Charter til Korfu, Hellas

Les mer
Korfu er en grønn, naturskjønn øy nordvest i Hellas med mange tilbakevendende turister. I Korfu By finner du flott arkitektur - her finnes det beste fra Middelhavet på en og samme plass. Mange bor gjerne i Agios Giorgos, Sidari, Agios Gordis eller noen av de andre strandbyene. Reis mellom juni og september.

TUI Family Life Kerkyra Golf Korfu by, Korfu, Hellas  

4.5
Basert på 1 589 anmeldelser

TUI Family Life Kerkyra Golf ligger rett ved havet med flere bassenger og luftige for både lek og soldyrking.  Til sommeren åpner det et nytt og delikat treningsrom. Dessuten er det nær shopping og severdigheter i Korfu by. All inclusive er inkludert. I utkanten av Korfu by, rett ved havet og en liten strand ligger vårt TUI Family Life-hotell på Korfu. Utenfor hotellet stanser lokalbussene som går inn til sentrum. Lek og rolige stunderHer finnes det mye å gjøre både for voksne og barn. Hva sier du til treningstimer fra Les Mills, ansiktsmaling og Bamseklubb? De finnes også lekeplass, et nytt treningsrom og plaskebasseng i skyggen for de aller minste barna. Samtidig er det god plass for rolige stunder i skyggen med en god bok. Mat og drikke All inclusive inkluderer buffémåltider med freshe og varierte retter. Det finnes også to à la carte-restauranter. For en god kopp kaffe eller ferskpresset juice begir du deg til Thea's Cofee Shop. Avslutt dagen med et lokalt show eller la barna danse på minidisco. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 11 juni 2017
Hjemreise: søndag 18 juni 2017
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 148 NOK Pris per voksen

Romantic Palace Korfu, Hellas  

4.5
Basert på 76 anmeldelser

Romantic Palace ligger ved stranden i Agios Gordis. À la carte-restauranten og baren ligger på strandpromenaden rett utenfor. Gratis solstoler og parasoller på stranden hvis man kjøper mat eller drikke i restauranten (serveres på stranden). Gratis WiFi. Gratis safe i resepsjonen. Ved ankomst og avreise stopper bussen ca. 450 m fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke. Biltrafikken kan oppfattes som forstyrrende.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 15 mai 2017
Hjemreise: mandag 22 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 498 NOK Pris per voksen

Lefkimi Hotel Korfu, Hellas  

3.5
Basert på 228 anmeldelser

Hotellet ligger i sentrum av den livlige Resorten Kavos, nær stranden. Ideal beliggenhet for unge og livlige mennesker som liker nattlivet. Lefkimi Hotel ligger midt i Kavos sentrum, nær alle lokale fasiliteter. Det er butikker, restauranter, barer og nattklubb 50 m unna og stranden er 20 m fra hotellet. Hotellet har resepsjon med valutaveksling og safer (gratis), stue med TV, livlig bar og biljardbord, samt et utendørs svømmebasseng, basseng bar, solterrasse med solsenger og parasoller. Rommene er utstyrt med luftkondisjonering (ekstra avgift som betales på stedet), baderom med dusj kjøleskap, safe (til leie) og balkong eller terrasse. ** Vennligst merk at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær / sesongmessige forhold. Adresse: Kavos, 49080 Corfu, Greece.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 30 juli 2017
Hjemreise: tirsdag 8 august 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 10 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 536 NOK Pris per voksen

Hotel Louis Corcyra Beach Gouvia, Korfu, Hellas  

4.5
Basert på 1 974 anmeldelser

Louis Corcyra Beach er et familievennlig hotell i hjertet av Gouvia, rett ved stranden og nær en rekke tavernaer og butikker. Til tross for dette er det et rolig sted. Her finnes det to bassengområder, tennis, strandvolleyball og minigolf. Området er stort med internasjonal atmosfære og hotellet består flere store og små bygninger i en pen hage.To bassengområderLouis Corcyra Beach har både et hovedbasseng og et stort laguneformet basseng med vannfall og fontener. Stor terrasse med flott utsikt over Gouvias bukt.Underholdning og aktiviteterHotellet har sportsaktiviteter, lekeplass, internasjonal barneklubb samt underholdning både på dag- og kveldstid.Småretter og is er inkludert i all inclusive.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 13 august 2017
Hjemreise: søndag 20 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 848 NOK Pris per voksen

4.5
Basert på 1 552 anmeldelser

På TUI Sensimar Grand Mediterraneo Resort and Spa by Atlantica får du en rolig ferie for voksne. Luksusfølelsen og den spektakulære beliggenheten gjør det ekstra passende for par. Hotellet ligger i en frodig skråning i den lille byen Ermones med utsikt over Det joniske hav. I fredelige omgivelser kan du spasere blant sypresser, eukalyptustrær og duftende pinjetrær, eller du kan låne en mountainbike fra hotellet. Golfbanen Corfu Golf Club ligger i nærheten og utenfor hotellet går det lokalbusser til Korfu by flere ganger om dagen.Tid til hverandreHotellet har et fint bassengområde og nedenfor hotellet ligger en pittoresk og atskilt rullesteinsstrand dit du enklest kommer med en heis som går på skinner ved siden av hotellet.Vil du unne deg noe ekstra kan du besøke hotellets spa. Her kan du nyte en spabehandling, slappe av i boblebadet eller i relaxområdet, ta et bad i det oppvarmede innendørsbasssenget, ta badstue eller besøke treningsrommet.Kulinariske stunderDet finnes flere restauranter og barer. I tillegg til bufférestauranten finnes det 2 à la carte-restauranter, en ligger i skråningen med flott utsikt, og den andre ligger nede på stranden. Til maten kan du nyte vin fra hotellets egen vinkjeller. Halv- og helpensjon med buffémåltider kan bestilles som tillegg.Bestill privat basseng med utsiktBestiller du dobbeltrom med privat, lite basseng på terrassen kan du svømme frem til kanten og nyte utsikten. Hotellet har 16-års aldersgrense. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.  

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 11 juni 2017
Hjemreise: søndag 18 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 348 NOK Pris per voksen

Aeolos Beach Resort Korfu, Hellas  

4
Basert på 1 053 anmeldelser

Aeolos Beach Resort i Perama er et stort ferieanlegg med én hovedbygning og et stort område med bungalower. Hyggelig hage med to bassengområder (det ene har barneseksjon), gratis solstoler og parasoller, og pool-/snackbar. Badehåndklær mot depositum. Restauranter (pent antrekk) og bar. Dag- og kveldsaktiviteter. Gratis solstoler og parasoller på stranden, og strandbar med lunsjservering. Badesko anbefales. Ca. 100 meter til stranden, som nås via lang trapp og gangtunnel under hovedveien. Gratis WiFi i resepsjonen. Lekeplass og hage. Spabehandlinger mot avgift. Gratis lite trimrom med fire treningsapparater og badstue, sandvolleyball, tennis og bordtennis. Biljard mot avgift. Souvenirbutikk og kiosk. Vaskeriservice mot avgift. Store nivåforskjeller på hotellområdet. Ca. 100 m til dagligvarebutikk. Ca. 3 km til Benitse. Flytrafikken kan oppfattes som forstyrrende. Gjennomgangstrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 15 mai 2017
Hjemreise: mandag 22 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM, GARDEN WING - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 848 NOK Pris per voksen

Roda Beach Resort & Spa Korfu, Hellas  

4
Basert på 2 268 anmeldelser

Roda Beach Resort & Spa har et hyggelig bassengområde med saltvannsbassenger og barneseksjon, gratis solstoler og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Bufférestaurant. Tre à la carte-restauranter (kinesisk, italiensk og gresk) beliggende ved stranden. Pent antrekk i alle restauranter. Fire barer, hvorav en poolbar og en strandbar. Dag- og kveldsaktiviteter. Gratis WiFi i lobbyen. TV-rom. Lekeplass. Spabehandlinger og massasje mot avgift (aldersgrense 18 år). Tennis, dart, bordtennis, volleyball m.m., visse aktiviteter mot avgift. Depositum må betales for lån av noe av utstyret. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 15 mai 2017
Hjemreise: mandag 22 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 248 NOK Pris per voksen

Kontokali Bay Gouvia, Korfu, Hellas  

4.5
Basert på 1 288 anmeldelser

Luksuriøse Kontokali Bay har et fint bassengområde med gratis solstoler og parasoller. Barnebasseng ved barneklubben. Tre restauranter: Bufférestauranten Horizon serverer frokost og middag, strandrestauranten Akti lunsj og à la carte-restauranten Asterias middag. To barer: Panorama i lobbyen og Alegro på stranden. Underholdning og levende musikk hver kveld. Gratis WiFi i fellesområdene. Barneklubb med lekeplass og basseng for de yngste. Spa (min. alder 16 år) med gratis adgang til oppvarmet basseng, jacuzzi, to badstuer, dampbad, trimrom og relaxrom. Behandlinger (inkl. massasje, bodywraps og aromaterapi) mot avgift. 11 behandlingsrom, hvorav to for duobehandlinger. Gratis tennis, bordtennis, dart og sandvolleyball. Vannsport og biljard mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Ca. 6 km til Korfu by. Gratis hotellbuss t/r Korfu by daglig (forhåndsreservasjon i resepsjonen). Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 28 august 2017
Hjemreise: mandag 4 september 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 648 NOK Pris per voksen

4.5
Basert på 954 anmeldelser

Hotell med utsikt over den Venetianske borgen i gamlebyen i Korfu, rett ved stranden. **Obs! Kun voksenhotell!** Mon Repos Palace Hotel ligger ved promenaden ved pynten av Garitsa-bukten og med utsikt over den gamle Venetianske borgen i gamlebyen i Korfu. Rett over veien for hotellet ligger det en liten strand og en liten brygge. Det er ca 2 km til sentrum av byen og 1,5 km til flyplassen. Hotellet har 24 timers resepsjonsservice, internett, konferanserom, restaurant, bar, utendørs svømmebasseng med fontener, solterrasse og poolbar. Hotellrommene har air-condition, telefon, TV, minikjøelsakp, safe, bad med hårtørker og balkong. Rom-service (begrenset tid og ekstra avgift). ** Vennligst merk at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær / sesongmessige forhold. Adresse: Anemomylos Garitsa, Corfu Town, 49100 Corfu, Greece.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 19 juni 2017
Hjemreise: tirsdag 27 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 9 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 077 NOK Pris per voksen

Hotell Aquis Mon Repos Palace Korfu by, Korfu, Hellas  

4.5
Basert på 954 anmeldelser

Hotell Aquis Mon Repos Palace er et klassisk hotellet ved den gamle fiskehavnen i Garitsas Bay, den roligere delen av Korfu by. Det finnes basseng, restaurant og en populær terrasse med havutsikt.   Gåavstand til Korfus bykjerne som står oppført på UNESCOs verdensarvsliste med sine venetianske festninger. Hotellet passer for deg som vil ha både by og bad i ferien.Halvpensjon med middagsbuffé kan bestilles som tillegg. Hotellet har 18-års aldersgrense.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 13 august 2017
Hjemreise: søndag 20 august 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 298 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Korfu, Hellas
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!