Charter til Bulgaria


Blue Star Majestic Beach Sunny Beach, Burgaskysten, Bulgaria  

Majestic Beach ligger ved stranden er et av våre mest populære Blue Star-hotell. Her finnes blant annet aktiviteter for både barn og voksne, treningsprogram og lekehuset Play Hotel.  Like utenfor hotellet ligger strandpromenaden som fører inn til sentrum med mengder av butikker. Restauranter, kaféer og matbutikker finnes i nærheten. Fra sommeren 2015 finner du dette på alle Blue Star-hotell: Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer deg Et stort og variert frokosttilbud er inkludert eller kan kjøpes som tillegg Aktiviteter for voksne og barn 5 dager i uken Lekehus, aktiviteter og barnepass Vin- og kaffebaren TASTE I TASTE kan du kjøpe kvelitetskaffe, vin og snacks i miniformat. Alt servert i voksen atmosfære.  Stort bassengområde, treningsrom, minigolf og lekeplass Fra hotellterrassen har du utsikt over hele området og to store bassenger. Barnebassengene har ulike dybder, både tilpasset de minste og de litt eldre barna.  Treningsrom, minigolfbane, bordtennis, volleyball og lekeplass finnes også. Vil du ha tid for deg selv besøker du spa-avdelingen og bestiller massasje eller behandlinger.  Populær à la carte-restaurant À la carte-restauranten Dolce Vita byr på en hyggelig atmosfære både ute og inne.   Gjester som bor i leilighet kan bestille frokost eller halvpensjon som tillegg. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé. Innkvartering i leilighet, ingen måltider.  

Avreise: onsdag 10 juni 2015
Hjemreise: onsdag 24 juni 2015
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 15 dager
Fra: Trondheim Værnes
5 798 NOKPris per voksen

Helios Balchik, Bulgaria  

Fra solterrassen på Helios har du flott utsikt over havet. Dette barnevennlige leilighetshotellet er veldig populært blant gjestene våre og ligger nær både strand og sentrum i Balchik. Noen kvelder i uken kan du nyte levende musikk på hotellet. Flertallet av hotellets gjester er skandinaviske.

Avreise: mandag 25 mai 2015
Hjemreise: tirsdag 9 juni 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Trondheim Værnes
2 495 NOKPris per voksen

Club Miramar Obzor, Burgaskysten, Bulgaria  

Familievennlige Club Miramar ligger ved den lange stranden i Obzor. Bassengområde med stort basseng og to barnebassenger; det ene har en vannsklie. Solstoler og parasoller. Poolbar. Flere restauranter. Gratis WiFi på hele hotellområdet. Badstue, trimrom, jacuzzi, frisør og skjønnhetssalong. Fint spa med hamam og massasje mot avgift. Innendørsbasseng (åpent i mai og september). Barneklubber i hotellets regi: Baby (6 mnd-3 år), barn (3-12 år) og junior (13-17 år) med engelsk- og tysktalende personale; mot avgift. Aktiviteter. Sandvolleyball og strandfotball. Tennis mot avgift. Strandrestaurant (åpen i høysesong) og gratis solstoler og parasoller. Vannsport. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Lokaltrafikk.

Avreise: tirsdag 2 juni 2015
Hjemreise: tirsdag 23 juni 2015
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 21 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 613 NOKPris per voksen

Selena Hotel Balchik, Bulgaria  

Selena Hoel er et hyggelig leilighetshotell med bra beliggenhet ved marinaen og bare en kort spasertur fra stranden. På hotellet er det en à la carte-restaurant med vakker terasse på strandpromenaden og utsikt over marinaen.

Avreise: onsdag 27 mai 2015
Hjemreise: onsdag 10 juni 2015
Bosted: 1-romsleilighet
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 295 NOKPris per voksen

Blue Star Bella Vista Beach Club Sinemorets, Bulgaria  

Populære Blue Star Bella Vista Beach ligger på en høyde ovenfor en langgrunn sandstrand. Her kombineres aktiviteter for både voksne og barn med turer ui det nærliggende naturreservatet. All inclusive er inkludert.  Hotellet ligger i den fredelige byen Sinemoretz med en håndfull restauranter, suvenirbutikker, bakeri og noen få turisthoteller. Blir du med på dagsutfluktene til Primorsko eller Burgas får du flere shoppingmuligheter.  Fra sommeren 2015 finner du dette på alle Blue Star-hotell Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer deg Et stort og variert frokosttilbud er inkludert eller kan kjøpes som tillegg Aktiviteter for voksne og barn 5 dager i uken Lekehus, aktiviteter og barnepass Vin- og kaffebaren TASTE I TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære.  Utendørsbasseng, innendørsbasseng eller Svartehavet? Hotellet har både utendørsbasseng og innendørsbasseng. Det er tak over en del av barnebassenget. Havet og stranden ligger like nedenfor hotellet. Er du heldig får du se delfiner i havet.  Bamsegym, minidisco eller utflukt til badeland Her arrangeres det aktiviteter for hele familien. I tillegg finner du bamsegym, minidisco og Play Hotel for barna. For voksne, ungdommer og barn Treningslokale, massasje og skjønnhetsbehandlinger og tennisbane finnes på hotellet. Tenåringene har et eget sted og det finnes lekeplass for de minste.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Avreise: tirsdag 2 juni 2015
Hjemreise: tirsdag 9 juni 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 048 NOKPris per voksen

Kristal Golden Sands, Bulgaria  

På All Inclusive-hotellet Kristal bor du komfortabelt og barnevennlig i frodige omgivelser. Her er det et stort og hyggelig bassengområde og flere aktiviteter for både store og små. Hotellet ligger i den øvre delen av Golden Sands med gangavstand til både stranden og sentrum.

Avreise: onsdag 27 mai 2015
Hjemreise: onsdag 10 juni 2015
Bosted: Dobbeltrom, mulig med 2 ekstrasenger for barn
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 095 NOKPris per voksen

Gergana Beach Albena, Bulgaria  

Gergana Beach ligger på stranden ved et naturreservat med fantastisk natur. Her bor du i vakre omgivelser i utkanten av Albena. Hotellet har et stort bassengområde med barnebasseng. For de yngste feriegjestene finnes det også en lekeplass og en internasjonal barneklubb.

Avreise: onsdag 27 mai 2015
Hjemreise: onsdag 10 juni 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 895 NOKPris per voksen

Erma Golden Sands, Bulgaria  

Erma er et hyggelig hotell med bra beliggenhet ved strandpromenaden, midt i sentrum. Hotellet har to basseng og en herlig solterrasse på taket. På terrassen ligger det også en bar med flott utsikt over Golden Sands. På hotellet er det flere barer og en rimelig à la carte-restaurant.

Avreise: onsdag 27 mai 2015
Hjemreise: onsdag 10 juni 2015
Bosted: Lite dobbeltrom i 6 etasjes bygning
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
1 995 NOKPris per voksen

Sol Nessebar Palace Nessebar, Burgaskysten, Bulgaria  

Førsteklasses Sol Nessebar Palace ligger i en hyggelig hage like ved stranden. Stort bassengområde med barneseksjon. Poolbar. Gratis solstoler ved bassengene, mot avgift på stranden. Badehåndklær i resepsjonen mot depositum. På nabohotellet Sol Nessebar Mare Bay er det barnebasseng, hoppeslott og vannsklier (for barn mellom 4-12 år). To restauranter (hovedrestauranten er for All Inclusive-gjester), lobbybar. Strandbar (inngår ikke i All Inclusive). Kveldsunderholdning. Gratis WiFi og internetthjørne mot avgift i lobbyen. Gratis tilgang til trimrom for All Inclusive-gjester. Rose SPA Center med aromaterapi; behandlinger mot avgift. Aerobic. Frisør. Båttaxi fra hotellstranden til gamle Nessebar i høysesong (mot avgift). Ca. 2,5 km til sentrum i Nessebar. Trafikk som kan oppfattes som forstyrrende.

Avreise: tirsdag 2 juni 2015
Hjemreise: tirsdag 23 juni 2015
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 21 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
10 048 NOKPris per voksen

Sol Luna Bay Obzor, Burgaskysten, Bulgaria  

Sol Luna Bay i Obzor er et stort, fint hotell ved den herlige stranden mellom Obzor og Byala. Hyggelig bassengområde med stort barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Grtis solstoler og parasoller også på stranden. Det lille badelandet Sol Luna Bay Aquapark (åpent 01.06-01.09) mellom hotellet og stranden har vannsklier for store og små. Restaurant. Gratis WiFi i resepsjonen; internetthjørne mot avgift. Spa; behandlinger og badstue mot avgift. Oppvarmet innendørsbasseng (mai, september-oktober). Barneklubb i hotellets regi (engelsk-/tysk-/russisktalende personale). Lite trimrom. Minimarked og butikker. Frisør. Ingen trafikk.

Avreise: tirsdag 2 juni 2015
Hjemreise: tirsdag 23 juni 2015
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 21 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
9 298 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

× Bulgaria

Kategorier

Antall stjerner

Romtype

Fasiliteter

Pris

Destinasjoner

Arrangør