Charter til Kreta, Hellas


Ocean Beach Club - Kreta Makrigialos, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 133 anmeldelser

Nyt hav og himmel i harmoniske omgivelser. Her finnes rom for late dager, etterlengtet familieliv og tid til samvær. Velkommen til et designhotell med avslappende atmosfære. Ocean Beach Club by Sunwing Family Resorts har alt som kjennetegner et Sunwing-hotell, bare ekstra lekkert innpakket. Ocean Beach Club - Kreta (OBC) er et hotell som er bygget for familieluksus. OBC er en del av Sunwing Makrigialos Beach. Alle våre gjester har selvsagt tilgang til Sunwings varierte tilbud av aktiviteter og fasiliteter, men på OBC kan man også velge å bare nyte late dager i ro og fred. Vi kan ikke ta æren for horisonten og havet, men vi har toppet idyllen med et designhotell for den moderne familien. OBC har mange ulike rom og sittegrupper der man kan man spille spill, leke, lese bøker eller bare slå av en prat. I stilige lounge-områder kan man sitte både innendørs og ute i det fri. Gå ikke glipp av Ocean Beach Clubs Club House – generøse suiter med fantastisk havutsikt, terrasse og tilgang til privat basseng. Hotellet vender ut mot havet og ligger rett ovenfor en av Kretas aller beste strender. Foruten store områder for sol og avslapping, kan hotellet også friste med spa, treningsrom og SATS ELIXIA-timer. Hvis du vil bevege deg utenfor hotellet ligger landsbyen Makrigialos i gangavstand. Her ligger det hyggelige restauranter og barer rett ved stranden. Det er også butikker der du kan shoppe.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 20 april 2017
Hjemreise: torsdag 27 april 2017
Bosted: 2-roms Club House Suite, inngjerdet terr. med havuts
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 045 NOK Pris per voksen

Revekka Platanias, Kreta, Hellas  

5
Basert på 42 anmeldelser

Revecca i Platanias er et klassisk leilighetshotell med fem bygg med ulikt byggeår (198\78, 1986 og 2000); noen av dem er oppusset. Leilighetene er av varierende størrelse, utseende, byggeår og innredning. Leilighetene i den gamle delen er svært sjarmerende med gamle møbler og malerier på veggene, de i den nyere delen er noe enklere, med mer moderne innredning. Hotellområdet er hyggelig med en blomstrende hage og en liten dam, og beliggenheten er rolig. Trapper og nivåforskjeller på området. Kort vei til restauranter og shopping. Ca. 50 meter nedover mot stranden ligger det et offentlig basseng med barneseksjon, som hotellets gjester kan benytte. Leier man en solstol ved bassenget, er det gratis å bruke en på stranden. Her er det også en snackbar, og utleie av solstoler, parasoller og badehåndklær (mot avgift). Gratis WiFi i fellesområdene. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 mai 2017
Hjemreise: lørdag 13 mai 2017
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
3 748 NOK Pris per voksen

Koukouras Kato Stalos, Kreta, Hellas  

4
Basert på 76 anmeldelser

Koukouras Hotel ligger 7 km vest for Chania i landsbyen Kato Stalos og bare 200 m fra stranden. Flyplassen i Chania ligger 19 kilometer unna, flyplassen i Iraklion 160 km og havnen i Souda 8 kilometer fra hotellet. På hotellet er det resepsjon (begrenset åpningstider), salong, frokostrom, basseng bar, utendørs svømmebasseng, barnebasseng, lekeplass og parkeringsplass. Alle rommene er utstyrt med telefon, TV, air condition (ekstra kostnad), tekjøkken, hårtørker, safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. ** Viktig: Resepsjonen har begrensede åpningstider. Ved bestilling av dette hotellet blir du bedt om å oppgi flynummer og ankomsttid ** Adresse:. Kato Stalos, 73100 Chania, Kreta, Hellas

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 15 april 2017
Hjemreise: lørdag 22 april 2017
Bosted: Studio, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
3 429 NOK Pris per voksen

Rita Suites Platanias, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 25 anmeldelser

Rita Suites er et velholdt hotell med hyggelig atmosfære med mange stamgjester. Her bor du i fine leiligheter helt i nærheten av stranden nedenfor torget i Platanias. Hotellet består av to bygninger og har et fint, lite bassengområde samt bassengbar og en restaurant hvis du ikke vill tilberede egne måltider. Hotellets vertspar, Jana og Christos, tar godt vare på gjestene sine. Flertallet av hotellets gjester er skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 20 april 2017
Hjemreise: torsdag 27 april 2017
Bosted: 1-romsleilighet under bakkeplan
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 045 NOK Pris per voksen

Majestic Platanias, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 59 anmeldelser

Velkommen til Majestic, et av våre mest populære leilighetshotell langs Chaniakysten. Hit kommer man gjerne tilbake år etter år. Her bor du i fine leiligheter og har kort vei til stranden. Hotellet har et fint bassengområde med to basseng, og i restaurantene kan du for eksempel spise greske eller italienske spesialiteter. Vil du trene, har hotellet et velutstyrt treningsrom, og du kan også unne deg en avslappende massasje. Fra Majestic er det bare en kort spasertur inn til torget i Platanias med sine tavernaer og kaféer. De fleste gjestene på hotellet er skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 20 april 2017
Hjemreise: torsdag 27 april 2017
Bosted: 2-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 595 NOK Pris per voksen

Triton Nea Chora, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 90 anmeldelser

Hyggelige Triton ligger fredelig til i Chryssi Akti-området. Leilighetshotellet består av flere bygninger, bygget i 1995 og 2000. To fine bassenger, det ene med barneseksjon. Gratis solstoler og parasoller. Poolbar. Hver søndag er det kretisk fest (mot tillegg) i tavernaen, med matretter basert på lokale råvarer og egenprodusert olivenolje. Også vinene er kortreiste; de er produsert på druer som er dyrket lokalt. Reservasjon nødvendig. Hver onsdag er det gresk aften (mot tillegg) i tavernaen med folkemusikk og dans. Middagsmeny (reservasjon ikke nødvendig, ingen ekstratillegg utover de vanlige på middagsmenyen). Gratis WiFi i fellesområdene; internetthjørne mot avgift. Lekeplass og lekerom. Hage. Vaskeriservice mot avgift. Room service. Barneseng og trille skal være tilgjengelig (bør forhåndsbestilles). Minimarked i nærheten. Ca. 3,5 km til Chania. Begrenset gjennomgangstrafikk. Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 4 mai 2017
Hjemreise: torsdag 11 mai 2017
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
1 993 NOK Pris per voksen

Nana Beach Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 1 437 anmeldelser

Familievennlige Nana Beach på Kreta har et herlig bassengområde med flere bassenger og tre barnebassenger; det ene har et lite badeland. Ett av bassengene er for gjester over 16 år, det har også en jacuzzidel. Alle bassengene er 50/50 saltvann og ferskvann. Gratis solstoler og parasoller både ved bassengene og på stranden. Badehåndklær mot depositum. Pool-/snackbar med enkel matservering. To buffé- og tre à la carte-restauranter (gresk, italiensk, og fisk og skalldyr). Barnebuffé i hovedrestauranten. Pent antrekk i alle restauranter. Show og underholdning. Levende musikk i hovedbaren en gang i uka. WiFi og Internetthjørne mot avgift. Barneklubb i hotellets regi. Lekeplass og lekerom. Minidisko. Spa med badstue og hamam mot avgift (aldersgrense 16 år). Gratis tennis (racketer mot depositum), bueskyting, snorkling, windsurfing, kanoer og pedalbåter. Gratis treningsrom og bordtennis. Biljard og dart mot depositum. Dykkeleksjoner og motordrevet vannsport som vannski og bananbåt mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Frisør. Nivåforskjeller i området.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 14 mai 2017
Hjemreise: søndag 21 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 948 NOK Pris per voksen

Creta Maris Beach Resort Hersonissos, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 2 534 anmeldelser

Creta Maris Beach Resort ved Hersonissos omfatter hovedbygningene Maris som ligger nærmest stranden, og Terra som ligger på høyden bakenfor, i tillegg til et større bungalowområde. Maris og Terra ligger på hver sin side av veien og er forbundet med to gangbroer. Flotte bassengområder med seks bassenger og syv barnebassenger; bassenget i Terra-området har vannsklie. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær; pool-/snackbar ved hovedbassenget ved hhv. Terra og Maris. Barer. Hotellet har flere restauranter (pent antrekk til middag): i hovedrestauranten i Maris er det frokost-, lunsj- og middagsbuffé; i Terra er det frokost- og lunsjbuffé i Estia. I tillegg kommer Cochlias (grillbuffé), Platias (kretiske spesialiteter) og Pithos (á la carte), samt italiensk buffé til middag i Estia – bordreservasjon påkrevet. Gratis WiFi i hele hotellområdet, og internetthjørne i lobbyen. Oppvarmet innendørsbasseng, badstue, jacuzzi, hammam, spa og nytt helse- og trimrom. Tennis, bordtennis og minigolf mot avgift. Bibliotek. Dag- og kveldsaktiviteter. Minidisko. Utendørskino én kveld pr. uke. Romservice (kun frokost) mot tillegg. Minimarked og minibank. Avstanden til sjøen varierer med hvor i området du bor. Gangavstand til butikker, barer og tavernaer i Hersonissos. Nivåforskjeller i bungalowområdet. Busstopp utenfor hotellet med forbindelse til Heraklion. Gjennomgangstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 24 september 2017
Hjemreise: søndag 1 oktober 2017
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 398 NOK Pris per voksen

Akti Chara Rethymnon kyst, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 54 anmeldelser

Tiltalende Akti Chara har bassengområde med ett stort basseng, barnebasseng og gratis solstoler og parasoller. Liten lekeplass. Snackbar med kortreist, hjemmelaget mat. Gratis WiFi i fellesområdene. Internetthjørne mot avgift. TV-rom. Minimarked. Kort vei til restauranter og matbutikker. Gode bussforbindelser til Rethymnon (ca. 6 km). Nærliggende barer og lokaltrafikken kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter. Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 11 mai 2017
Hjemreise: torsdag 18 mai 2017
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 848 NOK Pris per voksen

Ariadne Platanias, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 46 anmeldelser

Familiedrevet leilighetshotell med utmerket beliggenhet rett ved stranden. Herfra har du gangavstand til torget i Platanias med butikker og tavernaer. Hotellet har et lite bassengområde med solsenger. Bra à la carte-restaurant med vakker utsikt over havet. Gjester fra nabohotellet Marias Studios & Apartments får benytte Ariadnes basseng og restaurant. De fleste gjestene på hotellet er skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 20 april 2017
Hjemreise: torsdag 27 april 2017
Bosted: 1-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 395 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Kreta, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!