Charter til Sardinia, Italia


Blue Village Family Life Baia di Conte Baia di Conte, Sardinia, Italia  

4
Basert på 279 anmeldelser

Blue Village Family Life Baia Di Conte ligger ved en langgrunn sandstrand med utsikt over Capo Caccia-odden  på Sardinias nordvest kyst. Her finnes det noe for alle – flere bassenger, barneklubber, svømmeskole, trening, aktiviteter og underholdning. Bestill all inclusive! Hotellet sto ferdig renovert til sommeren 2015.Hotellet ligger inntil et naturreservat med mulighet for både fotturer og sykkelturer. Det er kun et steinkast til stranden der både solsenger og parasoll er inkludert. Du kan også prøve vannaktiviteter som kajakk og snorkling.Blue Village Family Life – bedre en noen gang!Bamses svømmeskole, Plask & Lek og crawleskoleBamse Club, @611 og The Hangout uten kostnadVoksen- og barnebufféer samt à la carte med lokale spesialiteterTreningstimer med Les MillsVårt service- og aktivitetsteam er på plass alle dagerBassenger og Thea's Coffee Shop & Juice BarRundt de tre bassengene vokser det både oleander og palmer og det er god plass til alle.  I Thea's Coffee Shop & Juice Bar kan du kjøpe god kaffe, ferskpresset juice, salater og små bakevarer. All inclusiveRestaurantutvalget i området er begrenset, men det finnes et par enkle tavernaer ved stranden. Vi anbefaler at du bestiller all inclusive som inkluderer innbydende bufféer, snacks og drikke til maten. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra.  Nær AlgheroDu bor i landlige omgivelser 16 kilometer fra Alghero og med kort transport fra flyplassen. Algheros gamle kvartaler når du på 20 minutter. Her finner du et stort utvalg av shopping og trivelige trattoriaer. Middelalderbyen Castelsardo på nordkysten er et bra tips for en dagsutflukt.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 31 august 2016
Hjemreise: onsdag 7 september 2016
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 778 NOK Pris per voksen

Hotell Calabona Alghero, Sardinia, Italia  

4
Basert på 451 anmeldelser

Hotell Calabona ligger ved en fredelig liten badevik på sydsiden av Alghero. Det er et par minutters gange til stranden og 15 minutter til den gamle bydelen. Du kan også ta lokalbussen som stanser et steinkast fra hotellet. Halvpensjon er inkludert. Fra frokostrommet kan du nyte utsikten over Middelhavet mens du drikker morgenkaffen.Basseng, solterrasse og snackbarHotellet har basseng med separat barnebasseng samt en lekeplass for de minste i hagen. Solterrassen har solsenger og parasoller og herfra har du utsikt over havet og fjellene. Det finnes også snackbar, internettkafé og badstue. Du kan også unne deg en velgjørende massasje. Hage med utsiktOm ettermiddagene kan du sitte i hagen og nyte den vakre solnedgangen over Capo Caccia. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, halvpensjon med frokostbuffé og middagsmeny.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 31 august 2016
Hjemreise: onsdag 7 september 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 658 NOK Pris per voksen

Hotell Alma Alghero, Sardinia, Italia  

4.5
Basert på 681 anmeldelser

Alma er et trivelig hotell nær Lidostranden med en rolig beliggenhet uten trafikkstøy. Her kan du kombinere byliv med sol og bad. På hotellets takterrasse kan du slappe av ved bassenget med utsikt ver byens tak og Middelhavet.  Hotelletpersonalet sørger for at du trives. De store dobbeltrommene er lyse og moderne.  Italiensk frokost og basseng med utsiktFrokost er inkludert og du får servert en italiensk frokostbuffé, dvs. med hjemmebakte kaker. Oppe på takterrassen finnes et basseng og noen solsenger der du kan koble av til den vidstrakte utsikten over Algherobukten, fjellet og havet. Grunnpris: Innkvartering valgt romtype, frokostbuffé med blant annet hjemmebakte kaker.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 17 mai 2017
Hjemreise: onsdag 24 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 348 NOK Pris per voksen

Hotell La Playa Alghero, Sardinia, Italia  

4.5
Basert på 179 anmeldelser

La Playa er et typisk italiensk, familiedrevet hotell bare noen skritt fra Lidostranden og Middelhavet. Hotellet ligger i en gate bak stranden og beliggenheten og bassengområdet er rolig. I området rundt hotellet finnes det et lokalt supermarked og noen restauranter, og det er ca. to kilometer til Algheros gamle bydel. Du kan gå langs stranden eller ta lokalbussen inn til sentrum. Hotellet har mange tilbakevendende gjester. Basseng, barnebasseng og boblebadBassengområdet er omgitt av solsenger i en liten hage med frodig vegetasjon. Her ligger også restaurantens uteservering.Halvpensjon med middag kan bestilles som tillegg. Halvpensjon inkluderer en antipasti-buffé med italienske spesialiteter, varmrett og dessert. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokost.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 31 august 2016
Hjemreise: onsdag 7 september 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 228 NOK Pris per voksen

Hotell Punta Negra Alghero, Sardinia, Italia  

4
Basert på 542 anmeldelser

Punta Negra ligger ved en egen sandstrand omgitt av pinjetrær. Det rolige området ligger noen kilometer utenfor den trivelige byen Alghero og er perfekt for avkobling. Samtidig har du bussavstand til Algheros utvalg av fornøyelser. Vil du inn til Alghero kan du enten leie bil eller ta bussen som går fra hotellet daglig.Saltvannsbassenger og boblebadPunta Negra har restaurant, pianobar, bar, snackbar, kafé, frokostrom og mulighet for massasje og tennis. Bassengområde med havutsikt, solterrasse og 3 saltvannsbassenger, ett med boblebad.Rom med balkong og havutsikt kan bestilles. Av sikkerhetsmessige årsaker ønsker Star Tour gjester over 12 år velkommen. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 24 august 2016
Hjemreise: onsdag 31 august 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 678 NOK Pris per voksen

Hotell Torreruja Sardinia, Italia  

4.5
Basert på 490 anmeldelser

Hotell Torreruja er vakkert beliggende på en odde med vidstrakt utsikt over havet på nordsiden av Sardinia. Med wellness-center, basseng, solterrasse og restaurant mot havet samt kort spasertur til stranden er alle forutsetninger tilstede for avkobling og kvalitetstid. Det er en kort spasertur til stedets lille sentrum med noen små butikker, restauranter og en fin småbåthavn. I nærheten finnes det lyse sandstrender med god plass til soldyrkere. Spa, saltvannsbassenger og avslappingBassengområdet innbyr til late dager med strålende utsikt over havet og øya Isola Rossa. Unn deg et velgjørende besøk i hotellets spa- og helsesenter. Thalassoterapi er spesialiteten men det finnes også saltvannsbassenget og et stort utvalg av helse- og skjønnhetsbehandlinger. Når solen senker seg kan du nyte noe godt å drikke og avslutte kvelden med pianomusikk i baren. Middag med utsiktHotellets to restauranter har terrasser der du kan spise middag under åpen himmel. Maten er vellaget med lokale spesialiteter og nyfanget fisk og skalldyr på menyen. Utforsk omgivelseneMed leiebil kan du utforske mer av øyas kystlinje og genuine steder. Middelaldersmåbyen Castelsardo og Alghero med sine brosteinsgater, postkortvakre strender og badebukter langs kysten og jetsetstedet Costa Smeralda er verdt et besøk. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 14 september 2016
Hjemreise: onsdag 21 september 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 278 NOK Pris per voksen

Hotell & leiligheter Oasis Alghero, Sardinia, Italia  

4
Basert på 500 anmeldelser

Oasis er et komplett hotell- og leilighetsanlegg som ligger i grønne omgivelser tre kilometer utenfor Alghero. Her finnes det leiligheter med plass til store familier. Gåavstand til den langgrunne og barnevennlige Maria Pia-stranden. På søndager samles lokalbefolkningen til piknik i pinjeskogen mellom hotellet og Maria Pia-stranden.To bassengområderOasis har det meste for en behagelig ferie. Pinjetrær, palmer og bougainvillea så store som trær omgir to store bassengområder, begge med barnebasseng, solterrasser og parasoller.Lekeplass, matbutikk m.m.Det finnes lekeplass, oppholdsrom, restaurant, bar og bassengbar samt en liten matbutikk og tennisbane.Dans og aktiviteterDet arrangeres dans og andre aktiviteter flere kvelder i uken i høysesongen.Enkle rom/leiligheterStandarden på rom og leiligheter er enklere enn på anlegget for øvrig, men rommene er lyse og leilighetene trivelig innredet med furumøbler.Grunnpris: Innkvartering valgt romtype,liten frokostbuffé. Innkvartering i leilighet, ingen måltider. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 7 september 2016
Hjemreise: onsdag 14 september 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 378 NOK Pris per voksen

Leiligheter Picale Alghero, Sardinia, Italia  

Picale har en utmerket beliggenhet ved den fredelige og langgrunne Lidostranden. Strandpromenaden ligger på den andre siden av veien og det er gåavstand til gamlebyen i Alghero. Ifølge våre gjester får du Algheros beste pizza i pizzeriaen tvers over gaten. Spesialiteten er meterpizza. Et tips fra en av våre tilbakevendende gjester er å ta med en sånn og noe kaldt og drikke og har piknik på stranden etter at solen har gått ned. Da har du stranden helt for deg selv. Strand eller bassengVarier late dager ved bassenget med strandliv på Lidostranden som ligger et steinkast fra hotellet. Picalé består av flere bygninger i ulike nivåer og har en rolig bassengområde med snackbar og spillehall. Her ligger også internetthjørnet samt tennis- og fotballbanen. Romslige leiligheter med plass til opptil 6 personer.Hvis du vil lage din egen mat, ligger det en matbutikk i nærheten som selger ferskt brød i bakeridelen.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 17 mai 2017
Hjemreise: onsdag 24 mai 2017
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 348 NOK Pris per voksen

Hotell Riviera Alghero, Sardinia, Italia  

3.5
Basert på 137 anmeldelser

Familiedrevne hotell Riviera har en rolig beliggenhet på en liten sidegate i Alghero. Her bor du nær den populære Lidostranden og den palmekantede strandpromenaden som du kan følge inn til den sjarmerende havnen i Algheros gamle bydel. Frokost er inkludert. I Algheros fisses et godt utvalg av restauranter og shoppingmuligheter,Rivieras hyggelige personalet får deg til å føle deg som hjemme. Bougainvilleabusker omgir det rolige bassenget og på den koselige uteserveringen kan du nyte frokosten i fred og ro.Hver morgen våkner du til duften av nybakt brød, croissanter og kremet cappucino som serveres ute på restaurantens terrasse.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 31 august 2016
Hjemreise: onsdag 7 september 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 858 NOK Pris per voksen

Hotell Il Gabbiano Alghero, Sardinia, Italia  

3.5
Basert på 139 anmeldelser

Hotell Il Gabbiano har en fin beliggenhet nær stranden og det er bare en kort spasertur til havnen og gamlebyen. Hotellet passer for deg som vil tilbringe dagene på stranden og kveldene i byen. Frokost er inkludert.  Strandpromenaden går inn til småbyen Alghero med sine mange små fortausrestauranter med rutete duker, isbarer og shopping. I de trange gatene i hjertet av den gamle bydelen henger vasken til tørk mellom husene. Finkornet lys sandstrandDu bor et steinkast fra den kilometerlange Lido-stranden. Her kan du tilbringe late dager ved havet, bade og drikke espresso i solsengen med føttene i den lyse sanden. Rom med havutsiktIl Gabbiano er et lite, familiedrevet hotell med bar og ett av få i Alghero som tilbyr havutsikt. Disse rommene er populære. Bestiller du rom med havutsikt kan du se solen gå ned bak odden Capo Caccia. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, liten frokostbuffé. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 31 august 2016
Hjemreise: onsdag 7 september 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 578 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Sardinia, Italia
× Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!