Charter til Kypros

Les mer
Kypros er soldyrkernes øy. De mange fine strendene og den greske atmosfæren kombinert med den lange badesesongen mellom mai og oktober gir perfekte muligheter til en ferie med late dager på stranden og spennende utflukter. De fleste reisene går til Ayia Napa, Fig Tree Bay/Protaras og de større stedene som Limassol og Larnaca.

Blue Star Althea Beach Protaras, Kypros  

Blue Star Althea Beach minner om en ferielandsby og er bygget i etasjer mot havet. Her bor du med mange fasiliteter tilgjengelig i Perneraområde. Hotellet har aktiviteter og underholdning for hele familien.   Det finnes to ulike bassengområder. Ved det store bassengområdet finner du solsenger og bassengbar og ved siden av ligger barnebassenget med soltak og en liten sklie. Det finnes også et roligere område ved en av leilighetsbygningene.På alle Blue Star-hotell finner du:Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer degEt stort og variert frokosttilbud som er inkludert eller som kan kjøpes som tilleggAktiviteter for voksne og barn 5 dager i ukenLekehus, puslerier, aktiviteter og barnepassVin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære. Store leiligheterDet finnes leiligheter med plass til 6 personer. I leilighetene med havutsikt kan du også bestille stor balkong med solsenger.  Bestill måltiderFrokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser uten kostnad sammen med voksne når all inclusive bestilles hjemmefra.  Grunnpris: Innkvartering i leilighet eller villa, ingen måltider

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 6 mai 2016
Hjemreise: lørdag 14 mai 2016
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
3 308 NOK Pris per voksen

Sunwing Sandy Bay Beach Ayia Napa, Kypros  

Hotellet ble tildelt den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset 2016" for beste familiehotell på Kypros. Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her kan du velge mellom 6 basseng, hvorav 3 av dem er barnebasseng. Lengter du etter litt saltere bad er det ikke mer enn 100 meter til den barnevennlige stranden – som også er perfekt for snorkling. De lave bygningene på Sunwing Sandy Bay Beach gir deg følelsen av å bo i en fredelig, gresk landsby, og hotellet har en rekke flotte leiligheter. Den som vil ha litt ekstra luksus finner sin drømmeleilighet i form av Royal Family Suite, som er ekstrautstyrt og med førsteklasses beliggenhet på hotellet. Vil du unne deg det aller beste, bestiller du en suite med tilgang til privat, delt basseng – hvor en forfriskende dukkert aldri er langt unna. Den store familien velger med fordel vår romsligste leilighet, Big Family. Sunwing Sandy Bay Beach har leiligheter for alle. I Fino Restaurant & Grill og i restaurant La Tasca serveres både middelhavsmat og internasjonale retter. Om kvelden kan du slappe av med en drink i Lime Bar og samtidig nyte våre proffe sceneshow. I vårt Fitness & Spa kan du velge mellom mange ulike treningstimer og skjønnhetsbehandlinger og som på våre øvrige Sunwing Resorts tilbyr vi alltid en mengde morsomme aktiviteter for barna. Her finnes blant annet Lollo & Bernies Mini Land og Teen Lounge hvor du kan spille PlayStation og surfe på nettet. Det fine bassengområdet har noe for alle, med flere basseng for både store og små. Her er det også en vannsklie som garantert blir alle barns favoritt i ferien. I løpet av høstem (med start 7. November), vinteren og våren 2016/2017 skal det bygges på nabotomten til Sunwing Sandy Bay Beach. Dette kan medføre byggestøy. Sunwing Sandy Bay ligger i et rolig område like ved havet. Utenfor hotellet er det en del restauranter og noen butikker. Ayia Napas store utvalg av restauranter, shopping og fornøyelser er ca. 2,3 kilometer fra hotellet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 27 mai 2016
Hjemreise: fredag 3 juni 2016
Bosted: 2-romsleilighet, mulig med 3 ekstrasenger
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 045 NOK Pris per voksen

Grecian Sands hotel Ayia Napa, Kypros  

Hotellet er omgitt av hager og har utsikt over stranden i Ayia Napa. Grecian Sands Hotel har en ideell beliggenhet for å utforske øya. Fiskelandsbyen og den livelige resorten Ayia Napa er ca 1,5 km unna. Videre er det et par barer, restauranter og butikker i nærheten av hotellet. Hotellet er omgitt av hager og har et tradisjonelt kypriotisk kapell, så vel som en privat strand. Hotellet har resepsjon, valuta veksling, 2 heiser, 3 restaurant, 2 barer, banketter og selskaps fasiliteter, trådløs Internett-tilgang (gratis), gavebutikk, vaskeri, helse og skjønnhetssenter med badstue, gym, damp bad, massasje og frisør, utendørs og innendørs basseng med jacuzzi og barnebasseng, lekeplass, spillerom, biljardbord, tennisbane og vannsport på stranden. Hotellet tilbyr også grill kvelder og kveldsunderholdning. Rommene er utstyrt med luftkondisjonering, oppvarming, TV, telefon, safe (gratis), minibar, te-og kaffefasiliteter, baderom med dusj, hårføner og balkong. Romservice er tilgjengelig. Adresse: 44, Kryo Nero Ave, CY5341, Ayia Napa, Cyprus.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 23 juni 2016
Hjemreise: torsdag 30 juni 2016
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 750 NOK Pris per voksen

Sunprime Ayia Napa Suites Ayia Napa, Kypros  

Tanken bak Sunprime Hotels er at du som reiser uten barn skal kunne lene deg tilbake og nyte en ekte voksenferie. Uten mas. Som alle våre Sunprime Hotels tilbyr Sunprime Ayia Napa Suites rom med stilren design. På Sunprime Ayia Napa Suites får du også utvalgte viner og velsmakende måltider, eieren driver nemlig flere av Ayia Napas beste restauranter. Ønsker du en ekstra behagelig ferie kan du allerede nå forhåndsbestille en av våre populære måltidspakker. På Sunprime Ayia Napa Suites bor du sentralt, og har både Nissi Beach og den populære Sandy Bay-stranden i gangavstand fra hotellet. I nærheten av hotellet finner du noen butikker og flere restauranter. Skulle du ha behov for enda større utvalg, kan du spasere inn til Ayia Napa sentrum et lite stykke unna. Du kan også rusle langs den opplyste strandpromenaden på kveldstid. Vi tipper at du vil tilbringe en stor del av tiden din ved det store bassengområdet hvor atmosfæren er mildt sagt avslappende. Selvfølgelig er det solsenger, parasoller og håndklær til alle. Føler du for å røre litt på deg, kan du bli med på en yogatime eller en av de populære gruppetreningene. Vårt delikate spa tilbyr store behandlingsrom, der du kan nyte behandlinger som for eksempel Sunprime Deluxe - flere timer med velvære og pleie, inkludert ansiktsbehandling og massasje. Høy luksusfaktor. * Direktebuss t/r flyplassen er ikke inkludert, men kan kjøpes på forhånd. Direktebuss og innsjekking av bagasje på hotellet gjelder for deg som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under "Hotellfakta".

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 20 mai 2016
Hjemreise: fredag 27 mai 2016
Bosted: 1-romsleilighet, passer også bevegelseshemmede
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 295 NOK Pris per voksen

Vrissaki Beach Hotel Protaras, Kypros  

Mellomklassehotellet Vrissaki Beach Resort ligger rett ved den hvite sandstranden, et trendy hotell som er et utmerket hotell for voksne. Fin beliggenhet i Fig Tree Bay, og både bassenget og den italienske restauranten har havutsikt. Hotellet og rommene har en elegant og moderne design. Vil du trene har hotellet et velutstyrt treningsrom og for avkobling finner du spa og innendørsbasseng.Forhåndsbestill solseng ved bassengetPå Vrissaki kan du ta det rolig ved bassenget. Når du sjekker inn får du en metallring med romnummeret som du bruker til å merke en ledig solseng og parasoll som er din hele oppholdet. Vil du ha en annen beliggenhet kan du bytte til en anne ledig solseng. Det finnes barservering ved bassenget og ovenfor stranden ligger det en restaurant og bar. Frokost og middag med havutsiktI høysesonge serves frokost og lunsj på restauranten like ovenfor stranden. Fra den italienske restauranten Veranda har du en helig utsikt over havet. Bestill måltider hjemmefraAll inclusive er inkludert i noen rom. Bor du i rom med frokost kan du bestille halvpensjon med lunsj- eller middagsbuffé. I begynnelsen og slutten av sesongen serveres måltidene fra en fast meny. I  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 3 juni 2016
Hjemreise: lørdag 11 juni 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
4 498 NOK Pris per voksen

Atlantica Miramare Beach Hotel ligger rett ved strandpromenaden i Limassol. Herfra kan du spasere langs havet til trivelige restauranter og barer inne i byen. Ved den lille stranden står hotellets egne solsenger der du kan koble av mellom badene. All inclusive kan bestille som tillegg.   Her bor noen av våre mest fornøyde kunder på Kypros. Mye takket være hotellets fine treningsrom og spa, den gode maten og voksensoner for å garantere en atmosfære omgitt av vakker vegetasjon. Basseng og restaurant for voksneI eksklusive Red Room kan dere tilbringe en spesiell kveld sammen i à la carte-restauranten. Her og ved det store bassengområdet foran hovedbygningen er det aldersgrense 16 år. Herlige kvelder ved havetUtendørsbaren Koi ligger med utsikt mot havet og serverer gode forfriskninger. Om kvelden kan du nyte underholdning som livemusikk på utendørsterrassen til lobbybaren Asterias.Spa, treningsrom og innendørsbassengI den lille bygningen ligger hotellets spa og treningsrom samt et innendørsbasseng. Her finnes et stort utvalg av massasje- og skjønnhetsbehandlinger. Hotellet har også tennisbane.    Bestill måltiderHalvpensjon med frokostbuffe og lunsj- eller middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 10 juni 2016
Hjemreise: fredag 17 juni 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 998 NOK Pris per voksen

Melissi Beach Hotel Ayia Napa, Kypros  

On a “Blue Flag” awarded sandy beach and only a few minutes away from the town center, It is an ideal getaway, offering guests a comfortable, joyful and unforgettable stay; whether it is couples who need to relax or opting for a romantic escape; families who want to spend quality time together; or just seeking entertainment and the experience of a unique night life. Located by the beach, 1 km from Ayia Napa Harbour, 1.5 km from an amusement park and 2 km from the city center of Ayia Napa. Facilities and services include restaurant, bar, swimming pool, children's pool, solarium, whirlpool, spa (extra charge), tennis court, gym, beach volley court, game room, wireless Internet access (extra charge), meeting/conference room, kids club, playground, parking and 24 hour reception. Rooms feature air conditioning, heating, balcony/terrace, TV, safe (extra charge), telephone, minibar (extra charge), wireless Internet access (extra charge), coffee/tea maker, hairdryer, bathtub and bathroom. Please note that some of the above facilities may be closed due to weather / seasonal conditions. In case of choosing the option of "all inclusive": The All Inclusive-concept includes all meals (breakfast, lunch, dinner and snacks) and mealtime drinks such as soft drinks, beer, wine, water and alcoholic drinks, all of local brands. Drinks are served from morning until late evening (approx until 22.-24.00 hrs). Opening times vary between different hotels. In certain hotels the activities program is also included Address: Kryou Nerou 30, 5340 Ayia Napa, Cyprus.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 21 mai 2016
Hjemreise: lørdag 28 mai 2016
Bosted: Dobbeltrom - Superior, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 639 NOK Pris per voksen

Grecian Park Hotel Fig Tree Bay, Kypros  

Hotell Grecian Park ligger ved siden av Nasjonalparken Cape Greco med fantastisk utsikt over Middelhavet. Dette luksushotellet tilbyr mange fasiliteter og ligger 150 meter fra stranden, 5,5 kilometer fra Protaras sentrum, 9 kilometer fra Protaras aquarium og 13,5 kilometer fra et badeland. På hotellet er det restauranter, barer, svømmebasseng, barnebasseng, heis, WiFi, parkering, kafeteria, spa-behandlinger (mot betaling), treningsrom, badstue, dampbad, boblebad, innendørs svømmebasseng, gavebutikk, tennisbane, bordtennis, spillerom, businessenter, møte-/konferanserom og 24-timers resepsjon. Rommene har minibar, kaffe-/tekoker, aircondition, WiFi, safe, tv, telefon, bad, hårføner og balkong/terrasse. Executive rom har også sittegruppe. Suiter og Deluxe Suiter har også separat sitteområde. Presidential Suite har også privat boblebad. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan være stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: Cape Greco, 5314, Protaras, Paralimni, Kypros.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 10 juni 2016
Hjemreise: fredag 17 juni 2016
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 777 NOK Pris per voksen

Blue Village Family Life Aeneas Resort by Atlantica blir nytt og moderne sommeren 2016, med nye rom og restauranter. Her er Kypros' største basseng og Nissi Beach ligger bare 150 meter fra resepsjonen. Nå er også all inclusive inkludert! Bassengområdet er på ca. 6600 kvadratmeter med smale bekker, fontener og trebroer.  Blue Village Family Life – bedre en noen gangBamses svømmeskole, Plask & Lek og crawleskoleBamse Club, @611 og The Hangout uten kostnadVoksen- og barnebufféer samt à la carte med lokale spesialiteterTreningstimer med Les MillsVårt service- og aktivitetsteam er på plass alle dagerBassengliv, trening og avkoblingFor de minste finnes det et barnebasseng med skygge og basseng med små vannsklier i sjørøverstil. Og i Bamses svømmeskole blir barna vant til vann. Vil du være aktiv i ferien finnes det et treningsrom og mange andre treningsmuligheter. Spa-avdeling med massasje og behandlinger, både squash- og tennisbaner samt boblebad er andre eksempler på hotellets store utvalg. Moderne rom ved bassengetAlle rom får en ny og moderne design sommeren 2016. De fleste pusses opp i vinter, og noen få ble pusset opp for 2 år sidem. Du kan bestille dobbeltrom og suiter med direkte utgang til bassenget. Grillet, à la carte og isHer er det fokus på både service og god mat.  All inclusive inkluderer i tillegg kuleis nesten hele dagen.I nybygde Thea's Coffee Shop & Juice Bar kan du kjøpe velsmakende kaffe, ferskpresset juice og små bakervarer. Vil du ha det lille ekstra til middag kan du besøke Green & Grill og Taverna.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 27 mai 2016
Hjemreise: lørdag 4 juni 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
7 413 NOK Pris per voksen

Sommeren 2016 er Blue Village Family Life Nausicaa Beach forbedret med oppussede leiligheter og et nytt bassengområde. Du kan bestille leilighet med plass til 7 personer og all inclusive er inkludert.  I tillegg til nye leiligheter bassengområde og restauranter får du også tilgang til et nytt og fresht spa og treningssenter.Blue Village Family Life – bedre en noen gangBamse Club, @611 og The Hangout uten kostnadVoksen- og barnebufféer samt à la carte med lokale spesialiteterTreningstimer med Les MillsVårt service- og aktivitetsteam er på plass alle dager Nær vannetHotellet har et stort bassengområde og herfra har du utsikt over havet. Hotellet ligger vakkert til på en odde og følger du stien langs havet er det bare noen hundre meter bort til sandstranden og sentrum i Fig Tree Bay. Det finnes en klippestrand med tretrapp ut i havet og en liten steinstrand ved hotellet.  Plass til store familierEn stor del av hotellets leiligheter vil bli pusset opp før sommeren 2016. Også leilighetene som er pusset opp vil få ny og moderne innredning. Det finnes alt fra 1-roms med plass til 4 personer til 3-roms med plass til 7 personer. Balkong, store balkonger og markterrasser kan bestilles som tillegg. Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 6 mai 2016
Hjemreise: lørdag 14 mai 2016
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
5 108 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kypros
× Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!