Charter til Bulgaria


Club Miramar Obzor, Burgaskysten, Bulgaria  

Familievennlige Club Miramar ligger i rolige omgivelser ved stranden. I det store bassengområdet er det plass både for fart og moro, og ro og hvile. All mat og drikke er inkludert i prisen, og det er flere restauranter å velge mellom. På stranden kan du prøve vannsport og sandvolleyball, hvis du vil ha avveksling fra solstolen. BeskrivelseClub Miramar i Obzor er et stort, familievennlig hotell. Bassengområde med stort basseng og to barnebassenger; det ene har en vannsklie. Solstoler og parasoller. Poolbar. Innendørsbasseng (åpent mai-medio juni kl. 07.00-18.00). Flere restauranter. WiFi på hele hotellområdet mot avgift. Badstue, trimrom, jacuzzi, frisør og skjønnhetssalong. Fint spa med hamam og massasje mot avgift. Babyklubb (6 mnd-3 år), barneklubb (3-12 år) og juniorklubb (13-17 år) i hotellets regi med engelsk- og tysktalende personale; mot avgift. Aktiviteter. Vannsport, sandvolleyball og strandfotball. Strandrestaurant (åpen i høysesong) og gratis solstoler og parasoller. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Lokaltrafikk. MåltiderAll Inclusive.

Avreise: tirsdag 26 mai 2015
Hjemreise: tirsdag 9 juni 2015
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 548 NOKPris per voksen

Blue Star Majestic Beach Sunny Beach, Burgaskysten, Bulgaria  

Majestic Beach ligger ved stranden er et av våre mest populære Blue Star-hotell. Her finnes blant annet aktiviteter for både barn og voksne, treningsprogram og lekehuset Play Hotel.  Like utenfor hotellet ligger strandpromenaden som fører inn til sentrum med mengder av butikker. Restauranter, kaféer og matbutikker finnes i nærheten. Fra sommeren 2015 finner du dette på alle Blue Star-hotell: Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer deg Et stort og variert frokosttilbud er inkludert eller kan kjøpes som tillegg Aktiviteter for voksne og barn 5 dager i uken Lekehus, aktiviteter og barnepass Vin- og kaffebaren TASTE I TASTE kan du kjøpe kvelitetskaffe, vin og snacks i miniformat. Alt servert i voksen atmosfære.  Stort bassengområde, treningsrom, minigolf og lekeplass Fra hotellterrassen har du utsikt over hele området og to store bassenger. Barnebassengene har ulike dybder, både tilpasset de minste og de litt eldre barna.  Treningsrom, minigolfbane, bordtennis, volleyball og lekeplass finnes også. Vil du ha tid for deg selv besøker du spa-avdelingen og bestiller massasje eller behandlinger.  Populær à la carte-restaurant À la carte-restauranten Dolce Vita byr på en hyggelig atmosfære både ute og inne.   Gjester som bor i leilighet kan bestille frokost eller halvpensjon som tillegg. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé. Innkvartering i leilighet, ingen måltider.  

Avreise: mandag 1 juni 2015
Hjemreise: tirsdag 23 juni 2015
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 698 NOKPris per voksen

Helios Balchik, Bulgaria  

Fra solterrassen på Helios har du flott utsikt over havet. Dette barnevennlige leilighetshotellet er veldig populært blant gjestene våre og ligger nær både strand og sentrum i Balchik. Noen kvelder i uken kan du nyte levende musikk på hotellet. Flertallet av hotellets gjester er skandinaviske.

Avreise: mandag 25 mai 2015
Hjemreise: mandag 15 juni 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 22 dager
Fra: Stavanger Sola
4 795 NOKPris per voksen

Imperial Nessebar, Burgaskysten, Bulgaria  

Fin beliggenhet og all mat og drikke inkludert – det gjør ferien på Imperial ekstra komfortabel. I spaet kan man slappe av; unn deg litt ekstra i ferien med en deilig behandling. Og la oss si det sånn – med gangavstand til stranden blir ferien komplett. BeskrivelseImperial er et hyggelig hotell i utkanten av Sunny Beach. Bassengområde med barneseksjon, gratis solstoler og parasoller; badehåndklær. Snack-/poolbar. Lobbybar. Bufférestaurant. Hotellet har en egen del på stranden med solstoler mot avgift, men strandbaren er med i All Inclusive.WiFi og internetthjørne mot avgift. Fint spa med badstue, jacuzzi og behandlinger mot avgift. Innendørsbasseng. Gratis dart, biljard, sandvolleyball og strandfotball. Minigolf mot avgift. Room service på dagtid. Gangavstand til sandstranden. Lokaltrafikk. MåltiderAll Inclusive.

Avreise: tirsdag 26 mai 2015
Hjemreise: tirsdag 9 juni 2015
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 698 NOKPris per voksen

Sol Nessebar Palace Nessebar, Burgaskysten, Bulgaria  

På Sol Nessebar Palace er virkelig noe for enhver smak. Når du ikke befinner deg i en solstol i det store bassengområdet, så kan du jo for eksempel slappe av i strandbaren. For deg som vil mer liv og leven, passer kanskje aerobic bedre. Barna får også tatt ut energien; på nabohotellet er det både hoppeslott og vannsklier. BeskrivelseFørsteklasses Sol Nessebar Palace ligger i en hyggelig hage like ved stranden. Stort bassengområde med barneseksjon. Poolbar.  Gratis solstoler ved bassengene, mot avgift på stranden. Badehåndklær i resepsjonen mot depositum. På nabohotellet Sol Nessebar Mare Bay er det barnebasseng, hoppeslott og vannsklier (for barn mellom 4-12 år). To restauranter (hovedrestauranten er for All Inclusive-gjester), lobbybar. Strandbar (inngår ikke i All Inclusive). Kveldsunderholdning.Gratis WiFi og internetthjørne mot avgift i lobbyen. Gratis tilgang til trimrom for All Inclusive-gjester. Rose SPA Center med aromaterapi; behandlinger mot avgift. Aerobic. Frisør. Båttaxi fra hotellstranden til gamle Nessebar i høysesong (mot avgift). Ca. 2,5 km til sentrum i Nessebar. Trafikk som kan oppfattes som forstyrrende. MåltiderAll Inclusive. Nyttig informasjonTrapper til stranden.

Avreise: tirsdag 26 mai 2015
Hjemreise: tirsdag 9 juni 2015
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 098 NOKPris per voksen

Sol Luna Bay Obzor, Burgaskysten, Bulgaria  

På Sol Luna Bay bor du nær stranden og har all mat og drikke inkludert – altså kan du bare konsentrere deg om å slappe av og ha en deilig ferie. Ligg i skyggen ved bassenget mens barna leker i det store barnebassenget, eller unn deg en deilig behandling i spaet. Rommene er pent innredet i lyse farger, og vil du gjøre litt ekstra ut av ferien, kan du bestille rom med havutsikt. BeskrivelseSol Luna Bay i Obzor er et stort, fint hotell ved den herlige stranden mellom Obzor og Byala. Hyggelig bassengområde med stort barnebasseng, solstoler og parasoller.  Solstoler og parasoller mot avgift på stranden. Restaurant. Gratis WiFi i resepsjonen; internetthjørne mot avgift. Spa; behandlinger og badstue mot avgift. Oppvarmet innendørsbasseng (mai, september-oktober). Barneklubb i hotellets regi (engelsk-, tysk og russisktalende personale). Lite trimrom. Minimarked og butikker. Frisør. Ingen trafikk. MåltiderAll Inclusive.

Avreise: tirsdag 26 mai 2015
Hjemreise: tirsdag 9 juni 2015
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 698 NOKPris per voksen

Jeravi Sunny Beach, Burgaskysten, Bulgaria  

Rett i strandkanten og nær alle fornøyelser ligger populære Jeravi. Det er godt å hente seg inn ved det fine bassenget, og i snackbaren finner du litt å spise om du skulle bli småsulten. Vil du holde deg oppdatert i ferien, så er det internettilgang på rommet. BeskrivelseJeravi er et førsteklasses hotell med sentral og god beliggenhet ved stranden. Hyggelig bassengområde med basseng med barneseksjon, solstoler og parasoller. Badehåndkle (ett pr. uke) kan lånes. Poolbar, panoramabar og restaurant.Gratis Wifi i fellesområdene og internetthjørne i resepsjonen. Massasje. Deponering i resepsjonen mot avgift. Biljard, dart og bordtennis. Room service i restaurantens åpningstid. Kort vei til restauranter, barer, diskotek, kasino og butikker. Lokaltrafikk og folkeliv kan medføre noe støy. MåltiderFrokostbuffé. Halvpensjon mot tillegg.

Avreise: tirsdag 26 mai 2015
Hjemreise: tirsdag 9 juni 2015
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 348 NOKPris per voksen

Blue Star Bella Vista Beach Club Sinemorets, Bulgaria  

Populære Blue Star Bella Vista Beach ligger på en høyde ovenfor en langgrunn sandstrand. Her kombineres aktiviteter for både voksne og barn med turer ui det nærliggende naturreservatet. All inclusive er inkludert.  Hotellet ligger i den fredelige byen Sinemoretz med en håndfull restauranter, suvenirbutikker, bakeri og noen få turisthoteller. Blir du med på dagsutfluktene til Primorsko eller Burgas får du flere shoppingmuligheter.  Fra sommeren 2015 finner du dette på alle Blue Star-hotell Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer deg Et stort og variert frokosttilbud er inkludert eller kan kjøpes som tillegg Aktiviteter for voksne og barn 5 dager i uken Lekehus, aktiviteter og barnepass Vin- og kaffebaren TASTE I TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære.  Utendørsbasseng, innendørsbasseng eller Svartehavet? Hotellet har både utendørsbasseng og innendørsbasseng. Det er tak over en del av barnebassenget. Havet og stranden ligger like nedenfor hotellet. Er du heldig får du se delfiner i havet.  Bamsegym, minidisco eller utflukt til badeland Her arrangeres det aktiviteter for hele familien. I tillegg finner du bamsegym, minidisco og Play Hotel for barna. For voksne, ungdommer og barn Treningslokale, massasje og skjønnhetsbehandlinger og tennisbane finnes på hotellet. Tenåringene har et eget sted og det finnes lekeplass for de minste.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Avreise: mandag 1 juni 2015
Hjemreise: tirsdag 23 juni 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 548 NOKPris per voksen

Dunav Nessebar, Burgaskysten, Bulgaria  

Feriefølelsen er på topp på hyggelige Dunav. Her trives hele familien i de herlige, grønne omgivelsene og barna har det trivelig på lekeplassen. Bor dere med alt inkludert, så er det bare å lene seg tilbake og konsentrere seg om å ha det fint. Det er et lite trimrom på hotellet, dersom du vil røre på deg, selv om det er ferie. BeskrivelseTiltalende Hotel Dunav i Sunny Beach ligger i frodige omgivelser. Bassengområde med barneseksjon, solstoler og parasoller. Poolbar med enkel matservering. Lobbybar med TV. Gratis WiFi i fellesområdene. Lekeplass og biljard. Lite treningsrom, badstue og mulighet for massasje. Deponering i resepsjonen mot avgift. Valutaveksling. Ca. 1,2 km til Blomstergaten og 400 m til den fine sandstranden. Støy fra nærliggende restauranter og barer kan oppfattes som forstyrrende. Lokaltrafikk. MåltiderAll Inclusive. Noen dobbeltrom har bare enkel frokost.

Avreise: tirsdag 26 mai 2015
Hjemreise: tirsdag 9 juni 2015
Bosted: DOBBELTROM, MED FROKOST
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 398 NOKPris per voksen

Perun Nessebar, Burgaskysten, Bulgaria  

Bor du på Perun, så bor du så å si rett på den herlige stranden i Nessebar. Når hotellet også ligger i umiddelbar nærhet av shopping og utesteder, så er det vel ingen tvil om at det hotellet måtte mangle av fasiliteter og aktiviter, det tar det så absolutt igjen på beliggenhet. BeskrivelsePerun ligger helt i strandkanten i et barnevennlig område. Bassengområde med barneseksjon, gratis solstoler og parasoller. Restaurant.Deponering i resepsjonen mot avgift. Kort vei til nye Nessebar sentrum, og ca. 1,5 km til gamle Nessebar. Kafeer, restauranter og shopping innen gangavstand. Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 50 m fra hotellet, bagasjen transporteres ikke. Begrenset lokaltrafikk. MåltiderEnkel frokost. Halvpensjon mot tillegg.

Avreise: tirsdag 26 mai 2015
Hjemreise: tirsdag 9 juni 2015
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 818 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

× Bulgaria

Kategorier

Antall stjerner

Romtype

Fasiliteter

Pris

Destinasjoner

Arrangør