Charter til Italia

Les mer
Italia er det perfekte ferielandet for alle typer reiser Weekendreise til Roma, late dager på stranden på Sicilia, Sardinia eller langs Kalabriens dramatiske kyst og interessante utflukter til historiske steder kombinert med kulinariske måltider i koselige restauranter - hva mer ønsker du?

TUI Family Life Baia di Conte Baia di Conte, Sardinia, Italia  

4
Basert på 368 anmeldelser

TUI Family Life Baia Di Conte ligger ved en langgrunn sandstrand med utsikt over Capo Caccia-odden  på Sardinias nordvest kyst. Her finnes det noe for alle – flere bassenger, barneklubber, svømmeskole, trening, aktiviteter og underholdning. Bestill all inclusive! Hotellet sto ferdig renovert til sommeren 2015.Hotellet ligger inntil et naturreservat med mulighet for både fotturer og sykkelturer. Det er kun et steinkast til stranden der både solsenger og parasoll er inkludert. Du kan også prøve vannaktiviteter som kajakk og snorkling.Bassenger og Thea's Coffee Shop & Juice BarRundt de tre bassengene vokser det både oleander og palmer og det er god plass til alle.  I Thea's Coffee Shop & Juice Bar kan du kjøpe god kaffe, ferskpresset juice, salater og små bakevarer. All inclusiveRestaurantutvalget i området er begrenset, men det finnes et par enkle tavernaer ved stranden. Vi anbefaler at du bestiller all inclusive som inkluderer innbydende bufféer, snacks og drikke til maten. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra.  Nær AlgheroDu bor i landlige omgivelser 16 kilometer fra Alghero og med kort transport fra flyplassen. Algheros gamle kvartaler når du på 20 minutter. Her finner du et stort utvalg av shopping og trivelige trattoriaer. Middelalderbyen Castelsardo på nordkysten er et bra tips for en dagsutflukt.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 17 mai 2017
Hjemreise: onsdag 24 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 398 NOK Pris per voksen

Hotell Calanica Cefalù, Sicilia, Italia  

4.5
Basert på 154 anmeldelser

På familiedrevne Calanica vest i Cefalu bor du i bungalower med havutsikt på klippene ut mot havet. Hotellet har basseng, restaurant med uteservering og rullesteinstrand.   Halvpensjon med lunsj- eller middagsmeny kan bestilles som tillegg. Caanica har en unik beliggenhet og er et godt valg for deg som søker fred og ro i ferien. Basseng, strand og tennisHer kan du sole deg på noen av solsengene ved bassenget, ved stranden eller på klippeterrassen oppe i høyden. Gangveier og trapper fører ned til en liten rullesteinstrand. Det finnes tennis, fotball og bordtennis samt utleie av kanoer ved stranden. BungaloweneCalanicas åttekantede bungalower ligger i meget kupert terreng, de har terrasse rundt hele huset og små bad. Buss til CefaluBussholdeplass i nærheten, buss til sentrale Cefalu en gang i timen. I middelalderbyen finner du kaffebarer, trattoriaer og småbutikker. Grunnrpis: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 6 juni 2017
Hjemreise: tirsdag 13 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 748 NOK Pris per voksen

Acacia Resort Campofelice di Roccella, Sicilia, Italia  

4
Basert på 744 anmeldelser

Familievennlige Acacia Resort ligger i landlige omgivelser mellom Cefalu og Termini Imerese på nordkysten av Sicilia. Her finner du spa, et stort bassengområde og en privat strand. Hotellet har en trivelig hage og bassengområdet strekker seg ned mot den private stranden med gratis solsenger.Men hotellet tilbyr mer enn sol og bad, blant annet:Internasjonal barneklubbInnen- og utendørs lekeplassTennis, mingolf, volleyball og fotballEt velutsyrt treningsrom…og når ukens kveldsshow setter igang på scenen, vises det film for barna på hotellets utendørskino. Spa med utendørsbasseng og havutsiktPå takterrassen til spaavdelingen, med massasje og behandlinger, finnes det et utendørsbasseng med hydromassasje. Fra bassenget er det utsikt over havet i nord og fjellene i sør. Alle rom med uteplass – bestill havutsiktDu kan velge mellom flere ulike typer dobbeltrom. Alle med lys innredning og uteplass. Havustikt kan bestilles.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 6 juni 2017
Hjemreise: tirsdag 13 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 398 NOK Pris per voksen

Grand Hotel Minareto Syrakusa, Sicilia, Italia  

4.5
Basert på 1 132 anmeldelser

Det femstjerners De Luxe-hotellet Grand Hotel Minareto ligger idyllisk til i naturreservatet Plemmerio Marine. Hotellet ligger ved en bukt med sandstrand og du har utsikt mot Siracusa og den historiske gamle bydelen på øya Ortigia. Hotellet passer for par og den lille familien som er ute etter et eksklusivt bosted med strandliv, personlig service og førsteklasses mat. Det finnes også treningsrom, spa og sykkelutstyr.Mat og vin Hotellet har flere restauranter og barer. Restaurant Nesos serverer lokale middelhavsretter og terrassen er omgitt av vinranker, oliventrær og kaktusfiken. Ved bassengområdet ligger det ytterligere en restaurant og en bar. Hotellet har også egen vinbutikk for den vininteresserte.Halvpensjon kan bestilles som tillegg.Dobbeltrom med havutsiktRommene har en blanding av luksus og komfort med persiske tepper og satenglaken. Havutsikt kan bestilles som tillegg.Bil eller buss til OrtigiaVi anbefaler leiebil når du bor her, og hotellet har gratis parkering for gjester. Hotellet tilbyr også busstransport til Ortigia, den historiske og eldste bydelen på øya med trange gater, butikker og restauranter. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, kontinental frokost.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 13 juni 2017
Hjemreise: tirsdag 20 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 848 NOK Pris per voksen

Hotell Cefalu Sea Palace Cefalù, Sicilia, Italia  

4.5
Basert på 637 anmeldelser

Cefalu Sea Palace er et moderne hotell med en rolig atmosfære og fin beliggnhet. Stranden ligger et steinkast unna og det er gåavstand til Cefalus gamle bykjerne med kaféer og restauranter. Et bra valg for venner, par og familier. Hotellet passer for deg som vil oppleve siciliansk matkultur og et sjarmerende by- og strandliv. I tillegg til beliggenheten og standarden er Cefalu Sea Palace også et bra miljøvalg med flere sertifiseringer.Basseng på hotellet og nær strandenBassengområdet har barnebasseng, utendørs boblebad og en stor terrasse med solsenger samt en kafé som selger kaffe, kalde drikker og enkle salater til lunsj. På den andre siden av veien ligger hotellets private strandlinje med beach club og kafé.Det finnes også et trimrom og et lite spa med behandlinger, badstue og boblebad.MåltiderHavutsikt samt halvpensjon med middagsmeny kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, kontinental frokost.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 6 juni 2017
Hjemreise: tirsdag 13 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 898 NOK Pris per voksen

Blue Star Naxos Beach Giardini-Naxos, Sicilia, Italia  

4
Basert på 1 343 anmeldelser

Blue Star Naxos Beach ligger rett ved Recanatistranden på Sicilia. Her kan du tilbringe dagene ved bassengene og på hotellets private strandlinje. Halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg.  Hotellet har to bassengområder og det finnes treningsrom, tennis og bordtennis. Du kan også delta i aerobics eller prøve windsurfing og seiling.På alle Blue Star-hotell finner du:Rom/leiligher sm passer alt fra par til store familierTreningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer degFelles aktiviteter for voksne og barn flere dager i ukenLekerom, aktiviteter og barnepassBusservice til TaorminaRomantiske Taormina er nabobyen til Giardini-Naxos og et bra utflutksmål. Du kommer deg enkelt dit med hotellets kostnadsfrie busservice til byporten Catania. Innenfor porten venter Taorminas rullesteinsgater, restauranter og severdigheter. Bestill måltiderHalvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg. Halvpensjonen inkluderer middagsbuffé med en flaske vin og en flaske vann per middag per rom.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 30 mai 2017
Hjemreise: tirsdag 6 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 398 NOK Pris per voksen

Hotell Fiesta Garden Beach Campofelice di Roccella, Sicilia, Italia  

4
Basert på 817 anmeldelser

Fiesta Garden Beach ligger i landlige omgivelser vest for Cefalu. Det er et familievennlig hotell med flere bassenger, store grøntarealer og en egen strandlinje. All inclusive og is til barna er inkludert. Busservice til Cefalu. Hotellet har et stort aktivitetstilbud for barn med internasjonal barneklubb, lekeplass og fotballbane. I den store hagen er det tre bassenger og et barnebasseng, og i tillegg finnes det et inndørsbasseng.Som gjest på Fiesta Garden Beach kan du også benytte fasiliteten på søsterhotellet Athena som har treningsrom, boblebad og massasjemuligheter.Busservice til CefaluShoppingtilbuder i nærliggende Campofelice di Roccella er begrenset, men hotellet har busservice til Cefalu med et større utvalg av restauranter og shopping.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 6 juni 2017
Hjemreise: tirsdag 13 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 398 NOK Pris per voksen

Hotell Calabona Alghero, Sardinia, Italia  

4
Basert på 482 anmeldelser

Hotell Calabona ligger ved en fredelig liten badevik på sydsiden av Alghero. Det er et par minutters gange til stranden og 15 minutter til den gamle bydelen. Du kan også ta lokalbussen som stanser et steinkast fra hotellet. Halvpensjon er inkludert. Fra frokostrommet kan du nyte utsikten over Middelhavet mens du drikker morgenkaffen.Basseng, solterrasse og snackbarHotellet har basseng med separat barnebasseng samt en lekeplass for de minste i hagen. Solterrassen har solsenger og parasoller og herfra har du utsikt over havet og fjellene. Det finnes også snackbar, internettkafé og badstue. Du kan også unne deg en velgjørende massasje. Hage med utsiktOm ettermiddagene kan du sitte i hagen og nyte den vakre solnedgangen over Capo Caccia. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, halvpensjon med frokostbuffé og middagsmeny.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 17 mai 2017
Hjemreise: onsdag 24 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 063 NOK Pris per voksen

Hotell Alma Alghero, Sardinia, Italia  

4.5
Basert på 765 anmeldelser

Alma er et trivelig hotell nær Lidostranden med en rolig beliggenhet uten trafikkstøy. Her kan du kombinere byliv med sol og bad. På hotellets takterrasse kan du slappe av ved bassenget med utsikt ver byens tak og Middelhavet.  Hotellpersonalet sørger for at du trives. Superiorrommene er lyse og moderne.  Takbasseng og italiensk frokostFrokost er inkludert og du får servert en italiensk frokostbuffé, dvs. med hjemmebakte kaker. Oppe på takterrassen finnes et basseng og noen solsenger der du kan koble av til den vidstrakte utsikten over Algherobukten, fjellet og havet. I nærhetenAlghero er kjent for sin kulinariske tradisjon og ved torget ligger det mange restauranter og kaféer. Atmosfæren i den gamle bykjernen er unik med sine trange gater, og du kan handle i de kveldsåpne småbutikkene eller bare nyte en italiensk is.Grunnpris: Innkvartering valgt romtype, frokostbuffé. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 22 august 2017
Hjemreise: tirsdag 29 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 048 NOK Pris per voksen

Leiligheter Picale Alghero, Sardinia, Italia  

Picale har en utmerket beliggenhet ved den fredelige og langgrunne Lidostranden. Du bor i romslige leiligheter med plass til 6 personer. Ta en kveldstur langs strandpromenaden inn til Algheros gamle områder med trange gater og uteserveringen.   Ifølge våre gjester får du Algheros beste pizza i pizzeriaen tvers over gaten. Spesialiteten er meterpizza. Et tips fra en av våre tilbakevendende gjester er å ta med en sånn og noe kaldt og drikke og har piknik på stranden etter at solen har gått ned. Da har du stranden helt for deg selv. Strand eller bassengVarier late dager ved bassenget med strandliv på Lidostranden som ligger et steinkast fra hotellet. Picalé består av flere bygninger i ulike nivåer og har en rolig bassengområde med snackbar og spillehall. Her ligger også internetthjørnet samt tennis- og fotballbanen. Hvis du vil lage din egen mat, ligger det en matbutikk i nærheten som selger ferskt brød i bakeridelen.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 7 juni 2017
Hjemreise: onsdag 14 juni 2017
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 448 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Italia
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!