Charter til Bulgaria


ClubHotel Riu Helios Paradise Sveti Vlas, Burgaskysten, Bulgaria  

4
Basert på 429 anmeldelser

Clubhotel Riu Helios Paradise har en av de beste beliggenhetene i S:t Vlas. Hotellet ligger rett ved en av strendene og i gåavstand til sentrum. Her kan du kombinere avkobling med aktiviteter. All incusive er inkludert.  S:t Vlas er et rolig sted men på hotellet finnes det aktiviter, sport, treningsrom og store bassengområder. I området rundt småbåthavna ligger det  mange restauranter, kaféer og små butikker. Best shopping finner du i Suny Beach. Med sans for hver minste detaljVi i Star Tour er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt – du som kunde er alltid i fokus. Ulike bassengområderRiu Helios ligger rett ved en smal strand og strandpromenaden. Fra det store bassengområdet med swim up-bar er det bare noen skritt ned til havet. Barnebassenget har vannsklier og du kan i tillegg velge mellom aktivitetsbassenget og innendørsbassenget. På Riu Helios Paradise kan du: Velge mellom 4 ulike restauranterLa barna være med i barne- og ungdomsklubbeneTrene med RIUs treningstimer med instruktørHøre på musikk, se kveldsshow og synge karaokeEller så kan du koble av og skjemme bort deg selv med spa-behandlinger, massasje og skjønnhetspleie. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 7 juni 2017
Hjemreise: onsdag 14 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
6 448 NOK Pris per voksen

Marieta Palace Hotel Nessebar, Burgaskysten, Bulgaria  

4
Basert på 77 anmeldelser

Marieta Palace Hotel ligger i nærheten av shoppinggatene i Nessebar, bemerkelsesverdig for sin moderne arkitektur, stil, komfort og vennlighet. Hotellet ligger bare 400 meter fra Nessebar sentrum, 500 meter fra stranden, 2 kilometer fra Pantocrator kirken og 2 kilometer fra Hagia Sophia kirken. Stedet er nevnt på UNESCO Verdensarv liste. På hotellet er det et utendørs svømmebasseng, restaurant, barer, heis, parkering, WiFi, treningsrom, boblebad for ti-tolv personer, tyrkisk bad, infrarød badstue, badstue, dampbad, solarium, spa behandlinger (mot betaling), konferanserom rom, romservice og 24-timers resepsjon. Rommene har aircondition, tv, telefon, hårtørker, safe (mot betaling), minibar og balkong / terrasse. Skifte av sengetøy: To ggr/uken. Skifte av håndklær: fire ggr/uken. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: Luben Karavelov 15, 8230 Nessebar, Bulgaria.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 15 oktober 2016
Hjemreise: lørdag 22 oktober 2016
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 378 NOK Pris per voksen

IBEROSTAR Sunny Beach Resort Sunny Beach, Burgaskysten, Bulgaria  

4.5
Basert på 1 195 anmeldelser

IBEROSTAR Sunny Beach Resort, som består av to bygninger, har et fint bassengområde med flere bassenger og barnebasseng; ett basseng har vannsklie. Gratis solstoler og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Bufférestaurant i begge bygningene; man spiser i den bygningen man bor i. En à la carte-restaurant er reservert for gjester med All Inclusive Ultra. Lobbybar. Dag- og kveldsunderholdning med bl.a. levende musikk og show. Gratis WiFi i fellesområdene, internetthjørne mot avgift. Spa med innendørsbasseng, massasje, hamam og dampbad (mot avgift). Gratis klatrevegg, trimrom, minigolf og bordtennis. Biljard, volleyball og badstue mot avgift. Lekeplass. Skjønnhetssalong, frisør. Vaskeriservice. Kort vei til restauranter, barer, butikker og den flotte sandstranden. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 23 mai 2017
Hjemreise: tirsdag 30 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM, MED ALL INCLUSIVE - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 248 NOK Pris per voksen

Blue Star Majestic Beach Sunny Beach, Burgaskysten, Bulgaria  

Majestic Beach ligger ved stranden er et av våre mest populære Blue Star-hotell. Her finnes blant annet aktiviteter for både barn og voksne, treningsprogram og lekehuset Play Hotel.  Like utenfor hotellet ligger strandpromenaden som fører inn til sentrum med mengder av butikker. Restauranter, kaféer og matbutikker finnes i nærheten.På alle Blue Star-hotell finner du:Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer degEt stort og variert frokosttilbud er inkludert eller kan kjøpes som tilleggAktiviteter for voksne og barn 5 dager i ukenLekehus, aktiviteter og barnepassVin- og kaffebaren TASTEI TASTE kan du kjøpe kvelitetskaffe, vin, snacks og bakevarer i miniformat. Alt servert i voksen atmosfære. Stort bassengområde, treningsrom og spaFra hotellterrassen har du utsikt over hele området og to store bassenger. Barnebassengene har ulike dybder, både tilpasset de minste og de litt eldre barna. Treningsrom, minigolfbane, bordtennis, volleyball og lekeplass finnes også. Vil du ha tid for deg selv besøker du spa-avdelingen og bestiller massasje eller behandlinger. Halvpensjon med drikke, WiFi og minisafe er inkludert eller kan bestillesHotellet kaller halvpensjonen for plus og i tillegg til frokost- og middagsbuffé er 2 glass drikke til maten (vann, brus, vin eller øl), WIFi samt minisafe inkludert. Majestic Beach har også en populær à la carte-restaurant, Dolce Vita, med bord både innendørs og utendørs. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, halvpensjon. Innkvartering i leilighet, ingen måltider. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 7 juni 2017
Hjemreise: onsdag 14 juni 2017
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
5 398 NOK Pris per voksen

MPM Blue Pearl Hotel (ex DIT Blue Pearl Hotel) Sunny Beach, Burgaskysten, Bulgaria  

4
Basert på 92 anmeldelser

Hotellet ligger på stranden, 1 km fra Sunny Beach sentrum og 4,5 km fra Nesebar kommune. Fasiliteter og tjenester inkluderer en 24 timers resepsjon, restaurant, snack bar, lobby bar, utendørs svømmebasseng, heis, trådløst Internett på offentlige områder, safe (ekstra kostnad), treningssenter og parkering (ekstra kostnad). Rommene er utstyrt med luftkondisjonering, TV, telefon, hårføner, kjøleskap og balkong / terrasse. ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været / sesongmessige forhold ** Adresse:. Sunny Beach, 8240, Sunny Beach, Bulgaria.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 8 oktober 2016
Hjemreise: lørdag 15 oktober 2016
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Alt inkludert
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 475 NOK Pris per voksen

Hotell & leiligheter Barceló Royal Beach Sunny Beach, Burgaskysten, Bulgaria  

4
Basert på 870 anmeldelser

På Barceló Royal Beach i Sunny Beach har de lagt stor vekt på både store og små detaljer som bidrar til å skape en luksuriøs atmosfære. Hotellet har en meget sentral beliggenhet i Sunny Beach, og det tar bare noen minutter å spasere til stranden. Hotellet har et stort bassengområde, lekeplass og kafé, og det ligger et shoppingsenter rett ved hotellet.Bulgarias største spaDet luksuriøse spaanlegget er Bulgarias største. Her kan du unne deg noen av de 200 ulike behandlingene, tyrkisk bad og helsestudio, eller slappe av i et av relaxrommene.Levende musikk i  barenI pianobaren kan du tilbringe kveldene med levende muikk eller diskolvelder. Frokostbuffé, halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, halvpensjon. Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 7 juni 2017
Hjemreise: onsdag 14 juni 2017
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
5 198 NOK Pris per voksen

Riu Helios Bay Obzor, Burgaskysten, Bulgaria  

4.5
Basert på 644 anmeldelser

Riu Helios Bay er et stort hotell som ligger rett ved den gyllengule sandstranden i Obzor. Alle rom er lyste og har store balkonger eller markterrasse og havutsikt. Det sammen med at hotellet har all inclusive-konsept gjør Riu Helios Bay til en fulltreffer!  Hotellbygningen er inspirert av orientalsk byggestil med kupler, klare farger og buede former. Nesten uansett hvor du er på området ser du havet. Med sans for hver minste detaljVi i Star Tour er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt  – du som kunde er alltid i fokus. Spa og boblebadI hotellets spa kan du prøve forskjellige behandlinger og massasje, det finnes også boblebad og badstue. Helios Bay har også skjønnhetssalonger og små butikker.  AktiviteterDu har også mulighet til tennis, treningsrom, innendørsbasseng og nattklubb. For de minste finnes det både en internasjonal barneklubb og flere lekeplasser.Dag- og kveldsunderholdning flere ganger i uken.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 7 juni 2017
Hjemreise: onsdag 14 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
6 248 NOK Pris per voksen

Riu Helios Sunny Beach, Burgaskysten, Bulgaria  

4.5
Basert på 763 anmeldelser

Riu Helios med all inclusive-konsept har en fin beliggenhet rett ved stranden i Sunny Beach og nær shopping. Her behøver du ikke å velge mellom sjøen eller bassengen, du får både óg. Hovedbassengte har en stor atskilt del for barna. Her finner du to flotte bassenger med solstoler og parasoller samt barnebasseng. Med sans for hver minste detaljVi er de eneste som tilbyr RIU-hotellene og det er vi stolte av! Felles for alle RIU-hotell er at service, mat og drikke alltid er av førsteklasses kvalitet. Og viktigst av alt  – du som kunde er alltid i fokus. Aktiviteter og fasiliteterHotellets aktivitetsteam arrangerer leker og aktiviteter for alle aldre flere ganger i uken, blant annet show og levende musikk. Tennisbane, volleyball, frisør, badstue og mulighet for massasje. Lekeplasser og internasjonal barneklubb.Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 7 juni 2017
Hjemreise: onsdag 14 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
6 448 NOK Pris per voksen

Festa Via Pontica Pomorie, Burgaskysten, Bulgaria  

4
Basert på 89 anmeldelser

Ligger i Pomorie, et av de eldste feriestedene ved den bulgarske svartehavskysten, 150 m fra stranden og 3 km fra Pomorie-sjøen. Fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, heis, restaurant, bar, utendørs svømmebasseng, treningssenter, spa (ekstra kostnad), lekeplass for barn, hage, konferanserom og parkering (ekstra kostnad). Rommene er utstyrt med air condition, TV, telefon, safe (ekstra kostnad) og minibar. ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte anlegg kan bli stengt pga vær/sesongmessige forhold. ** Adresse: Pomorie, 8200, Pomorie, Bulgaria.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 15 oktober 2016
Hjemreise: lørdag 22 oktober 2016
Bosted: Dobbeltrom (Dobbeltseng), Frokost
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 729 NOK Pris per voksen

4
Basert på 91 anmeldelser

All inclusive-hotellet Beach Club Serenity Bay ligger ved stranden noen kilometer utenfor småbyen Tsarevo. Her behøver du ikke å velge mellom bassenget og sjøen, du får både óg. I bassengene er det god plass til både lek og badeleker.  De to bassengene er atskilt med en bro over det smaleste punktet. Går du over broen mot havsiden kommer du til restauranten der du i tillegg til mat og drikke også kan nyte utsikten over Svartehavet.  All inclusiveBeach Club Serenity Bay passer for deg som vil ha en rolig ferie med nærhet til en genuin, bulgarsk småby. All mat, drikke og mellommåltider er inkludert i all inclusive. UnderholdningHotellets underholdningsteam passer på at det er aktiviteter, leker og underholdning 6 dager i uken. Det finnes lekeplass for de minste.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, all inclusive. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 7 juni 2017
Hjemreise: onsdag 14 juni 2017
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
5 098 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Bulgaria
× Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!