Charter til Rhodos, Hellas

Les mer
Rhodos har lenge vært en av våre charterfavotitter og har utvikles til å bli en variert badedestinasjon. Her finnes små og koselige privateide hoteller, stilrent designet for voksne, samt luksuriøse all inclusive-hoteller for hele familien. Til Rhodos er det best å reise mellom midten av mai og midten av oktober.

TUI Family Life Aegean Blue by Atlantica Kolymbia, Rhodos, Hellas  

4.5
Basert på 1 573 anmeldelser

TUI Family Life Aegean Blue er en familiefavoritt i Kolymbia med barne- og ungdomsaktiviteter, eget bassengområde for voksne, restaurant nær stranden og designede swim up-rom Select med store terrasser.   Her bor du ved havet i den lille byen Kolymbia der all inclusive og inngang til badelandet er inkludert.   Hopp i bassenget fra terrassenAller best bor du hvis du bestiller et Select-rom med direkte utgang til basseng. Rommene er fine og har bassenget rett utenfor døren. Den store terrassen gir nesten følelsen av et ekstra rom utendørs med solsenger for total avkobling. Badeland for hele familienRett ved hotellet ligger badelandet der gjester på hotellet har gratis inngang. Her kan du fylle dagene med bad og moro. Det finnes 6 vannsklier for alle over 12 år og 120 cm. De yngste kan kose seg i Jungle Friends-delen med fire vannsklier og en Lazy River.Rolig bassengområde og italienske middagerDet nye relaxbassengområdet ligger ved stranden. Her er atmosfæren rolig og avslappet og du kan koble av i en drapert solseng med utsikt over bukten. Her finner du også den nye italienske à la carte-restauranten der du kan spise middag med havutsikt. Trening, lek og sportI tillegg til bassengaktiviteter finnes det...Stor lekeplassBasketballbane og strandvolleyballMinifotballbaneLite treningsrom og treningstimerHvis du må fylle på energinivået er det vel verdt med et besøk i det nydesignede snackbarområdet med loungefølelse ved det store bassenget. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. Inngang til badelandet er inkludert.  

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 mai 2017
Hjemreise: lørdag 13 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
5 748 NOK Pris per voksen

Mythos Beach Resort Kolymbia, Rhodos, Hellas  

4.5
Basert på 524 anmeldelser

To bassengområder Det er to bassengområder på Mythos Beach. I det ene området er det to bassenger – ett oppvarmet aktivitetsbasseng og ett barnebasseng med en vannsklie. Det andre området ligger mellom trærne ved hotellstranden og er bare for voksne; her har bassenget en liten jacuzzidel. Gratis solstoler og parasoller både i bassengområdene og ved stranden. Gratis badehåndklær som kan byttes ut 3 ggr/uke. Innendørsbasseng, som er oppvarmet i lavsesong (ved behov). Barne- og aktivitetsbassengene er oppvarmet til minst 20 grader i tiden 13/4-20/5 og 15/9-6/11. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Næringsrik og variert mat Mythos Beach Resort har to restauranter – én buffé- og én à la carte (den siste er ikke med i All Inclusive-programmet). I bufférestauranten er det mikrobølgeovn og egen buffé for barna, der menyene er satt sammen av vår svenske kokk. Her serveres sunn mat i tråd med de siste kostholdsrådene. Hotellet har flere barer, også en poolbar hvor det serveres enkle retter som hamburgere, pizza, pasta og salater. Ved voksenbassenget ligger en ny kaffe- og juicebar hvor du får kjøpt god kaffe og godt bakverk – her kan hele familien roe seg ned etter trening og lek. Her kan du lese mer om mat og drikke på Mythos Beach Resort. Mythos Beach Resort – barnas paradis Det finnes et bredt aktivitetsprogram for de yngste gjestene, med svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere, og barneklubb. Barnas favoritter, Polly & Mino, er både kunnskapsrike og fulle av påfunn. Hvorfor ikke overraske ungene – bestill et besøk av våre sjarmerende venner på rommet. Fire treningsøkter om dagen På Mythos Beach Resort er det gratis å bruke treningsrommet og det arrangeres fire treningsøkter pr. dag med skandinavisktalende instruktører. Du kan spille tennis gratis på dagtid (mot avgift etter kl. 19:00) og det finnes minigolf og et spa med velgjørende behandlinger og badstue (mot avgift). Det er lagt opp fine løpe- og sykkelrunder og du kan leie sykkel- og løpevogner, samt låne gåstaver, mot depositum på servicekontoret. Kajakk, brettseiling og seiling tilbys på nabohotellet (mot avgift). Her kan du lese mer om sport og trening på Mythos Beach Resort. For øvrig Kveldsunderholdning. Gratis WiFi i hele hotellområdet, og internetthjørne i resepsjonen mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Butikk. Minibank. Gangavstand til tettstedet Kolymbia med barer, restauranter og butikker. Ca. 4 km til Afandou. Bussterminal i nærheten av hotellet for lokalbusser til bl.a. Rhodos by. Her kan du lese om alle våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 7 mai 2017
Hjemreise: mandag 15 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 698 NOK Pris per voksen

Vallian Village Rhodos, Hellas  

4.5
Basert på 388 anmeldelser

Beliggende nordvest på Rhodos, 700 meter fra stranden. Vallian Village er bygget i bungalow stil, beliggende nӕr flyplassen og bare 5 km fra Sommerfugldalen. Hotellet har resepsjon, bar, restaurant, TV rom, safe (ekstra gebyr), Internetthjørne (ekstra gebyr), basketballbane, barnebasseng og basseng. Rommene er utstyrt med baderom/dusj, telefon, TV, kjøleskap, luftkondisjonering (ekstra gebyr) og balkong/terrasse. Adresse: Paradissi, 851 06 Rhodes, Rhodes, Greece

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 31 juli 2017
Hjemreise: tirsdag 8 august 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 9 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 965 NOK Pris per voksen

Sentido Port Royal Kolymbia, Rhodos, Hellas  

4.5
Basert på 855 anmeldelser

Delikate Sentido Port Royal i Kolymbia har et innbydende bassengområde med to bassenger og jacuzzi. Gratis solstoler og parasoller både ved bassenget og på stranden. Gratis badehåndklær. Poolbar. Buffé- og à la carte-restaurant (pent antrekk). Á la carte-restauranten er mot avgift og bord må reserveres dagen før. Lobbybar. Underholdning og levende musikk. Gratis WiFi i fellesområdene; internetthjørne mot avgift. Gratis tennis, fotball, bordtennis, minigolf og yoga. Timebestilling for tennis og minigolf. Biljard og bruk av trimrom og oppvarmet innendørsbasseng mot avgift. Spa, skjønnhetssalong og frisør mot avgift. DVDer og CDer kan leies. Room service hele døgnet. Vaskeriservice mot avgift. Minibank. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 21 juni 2017
Hjemreise: onsdag 28 juni 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
5 848 NOK Pris per voksen

Blue Star Atlantica Princess Ialyssos & Ixia, Rhodos, Hellas  

4.5
Basert på 490 anmeldelser

Blue Star Atlantica Princess har en fin beliggenhet i Ixia. Hotellet passer for både familier og par ettersom du bor nær både strand, shopping og Rhodos by. Her får du både aktiviteter, underholdning og avkobling. Du kan bade i bassenget eller i havet og barna kan leke i Play Hotel. Du kan slappe av i en solseng ved bassenget eller stranden.På alle Blue Star-hotell finner du:Rom/leilighet som passer alt fra par til store familierTreningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer degFelles aktiviteter for voksne og barn flere dager i ukenLekerom, aktiviteter og barnepassVin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, små snacks og bakervarer. Alt servert i en voksen atmosfære. Mange ulike boalternativerDu kan velge mellom dobbeltrom, større dobbeltrom, familierom, familiesuiter og leiligheter. Alle rom og suiter ligger i hovedbygningen. Leilighetene ligger ovenfor hovedbygningen ved en frodig hage, og en liten veil skiller bygningene. Bestill måltiderGjester i leilighet kan bestille frokost, halvpensjon eller all inclusive som tillegg. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 mai 2017
Hjemreise: lørdag 13 mai 2017
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
2 848 NOK Pris per voksen

4.5
Basert på 2 886 anmeldelser

TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica er et perfekte valg for deg som vil bo luksuriøst og komfortabelt ved havet i Kolymbia. Her kan du spise godt og slappe av i ferien. All inclusive og rom med Red Carpet Service kan bestilles som tillegg.  Hotellet har en utmerket beliggenhet ved en av Rhodos' fineste strender. Bassengområdet er stort og det finnes solsenger og parasoller både her og på stranden. Hotellet består av to deler, Imperial og den nye førsteklasses Residence-delen. Tid til hverandreHvis du ønsker å være i aktivitet i ferien anbefaler vi en time i Residence-delens toppmoderne Health Club med treningsrom og innendørsbasseng. Vil du unne deg noe ekstra har hotellet et prisbelønnet spa med parbehandlinger og massasje. Kulinariske stunderHotellets bufférestaurant Agora har høy standard og serverer alt fra greske spesialiteter til gourmetretter. Det finnes også 3 à la carte-restauranter som er perfekte for romantiske middager under stjernene. Ekstra luksuriøst med Red Carpet ServiceSett en gullkant på ferien ved å bestille Red Carpet Service. De fleste Red Carpet-rommene ligger i Residence-delen som ligger rolig til med eget basseng, health club og à la carte-restaurant. Alt dette er inkludert hvis du bestiller enkelte strandnære juniorsuiter med swim-up i Imperialdelen. Du får eksklusiv tilgang til hotellets lounge der du kan koble av med en god kopp kaffe eller en drink. Det finnes også et lite bibliotek med internasjonale aviser, magasiner og bøker. Ved bassenget er en basseng-concierge og mye mer inkludert.All inclusive i verdensklasseEtt besøk i en av hotellets tre à la carte-restauranter er inkludert, to besøk dersom du har bestilt Red Carpet Service.Hotellet ønsker gjester over 16 år velkommen.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 april 2017
Hjemreise: lørdag 6 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
5 648 NOK Pris per voksen

Levante Beach Resort Kolymbia, Rhodos, Hellas  

4.5
Basert på 566 anmeldelser

Sol, bad og god mat Bassengområdet på Levante Beach Resort har to store bassenger og ett barnebasseng, i tillegg til at det også ligger et basseng ved stranden. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Poolbar med enkel servering. Bufférestaurant og asiatisk restaurant. Sportsbar og lobbybar. Gratis WiFi i fellesområdene. Spa med behandlinger mot avgift. Frisør. Lekeplass. Room service. Vaskeriservice mot avgift. Bordtennis, minigolf og biljard mot avgift. Treningsfasiliteter på hotellet Ettersom Levante Beach Resort er ett av våre utvalgte hotell for trening, er det her en rekke sportsaktiviteter. Innendørsbasseng. Seks tennisbaner og en multisportbane. Gratis bruk av treningsrom (min. 16 år eller sammen med foresatt), tennis, bordtennis, vannpolo, fotball, samt gruppetrening. Sykkelsenter med gratis tilgang til moutainbikes og hjelmer (min. alder 13 år og sammen med foresatt), landeveissykler mot avgift. Alle syklene har flate- eller kurvpedaler, ta med egne klikkpedaler og sko ved behov. Gratis guidede mountainbiketurer et par ganger i uken. Biljard, golf, dykking, seiling og windsurfing, samt privattimer i tennis, vannski og wakeboard mot avgift. Les mer om treningsmulighetene her.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 30 april 2017
Hjemreise: mandag 8 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 793 NOK Pris per voksen

Faliraki Beach Mitsis Hotels Faliraki, Rhodos, Hellas  

4.5
Basert på 951 anmeldelser

All Inclusive-hotellet Faliraki Beach har et stort bassengområde med tre bassenger i den frodige hagen; det ene har barneseksjon og tre vannsklier. Gratis solstoler og parasoller, badehåndklær mot depositum. Poolbar og strandbar med enkel servering. Bufférestaurant og fem à la carte-restauranter; sushi, gresk, italiensk, asiatisk og meksikansk (bordreservasjon). Pent antrekk i alle restauranter. Isbar og crêperie (kl.10:00-02:00). Kveldsunderholdning; bl.a. levende musikk enkelte kvelder. Gratis WiFi i lobbyen og én av barene; internetthjørne mot avgift. Lekeplass, minidisko og barneklubb (4-12 år) i hotellets regi. Aktiviteter for barn og voksne på dagtid. Tennis, bordtennis og biljard. Spillrom med gratis PCer, biljard, airhockey og mange andre spill. Spabehandlinger og massasje (mot avgift). Gratis vannaerobic, zumba og yoga. Spillrom med PCer, biljard og airhockey mot avgift. Vannsport og solstoler på stranden mot betaling. Vaskeriservice mot avgift. Minimarked og smykkebutikk. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Støy fra barer og utelivet kan være forstyrrende i høysesong. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 30 april 2017
Hjemreise: mandag 8 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 648 NOK Pris per voksen

Rhodian Sun Rhodos, Hellas  

4
Basert på 278 anmeldelser

Ligger bare 600 m fra stranden og ca. 1.5 km fra Paradissi landsby, Tholos og Sommerfugldalen. Rhodian Sun Hotell ligger mellom Paradissi og Tholos, bare 1,5 km Sommerfugldalen og 2,6 km fra flyplassen. Hotellet tilbyr gratis trådløs internettilgang i lobbyen, svømmebasseng, barnebasseng, bar, restaurant, biljard, bordtennis, TV-rom og safer i resepsjonen (kostnad kan påløpe). Parkering er gratis, flyplass skyttelservice kan arrangeres for en ekstra kostnad. Gjesterommene har luftkondisjonering (ekstra kostnad), TV, telefon, radio, Internett-tilgang (ekstra kostnad), skrivebord og mini kjøleskap. **Ved valg av "LIGHT alt inkludert": LIGHT alt inkludert inkluderer alle måltider (frokost, lunsj og middag) og drikkevarer til måltidene slik som lokale merker av brus, vann, øl og vin. Alle andre alkoholholdige drikkevarer som long drinks, cocktailer koster ekstra. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. Adresse: Diakladosi Petaloudon, 85106 Tholos, Hellas

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 19 juni 2017
Hjemreise: tirsdag 27 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Halvpensjon
Reiselengde: 9 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 252 NOK Pris per voksen

TUI Family Life Aegean Park by Atlantica Kolymbia, Rhodos, Hellas  

TUI Family Life Aegean Park by Atlantica ligger rett ved Kolymbiastranden. Her bor du på et av våre mest populære familiehotell med badeland, svømmeskole, sport og treningstimer med Les Mills. All inclusive med barnebuffé er inkludert.   Hotellet er nesten klimanøytralt og maten som serveres er stort sett produsert i området. Badeland og bassenger for alleHotellets badeland er storfavoritten hos både barn og voksne. Her finnes alt fra raske sklier til minibadelandet Junge Friends for yngre barn. Rundt på området finnes det bassenger for alle smaker, alt fra litt roligere til aktivitetsfylte og babybasseng med soltak. Kaffe- og juicebarThea's Coffee Shop selger kaffe, smoothie og ferskpresset juice. Swim up og store romRommene ligger i tre ulike deler. I Premium Seaside-delen bor du i eksklusive rom og suiter nærmest havet. Select Family-rommene ligger atskilt til med eget bassengområde i Premiumdelen på den andre siden av en gangvei. Rundt det store bassengområdet ligger hovedbygningen og separate bygninger med både dobbeltrom, familierom og familiesuiter. I alle deler kan du bestille swim up-rom.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. Inngang til badelandet.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 13 mai 2017
Hjemreise: lørdag 20 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
6 298 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Rhodos, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!