrrende.

Avreise: lørdag 3 januar 2015
Hjemreise: lørdag 10 januar 2015
Bosted: 2-ROMSLGHT UNDER BAKKEPLAN
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
2 698 NOKPris per voksen

Sandos Papagayo Beach Resort Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

Bare et kvarters rusletur fra de herlige Papagayostrendene ligger populære Sandos Papagayo Beach Resort. Uansett hvor du befinner deg på hotellet er havet like i nærheten – enten det er i det fine bassengområdet eller i en av restaurantene. Aktivitetstilbudet er stort, enten du vil trene eller ta det litt mer med ro på en massasjebenk.I 2013 kom hotellet på Ti-på-topplisten i reiselivsmagasinet Viajar over spanske hoteller med den beste utsikten. BeskrivelseSandos Papagayo Beach Resort i Playa Blanca har et fint bassengområde med tre bassenger og to barnebassenger, gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Ett av de store bassengene og ett av barnebassengene holder minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Snackbar. Bufférestaurant, asiatisk og italiensk à la carte-restaurant, i tillegg til én fransk som ikke er med i All Inclusive. Bar. Dag- og kveldsaktiviteter for barn og voksne. Gratis WiFi i fellesområdene. Lite spa (stengt torsdag) med gratis jacuzzi, badstue, hamam og trimrom. Souvenirbutikk, gullsmed og frisør. Aerobic og basketball. Nivåforskjeller i hotellområdet. Ca. 3,5 km til de sentrale delene av Playa Blanca. Lokaltrafikk. MåltiderAll Inclusive. Julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag.

Avreise: lørdag 3 januar 2015
Hjemreise: lørdag 17 januar 2015
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 14 dager
Fra: Trondheim Værnes
7 898 NOKPris per voksen

Hotell & leiligheter Puerto de Mogan Puerto de Mogán, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Hotell & leiligheter Puerto de Mogan en utmerket beliggenhet rett ved den lille yachthavnen i Puerto de Mogán med en rekke serveringssteder og småbutikker og mange restauranter. Prøv gjerne en av restaurantene i havnen som serverer nyfanget fisk Hver fredag er det lokalt marked rett utenfor hotellområdet. Hotelldelen Hotelldelen ligger ved havnen og båtene til blant annet Puerto Rico går rett utenfor hotellet. Hotellet har resepsjon, restaurant og bar. Spaavdelingen har 12 års aldersgrense. Alle dobbeltrommene ligger i hotellbygningen med tilgang til bassenget i den delen. Trappen som går ned til havet er kun for gjester som bor i hotelldelen. . Fra bassengområdet har du utsikt over stranden og Atlanterhavet. Det går en trapp ned i havet. Bassenget er oppvarmet om vinteren. Bilde 1,2,3,4 viser hotelldelens bassengområde. Leilighetene Leilighetene ligger i flere bygninger i kvartalene ved havnen, knapt 500 meter fra stranden og ca, 300 meter fra hotelldelen. De har et eget basseng kun for leilighetsgjestene. Det finnes også en liten kombinert bassengbar/restaurant ved bassenget. Bilde 18 viser leilighetsdelens bassengområde. Bor du i leilighet kan du forhåndsbestille frokostbuffé eller halvpensjon. Måltidene serveres i hotellrestauranten. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé. Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Avreise: onsdag 12 august 2015
Hjemreise: onsdag 2 september 2015
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 548 NOKPris per voksen

Leiligheter Amadores Beach Playa de Amadores, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Amadores Beach ligger rett ved en av de beste strendene på øya og du bor i en fredelig oase bare noen kilometer unna shopping og fornøyelser i Puerto Rico. Om sommeren er stranden et populært utfluktsmål. Amadores Beach er godt likt blant tidligere gjester, mye på grunn av beliggenheten, og det. finnes kafeer, restauranter, barer og småbutikker i nærheten. Beach Club på piren Gå ikke glipp av Amadores Beach Club på piren, med restaurant og en loungedel med sofaer og sacosekker, og der du i klart vær kan se Tenerife og Teide. Herfra er det også en fantastisk solnedgang. Havutsikt fra balkongen De velutstyrte leilighetene ligger i fire 2-etasjers bygninger. Fra balkongen har du en utsikt over Atlanterhavet. Hotellet har et bassengområde som vender mot havet. Det store bassenget er oppvarmet om vinteren og barnebassenget er oppvarmet året rundt. Hotellet har også en squashbane. Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Avreise: onsdag 12 august 2015
Hjemreise: onsdag 2 september 2015
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 898 NOKPris per voksen

Leiligheter Portonovo Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Portonovo ligger rett ved yachthavnen i Puerto Rico og har mange tilbakevendende gjester. Gåavstand, uten trapper og bratte bakker, til stranden, parken og shoppingsenteret. Det er god plass ved bassenget og på solterrassen som er omgitt av en plen med noen få trær. Bassenget er oppvarmet om vinteren. Det finnes flere restauranter i umiddelbar nærhet og restaurant Jacaranda kan levere mat og drikke til leiligheten din. En enkel frokostmeny kan bestilles som tillegg, severes i restauranten. Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Avreise: torsdag 8 januar 2015
Hjemreise: torsdag 15 januar 2015
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 098 NOKPris per voksen

Clubhotel Riu Gran Canaria Meloneras, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Clubhotel Riu Canaria er et fint All Inclusive-hotell med høy standard. Hotellet har rolig beliggenhet ved havet i Costa Meloneras, nær Varadero kjøpesenter. Clubhotel Riu Gran Canaria har en 30.000 m² stor hage med tre bassengområder. På hotellet er det flere restauranter og barer samt mange aktiviteter for både små og store gjester.

Avreise: torsdag 29 januar 2015
Hjemreise: torsdag 12 februar 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Harstad-Narvik Evenes
12 095 NOKPris per voksen

H10 Las Palmeras Playa de las Americas, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

Stort hotell med mange fasiliteter - kun en gangvei skiller H10 Las Palmeras fra den herlige stranden. Hotellet har en stor, frodig hage og vakker, innbydende solterrasse med to basseng Solsenger med madrasser og bassengbar. Bar og restaurant. Romservice 07.00-23.00. Underholdning og dansemusikk hver kveld.

Avreise: tirsdag 7 april 2015
Hjemreise: tirsdag 21 april 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 370 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

× Spania

Kategorier

Antall stjerner

Romtype

Fasiliteter

Pris

Destinasjoner

Arrangør