Charter til Kroatia

Les mer
Kroatia lokker med små, idylliske historiske byer fyllt med butikker og restauranter. Her er det krystallklart badevann, enestående vakker kyst og et behagelig prisnivå. Her er det best badevann i perioden juni - midten av oktober.

Romana Beach Resort Makarska, Makarska rivieraen, Kroatia  

Romana Beach Resort er et nytt anlegg med en fantastisk beliggenhet ved stranden i Makarska. Den fine strandpromenaden er uten trafikk og strekker seg mellom hotellet og stranden. Her ligger det mange restauranter, barer, små butikker og hotellets store dagligvare hvor du blant annet kan kjøpe friske grønnsaker og nybakt brød. Ved strandpromenaden ligger også nattklubben Aria hvor de i blant har levende musikk. Buss som går til og fra sentrum av Makarska daglig (mot avgift). Vaskeriservice mot avgift. Bassenger og rullesteinstrand Hotellet har to store bassenger og ett separat hjerteformet barnebasseng. Barnebassenget og ett av de større bassengene er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis WiFi på hele hotellet. Gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Poolbar. Den smale rullesteinstranden ligger rett utenfor hotelldøra og har gratis solsenger for hotellets gjester. Solsengene står på en del av stranden som ligger litt over vannoverflaten og for å komme ned til vannet må man forsere noen steiner. På stranden ligger cocktailbaren Buba Beach med solstoler og parasoller mot avgift. I høysesong er baren en populære samlingsplass for lokale og turister. Aqua Center på stranden som arrangerer ulike vannsportaktiviteter mot avgift. Sunn og variert mat I restauranten på Romana Beach Resort serverer de sunn og variert mat og barna har selvfølgelig sin helt egen meny. I kaffe- og juicebaren Mondo Coffee får du kjøpt god kaffe, nypressede juicer og lokale bakverk. Les mer om mat og drikke på hotellet. Et par kvelder i uken er det lett underholdning på hotellet etter middag. Barnevennlige Romana Beach Resort Barna har et bredt aktivitetsprogram å velge fra med barneklubb og svømmeskole skandinavisktalende personale og svømmelærere. Hotellet har også en liten lekeplass. Les mer om Club Polly & Mino og Swim School by Apollo. De kloke og morsomme maskotene Polly & Mino blir raskt barnas favoritter. Du kan blant annet overraske barna ved å bestille et tidspunkt de kommer og besøker dere på rommet. Gratis gruppetimer og treningsrom Hotellet tilbyr gratis treningsrom og fire gratis treningsøkter om dagen. Sistnevnte ledes av skandinavisktalende instruktører. Gåstaver, sykkel- og løpevogner kan du leie på servicekontoret. Gode løpe- og sykkelmuligheter. Ved siden av hotellet ligger det en tennisklubb med 12 grusbaner, mot avgift. Hotellet har et spa med ulike behandlinger som massasje, manikyr og pedikyr mot avgift. Spaanlegget har også saltrom, jacuzzi og badstue. Les mer om sport og trening på Romana Beach Resort. Her kan du lese om alle våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 april 2017
Hjemreise: lørdag 6 mai 2017
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
2 293 NOK Pris per voksen

Excelsior Hotel and Spa Dubrovnik, Kroatia  

4.5
Basert på 1 475 anmeldelser

Et 5-stjerners hotell beliggende í hjertet av oldtidsbyen Dybrovnik. Oppusset í 2007. 5-stjerners Hotell Excelsior Dubrovnik har 24t resepsjon og portier, restauranter, barer, terrasser med by og havutsikt, flere møterom (opp til 500 deltagere), business servicer, butikker, heis, vaskeri, valuta veksling, parkering og bilutleieservice. Det er også innendørssvømmebasseng, Jacuzzier, treningssenter & gym, pool table, massasje & skjønnhetsbehandlinger, tyrkisk bad og frisør. Hotellrommene er utstyrte med luftkondisjonering, baderom/dusj, hårtørker, badekåpe & tøffler, kabel/satellitt-TV, telefon, faxmaskin, Internett tilkopling, safe og minibar. Adresse: Frana Suplia 12, 20000 Dubrovnik, Croatia.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 20 juni 2017
Hjemreise: tirsdag 27 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
11 102 NOK Pris per voksen

Hotel Marco Polo Gradac, Makarska rivieraen, Kroatia  

4.5
Basert på 150 anmeldelser

Velkommen til Hotel Marco Polo. Hotellet har lenge vært et populært hotell blant Vings gjester. Marco Polo er et hotell med service og mat utover det vanlige. Personalet og den svensk-fødte eieren skaper allerede fra første dag en rolig, koselig og avslappende atmosfære for deg. Rett utenfor hotellet ligger stranden i Gradac og langs strandpromenaden kan du ta deg en joggetur på morgenen, en kveldstur etter middagen eller bare sette deg på hotellets terrasse ved havet og nyte solnedgangen. Den populære à la carte-restauranten har lenge blitt ansett som en av Kroatias beste restauranter. Hotellet passer godt for voksne som reiser uten barn. Dette innebærer ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 13 mai 2017
Hjemreise: lørdag 20 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom uten balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 695 NOK Pris per voksen

Tamaris Makarska, Makarska rivieraen, Kroatia  

5
Basert på 134 anmeldelser

Det smakfulle leilighetshotellet Tamaris ligger ved strandpromenaden i utkanten av byen. Bassengområde med et lite basseng med barneseksjon, gratis solstoler og parasoller. Håndklær mot avgift. À la carte-restaurant med lokal mat på menyen og servering både innen- og utendørs. Gratis WiFi i fellesområdene og internetthjørne i resepsjonsområdet. Hotellet har syv etasjer med resepsjon og restaurant på bakkeplan. I tillegg er det en helt nybygd fløy med rom og leiligheter. Velværeavdeling med massasje og ulike behandlinger, mot avgift. Gratis badstue og tilgang til trimrom. Valutaveksling. Kort vei til restauranter og kaféer. Musikk fra bassengområdene på nabohotellene kan oppfattes som forstyrrende. Begrenset trafikk. Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 24 mai 2017
Hjemreise: onsdag 31 mai 2017
Bosted: KAMPANJEROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 798 NOK Pris per voksen

Lafodia Hotel Kroatia  

4.5
Basert på 928 anmeldelser

Hotel Lafodia ligger på den lille øya Lopud i øygruppen, Elaphiti. Hotellet tilbyr følgende fasiliteter og tjenester: 24-timers resepsjon, bar, restaurant, WiFi, konferanserom, bagasjeoppbevaringsrom, trimrom, jacuzzi og svømmebasseng. Alle rom har air condition, bad med badekar eller dusj, WC, tøfler, hårføner, telefon, TV, WiFi, safe (ekstra kostnad), minibar, kaffetrakter og balkong eller terrasse. ** Viktig! Innsjekking fra 15:00. Utsjekking før kl 10:00. ** ** Merk! Middager serveres, hotellet har ikke buffet. ** ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte anlegg kan bli stengt pga vær, sesongmessige forhold. ** ** Vennligst oppgi flynummer og beregnet ankomsttid ved rombestilling. ** Adresse: Obala Iva Kuljevana 51, ​​20222 Lopud, Kroatia.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 mai 2017
Hjemreise: lørdag 13 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom - Havutsikt, Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 008 NOK Pris per voksen

Bluesun Afrodita Tučepi, Makarska rivieraen, Kroatia  

4.5
Basert på 165 anmeldelser

Skjønnhet og sjarm i ekte dalmatisk miljø sprer romantikk uansett hvor du snur deg. Hotellet ligger fredelig og intimt i en vakker Middelhavshage. Hotellet ligger i Tucepi, 50 meter fra stranden, 3,5 kilometer fra parken Suma Osejava og 4 kilometer fra byen Makarsa. På hotellet er det restaurant, bar, svømmebasseng, heis, WiFi og 24-timers resepsjon. Rommene har telefon, tv, aircondition, minibar (mot betaling), safe, WiFi, hårføner og bad. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Vær oppmerksom på at treningsstudio og tennisbane kan benyttes på nærliggende Slatina Sports Center, det er på Bluesun Neptun hotell, ca. 900 m fra hotellet. Adresse: Dracevice 33, 21325 Tucepi, Kroatia.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 3 mai 2017
Hjemreise: torsdag 11 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom - Balkong, Frokost
Reiselengde: 9 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 231 NOK Pris per voksen

Croatia Hotel Cavtat, Kroatia  

4.5
Basert på 2 331 anmeldelser

Hotellet ligger i Cavtat på en halvøy som stikker ut i sjøen ved Kroatias sørligste punkt, og har utallige solfylte dager og spektakulær utsikt over det åpne havet og bukten Cavtat. Hotellet ligger på kysten, i sentrum av Cavtat, 300 meter ned noen trinn fra en steinstrand (ørkenbil tilgjengelig) og 50 meter fra en steinstrand via en heis, 6 kilometer fra Dubrovnik flyplass. På hotellet er det utendørs basseng, barnebasseng, restauranter, bar, heis, parkering, WiFi, treningsrom, badstue, møterom og 24-timers resepsjon. Rommene har aircondition, tv, telefon, hårføner, minibar, safe og balkong/terrasse. Junior suite har i tillegg stue og spiseområde. **Vær oppmerksom på at de overnevnte fasilitetene kan være stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: Frankopanska 10, 20210 Cavtat, Kroatia

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 18 april 2017
Hjemreise: lørdag 22 april 2017
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng), Frokost
Reiselengde: 5 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 572 NOK Pris per voksen

Bluesun Afrodita Tučepi, Makarska rivieraen, Kroatia  

4.5
Basert på 165 anmeldelser

På Bluesun Afrodita i Tučepi er rommene fordelt på bungalower i den frodige hagen. Alle fasiliteter (noen mot avgift) deles med søsterhotellet Bluesun Alga, blant annet innendørsbasseng , massasje og bruk av en liten badstue. Gratis WiFi og deponering i resepsjonen. Det er store nivåforskjeller med mange trapper i hotellområdet. Rullesteinstrand i umiddelbar nærhet. På strandpromenaden nedenfor søsterhotellet Bluesun Alga ligger hotellets hyggelige à la carte restaurant "Kastelet".

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 13 mai 2017
Hjemreise: lørdag 20 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Kristiansand Kjevik
4 368 NOK Pris per voksen

Valamar Lacroma Dubrovnik Dubrovnik, Kroatia  

4.5
Basert på 1 630 anmeldelser

Hotell Valamar Lacroma Dubrovnik ligger på den fredelige Babin Kuk halvøya, omgitt av nåletreskog og beroligende hvite rullesteinsstrender med panoramautsikt over Elafitiøyene. Hotellet ligger 450 meter fra stranden, 4 kilometer fra Dubrovnik fergestasjon, 4,5 kilometer fra Dubrovnik slott og 5 kilometer fra gamlebyen i Dubrovnik På hotellet er det restaurant, bar, svømmebasseng, barnebasseng, innendørs svømmebasseng, WiFi, heis, parkering (mot betaling), spa behandlinger (mot betaling), treningsrom, badstue, boblebad, gavebutikk, businessenter, møte-/konferanserom og 24-timers resepsjon. Rommene har aircondition, varme, tv, telefon, safe, WiFi, minibar, hårføner og bad. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: Iva Dulcica 34, 20000 Dubrovnik, Kroatia.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 4 april 2017
Hjemreise: lørdag 8 april 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 5 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 606 NOK Pris per voksen

Dubrovnik Palace Dubrovnik, Kroatia  

4.5
Basert på 1 763 anmeldelser

Beliggende mellom havet og pinjeskogen på halvøya Lapad med utsikt over Elafite-øyene. Hotellet har flere restauranter (noen med panoramautsikt), bar, svømmebasseng, jacuzzi, barnebasseng, rom-service 24 t, en privat strand, vaskeriservice, møte- og konferansefasiliteter, dykkesenter (avgift) og WiFi internett. Wellness og Spa-senter med fitnessrom, jacuzzi, tyrkisk bad, behandlingsrom, innendørs svømmebasseng og avslappningsrom. Alle hotellrom har air-condition, WiFi internett, satellitt-TV, safe, badekåper, tøfler, minibar og betalings-TV. ** Vennligst vær oppmerksom på at noen av disse fasilitetene og servicer kan være mot ekstra avgift. Adresse: Masarykov put 20, 20000 Dubrovnik, Croatia

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 18 april 2017
Hjemreise: lørdag 22 april 2017
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng) - Superior - Balkong - Havutsikt, Frokost
Reiselengde: 5 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 427 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kroatia
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!