Charter til Bulgaria


Blue Star Majestic Beach Sunny Beach, Burgaskysten, Bulgaria  

Majestic Beach ligger ved stranden er et av våre mest populære Blue Star-hotell. Her finnes blant annet aktiviteter for både barn og voksne, treningsprogram og lekehuset Play Hotel.  Like utenfor hotellet ligger strandpromenaden som fører inn til sentrum med mengder av butikker. Restauranter, kaféer og matbutikker finnes i nærheten.På alle Blue Star-hotell finner du:Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer degEt stort og variert frokosttilbud er inkludert eller kan kjøpes som tilleggAktiviteter for voksne og barn 5 dager i ukenLekehus, aktiviteter og barnepassVin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvelitetskaffe, vin, snacks og bakevarer i miniformat. Alt servert i voksen atmosfære. Stort bassengområde, treningsrom og spaFra hotellterrassen har du utsikt over hele området og to store bassenger. Barnebassengene har ulike dybder, både tilpasset de minste og de litt eldre barna. Treningsrom, minigolfbane, bordtennis, volleyball og lekeplass finnes også. Vil du ha tid for deg selv besøker du spa-avdelingen og bestiller massasje eller behandlinger. Halvpensjon med drikke, WiFi og minisafe er inkludert eller kan bestillesHotellet kaller halvpensjonen for plus og i tillegg til frokost- og middagsbuffé er 2 glass drikke til maten (vann, brus, vin eller øl), WIFi samt minisafe inkludert. Majestic Beach har også en populær à la carte-restaurant, Dolce Vita, med bord både innendørs og utendørs. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, halvpensjon. Innkvartering i leilighet, ingen måltider. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 15 juni 2016
Hjemreise: onsdag 22 juni 2016
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
2 778 NOK Pris per voksen

LB Hotel Sunny Beach, Burgaskysten, Bulgaria  

4.5
Basert på 390 anmeldelser

Ti minutters gange fra stranden. LB Hotel ligger i de sentrale delene av Sunny Beach, omtrent 800 meter fra stranden og 5 minutter fra Flower Street. Fasilitetene inkluderer en resepsjon, bar, restaurant, bagasjeoppbevaring, internett (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og utendørs svømmebasseng. Rommene er utstyrt med baderom / dusj, telefon, TV, WiFi (ekstra kostnad), minibar, luftkondisjonering og balkong / terrasse. Adresse: Sunny Beach, 8240 Sunny Beach, Bulgaria

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 25 august 2016
Hjemreise: torsdag 1 september 2016
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Harstad-Narvik Evenes
2 748 NOK Pris per voksen

Helios Balchik, Bulgaria  

4
Basert på 42 anmeldelser

Fra solterrassen på Helios har du flott utsikt over havet. Dette barnevennlige leilighetshotellet er veldig populært blant gjestene våre og ligger nær både strand og sentrum i Balchik. Noen kvelder i uken kan du nyte levende musikk på hotellet. Flertallet av hotellets gjester er skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 17 august 2016
Hjemreise: onsdag 24 august 2016
Bosted: 1-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bodø
2 025 NOK Pris per voksen

Jeravi Sunny Beach, Burgaskysten, Bulgaria  

4.5
Basert på 143 anmeldelser

Jeravi i Sunny Beach er et førsteklasses hotell med sentral og god beliggenhet ved stranden. Hyggelig bassengområde med basseng med barneseksjon, solstoler og parasoller. Badehåndkle (ett pr. uke) kan lånes. Poolbar, panoramabar og restaurant. Gratis Wifi i fellesområdene og internetthjørne i resepsjonen. Massasje. Deponering i resepsjonen mot avgift. Gratis biljard, dart og bordtennis. Room service i restaurantens åpningstid. Kort vei til restauranter, barer, diskotek, kasino og butikker. Lokaltrafikk og folkeliv kan medføre noe støy.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 7 juni 2016
Hjemreise: tirsdag 14 juni 2016
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 998 NOK Pris per voksen

ClubHotel Riu Helios Paradise Sveti Vlas, Burgaskysten, Bulgaria  

4
Basert på 245 anmeldelser

Clubhotel Riu Helios Paradise har en av de beste beliggenhetene i S:t Vlas. Hotellet ligger rett ved en av strendene og i gåavstand til sentrum. Her kan du kombinere avkobling med aktiviteter. All incusive er inkludert.  S:t Vlas er et rolig sted men på hotellet finnes det aktiviter, sport, treningsrom og store bassengområder. I området rundt småbåthavna ligger det  mange restauranter, kaféer og små butikker. Best shopping finner du i Suny Beach. Med sans for hver minste detaljVi i Star Tour er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Ulike bassengområderRiu Helios ligger rett ved en smal strand og strandpromenaden. Fra det store bassengområdet med swim up-bar er det bare noen skritt ned til havet. Barnebassenget har vannsklier og du kan i tillegg velge mellom aktivitetsbassenget og innendørsbassenget. På Riu Helios Paradise kan du: Velge mellom 4 ulike restauranterLa barna være med i barne- og ungdomsklubbeneTrene med RIUs treningstimer med instruktørHøre på musikk, se kveldsshow og synge karaokeEller så kan du koble av og skjemme bort deg selv med spa-behandlinger, massasje og skjønnhetspleie. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 15 juni 2016
Hjemreise: onsdag 22 juni 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 968 NOK Pris per voksen

Melia Grand Hermitage Golden Sands, Bulgaria  

4
Basert på 890 anmeldelser

Melia Grand Hermitage er et stort, stilfullt luksushotell i frodige omgivelser, nær både strand, shopping, uteliv og restauranter i Golden Sands. Her trives hele familien. For de yngre feriegjestene er det både barnebasseng, barneklubb, spillrom og lekeplass. De voksne kan slappe av på det fine bassengområdet, trene i treningsstudioet eller en unne seg en herlig behandling i spa-avdelingen. Hotellet har flere restauranter, kafeer og barer. Vil du ha en ekstra behagelig ferie kan du bestille All Inclusive før avreise.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 6 juni 2016
Hjemreise: mandag 13 juni 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
2 695 NOK Pris per voksen

Kaliopa Albena, Bulgaria  

3.5
Basert på 30 anmeldelser

Kaliopa ligger rett ved stranden og strandpromenaden i Albena. Hotellet har en à la carte-restaurant og et hyggelig bassengområde med basseng, barnebasseng og bassengbar. På Kaliopa kan du velge om du vil bo i hotellrom eller leilighet med kjøkkenkrok.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 1 juni 2016
Hjemreise: onsdag 8 juni 2016
Bosted: 1-romsleilighet større
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bodø
1 495 NOK Pris per voksen

Grifid Hotel Bolero Golden Sands, Bulgaria  

4.5
Basert på 363 anmeldelser

Bolero er et stort All Inclusive-hotell med internasjonal atmosfære, mange aktiviteter og flere restauranter. Hotellet består av tre bygninger og har et fint bassengområde med flere basseng, solsenger og en bassengbar. Hotellet har også et badeland med vannsklier for både store og små. På Grifid Hotel Bolero bor du nær stranden, og bare en kort spasertur fra hotellet ligger Golden Sands sentrum med et stort utvalg av restauranter og butikker.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 5 september 2016
Hjemreise: mandag 12 september 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
5 175 NOK Pris per voksen

Flamingo Albena, Bulgaria  

4
Basert på 189 anmeldelser

Vårt Family Garden-hotell Flamingo tilbyr et behagelig og barnevennlig opphold nær både stranden og sentrum i Albena. Med aktiviteter og underholdning nesten hver dag får alle i familien en morsom ferie. Her er alle barns favoritter Lollo & Bernie, som gjerne vil ha en klem. Alle barn er velkommen til Lollo & Bernie Kids Club med skandinavisk personale. Voksne gjester som vil være aktive kan blant annet spille vannpolo eller volleyball, og alle er velkommen til å delta på vanngymnastikken. Flertallet av hotellets gjester er skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 6 juni 2016
Hjemreise: mandag 13 juni 2016
Bosted: Dobbeltrom, mulig med 2 ekstrasenger
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
1 795 NOK Pris per voksen

3
Basert på 45 anmeldelser

Velkommen til White Lagoon Beach! Family Garden-hotellet White Lagoon Beach ligger i en helling rett ved stranden, i frodige omgivelser, utenfor den sjarmerende kystbyen Balchik. Nyhet sommeren 2016! Vi har hørt på tilbakemeldinger fra gjester på hotellet, og til sommeren 2016 har vi gjort en rekke forbedringer for å imøtekomme ønskene fra barnefamiliene våre. White Lagoon har fått et nytt badeland med flere gøyale og spennende vannsklier. Dessuten bygger vi et nytt, stort barnebasseng med en bredere sklie og en større lekepark. På hotellet arrangerer våre populære maskoter Lollo & Bernie morsomme aktiviteter for våre yngste gjester. I Lollo & Bernies Kids Club kan alle barn komme og leke, tegne og se på film. De voksne kan både trene i treningsstudioet og bli med på treningstimer. Hele familien kan slappe av med profesjonelle show og underholdning flere kvelder i uken. På White Lagoon Beach har du tilgang til både basseng og strand. Bassengområdet ligger rett ved stranden, og har to basseng, et badeland med tilhørende basseng og et mindre barnebasseng. Mellom dukkertene kan du slappe av på en gratis solseng med parasoll både ved bassengene og på stranden. Vil du bo ekstra behagelig og nærme bassenget? Da kan du bestille en Family Suite med direkte utgang til privat, delt basseng. Havutsikt får du også med på kjøpet. Flertallet av hotellets gjester er skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 6 juni 2016
Hjemreise: mandag 13 juni 2016
Bosted: 1-romsleilighet, balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
1 895 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Bulgaria
× Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!