Charter


Sunprime Alanya Beach Alanya, Tyrkia  

4.5
Basert på 240 anmeldelser

Sunprime Alanya Beach er et av våre mest populære hotell i Alanya. Her bor du rett på den fine Kleopatrastranden, og flere av hotellets rom og suiter har en fantastisk utsikt mot havet. Flott utsikt har du også fra Sunprime Restaurant, som serverer velsmakende retter fra tidlig om morgenen til sent om kvelden. Vil du ha en ekstra behagelig ferie kan du allerede nå bestille en av våre rimelige måltidspakker. Skulle du ha noe spesielt å feire hjelper det hyggelige serveringspersonalet til med å gjøre dagen din ekstra fin. Sunprime Alanya Beach består av tre forskjellige bygninger, hvorav den ene ligger rett på stranden. Hvis du helst vil holde sanden unna sandalene og foretrekker å bade i basseng, så blir du nok ikke skuffet over våre to bassengområder. Begge ligger i tilknytning til Sunprime Lounge, hvor god mat og drikke tilbys hele dagen. Basseng- og strandhåndkle er selvsagt inkludert. Ca. 50 meter fra hotellet ligger hovedgaten som går gjennom Alanya. Følger du den kommer du til havnen og basaren - men du finner også mange butikker og restauranter like utenfor hotellet. Fra hotellet kan du gå til byens mest kjente severdighet - festningen i Alanya, vakkert beliggende på en klippe. Grunnet høydeforskjellen velger mange å ta taxi den siste biten, men uansett hvordan du kommer deg frem lover vi at du ikke kommer til å angre deg, for utsikten herfra er utrolig! Vi anbefaler deg å besøke strandbaren i løpet av oppholdet. Her kan du bestille noe godt å drikke, mens du beundrer den vakre solnedgangen. Et annet tips er å besøke Sunprime Spa, som tilbyr alt fra massasje og pedikyr til ferdige spapakker for hele kroppen. Alt for din skjønnhet og velvære. Velkommen til en avslappende ferie! * Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss gjelder deg som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta".

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 29 april 2017
Hjemreise: lørdag 6 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom, fransk balkong
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
1 745 NOK Pris per voksen

Summertime Platanias, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 100 anmeldelser

På fine Summertime i Platanias er leilighetene fordelt på flere bygninger. Hyggelig bassengområde med gratis solstoler og parasoller. Pool-/snackbar. Gratis WiFi i fellesområdene. Spa og innendørsbasseng, mot avgift. Trimrom. Gjennomgangstrafikk og høy musikk fra baren kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter. Ca. 12 km til Chania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 4 mai 2017
Hjemreise: fredag 12 mai 2017
Bosted: 1-ROMSLGHT UNDER BAKKEPLAN
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
1 998 NOK Pris per voksen

Atlantic Holiday Center Callao Salvaje, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 325 anmeldelser

Tiltalende Atlantic Holiday Center i lille Callao Salvaje har bassengområde med saltvannsbasseng som er oppvarmet til minimum 20 grader i vintersesongen. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Lite, separat barnebasseng. Gratis solstoler og parasoller; badehåndklær mot betaling. Gratis jacuzzi på solterrassen. Poolbar med lett matservering. Hotellrestauranten Jamón Jamón, hvor Apollos gjester får en gratis drink hver kveld, er delt i én bufférestaurant og én à la carte-restaurant. Gratis WiFi i hele hotellområdet; mobilt modem for raskere oppkobling kan kjøpes (kan brukes på hele Tenerife). Internetthjørne mot avgift. Biljard, tennisbane mot avgift. Gratis trimrom, dart, boule og bordtennis. Massasje kan bestilles i resepsjonen. Liten helsekostbutikk i lobbyen. Vaskeriservice mot avgift. Gangavstand til restauranter og barer. Lokalbuss hver halvtime til Playa de las America (ca. 30-40 min. kjøring). Støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter. Bakke ned til stranden. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 5 mars 2017
Hjemreise: søndag 12 mars 2017
Bosted: 2-ROMSLGH MINDRE ATTR.BELIGGEN
Reiselengde: 7 dager
Fra: Bergen Flesland
2 898 NOK Pris per voksen

Flora Tučepi, Makarska rivieraen, Kroatia  

Flora, som ligger nær hovedgaten i Tučepi, har et bittelite basseng. Hotellet har frokostrom og snackbar, og en "konoba" i kjelleren – hvor det serveres lokale viner, røkt skinke og gode oster. Gratis WiFi på hele hotellet. Utegrill i hagen; kan leies (henvendelse i resepsjonen). Sykkelutleie. Folkelivet og trafikken i hovedgaten kan oppfattes som forstyrrende. Les mer om Apollo Mondo Duo-hotellene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 13 mai 2017
Hjemreise: lørdag 20 mai 2017
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Kristiansand Kjevik
2 898 NOK Pris per voksen

Sunprime Platanias Beach Platanias, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 175 anmeldelser

Vings Sunprime i Hellas ligger i populære Platanias. Sunprime Platanias Beach ligger perfekt til, rett på stranden og med gangavstand til Plantanias. Med leiesykkel kommer du deg dit enda raskere og det er en fin måte å utforske hotellets hyggelige omgivelser på, både for deg og miljøet. Vil du ha et større utvalg av butikker og restauranter, tar du deg lett til Chania by med lokalbuss eller taxi. Området rundt hotellet er rolig og fredelig – som skapt for deilige feriedager. Hotellet har et stort og lekkert bassengområde og badehåndklær til alle, naturligvis. Alle rom og suiter er lyse og luftige og har moderne design. Til sommeren 2017 tilbyr vi enda flere Prime Room med direkte utgang til basseng. Vil du bli enda litt mer bortskjemt, anbefaler vi Sunprime Spa. Luksuriøst så det holder. Du kan velge og vrake i behandlinger, alle utført med Decleorprodukter. Aromaterapi er den ultimate vei til avkobling. Her finner du også boblebad og badstue, og vil du trene tilbyr hotellet store, luftige treningslokaler for både egentrening og ulike gruppetimer. Sunprime Platanias Beach har perfekt beliggenhet rett ved den populære stranden i Platanias. Når kvelden kommer anbefaler vi et besøk i Beachbaren ved stranden. Deretter kan du jo fortsette med en bedre middag i Sunprime Restaurant. Maten her er utsøkt, personalet kyndig og engasjert, og vi har dessuten et utvalg god vin på lager. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss gjelder for de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under hotellfakta-fanen.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 27 april 2017
Hjemreise: torsdag 4 mai 2017
Bosted: Sunprime Joker, dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 995 NOK Pris per voksen

Leiligheter Erato Platanias, Kreta, Hellas  

4
Basert på 58 anmeldelser

Erato er et lite leilighetshotell med fin beliggenhet nær Platanias fornøyelser. Her bor du rett ved den syv kilometer lange stranden i og nær butikker og restauranter.  Det står noen solstoler rundt bassenget, men de fleste finnes på stranden.Uteservering ved strandenBassengbaren med uteservering ligger mellom bassenget og havet. Her kan du nyte en enkel lunsj i skyggen under et tak av seilduk. Leilighet med havutsiktErato består av fem mindre bygninger. Leilighetene er lyse og alle har balkong. Bassengutsikt, begrenset havutsikt og havutsikt kan bestilles som tillegg. Erato ønsker gjester over 16 år velkommen.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 18 mai 2017
Hjemreise: fredag 26 mai 2017
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 548 NOK Pris per voksen

Leiligheter Ilios Beach Rethymnon by, Kreta, Hellas  

Ilios Beach ligger ved Rethymnons lange sandstrand. Her bor du i gåavstand til den venetianske havnen og byens gamle bykjerne med shopping og restauranter. Hotellet retter seg mot par og er  populært blant våre gjester. Mange kommer tilbake år etter år. Bassenget ligger i hagen og det finnes en snackbar som serverer drikke, snacks og enkle småretter.Solsenger på stranden inkludertPå den private stranden foran hotellet er det gratis solstoler og parasoller, og du kan også bestille mat og drikke fra hotellets snackbar hit.Du kan bo i 1-roms eller 2-roms leiligheter. Hotellet har 16 års aldersgrense. Frokostbuffé kan bestilles som tillegg, mange av råvarene kommer fra eieren Jannis egen hage.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 27 april 2017
Hjemreise: torsdag 4 mai 2017
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 598 NOK Pris per voksen

Santa Marina Plaza Agia Marina, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 399 anmeldelser

Santa Marina Plaza i Agia Marina er et meget godt strandhotell med et innbydende bassengområde. Gratis solstoler og parasoller, også på stranden. Badehåndklær mot depositum. Pool-/snackbar. Servering av snacks og drikke på stranden, mot avgift. Hovedrestauranten har buffé med gresk og internasjonal meny, og har i tillegg live cooking. På strandrestauranten serveres det middelhavsretter à la carte. Underholdning hver uke i form av gresk kveld med greske smaker og toner (inkludert for gjester med halvpensjon), samt en musikkveld med sang og musikk. Lobbybar. Gratis WiFi i fellesområdene. Internetthjørne mot avgift. Innendørs jacuzzi for to. Lite trimrom mot avgift. Massasje på stranden, mot avgift. Room service mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Ca. 2 km til Platanias. Gode bussforbindelser til Chania by (ca. 8 km). Lokaltrafikk. Les mer om Apollo Mondo Duo-hotellene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 4 mai 2017
Hjemreise: fredag 12 mai 2017
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 648 NOK Pris per voksen

TUI Sensimar Lindos Bay Rhodos, Hellas  

4.5
Basert på 765 anmeldelser

Parhotellet TUI Sensimar Lindos Bay ligger ved Vlycha Beach i utkanten av Lindos Bay. Her får du tid til avkobling i hotellets spa- og wellnessenter med boblebad og trening i treningsrommet. Du bor i nærheten av det lille tettstedet Lindos med trivelige gater og tavernaer.  På Lindos er det et bra utvalg av lokal shopping og små gater du kan utforske. På toppen av fjellet ligger akropolistempelet med spektakulær utsikt over bukten. Tid til hverandrePå TUI Sensimar Lindos Bay får du tid til å koble av med reisefølget ditt. I wellnessenteret finner du alt fra tradisjonelle spa-behandlinger, massasje og skjønnhetsbehandlinger til tyrkisk bad. Hvis du vil trene finnes det et treningsrom og organiserte treningstimer. Kulinariske stunderHalvpensjon med amerikansk frokost og middagsbuffé er inkludert. I bufférestauranter serveres det mat fra middelhavskjøkkenet og det finnes blant annet et sunt hjørne og show cooking. Etter maten kan du nyte en avkjølende hjemmelaget is i isbaren Gelateria. Det er 16 års aldersgrense for å bo på TUI Sensimar Lindos Bay.Bestill suite med havutsiktVil du ha litt ekstra luksus i ferien bestiller du en suite med utsikt over havet. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon. 

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 mai 2017
Hjemreise: lørdag 13 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
4 098 NOK Pris per voksen

Sunprime Miramare Beach Ialyssos & Ixia, Rhodos, Hellas  

4
Basert på 298 anmeldelser

På 1960-tallet var hotellet, da under navnet Miramare Wonderland, et populært tilholdssted for den internasjonale kjendiseliten. Blant annet skal Jackie Kennedy ha bodd her. Hotellområdet er virkelig helt spesielt. 70.000 m² stort og en drøy kilometer langt, med gangstier som slynger seg gjennom en frodig hage. Lave leilighetsbygninger og bungalower ligger spredt utover området, og det er god plass for deg som vil ha litt privatliv. Det er store avstander på hotellet, og fra enkelte rom er det lengre til bassengområdet. På hotellområdet er det også en stor, kunstig lagune (kan ikke bades i) med flere små platåer hvor du kan slappe av. Utsikten utover havet er spektakulær. På Sunprime Miramare Beach bor du i suiter eller bungalower. Alle har aircondition og balkong eller terrasse, mange av dem med utsikt mot havet. Bassengområdet kan man heller ikke klage på. Rundt det store bassenget er det godt med plass og solsenger og parasoller til alle. Og akkurat som ellers på Sunprime Hotels, kan du spise velsmakende retter i våre restauranter og delta gratis på treningstimer ledet av utdannede instruktører. Vil du skjemme deg bort litt ekstra, foreslår vi at du unner deg en herlig behandling i Sunprime Spa. I området utenfor hotellet ligger det lokale suvenirbutikker, butikker og flere restauranter med ekte gresk mat. *Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta".

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 14 mai 2017
Hjemreise: søndag 21 mai 2017
Bosted: 1-romsleilighet, terrasse
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 195 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

× Reiselengde 1-2 uker
× Hotell for voksne
× Nær stranden
× Ticket Favoritthotell

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!