Charter til Sardinia, Italia


Blue Village Baia di Conte Baia di Conte, Sardinia, Italia  

Blue Village Baia Di Conte, på Sardinias nordvest kyst, ligger ved en langgrunn sandstrand med utsikt over Capo Caccia-odden. Her finnes det noe for alle – flere bassenger, barneklubber, trening, aktiviteter og underholdning. Bestill all inclusive! Hotellet skal stå ferdig renovert til sommeren 2015. Hotellet ligger inntil et naturreservat omgitt av macchia-buskene og akasietrærne som er typiske for området. Det finnes mulighet for både fotturer og sykkelturer. Det er kun et steinkast til stranden der både solsenger og parasoll er inkludert. Du kan også prøve vannaktiviteter som kajakk og snorkling. Bassenger og Thea's Coffee Shop & Juice Bar Rundt de tre bassengene vokser det både oleander og palmer og det er god plass til alle.  I Thea's Coffee Shop & Juice Bar kan du kjøpe god kaffe, ferskpresset juice, salater og små bakevarer.  All inclusive Restaurantutvalget i området er begrenset, men det finnes et par enkle tavernaer ved stranden. Vi anbefaler at du bestiller all inclusive som inkluderer innbydende bufféer, snacks og drikke til maten. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. Children's Corner i bufférestauranten serverer sunne favorittretter.  Aktiviteter og fasiliteter Hotellet har aktiviteter og trening for hele familien Treningstimer i samarbeid med Les Mills - gruppetrening Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole for barn og crawlekurs for voksne i høysesong Tennis og treningsrom Lekeplass med klatrestativ og sklie Nær Alghero Du bor i landlige omgivelser 16 kilometer fra Alghero og med kort transport fra flyplassen. Algheros gamle kvartaler når du på 20 minutter. Her finner du et stort utvalg av shopping og trivelige trattoriaer. Middelalderbyen Castelsardo på nordkysten er et bra tips for en dagsutflukt. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 23 september 2015
Hjemreise: onsdag 14 oktober 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
13 448 NOKPris per voksen

Hotell & leiligheter San Marco Alghero, Sardinia, Italia  

San Marco har kanskje Algheros beste beliggenhet, for hotellet er ett av våre mest populære på Sardinia. Det ligger rett ved havet, det er bare en vei som skiller det fra den bølgefrie Lidostranden. Strandpromenaden går inn til trivelige Alghero. Hotellet er T-formet og har solterrasse, basseng og restaurant. Har du balkong mot bassenget kan du høre kveldsunderholdningen. Italiensk mat og barbeque Restauranten, La Terrazza, serverer god, italiensk mat, alt fra pizza til biff. I høysesong arrangerer hotellet barbeque en kveld i uken. Fin beliggenhet Når du bor på San Marco bor du nær det meste, stranden, uteserveringer, matbutikk og strandpromenaden utenfor som fører inn til Algheros sjarmerende bykjerne. I den historiske delen kan du spasere langs kveldsåpne butikker, restauranter og brosteinsbelagte gater og se solen gå ned i havet. Leier du sykkel kan du ta med piknikkurven til Maria Pia-stranden og nyte den i skyggen av et pinjetre. Rom og leiligheter Rom eller leilighet med balkong og havutsikt kan bestilles som tillegg. Balkongene varierer i størrelse. Noen 2-roms har både balkong og fransk balkong med havutsikt fra den franske balkongen. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, liten frokostbuffé. Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 10 juni 2015
Hjemreise: onsdag 17 juni 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 598 NOKPris per voksen

Hotell Punta Negra Alghero, Sardinia, Italia  

Punta Negra ligger ved en egen sandstrand omgitt av pinjetrær. Det rolige området ligger noen kilometer utenfor den trivelige byen Alghero og er perfekt for avkobling. Samtidig har du bussavstand til Algheros utvalg av fornøyelser. Vil du inn til Alghero kan du enten leie bil eller ta bussen som går fra hotellet daglig. Saltvannsbassenger og boblebad Punta Negra har restaurant, pianobar, bar, snackbar, kafé, frokostrom og mulighet for massasje og tennis. Bassengområde med havutsikt, solterrasse og 3 saltvannsbassenger, ett med boblebad. Rom med balkong og havutsikt kan bestilles.  Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 10 juni 2015
Hjemreise: onsdag 17 juni 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 298 NOKPris per voksen

Leiligheter Europa Alghero, Sardinia, Italia  

Europa er et lite leiligheteshotelll med fin beliggenhet nær den lange Lidostranden og i gåavstand til Agheros historiske bykjerne. Passer for deg som prioriterer sentral beliggenhet fremfor mange hotellfasiliteter. Hotellet har bar, oppholdsrom med tv og internetthjørne. I resepsjonen kan du blant annet leie sykler eller bestille frokost. Det finnes et supermarked og noen restauranter like ved hotellet. Gåavstand til et par restauranter og ved strandpromenaden ligger det et større utvalg av serveringssteder. Frokost og halvpensjon kan bestilles som tillegg.  Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 17 juni 2015
Hjemreise: onsdag 24 juni 2015
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 498 NOKPris per voksen

Hotell Calabona Alghero, Sardinia, Italia  

Hotell Calabona ligger ved en fredelig liten badevik på sydsiden av Alghero. Det er et par minutters gange til stranden og 15 minutter til den gamle bydelen. Du kan også ta lokalbussen som stanser et steinkast fra hotellet. Halvpensjon er inkludert. Fra frokostrommet kan du nyte utsikten over Middelhavet, men i høysesong hender det at måltidene serveres på en ekstern restaurant. Basseng, solterrasse og snackbar Hotellet har basseng med separat barnebasseng samt en lekeplass for de minste i hagen. Solterrassen har solsenger og parasoller og herfra har du utsikt over havet og fjellene. Det finnes også snackbar, suvenirbutikk, badstue og mulighet for massasje. Hage med utsikt Om ettermiddagene kan du sitte i hagen og nyte den vakre solnedgangen over Capo Caccia. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, halvpensjon med frokostbuffé og middagsmeny.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 3 juni 2015
Hjemreise: onsdag 10 juni 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 698 NOKPris per voksen

Leiligheter Eucalipti Alghero, Sardinia, Italia  

Eucalipti ligger midt mellom de langgrunne og finkornede sandstrendene Lido og Maria Pia, et par kilometer utenfor Alghero. Etter en kort spasertur er du på den stranden du har valgt for dagen. Leiligheter med plass for opptil 6 personer. Det finnes familievennlige restauranter og mulighet til vannaktiviteter i nærheten, og det går buss til sentrum flere ganger om dagen. Bassengområdet har en separat del for barna og er omgitt av sypresser, palmer og oleander. Gåavstand til matbutikk, familievennlige restauranter, uteserveringe og strandpromenaden.  Hvis du har leiebil kan du parkere mot avgift.  Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 10 juni 2015
Hjemreise: onsdag 17 juni 2015
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 298 NOKPris per voksen

Hotell Corte Rosada Porto Conte, Sardinia, Italia  

Hotel Corte Rosada ligger rett ved stranden i et rolig område omgitt av pinjeskog. Her kan du tilbringe late dager på stranden eller koble av i en solseng ved det trivelige bassengområdet eller spille tennis. . Det er god plass ved bassengområdet som også har separat barnebasseng og bassengbar. Svømmebassenget har saltvann. Solsenger, parasoller og mulighet for ulike vannaktiviteter ved stranden. I hagen er det god plass til lek for de minste og det finnes også store solsenger der du kan slappe av. Hotellet har flere tennisbaner og pinjeskogen rundt hotellet egner seg bra for spaserturer og jogging. Halvpensjon, lunsjbuffé eller middag à la carte som serveres fra kl. 20, kan bestilles som tillegg. Restauranten ligger i hovedbygningen med en vidstrakt utsikt over Capa Caccia-bukten. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 16 september 2015
Hjemreise: onsdag 7 oktober 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
17 598 NOKPris per voksen

Leiligheter Picale Alghero, Sardinia, Italia  

Picale har en utmerket beliggenhet ved den fredelige og langgrunne Lidostranden. Strandpromenaden ligger på den andre siden av veien og det er gåavstand til gamlebyen i Alghero. Ifølge våre gjester får du Algheros beste pizza i pizzeriaen tvers over gaten. Spesialiteten er meterpizza. Picale består av flere bygninger på ulike nivåer og har et fredelig bassengområde med snackbar og en spillehall. Her finnes det også tennis- og fotballbane. Det er kun et steinkast til Lidostranden. Romslige leiligheter med plass til opptil 6 personer. Hvis du vil lage din egen mat, ligger det en matbutikk i nærheten som selger feskt brød i bakeridelen. Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 23 september 2015
Hjemreise: onsdag 30 september 2015
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 798 NOKPris per voksen

Hotell & leiligheter Oasis Alghero, Sardinia, Italia  

Oasis er et komplett hotell- og leilighetsanlegg som ligger i grønne omgivelser tre kilometer utenfor Alghero. Her finnes det leiligheter med plass for opptil 6 personer. Gåavstand til den langgrunne og barnevennlige Maria Pia-stranden. På søndager samles lokalbefolkningen til piknik i pinjeskogen mellom hotellet og Maria Pia-stranden. To bassengområder Oasis har det meste for en behagelig ferie. Pinjetrær, palmer og bougainvillea så store som trær omgir to store bassengområder, begge med barnebasseng, solterrasser og parasoller. Lekeplass, matbutikk m.m. Det finnes lekeplass, oppholdsrom, restaurant, bar og bassengbar samt en liten matbutikk og tennisbane. Dans og aktiviteter Det arrangeres dans og andre aktiviteter ved hotellbassenget flere kvelder i uken i høysesongen. Enkle rom/leiligheter Standarden på rom og leiligheter er enklere enn på anlegget for øvrig, men rommene er lyse og leilighetene trivelig innredet med furumøbler. Grunnpris: Innkvartering valgt romtype, kontinental frokost. Innkvartering i leilighet, ingen måltider.  

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 17 juni 2015
Hjemreise: onsdag 24 juni 2015
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 998 NOKPris per voksen

Mistral Alghero, Sardinia, Italia  

På familieeide hotell Mistral i utkanten av Alghero gjør Gianfranco og hans kone Grazia alt for at du skal trives. Du bor enkelt og prisgunstig i gåavstand til den vakre Maria Pia-stranden. Leier du bil kan du parkere gratis i nærheten. Enkle leiligheter. Lokalt matmarked En dag i uken i uken holdes det lokale markedet i nærheten. Der kan du kjøpe lokalprodusert frukt og grønnsaker samt lokale spesialiteter og nybakt brød. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, kontinental frokost.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 10 juni 2015
Hjemreise: onsdag 17 juni 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
1 998 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

× Sardinia, Italia

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn