Charter


Kipriotis Maris Psalidi, Kos, Hellas  

Velkommen til vårt seneste tilskudd av familiehoteller på Kos! På Kipriotis Maris bor dere komfortabelt i store rom og leiligheter, så å si i strandkanten. Her er det både svømmeskole og Apollos barneklubb med Polly og Mino i spissen. I restauranten serveres det god og sunn mat, og du kan velge fra en stor aktivitetsliste, i tillegg til at du gratis kan være med fire treningstimer daglig. Beskrivelse Kipriotis Maris ligger i frodige omgivelser ved stranden et par-tre kilometer fra Kos by. Her kan hele familien nyte en avkoblende ferie på et hotell som har "alt", men som likevel er litt mindre enn våre andre familieanlegg Mythos Beach Resort og Kaya Side.Basseng og barnebassengI bassengområdet er der et stort basseng og ett barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Badehåndklær mot depositum. På stranden (vei må krysses) kan man leie solstoler og parasoller. Her er også en strandbar.Barneklubb og svømmeskoleBarna har mange aktiviteter å velge mellom. Les mer om vår egen barneklubb, Club Pollo & Mino og svømmeskolen på Kipriotis Maris – begge med spesialutdannet skandinavisktalende personale/instruktører fra bl.a. det svenske firmaet Trampoolin simskoler. Her er også lekeplass. Søsterhotellet Kirpiotis Panorama Aqualand har badeland (entré) med seks sklier for barn over 120 cm.Spis sunt og godt med AmondoI bufférestauranten Amvrosia kan glede deg over vårt nye mat- og drikkekonsept Amondo. Baren Nectar har en stor og hyggelig terrasse ved bassenget, og på kaffebaren Amondo får du kjøpt ekstra god kaffe, nypresset juise og godt bakverk. Kafépersonalet har blitt opplært av en av verdens beste baristaer, så de vet hvordan de skal lage den beste Latten.Sport og treningLike ved hotellet ligger et nytt, velutstyrt treningsstudio som er gratis for hotellgjestene. I tillegg organiseres det fire gratis treningstimer pr. dag under ledelse av profesjonelle, skandinavisktalende instruktører.Ellers kan du spille sandvolleyball, bordtennis og tennis gratis (racket mot depositum), squash og biljard mot avgift. Jacuzzi mot avgift. Sykkelutleie (også terrengsykler); det går sykkelsti hele veien inn til sentrum. Løpebaner, jogge- og sykkelløyper. Vannsport (mot avgift) på Kipriotis Village og spa (mot avgift) på Kipriotis Panorama & Suites.Gratis Wifi og underholdningApollos gjester har gratis Wifi på hele hotellet. Tre kvelder i uken er det underholdning; én kveld er det Gresk aften (må reserveres). Room service i kjøkkenets åpningstid mot avgift. Vaskeservice mot avgift. Bussholdeplass like utenfor hotellet; det tar ca. 10 minutter inn til Kos by (ca. 3 km). Måltider Rom: Frokostbuffé. Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.Leiligheter: Ingen måltider. Frokostbuffé, halvpensjon og All Inclusive mot tillegg. Verdt å vite Stranden ved Kipriotis Maris er en rullesteinstrand med ujevnt underlag. Det er noe småstein på stranden og i vannet; badesko anbefales.

Avreise: fredag 29 mai 2015
Hjemreise: fredag 19 juni 2015
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 21 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 218 NOKPris per voksen

Mythos Beach Resort Kolymbia, Rhodos, Hellas  

Velkommen til Apollos populære hotell Mythos Beach Resort på Rhodos! I sommer satser vi stort med barneklubb, svømmekurs og trening med skandinavisktalende personale. De komfortable rommene er moderne innredet, og i restaurantene serveres det fersk og sunn mat – og barna kan velge fra sin egen buffé. Det er god plass rundt de hyggelige bassengene, og havet ligger på armlengdes avstand. Vil du ha det ekstra godt i ferien, så skal du bestille en junior- eller seniorsuite med eget basseng ved terrassen.Legg sommerferien til populære Mythos Beach Resort. Det førsteklasses hotellanlegget ligger i strandkanten i Afandou og passer for hele familien. Beskrivelse To bassengområderI det ene bassengområdet er det to bassenger – det ene er et oppvarmet aktivitetsbasseng, det andre et barnebasseng med en vannsklie. Det andre området ligger mellom trærne ved hotellstranden og er bare for voksne; her har bassenget også en liten jacuzzidel.Solstoler og parasoller er gratis både i bassengområdene og ved stranden, det er også badehåndklærne. Barne- og aktivitetsbassengene er oppvarmet til minst 20 grader i tiden 13.04-20.05 og 20.09-26.10. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Hotellet har også oppvarmet innendørsbasseng.Sunn og variert matMythos Beach Resort har to restauranter – én buffé- og én à la carte-restaurant (den siste er ikke med i All Inclusive-programmet). I bufférestauranten er det mikrobølgeovn og egen buffé for barna, der menyene er satt sammen av vår svenske kokk. Her serveres sunn mat i tråd med de siste kostholdsrådene. Hotellet har flere barer, også en poolbar hvor det serveres enkle retter som hamburgere, pizza, pasta og salater. Måltider Rom og suiter: Frokostbuffé.Leilighetene: Ingen. Frokostbuffé mot tillegg.Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg for alle romtyper. Verdt å vite Leilighetene og enkelte dobbeltrom har ikke heisadkomst ** Stein-/grusstrand. Noe småstein i vannet, badesko anbefales ** Babyseng og trillevogn (mot tillegg) kan forhåndsbestilles.

Avreise: søndag 19 april 2015
Hjemreise: søndag 26 april 2015
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 438 NOKPris per voksen

Blue Village Althea Beach Protaras, Kypros  

Blue Village Althea Beach minner om en ferielandsby og er bygget i etasjer mot havet. Her bor du med mange fasiliteter tilgjengelig i Perneraområde. Hotellet har aktiviteter og underholdning for hele familien. Bestill leilighet eller privat villa. Det finnnes to ulike bassengområder. Ved det store bassengområder finner du solsenger og bassengbar og ved siden av ligger barnebassenget med soltak og en liten sklie. Det finnes også et roligere område med et 25-meters basseng med solsenger ved en av leilighetsbygningene. Vanngymnastikk, spa og Bamseklubben I Bamseklubben blir barna fort kjent med jevnaldrende.Eksempler på aktiviteter for hele familien er:  Treningstimer i samarbeid med verdenskjente Les Mills - gruppetrening Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole for barn og crawlwskole for voksne i høysesong Treningsrom, massasje og spa Show med skandinavisk artister Store leiligheter Det finnes leiligheter med plass til 6 personer. Premiumleilighetene har best beliggenhet. Det finnes også villaer med plass til 8 personer.    Frokostbuffé, halvpensjon og all inclusive Maten har fått meget god omtale fra tidligere gjester. Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Gratis for barn under 13 år sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. Children's Corner er barnas egen buffé med sunne favorittretter.  Om dagen serveres det god kaffe, ferskpresset juice og youghurtis med topping i Thea's Cofee Shop & Juice Bar.  Grunnpris: Innkvartering i leilighet eller villa, ingen måltider

Avreise: mandag 6 april 2015
Hjemreise: mandag 20 april 2015
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 798 NOKPris per voksen

Vrissaki Beach Hotel Protaras, Kypros  

Mellomklassehotellet Vrissaki Beach Resort ligger rett ved den hvite sandstranden, et trendy hotell som er et utmerket hotell for voksne. Fin beliggenhet i Fig Tree Bay, og både bassenget og den italienske restauranten har havutsikt. Hotellet og rommene har en elegant og moderne design. Fasiliteter og aktiviteter Forhåndsbestille solstol og parasoll ved innsjekking Spa og innendørsbasseng Velutstyrt treningsrom Måltider All inclusive er inkludert i noen rom. Bor du i rom med frokost kan du bestille halvpensjon med lunsj- eller middagsbuffé, alternativt all inclusive. I begynnelsen og slutten av sesongen serveres måltidene fra en fast meny. I høysesongen serveres frokst og lunsj i restauranten rett ovenfor stranden. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé. Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Avreise: mandag 6 april 2015
Hjemreise: mandag 20 april 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 438 NOKPris per voksen

Blue Village Nausicaa Beach Fig Tree Bay, Kypros  

Blue Village Nausicaa Beach har en unik beliggenhet på en odde omgitt av det turkisblå Middelhavet. Her finner du en herlig blanding av aktiviteter og avkobling, og det er bare en kort spasertur til Fig Tree Bays sentrum og den fine sandstranden. Det finnes en klippestrand med tretrapp ut i havet og en liten steinstrand. Går du stien langs havet er det bare noen hundre meter bort til sandstranden i Fig Tree Bay. Bassenger og aktiviteter Bassengområdet har to store bassenger. Barnebassenget har soltak og en liten sklie. Lekeplass i hagen Det finnes også: Treningstimer i samarbeid med Les Mills - gruppetrening Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole for barn og crawleskole for voksne i høysesong To store bassenger Tennis og treningsmuligheter Boblebad og badstue   Førsteklasses mat Når det arrangeres kypriotisk aften serveres det spesialiteter som grillet halloumiost og rødvinsmarinert kjøtt med koriander. Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé eller all inclusive med både is og drikke inkludert kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. Children's Corner serverer sunn mat i restauranten. Thea's Coffée Shop & juice Bar serverer kaffe, juice og yoghurt med ulike toppinger. Plass til store familier Det finnes leiligheter med plass til 7 personer. Vil du ha det litt ekstra luksuriøst bestiller du leilighet med eget basseng, boblebad og en minihage. Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Avreise: mandag 27 april 2015
Hjemreise: mandag 4 mai 2015
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 498 NOKPris per voksen

Blue Village Orquidea Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Orquidea har en meget sentral beliggenhet på Blue Village Bahia Feliz. Her finner du restauranter, barer, det store bassengområdet, sceneunderholdningen og mange av de aktivitetene som tilbys i ferielandsbyen. Den sentrale beliggenheten gjør at du bor nær alt det Blue Village Bahia Feliz har å tilby. Bamseklubb og Thea's Coffee Shop & Juice Bar På Blue Village Bahia Feliz finnes blant annet Bamseklubben, lekeplass og et stort bassengområde. Om kvelden er det ulike show med skandinaviske artister.  Blue Village – mer sporty en noen gang På Orquidea finnes det aktiviteter og trening for hele familien Treningstimer i samarbeid med verdenskjente Les Mills – gruppetrening Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole samt Plask & Lek i høysesong Orquidea Club Spa med trim og 25-meters basseng Crawlekurs for voksne i høysesong ... og mye mer.   Velg hvordan du vil bo Her finnes det rom og suiter som passer både par og store familier. Velger du premiumrom får du høyere innredningsstandar, noen rom har stor balkong med solsenger og noen har havutsikt. Velger du et designrom får du fin beliggenhet i et rom som er designet med tanke på familiers feriebehov.  Halvpensjon eller all inclusive Halvpensjon med middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Frokosten serveres på Orquidea. Barn under 13 år spiser gratis når måltidene bestilles hjemmefra. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag er inkludert for all inclusive-gjester. Øvrige gjester kan bestille disse måltidene på stedet. For deg som har forhåndsbestilt halvpensjon serveres lunsj istedenfor middag på juledagen og nyttårsaften. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Avreise: lørdag 5 desember 2015
Hjemreise: lørdag 19 desember 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Molde
5 503 NOKPris per voksen

Revekka Platanias, Kreta, Hellas  

Revecca er det første leilighetshotellet som ble bygd i Platanias, og det har virkelig sin sjarm. Her er ingen leiligheter like, hver eneste en har sin egen stil. Hotellet ligger i en blomstrende hage i rolige omgivelser, men det er likevel ikke langt til shopping, barer og restauranter. Beskrivelse Revecca i Platanias er et klassisk leilighetshotell med fem bygg med ulikt byggeår; noen av dem er oppusset. Leilighetene er av varierende størrelse, utseende, byggeår og innredning. Leilighetene i den gamle delen er svært sjarmerende med gamle møbler og malerier på veggene, de i den nyere delen er noe enklere, med mer moderne innredning. Hotellområdet er hyggelig med en blomstrende hage, og beliggenheten er rolig. Trapper og nivåforskjeller på området. Kort vei til restauranter og shopping. Ca. 50 meter nedover mot stranden ligger det et offentlig basseng med barneseksjon, som hotellets gjester kan benytte. Leier man en solstol ved bassenget, er det gratis å bruke en på stranden. Her er det også en snackbar, og utleie av solstoler, parasoller og badehåndklær. Lokaltrafikk. Måltider Ingen. Verdt å vite Resepsjon med begrensede åpningstider.

Avreise: fredag 7 august 2015
Hjemreise: fredag 21 august 2015
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 14 dager
Fra: Trondheim Værnes
4 648 NOKPris per voksen

Viva Cala Mesquida Club Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Viva Cala Mesquida Club ligger bare 400 m fra stranden og 80 km fra Palma flyplass. Viva Cala Mesquida Club har svømmebasseng, lekeplass og spillerom for barn, gratis WiFi i hotellets fellesområder, Spa med varmt basseng, badstu og tyrksik badstu, en restaurant, poolbar og snackbar. Leilighetene har air-condition, flatskjerms-TV med satellittkanaler, safe, kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, kaffekoker og kjøleskap og bad med hårtørker. Ved valg av Alt-inklusivt: I "Alt inkludert" konseptet er alle måltider inkludert (frokost, lunsj, middag og mellommåltid (snacks). Drikke til måltidene, brus, øl, vin, vann og lokale merker med sprit. Serveres vanligvis fra morgen/formiddag til sent på kveld (ca. 22,00-24,00). Åpningstidene kan variere mellom hotellene. På noen hotell er til og med et aktivitetsprogram inkludert. Adresse; Urb. Cala Mesquida, s/n 07580 Capdepera Mallorca Spain

Avreise: lørdag 25 april 2015
Hjemreise: lørdag 9 mai 2015
Bosted: Studio, Ingen måltider
Reiselengde: 15 dager
Fra: Stavanger Sola
4 633 NOKPris per voksen

Rania Platanias, Kreta, Hellas  

Bo midt i smørøyet, i begynnelsen av Platanias og nærmest i strandkanten. Leilighetshotellet Rania er familieeid, og eierne arbeider for å minske miljøpåvirkingene og å støtte den lokale økonomien. På stranden ligger familietavernaen, som kjent for sitt gode kjøkken. Beskrivelse Rania er et hyggelig, familieeid leilighetshotell som består av tre bygninger med ulike byggeår. Herlig bassengområde med barneseksjon, gratis solstoler og parasoller. Poolbar. På stranden ligger familiens taverna som er kjent for sin gode mat og er et populært møtested både på dag- og kveldstid. Strandbar.Gratis WiFi i fellesområdene; internetthjørne mot avgift. Gangavstand til restauranter og butikker. Gode bussforbindelser inn til Chania by. Gjennomgangstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter. Måltider Ingen. Frokost mot tillegg. Verdt å vite Resepsjonen er åpen hele dagen.

Avreise: torsdag 7 mai 2015
Hjemreise: fredag 22 mai 2015
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 298 NOKPris per voksen

Hotell IFA Beach San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

IFA Beach ligger rett ved sandstranden i San Agustin. Det er et trivelig hotell som passer for voksne. Mellom stranden og hotellets hage ligger strandpromenaden som går helt bort til Playa del Inglés og det er gåavstand til både restauranter og butikker. Hotellet har to bassenger i hagen, det ene er oppvarmet om vinteren. To boblebasseng med massasje samt bassengbar. Dobbeltrom og juniorsuiter Velg mellom juniorsuite og dobbeltrom med begrenset havutsikt. Alle med balkong. Rommene som har bassengutsikt har flest soltimer på balkongen. Bestill all inclusive Setter du pris på god mat, drikke og musikk har hotellet blant annet bufférestaurant og en lobbybar med show og musikkunderholdning flere kvelder i uken. All inclusive kan bestilles som tillegg. Hotellet har aldersgrense 18 år.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé.

Avreise: onsdag 3 juni 2015
Hjemreise: onsdag 17 juni 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 138 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

Viser alle reiser

Kategorier

Antall stjerner

Romtype

Fasiliteter

Pris

Destinasjoner

Arrangør