Charter til Sardinia, Italia


Blue Village Baia di Conte Sardinia, Italia  

Blue Village Baia Di Conte, på Sardinias nordvest kyst, ligger ved en langgrunn sandstrand med utsikt over Capo Caccia-odden. Her finnes det noe for alle – flere bassenger, barneklubber, trening, aktiviteter og underholdning. Bestill all inclusive! Hotellet skal stå ferdig renovert til sommeren 2015. Hotellet ligger inntil et naturreservat omgitt av macchia-buskene og akasietrærne som er typiske for området. Det finnes mulighet for både fotturer og sykkelturer. Det er kun et steinkast til stranden der både solsenger og parasoll er inkludert. Du kan også prøve vannaktiviteter som kajakk og snorkling. Bassenger og Thea's Coffee Shop & Juice Bar Rundt de tre bassengene vokser det både oleander og palmer og det er god plass til alle.  I Thea's Coffee Shop & Juice Bar kan du kjøpe god kaffe, ferskpresset juice, salater og små bakevarer.  All inclusive Restaurantutvalget i området er begrenset, men det finnes et par enkle tavernaer ved stranden. Vi anbefaler at du bestiller all inclusive som inkluderer innbydende bufféer, snacks og drikke til maten. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. Children's Corner i bufférestauranten serverer sunne favorittretter.  Aktiviteter og fasiliteter Hotellet har aktiviteter og trening for hele familien Treningstimer i samarbeid med Les Mills - gruppetrening Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole for barn og crawlekurs for voksne i høysesong Tennis og treningsrom Lekeplass med klatrestativ og sklie Nær Alghero Du bor i landlige omgivelser 16 kilometer fra Alghero og med kort transport fra flyplassen. Algheros gamle kvartaler når du på 20 minutter. Her finner du et stort utvalg av shopping og trivelige trattoriaer. Middelalderbyen Castelsardo på nordkysten er et bra tips for en dagsutflukt. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Avreise: onsdag 13 mai 2015
Hjemreise: onsdag 20 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 049 NOKPris per voksen

Hotell Florida Alghero, Sardinia, Italia  

Hotell Florida ligger et steinkast fra havet og den fine Lidostranden utenfor Alghero, og i gåavstand til byens uteserveringer, shopping og smale gater. Fra bassenget har du utsikt over havet og Capo Caccia. For å komme inn til sentrum kan du enten spasere langs stranden eller ta bussen som går nedenfor hotellet. Florida har et stort bassengområde med to bassenger, solstoler, parasoller og snackbar. Det finnes også et treningsrom. Havutsikt kan bestilles som tillegg. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, halvpensjon med frokostbuffé og middagsmeny.

Avreise: onsdag 20 mai 2015
Hjemreise: onsdag 27 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 598 NOKPris per voksen

Hotell Rina Alghero, Sardinia, Italia  

Rina er et trivelig hotell som passer for alle. Her bor du i gåavstand til Algheros gamle bykjerne og det er bare et steinkast til den barnevennlige Lidostranden, spisesteder og matbutikk. Rolig bassengområde med egen inngang fra gaten. Det finnes både solsenger og parasoller, og ønsker du skygge finner du det på hotellets utendørsterrasse. Det finnes også restaurant, bar, oppholdsrom med tv og det arrangeres kveldsunderholdning flere ganger i uken i høysesong. Halvpensjon med middagsmeny kan bestilles som tillegg. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Avreise: onsdag 13 mai 2015
Hjemreise: onsdag 20 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 549 NOKPris per voksen

Hotell Corte Rosada Porto Conte, Sardinia, Italia  

Hotel Corte Rosada ligger rett ved stranden i et rolig område omgitt av pinjeskog. Her kan du tilbringe late dager på stranden eller koble av i en solseng ved det trivelige bassengområdet eller spille tennis. . Det er god plass ved bassengområdet som også har separat barnebasseng og bassengbar. Svømmebassenget har saltvann. Solsenger, parasoller og mulighet for ulike vannaktiviteter ved stranden. I hagen er det god plass til lek for de minste og det finnes også store solsenger der du kan slappe av. Hotellet har flere tennisbaner og pinjeskogen rundt hotellet egner seg bra for spaserturer og jogging. Halvpensjon, lunsjbuffé eller middag à la carte som serveres fra kl. 20, kan bestilles som tillegg. Restauranten ligger i hovedbygningen med en vidstrakt utsikt over Capa Caccia-bukten. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé.

Avreise: onsdag 13 mai 2015
Hjemreise: onsdag 20 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 774 NOKPris per voksen

Hotell & leiligheter Oasis Alghero, Sardinia, Italia  

Oasis er et komplett hotell- og leilighetsanlegg som ligger i grønne omgivelser tre kilometer utenfor Alghero. Her finnes det leiligheter med plass for opptil 6 personer. Gåavstand til den langgrunne og barnevennlige Maria Pia-stranden. På søndager samles lokalbefolkningen til piknik i pinjeskogen mellom hotellet og Maria Pia-stranden. To bassengområder Oasis har det meste for en behagelig ferie. Pinjetrær, palmer og bougainvillea så store som trær omgir to store bassengområder, begge med barnebasseng, solterrasser og parasoller. Lekeplass, matbutikk m.m. Det finnes lekeplass, oppholdsrom, restaurant, bar og bassengbar samt en liten matbutikk og tennisbane. Dans og aktiviteter Det arrangeres dans og andre aktiviteter ved hotellbassenget flere kvelder i uken i høysesongen. Enkle rom/leiligheter Standarden på rom og leiligheter er enklere enn på anlegget for øvrig, men rommene er lyse og leilighetene trivelig innredet med furumøbler. Grunnpris: Innkvartering valgt romtype, kontinental frokost. Innkvartering i leilighet, ingen måltider.  

Avreise: onsdag 13 mai 2015
Hjemreise: onsdag 20 mai 2015
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 724 NOKPris per voksen

Hotell Dei Pini Alghero, Sardinia, Italia  

Dei Pini er perfekt for deg som bare vil slappe av. Her bor du i et naturskjønt område ved en rolig strand, kun omgitt av duften fra pinjetrærne. Hotellet ligger omtrent en mil utenfor den trivelige byen Alghero med shopping og fornøyelser. I den nærliggende naturparken som tilhører Porto Conte og Capo Caccia er det fine turstier. Langs stranden ligger noen strandrestauranter og barer og en liten eventyrpark for barna. Velholdt bassengområde Fra bassengområdet har du utsikt over havet og Korallrivieraens vakre strender og på treplattingen og gressplenen rundt bassenget er det god plass. Aktiviteter på stranden Hotellet har eget strandavsnitt med parasoller og solsenger. På stranden finnes det badevakt, dusj/wc, omkledningsrom og strandbar. Du kan snorkle, padle kano eller prøve andre vannsporter. Restauranten har egen terrasse ut mot havet. Hel- og halvpensjon kan bestilles som tillegg. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Avreise: onsdag 13 mai 2015
Hjemreise: onsdag 20 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 149 NOKPris per voksen

Hotell Domomea Alghero, Sardinia, Italia  

Domomea er et lite og personlig byhotell med bra beliggenhet i Alghero. Du bor sentralt mellom havnen og byens historiske kvartaler. Det tar ca. 15 minutter å gå til stranden. I områdene rundt hotellet finner du shoppinggater og mange gode restauranter. Hotellet har en hyggelig lounge med åpen peis og på takterrassen ligger et lite ovalt basseng og et oppvarmet boblebad. Herfra har du utsikt over hustakene i de italienske boligområdene. Frokostrom med frokostbuffé. Om sommeren kan du ta med deg frokosten ut og spise i hagen. Trivelige dobbeltrom.  Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé.

Avreise: onsdag 13 mai 2015
Hjemreise: onsdag 20 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 998 NOKPris per voksen

Leiligheter Eucalipti Alghero, Sardinia, Italia  

Eucalipti ligger midt mellom de langgrunne og finkornede sandstrendene Lido og Maria Pia, et par kilometer utenfor Alghero. Etter en kort spasertur er du på den stranden du har valgt for dagen. Leiligheter med plass for opptil 6 personer. Det finnes familievennlige restauranter og mulighet til vannaktiviteter i nærheten, og det går buss til sentrum flere ganger om dagen. Bassengområdet har en separat del for barna og er omgitt av sypresser, palmer og oleander. Gåavstand til matbutikk, familievennlige restauranter, uteserveringe og strandpromenaden.  Hvis du har leiebil kan du parkere mot avgift.  Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Avreise: onsdag 13 mai 2015
Hjemreise: onsdag 20 mai 2015
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 374 NOKPris per voksen

Hotell & leiligheter San Marco Alghero, Sardinia, Italia  

San Marco har kanskje Algheros beste beliggenhet, for hotellet er ett av våre mest populære på Sardinia. Det ligger rett ved havet, det er bare en vei som skiller det fra den bølgefrie Lidostranden. Strandpromenaden går inn til trivelige Alghero. Hotellet er T-formet og har solterrasse, basseng og restaurant. Har du balkong mot bassenget kan du høre kveldsunderholdningen. Italiensk mat og barbeque Restauranten, La Terrazza, serverer god, italiensk mat, alt fra pizza til biff. I høysesong arrangerer hotellet barbeque en kveld i uken. Fin beliggenhet Når du bor på San Marco bor du nær det meste, stranden, uteserveringer, matbutikk og strandpromenaden utenfor som fører inn til Algheros sjarmerende bykjerne. I den historiske delen kan du spasere langs kveldsåpne butikker, restauranter og brosteinsbelagte gater og se solen gå ned i havet. Leier du sykkel kan du ta med piknikkurven til Maria Pia-stranden og nyte den i skyggen av et pinjetre. Rom og leiligheter Rom eller leilighet med balkong og havutsikt kan bestilles som tillegg. Balkongene varierer i størrelse. Noen 2-roms har både balkong og fransk balkong med havutsikt fra den franske balkongen. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, liten frokostbuffé. Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Avreise: onsdag 20 mai 2015
Hjemreise: onsdag 27 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 524 NOKPris per voksen

Hotell La Playa Alghero, Sardinia, Italia  

La Playa er et typisk italiensk, familiedrevet hotell bare noen skritt fra Lidostranden og Middelhavet. Hotellet ligger i en gate bak stranden og beliggenheten og bassengområdet er rolig. I området rundt hotellet finnes det et lokalt supermarked og noen restauranter, og det er ca. to kilometer til Algheros gamle bydel. Du kan gå langs stranden eller ta lokalbussen inn til sentrum. Hotellet har mange tilbakevendende gjester. Basseng, barnebasseng og boblebad Bassengområdet er omgitt av solsenger i en liten hage med frodig vegetasjon. Her ligger også restaurantens uteservering. Halvpensjon med middag kan bestilles som tillegg. Halvpensjon inkluderer en antipasti-buffé med italienske spesialiteter, varmrett og dessert. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokost.

Avreise: onsdag 13 mai 2015
Hjemreise: onsdag 20 mai 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 798 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

× Sardinia, Italia

Kategorier

Antall stjerner

Romtype

Fasiliteter

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn