Charter til Kypros

Les mer
Kypros er soldyrkernes øy. De mange fine strendene og den greske atmosfæren kombinert med den lange badesesongen mellom mai og oktober gir perfekte muligheter til en ferie med late dager på stranden og spennende utflukter. De fleste reisene går til Ayia Napa, Fig Tree Bay/Protaras og de større stedene som Limassol og Larnaca.

Sunwing Sandy Bay Beach Ayia Napa, Kypros  

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset 2015" for beste familiehotell på Kypros. Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her kan du velge mellom 6 basseng, hvorav 3 av dem er barnebasseng. Lengter du etter litt saltere bad er det ikke mer en 100 meter til den barnevennlige stranden – som også er perfekt for snorkling. Alle leilighetene våre ble pusset opp i 2014 og på våren 2015. Nå kan du blant annet velge nyrenoverte Royal-Family-leiligheter med direkte utgang til nye, private, delte basseng. Vil du ha en ekstra leken ferie bestiller du en Lollo & Bernie-suite. Den som vil ha litt ekstra luksus finner sin drømmeleilighet i form av Royal Family Suite, som er ekstrautstyrt og med førsteklasses beliggenhet på hotellet. Den store familien velger med fordel vår romsligste leilighet, Big Family. På Sunwing Sandy Bay er det leiligheter for alle. De lave bygningene gir deg en følelse av å bo i en fredelig gresk landsby. I Fino Restaurant & Grill og i restaurant La Tasca serveres både middelhavsmat og internasjonale retter. Om kvelden kan du slappe av med en drink i Lime Bar og samtidig nyte våre proffe sceneshow. I vårt Fitness & Spa kan du velge mellom mange ulike treningstimer og skjønnhetsbehandlinger og som på våre øvrige Sunwing Resorts tilbyr vi alltid en mengde morsomme aktiviteter for barna. Her finnes blant annet Lollo & Bernies Mini Land og Play & Chat der de kan spille PlayStation, prøve Eye-toy, chatte med venner og surfe på nettet. Det fine bassengområdet har noe for alle, med flere basseng for både store og små. Her er det også en vannsklie som garantert blir alle barns favorittsted i ferien. Sunwing Sandy Bay ligger i et rolig område like ved havet. Utenfor hotellet er det en del restauranter og noen butikker. Ayia Napas store utvalg av restauranter, shopping og fornøyelser er ca. 2,3 kilometer fra hotellet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 22 april 2016
Hjemreise: fredag 13 mai 2016
Bosted: 1-romsleilighet, Liten Familie/Ving Solo
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 295 NOKPris per voksen

Blue Star Althea Beach Protaras, Kypros  

Blue Star Althea Beach minner om en ferielandsby og er bygget i etasjer mot havet. Her bor du med mange fasiliteter tilgjengelig i Perneraområde. Hotellet har aktiviteter og underholdning for hele familien. Bestill leilighet eller privat villa. Det finnes to ulike bassengområder. Ved det store bassengområdet finner du solsenger og bassengbar og ved siden av ligger barnebassenget med soltak og en liten sklie. Det finnes også et roligere område ved en av leilighetsbygningene. På alle Blue Star-hotell finner du: Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer deg Et stort og variert frokosttilbud som er inkludert eller som kan kjøpes som tillegg Aktiviteter for voksne og barn 5 dager i uken Lekehus, puslerier, aktiviteter og barnepass Vin- og kaffebaren TASTE I TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære.  Store leiligheter Det finnes leiligheter med plass til 6 personer. I leilighetene med havutsikt kan du også bestille stor balkong. Er dere mange sammen anbefaler vi en villa med plass til 8 personer.    Bestill måltider Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser uten kostnad sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra.   Grunnpris: Innkvartering i leilighet eller villa, ingen måltider

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 15 august 2016
Hjemreise: mandag 5 september 2016
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 848 NOKPris per voksen

Blue Village Nausicaa Beach Fig Tree Bay, Kypros  

Blue Village Nausicaa Beach har en unik beliggenhet på en odde omgitt av det turkisblå Middelhavet. Her finner du en herlig blanding av aktiviteter og avkobling, og det er bare en kort spasertur til Fig Tree Bays sentrum og den fine sandstranden. Det finnes en klippestrand med tretrapp ut i havet og en liten steinstrand. Går du stien langs havet er det bare noen hundre meter bort til sandstranden i Fig Tree Bay. Bassenger og aktiviteter Bassengområdet har to store bassenger. Barnebassenget har soltak og en liten sklie. Lekeplass i hagen Det finnes også: Treningstimer i samarbeid med Les Mills - gruppetrening Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole for barn og crawleskole for voksne i høysesong To store bassenger Tennis og treningsmuligheter Boblebad og badstue   Førsteklasses mat Når det arrangeres kypriotisk aften serveres det spesialiteter som grillet halloumiost og rødvinsmarinert kjøtt med koriander. Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé eller all inclusive med både is og drikke inkludert kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. Children's Corner serverer sunn mat i restauranten. Thea's Coffée Shop & juice Bar serverer kaffe, juice og yoghurt med ulike toppinger. Plass til store familier Det finnes leiligheter med plass til 7 personer. Vil du ha det litt ekstra luksuriøst bestiller du leilighet med eget basseng, boblebad og en minihage. Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 14 august 2015
Hjemreise: lørdag 22 august 2015
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
3 938 NOKPris per voksen

Sunprime Ayia Napa Suites Ayia Napa, Kypros  

Vings gjester har utnevnt Sunprime Ayia Napa Suites til et av de 10 beste hotellene i sommersesongen 2014. Tanken bak Sunprime Hotels er at du som reiser uten barn skal kunne lene deg tilbake og nyte en ekte voksenferie. Uten mas. Som alle våre Sunprime Hotels tilbyr Sunprime Ayia Napa Suites rom i moderne design. Noen av våre juniorsuiter har dessuten direkte utgang til bassenget fra terrassen. På Sunprime Ayia Napa Suites får du også utvalgte viner og velsmakende måltider, eieren driver nemlig flere av Ayia Napas beste restauranter. På Sunprime Ayia Napa Suites bor du sentralt, og har både Nissi Beach og den populære Sandy Bay-stranden i gangavstand fra hotellet. I nærheten av hotellet finner du massevis av restauranter og gode shoppingmuligheter. Skulle du ha behov for enda større utvalg, kan du spasere inn til Ayia Napa sentrum et lite stykke unna. Eller du kan rusle langs den opplyste strandpromenaden på kveldstid. Vi tipper at du vil tilbringe en stor del av tiden din i hagen og ved det herlige bassengområdet hvor atmosfæren er mildt sagt avslappende. Selvfølgelig er det solsenger, parasoller og håndklær til alle. Føler du for å røre litt på deg, kan du bli med på en yogatime eller en av de populære gruppetreningene. Vårt delikate spa tilbyr store behandlingsrom, der du kan nyte behandlinger som for eksempel Sunprime Deluxe - flere timer med velvære og pleie, inkludert ansiktsbehandling og massasje. Høy luksusfaktor. * Direktebuss t/r flyplassen er ikke inkludert, men kan kjøpes på forhånd. Direktebuss og innsjekking av bagasje på hotellet gjelder for deg som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta".

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 22 april 2016
Hjemreise: fredag 13 mai 2016
Bosted: 1-roms Prime Suite, passer også bevegelseshemmede
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 695 NOKPris per voksen

På Atlantica Miramare Beach bor du både rett ved stranden og i gåavstand til restauranter, barer og butikker. Hotellet har et bassengområde og en à la carte-restaurant reservert for voksne. All inclusive kan bestilles som tillegg.   I hovedbygningen ligger restauranter, barer og suvenirbutikk. I den mindre bygningen, som nås gjennom en 25 meter lang gang under tak, ligger blant annet superiorrommene. Utendørsbar og à la carte-resturant Utendørsbaren Koi Bar som er åpen om kvelden, à la carte-restauranten Red Room Restaurant og det store bassengområdet foran hovedbygningen er kun for gjester over 16 år. Kveldsunderholdnig på terrassen Fra lobbybaren Asterias har du utsikt over Middelhavet og her arrangeres det underholdning på kveldstid. Spa, treningsrom og innendørsbasseng Her ligger også hotellets spa som har et stort tilbud av massasje- og skjønnhetsbehandlinger. Dessuten finnes tennisbane, badstue, boblebad, innendørsbasseng og et helsestudio. Bestill måltider Halvpensjon med frokostbuffe og lunsj- eller middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.  

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 17 august 2015
Hjemreise: mandag 31 august 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Trondheim Værnes
7 398 NOKPris per voksen

Vrissaki Beach Hotel Protaras, Kypros  

Mellomklassehotellet Vrissaki Beach Resort ligger rett ved den hvite sandstranden, et trendy hotell som er et utmerket hotell for voksne. Fin beliggenhet i Fig Tree Bay, og både bassenget og den italienske restauranten har havutsikt. Hotellet og rommene har en elegant og moderne design. Vil du trene har hotellet et velutstyrt treningsrom og for avkobling finner du spa og innendørsbasseng. Forhåndsbestill solseng ved bassenget På Vrissaki kan du ta det rolig ved bassenget. Når du sjekker inn får du en metallring med romnummeret som du bruker til å merke en ledig solseng og parasoll som er din hele oppholdet. Vil du ha en annen beliggenhet kan du bytte til en anne ledig solseng. Det finnes barservering ved bassenget og ovenfor stranden ligger det en restaurant og bar.  Frokost og middag med havutsikt I høysesonge serves frokost og lunsj på restauranten like ovenfor stranden. Fra den italienske restauranten Veranda har du en helig utsikt over havet.  Bestill måltider hjemmefra All inclusive er inkludert i noen rom. Bor du i rom med frokost kan du bestille halvpensjon med lunsj- eller middagsbuffé. I begynnelsen og slutten av sesongen serveres måltidene fra en fast meny. I  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 14 august 2015
Hjemreise: lørdag 29 august 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Stavanger Sola
7 438 NOKPris per voksen

Atrium Zenon Hotel Apartments ligger ved en av Larnakas største shoppinggater Zenon Kitieus og med folkelivet like utenfor døren. Her finnes en blanding av butikker og tradisjonelle håntverksbutikker. Den palmekantede strandpromenaden og stranden ligger bare et kvartal unna. Her finnes et stort utvalg av kaféer og restauranter med både internasjonalt og kypriotisk kjøkken. Basseng og solterrasse med utsikt Atrium har et hyggelig bassengområde på taket med en ekstra solterrasse et nivå ned fra bassenget. Fra bassenget og solterrassen har du utsikt over Larnaka og havet som syns mellom hustakene. Bassengbaren er stengt om vinteren. Ulike leilighetstyper Det finnes 1-roms, 3-roms og 3-roms med plass til opptil 6 personer. Nå kan du også bestille en av de populære, lyse hjørneleilighetene. Frokostbuffé kan bestilles hjemmefra. Ved få bestillinger serveres det frokostmeny. Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 14 august 2015
Hjemreise: lørdag 22 august 2015
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
1 998 NOKPris per voksen

Olympic Lagoon Resort Ayia Napa, Kypros  

På vårt barnevennlige Olympic Lagoon Resort rett utenfor Ayia Napa trives hele familien. Her er det flere herlige basseng. Det er også flere og restauranter med menyer fra forskjellige deler av verden og ettersom All Inclusive er inkludert i prisen får du en ordentlig komfortabel ferie. Hotellets aktivitetsverter finner på mye moro med barna, både yngre barn og tenåringer trives på Olympic Lagoon Resort. En kort tur fra hotellet ligger den fine stranden Golden Beach for deg som vil ta en bad i de blå bølgene. Eller så kan du bli på hotellet å more deg i bassengene, for de yngste barna er det et grunt barnebasseng med piratskip og vannsklier og for deg som vil ta livet med ro kan du gjøre det i den lange Lazy River.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 22 april 2016
Hjemreise: fredag 13 mai 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
17 395 NOKPris per voksen

Sensimar Sea Breeze by Atlantica ligger rolig til ved en bukt i Pernera-området. Her kan du tilbringe dagene med å spise godt, trene eller bare slappe av ved bassengkanten. All inclusive med èn à la carte-middag er inkludert. I tillegg finnes det mange solsenger! Bassengområdet med solterrasse og bassengbar ligger mellom hotellet og hagen der du kan nyte utsikten mot havet fra en solseng i skyggen av en palme eller parasoll. Tid til hverandre Vil du være aktiv i ferien kan du tilbringe en time i treningsrommet og i høysesong finnes det i tillegg yogatimer. Du kan også spille tennis og delta på vanngymnastikk. I hotellets spa kan du prøve skjønnhetsbehandlinger mot kostnad. Hotellet arrangerer også egne aktiviteter for par som matlagingskurs der du kan lage kypriotiske retter.  Kulinariske stunder Hotellets bufférestaurant serverer en variert meny med ulike temaer. Hvorfor ikke spise middagen utendørs på terrassen med utsikt mot hagen?  I de to à la carte-restaurantene serveres det måltider fra det italienske og det greske kjøkkenet. All inclusive inkluderer en middag i den italienske restauranten. I tillegg til à la carte finnes også en coctailbar der du kan avslutte kveldene sammen på to manns hånd med noe godt å drikke.  Rommene er lyse og elegant designet med moderne innredningsdetaljer.  Det arrangeres kveldsunderholdning noen kvelder i uken.  Hotellet ønsker gjester over 16 år velkommen.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 10 august 2015
Hjemreise: mandag 24 august 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Kristiansand Kjevik
7 648 NOKPris per voksen

Ligger like ved stranden en kort spasertur fra fotgjengerområdet. Constantinos The Great Hotel ligger på stranden i Protaras en kort spasertur fra attraksjonene i byen. Hotellets fasiliteter omfatter innendørs og utendørs svømmebasseng, treningssenter med massasje rom, badstue, dampbad og tennisbane. Du kan også finne Emperor restaurant med panorama havutsikt, en basseng bar, en strand bar og Atrium bar. Det finnes konferansefasiliteter, internett i lobbyen (ekstra kostnad), vaskeri og parkering. For barn tilbyr hotellet aktiviteter, lekeplass og barnevakt service 24 timer i døgnet. Rommene er utstyrt med balkong, luftkondisjonering, TV, telefon, safe (ekstra kostnad) og hårtørker. Adresse: P. O. Box 33199, CY-5311 Protaras, Kypros

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 5 desember 2015
Hjemreise: lørdag 12 desember 2015
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Halvpensjon
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 325 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

× Kypros

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn