Charter til Kypros

Les mer
Kypros er soldyrkernes øy. De mange fine strendene og den greske atmosfæren kombinert med den lange badesesongen mellom mai og oktober gir perfekte muligheter til en ferie med late dager på stranden og spennende utflukter. De fleste reisene går til Ayia Napa, Fig Tree Bay/Protaras og de større stedene som Limassol og Larnaca.

Sunwing Sandy Bay Beach Ayia Napa, Kypros  

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset 2015" for beste familiehotell på Kypros. Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her kan du velge mellom 6 basseng, hvorav 3 av dem er barnebasseng. Lengter du etter litt saltere bad er det ikke mer en 100 meter til den barnevennlige stranden – som også er perfekt for snorkling. Alle leilighetene våre ble pusset opp i 2014 og på våren 2015. Vil du ha en ekstra leken ferie bestiller du en Lollo & Bernie-suite. Den som vil ha litt ekstra luksus finner sin drømmeleilighet i form av Royal Family Suite, som er ekstrautstyrt og med førsteklasses beliggenhet på hotellet. Vil du unne deg det aller beste, bestiller du en suite med tilgang til privat, delt basseng – hvor en forfriskende dukkert aldri er langt unna. Den store familien velger med fordel vår romsligste leilighet, Big Family. På Sunwing Sandy Bay er det leiligheter for alle. De lave bygningene gir deg en følelse av å bo i en fredelig gresk landsby. I Fino Restaurant & Grill og i restaurant La Tasca serveres både middelhavsmat og internasjonale retter. Om kvelden kan du slappe av med en drink i Lime Bar og samtidig nyte våre proffe sceneshow. I vårt Fitness & Spa kan du velge mellom mange ulike treningstimer og skjønnhetsbehandlinger og som på våre øvrige Sunwing Resorts tilbyr vi alltid en mengde morsomme aktiviteter for barna. Her finnes blant annet Lollo & Bernies Mini Land og Play & Chat der de kan spille PlayStation, prøve Eye-toy, chatte med venner og surfe på nettet. Det fine bassengområdet har noe for alle, med flere basseng for både store og små. Her er det også en vannsklie som garantert blir alle barns favorittsted i ferien. Sunwing Sandy Bay ligger i et rolig område like ved havet. Utenfor hotellet er det en del restauranter og noen butikker. Ayia Napas store utvalg av restauranter, shopping og fornøyelser er ca. 2,3 kilometer fra hotellet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 mars 2016
Hjemreise: fredag 8 april 2016
Bosted: 1-romsleil Family, balk mot hage/gangvei/parkering
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 995 NOKPris per voksen

Blue Star Althea Beach Protaras, Kypros  

Blue Star Althea Beach minner om en ferielandsby og er bygget i etasjer mot havet. Her bor du med mange fasiliteter tilgjengelig i Perneraområde. Hotellet har aktiviteter og underholdning for hele familien.   Det finnes to ulike bassengområder. Ved det store bassengområdet finner du solsenger og bassengbar og ved siden av ligger barnebassenget med soltak og en liten sklie. Det finnes også et roligere område ved en av leilighetsbygningene. På alle Blue Star-hotell finner du: Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer deg Et stort og variert frokosttilbud som er inkludert eller som kan kjøpes som tillegg Aktiviteter for voksne og barn 5 dager i uken Lekehus, puslerier, aktiviteter og barnepass Vin- og kaffebaren TASTE I TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære.  Store leiligheter Det finnes leiligheter med plass til 6 personer. I leilighetene med havutsikt kan du også bestille stor balkong med solsenger.   Bestill måltider Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser uten kostnad sammen med voksne når all inclusive bestilles hjemmefra.   Grunnpris: Innkvartering i leilighet eller villa, ingen måltider

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 15 august 2016
Hjemreise: mandag 5 september 2016
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 848 NOKPris per voksen

Sunprime Ayia Napa Suites Ayia Napa, Kypros  

Vings gjester har utnevnt Sunprime Ayia Napa Suites til et av de 10 beste hotellene i sommersesongen 2014. Tanken bak Sunprime Hotels er at du som reiser uten barn skal kunne lene deg tilbake og nyte en ekte voksenferie. Uten mas. Som alle våre Sunprime Hotels tilbyr Sunprime Ayia Napa Suites rom i moderne design. Noen av våre juniorsuiter har dessuten direkte utgang til bassenget fra terrassen. På Sunprime Ayia Napa Suites får du også utvalgte viner og velsmakende måltider, eieren driver nemlig flere av Ayia Napas beste restauranter. På Sunprime Ayia Napa Suites bor du sentralt, og har både Nissi Beach og den populære Sandy Bay-stranden i gangavstand fra hotellet. I nærheten av hotellet finner du massevis av restauranter og gode shoppingmuligheter. Skulle du ha behov for enda større utvalg, kan du spasere inn til Ayia Napa sentrum et lite stykke unna. Eller du kan rusle langs den opplyste strandpromenaden på kveldstid. Vi tipper at du vil tilbringe en stor del av tiden din i hagen og ved det herlige bassengområdet hvor atmosfæren er mildt sagt avslappende. Selvfølgelig er det solsenger, parasoller og håndklær til alle. Føler du for å røre litt på deg, kan du bli med på en yogatime eller en av de populære gruppetreningene. Vårt delikate spa tilbyr store behandlingsrom, der du kan nyte behandlinger som for eksempel Sunprime Deluxe - flere timer med velvære og pleie, inkludert ansiktsbehandling og massasje. Høy luksusfaktor. * Direktebuss t/r flyplassen er ikke inkludert, men kan kjøpes på forhånd. Direktebuss og innsjekking av bagasje på hotellet gjelder for deg som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta".

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 8 april 2016
Hjemreise: fredag 22 april 2016
Bosted: 1-roms Prime Suite, passer også bevegelseshemmede
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 995 NOKPris per voksen

Grecian Bay Hotel Ayia Napa, Kypros  

Dette luksuriøse fem-stjerners hotellet ligger på den vakreste sandstranden på Kypros, med fantastisk utsikt over det krystallklare vannet i Middelhavet. Komplekset tilbyr mange fasiliteter med eksepsjonell service og vennlig personale, Grecian Bay er velkjent for sin behagelige og vennlige atmosfære. Hotellet vil sørge for at oppholdet her vil være minneverdig. Ligger på stranden, 3,5 kilometer fra sentrum av Ayia Napa og 6 kilometer fra et badeland. På hotellet er det svømmebasseng, barnebasseng, innendørs basseng, heis, restaurant, WiFi, kafeteria, snackbar, nattklubb, treningsrom, tennisbaner, parkering, konferansefasiliteter og 24-timers resepsjon. Rommene har aircondition, WiFi, tv, telefon, safe, minibar, bad, hårføner og balkong/terrasse. Deluxe suite har også stue og radio. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været, årstiden. Adresse: Kryou Nerou 32, 5340. Ayia Napa, Kypros.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 12 desember 2015
Hjemreise: lørdag 19 desember 2015
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 964 NOKPris per voksen

Atlantica Miramare Beach ligger rett ved strandpromenaden i Limassol. Herfra kan du spasere langs havet til trivelige restauranter og barer inne i byen. Ved den lille stranden står hotellets egne solsenger der du kan koble av mellom badene. All inclusive kan bestille som tillegg.   Her bor noen av våre mest fornøyde kunder på Kypros. Mye takket være hotellets fine treningsrom og spa, den gode maten og voksensoner for å garantere en atmosfære omgitt av vakker vegetasjon.  Basseng og restaurant for voksne I eksklusive Red Room kan dere tilbringe en spesiell kveld sammen i à la carte-restauranten. Her og ved det store bassengområdet foran hovedbygningen er det aldersgrense 16 år.  Herlige kvelder ved havet Utendørsbaren Koi ligger med utsikt mot havet og serverer gode forfriskninger. Om kvelden kan du nyte underholdning som livemusikk på utendørsterrassen til lobbybaren Asterias. Spa, treningsrom og innendørsbasseng I den lille bygningen ligger hotellets spa og treningsrom samt et innendørsbasseng. Her finnes et stort utvalg av massasje- og skjønnhetsbehandlinger. Hotellet har også tennisbane.     Bestill måltider Halvpensjon med frokostbuffe og lunsj- eller middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.  

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 15 august 2016
Hjemreise: mandag 5 september 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 598 NOKPris per voksen

Vrissaki Beach Hotel Protaras, Kypros  

Mellomklassehotellet Vrissaki Beach Resort ligger rett ved den hvite sandstranden, et trendy hotell som er et utmerket hotell for voksne. Fin beliggenhet i Fig Tree Bay, og både bassenget og den italienske restauranten har havutsikt. Hotellet og rommene har en elegant og moderne design. Vil du trene har hotellet et velutstyrt treningsrom og for avkobling finner du spa og innendørsbasseng. Forhåndsbestill solseng ved bassenget På Vrissaki kan du ta det rolig ved bassenget. Når du sjekker inn får du en metallring med romnummeret som du bruker til å merke en ledig solseng og parasoll som er din hele oppholdet. Vil du ha en annen beliggenhet kan du bytte til en anne ledig solseng. Det finnes barservering ved bassenget og ovenfor stranden ligger det en restaurant og bar.  Frokost og middag med havutsikt I høysesonge serves frokost og lunsj på restauranten like ovenfor stranden. Fra den italienske restauranten Veranda har du en helig utsikt over havet.  Bestill måltider hjemmefra All inclusive er inkludert i noen rom. Bor du i rom med frokost kan du bestille halvpensjon med lunsj- eller middagsbuffé. I begynnelsen og slutten av sesongen serveres måltidene fra en fast meny. I  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 15 august 2016
Hjemreise: mandag 5 september 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 898 NOKPris per voksen

Sommeren 2016 er Blue Village FAMILY LIFE Nausicaa Beach forbedret med oppussede leiligheter og et nytt bassengområde. Du kan bestille leilighet med plass til 7 personer og all inclusive er inkludert.  I tillegg til nye leiligheter bassengområde og restauranter får du også tilgang til et nytt og fresht spa og treningssenter. Blue Village FAMILY LIFE – bedre en noen gang Bamse Club, @611 og The Hangout uten kostnad Enda bedre trening og flere timer Voksen- og barnebufféer samt à la carte med kypriotiske spesialiteter Profesjonell dag- og kveldsunderholdning Vårt service- og aktivitetsteam er på plass hver dag  Nær vannet Hotellet har et stort bassengområde og herfra har du utsikt over havet. Hotellet ligger vakkert til på en odde og følger du stien langs havet er det bare noen hundre meter bort til sandstranden og sentrum i Fig Tree Bay. Det finnes en klippestrand med tretrapp ut i havet og en liten steinstrand ved hotellet.   Førsteklasses mat De fleste leiligheter har all inclusive inkludert. Bestiller du leilighet i rekkehus kan du bestille all inclusive, frokostbuffé, eller halvpensjon med frokost og middagsbuffé allerede hjemmefra.   Plass til store familier Her finnes leiligheter som passer for nesten alle familier. Alt fra 1-roms med plass til 4 personer til 3-roms med plass til 7 personer. Balkong, store balkonger og markterrasser kan bestilles som tillegg.  Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 15 august 2016
Hjemreise: mandag 5 september 2016
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
20 198 NOKPris per voksen

Beliggende på stranden i Amathus området i ​​Limassol, ca. 14 km fra sentrum. St. Raphael Resort ligger på stranden i Limassol, og det er bare en kort kjøretur langs kysten fra det livlige sentrum av Limassol, ca. 11km unna. Det finnes butikker, restauranter og barer innen gangavstand og en bussholdeplass utenfor hotellet. Hotellet har to utendørs svømmebasseng, innendørs svømmebasseng, basseng bar, barnebasseng, WiFi, fem restauranter, barer, Spa (med boblebad, badstue, dampbad.), Mini klubb, bordtennis, dart, treningsprogrammer, dykking. Alle rommene ble renovert i 2006 og er utstyrt med luftkondisjonering, sentralvarme (avhengig av sesongen), direkte telefon, internett, TV, safe, te-og kaffekoker og baderom med dusj eller badekar. Ved valg av "alt inklusivt": Alt inklusivt-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og drikkevarer til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikkevarer, kun lokale merker . Drikkevarer serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til 22.-24.00). Åpningstidene kan variere mellom hotellene. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. Adresse: Amathus Avenue (PO Box 51064) 3594 Limassol, Kypros

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 12 desember 2015
Hjemreise: lørdag 19 desember 2015
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 528 NOKPris per voksen

Olympic Lagoon Resort Ayia Napa, Kypros  

På vårt barnevennlige Olympic Lagoon Resort rett utenfor Ayia Napa trives hele familien. Her er det flere herlige basseng. Det er også flere og restauranter med menyer fra forskjellige deler av verden og ettersom All Inclusive er inkludert i prisen får du en ordentlig komfortabel ferie. Hotellets aktivitetsverter finner på mye moro med barna, både yngre barn og tenåringer trives på Olympic Lagoon Resort. En kort tur fra hotellet ligger den fine stranden Golden Beach for deg som vil ta en bad i de blå bølgene. Eller så kan du bli på hotellet å more deg i bassengene, for de yngste barna er det et grunt barnebasseng med piratskip og vannsklier og for deg som vil ta livet med ro kan du gjøre det i den lange Lazy River.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 8 april 2016
Hjemreise: fredag 22 april 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 295 NOKPris per voksen

Napa Mermaid Hotel & Suites Ayia Napa, Kypros  

Napa Mermaid Hotel & Suites er et moderne designhotell i utkanten av Ayia Napa. Her bor du i luksuriøs og avslappende atmosfære med rolig beliggenhet nær stranden i Grecian Bay. Hotellet har et stort og innbydende bassengområde med bar og hyggelig utendørslounge. Fra hotellet kan du rusle til Klostertorget hvor det ligger flere restauranter og barer. Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Dette innebærer ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 8 april 2016
Hjemreise: fredag 22 april 2016
Bosted: Dobbeltrom, kampanjepris
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 895 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

× Kypros
× Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!