Charter


Dinler Hotel Antalyakysten, Tyrkia  

Hotell med privat strand rett ved den tradisjonelle landsbyen Kargicak ved hovedveien mellom Alanya og Mersin og 14 km fra sentrum av Alanya. Dinler Hotel ligger i den typiske Middelhavslandsbyen Karigcak omgitt av hageanlegg og med utsikt over havet. Det ligger 2 km fra Mahmutlar, 14 km fra Alanya by og 140 km fra Antalya internasjonale flyplass. Enkelt å ta seg til Alanya med minibusser eller med den lokale Dolmus. Hotellet har 24 timers resepsjonsservice, lobbyområde, baggasjeoppbevaring, TV-rom, buisnessenter, møterom, WiFi internett, restauranter, flere barer, diskotek, butikker, utendørs svømmebasseng, et basseng med vannsklier, barnebasseng, solterrasse og hage. I tillegg har hotellet oppvarmet innendørsbasseng med barnedel, fitnessenter, jacuzzi, badstu, tyrkisk bad, massasjeservice og frisør (begge ekstra avgift). Av sportsaktiviteter har hotellet biljard (avgift), bordtennis, fotballspill, dart, tennisbaner, strandvolleyball og vannsportsaktiviteter på stranden (noen mot esktra avgift). Hotellet har også daglig aktivitetsprogram og diverse kveldsunderholdning ( i høysesong). Hotellet har parkeringsfasiliteter. Hotellrommene har air-condition, TV, safe, minibar, bad med dusj/badekar, hårtørker og balkong. 24 timers rom-service og vaskeri/renseriservice mot ekstra avgift. *** ”Alt inkludert” består av alle måltider (frokst., lunsj, middag og snacks) og all måltidsdrikke som vann, brus, øl, vin og alkoholholdige drinker av lokale merker. Drikkevarer serveres fra morgen til sen kveld (ca. 22.00-24.00) Åpningstider kan variere fra hotell til hotell. På noen hotell er aktivitetsprogram inkludert i prisen. ** Vennligst merk at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær / sesongmessige forhold.** Adresse: Kargicak Village, 07435 Alanya, Antalya, Turkey.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 30 september 2015
Hjemreise: onsdag 14 oktober 2015
Bosted: Dobbeltrom - Economy, Alt inkludert
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 568 NOKPris per voksen

Blue Village Tres Vidas Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Tres Vidas er en del av våre egen ferieby Blue Village Bahia Felíz. Her finnes alt fra Bamseklubben til et stort bassengområde, flere restauranter og et spasenter. Hotellet er bygget på terrasser i en skråning og har leiligheter med plass til 6 personer. Du bor stille og rolig, samtidig som du har alt det Blue Village Bahía Feliz har å tilby rett rundt hjørnet.  Bamseklubb og Thea's Coffee Shop & Juice Bar På Blue Village Bahia Felíz finnes blant annet Bamseklubben, lekeplass og et stort bassengområde. Om kveldene er det show med skandinaviske artister. Thea's Coffee Shop og Juice Bar som selger god kaffe, ferskpresset juice, salater og minibakverk ligger ved Playa Feliz. Blue Village – flere aktiviteter enn noensinne Tres Vidas tilbyr aktiviteter og trening for hele familien: Trening i samarveid med verdenskjente gruppetreningsselskapet Les Mills Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole samt Plask & lek i høysesongen Orquidea Club Spa med treningsrom og 25-metersbasseng Crawlekurs for voksne i høysesongen... og mye mer. Forhåndsbestill måltider Frokostbuffé, halvpensjon med middagsbuffé og all inclusive kan bestilles som tillegg. Frokosten serveres på Orquidea. Bestiller du helpensjon kan du variere middagene mellom Orquidea og Playa Feliz. Bestiller du all inclusive kan du variere alle måltidene mellom den lille restauranten på Playa Feliz og den store restauranten med stor buffé på Orquidea. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. Children's Corner i bufferestauranten serverer sunne favorittretter. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag er inkludert for all inclusive-gjester. Øvrige gjester kan bestille disse middagene som tillegg på stedet. Hvis du har bestilt halvpensjon serveres det lunsj istedenfor middag disse dagene Det finnes også et stort supermarked på området hvis du foretrekker å lage maten selv. Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 20 mai 2015
Hjemreise: onsdag 3 juni 2015
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 298 NOKPris per voksen

Sunwing Fañabe Beach Playa de Fanabé, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell på Tenerife 2015. Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach, som flere ganger har blitt kåret til familiehotell nummer én. Og det skjønner vi godt. Med et av naturskjønne Teneriffes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien. Uansett om du velger våre minste leiligheter eller våre store familieleiligheter bor du ekstra romslig på Sunwing Fañabé Beach. Leilighetene er lyse, luftige og utstyrt med alt en barnefamilie kan ønske seg. I det hyggelige utearealet finner du det meste av det som skal til for å få en vellykket ferie. Det lokale vertshuset Vicente's Kitchen & Grill med en koselig uteservering mot bassengområdet. Her kan du nyte et hyggelig og stemningsfullt måltid med familien. På menyen tilbys både spanske spesialiteter og populære, internasjonale retter. Her ligger hotellets basseng, som alltid er oppvarmet til minst 25 grader**. Du finner også Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market & Deli, fitness, treningsstudio, spa, bufférestaurant og Play & Chat der våre unge gjester kan spille PlayStation, prøve Eye-toy, chatte med kompiser og surfe på nettet. Om kvelden kan du slå deg ned i Lime Bar og ta en forfriskende drink mens vårt proffe showteam underholder både voksne og barn. Sunwing Fañabe Beach ligger midt i Fañabe, her er det godt med restauranter og en del butikker.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 18 august 2015
Hjemreise: tirsdag 1 september 2015
Bosted: 1-roms leilighet Family, balkong mot omgivelsene
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 570 NOKPris per voksen

Mythos Beach Resort Kolymbia, Rhodos, Hellas  

To bassengområder I det ene bassengområdet er det to bassenger – det ene er et oppvarmet aktivitetsbasseng, det andre et barnebasseng med en vannsklie. Det andre området ligger mellom trærne ved hotellstranden og er bare for voksne; her har bassenget også en liten jacuzzidel. Solstoler og parasoller er gratis både i bassengområdene og ved stranden, det er også badehåndklærne. Barne- og aktivitetsbassengene er oppvarmet til minst 20 grader i tiden 13.04-20.05 og 20.09-26.10. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Hotellet har også oppvarmet innendørsbasseng. Sunn og variert mat Mythos Beach Resort har to restauranter – én buffé- og én à la carte-restaurant (den siste er ikke med i All Inclusive-programmet). I bufférestauranten er det mikrobølgeovn og egen buffé for barna, der menyene er satt sammen av vår svenske kokk. Her serveres sunn mat i tråd med de siste kostholdsrådene. Hotellet har flere barer, også en poolbar hvor det serveres enkle retter som hamburgere, pizza, pasta og salater. Ved voksenbassenget ligger en ny kaffe- og juicebar hvor du får kjøpt god kaffe og godt bakverk – her kan hele familien roe seg ned etter trening og lek. Her kan du lese mer om mat og drikke på Mythos Beach Resort. Mythos Beach Resort – barnas paradis Det finnes et bredt aktivitetsprogram for de yngste gjestene, med svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere, og barneklubb. Barnas favoritter, Polly & Mino, er både kunnskapsrike og fulle av påfunn. Hvorfor ikke overraske ungene – bestill et besøk av våre sjarmerende venner på rommet. Fire treningsøkter om dagen På Mythos Beach Resort er det gratis å bruke treningsrommet, i tillegg til at det arrangeres fire treningsøkter pr. dag med skandinavisktalende instruktører. Her er også minigolf og tennisbane, og et spa med velgjørende behandlinger og badstue (mot avgift). Kajakk, brettseiling og seiling tilbys på nabohotellet (mot avgift). Her kan du lese mer om sport og trening på Mythos Beach Resort. For øvrig Kveldsunderholdning. Gratis WiFi i hele hotellområdet, og internetthjørne i resepsjonen mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Butikk. Gangavstand til tettstedet Kolymbia med barer, restauranter og butikker. Ca. 4 km til Afandou. Bussterminal i nærheten av hotellet for lokalbusser til bl.a. Rhodos by. Her kan du lese om alle våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 10 mai 2015
Hjemreise: søndag 24 mai 2015
Bosted: 2-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 088 NOKPris per voksen

Blue Village Alcudia Pins Alcudiabukten, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Blue Village Alcúdia Pins ligger i et rolig og barnevennlig område rett ved den hvite Playa de Muro-stranden. Stranden er bred og langgrunn og det finnes bassenger for alle aldre. Du bor i leiligheter og måltider kan bestilles som tillegg. Det store hovedbassenget har vannsklie, boblebad og en bassengbar med stor terrasse mot havet. Plaskebassenget har små vannsklier og for de aller minste finnes det et babybasseng i en roligere del av bassenget. Aktiviteter og fasiliteter Her finnes det aktiviteter og trening for hele familien. Treningstimer i samarbeid med Les Mills Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole for barn og crawleskolefor voksne i høysesongen Buss til byen eller sykkelutflukt Lokalbussen til Alcúdia sentrum med shopping, restauranter, kaféer og alt fra trivelige små tapasbarer til eksklusive fiske- og skalldyrsrestauranter stopper utenfor hotellet. Vil du se deg om i området rundt hotellet kan du leie sykler. Mat og drikke Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé med drikke eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 12 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. All inclusive selges i begrenset antall og kan være utsolgt i visse perioder. Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 30 mai 2015
Hjemreise: lørdag 6 juni 2015
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
2 798 NOKPris per voksen

Kipriotis Maris Psalidi, Kos, Hellas  

Kipriotis Maris ligger i frodige omgivelser ved stranden et par-tre kilometer fra Kos by. Her kan hele familien nyte en avkoblende ferie på et hotell som har "alt", men som likevel er litt mindre enn våre andre familieanlegg Mythos Beach Resort og Kaya Side. Basseng og barnebasseng I bassengområdet er der et stort basseng og ett barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Badehåndklær mot depositum. På stranden (vei må krysses) kan man leie solstoler og parasoller. Her er også en strandbar. Barneklubb og svømmeskole Det finnes et bredt aktivitetsprogram for de yngste gjestene, med svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere, og barneklubben Club Polly & Mino. Barnas favoritter, Polly & Mino, er både kunnskapsrike og fulle av påfunn. Hvorfor ikke overraske ungene – bestill et besøk av våre sjarmerende venner på rommet. Her er også lekeplass. Søsterhotellet Kirpiotis Panorama Aqualand har badeland (entré) med seks sklier for barn over 120 cm. Spis sunt og godt med Mondo I bufférestauranten Amvrosia kan glede deg over vårt nye mat- og drikkekonsept Mondo. Baren Nectar har en stor og hyggelig terrasse ved bassenget, og på kaffebaren Mondo Coffee får du kjøpt ekstra god kaffe, nypresset juice og godt bakverk. Kafépersonalet har blitt opplært av en av verdens beste baristaer, så de vet hvordan de skal lage den beste Latten. Sport og trening Like ved hotellet ligger et nytt, velutstyrt treningsstudio som er gratis for hotellgjestene. I tillegg organiseres det fire gratis treningsøkter pr. dag under ledelse av profesjonelle, skandinavisktalende instruktører. Ellers kan du spille sandvolleyball, bordtennis og tennis gratis (racket mot depositum), squash og biljard mot avgift. Jacuzzi mot avgift. Sykkelutleie (også terrengsykler); det går sykkelsti hele veien inn til sentrum. Løpebaner, jogge- og sykkelløyper. Vannsport (mot avgift) på Kipriotis Village og spa (mot avgift) på Kipriotis Panorama & Suites. Gratis Wifi og underholdning Apollos gjester har gratis Wifi på hele hotellet. Tre kvelder i uken er det underholdning; én kveld er det Gresk aften (må reserveres). Room service i kjøkkenets åpningstid mot avgift. Vaskeservice mot avgift. Bussholdeplass like utenfor hotellet; det tar ca. 10 minutter inn til Kos by (ca. 3 km). Les mer om våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 4 september 2015
Hjemreise: fredag 18 september 2015
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 998 NOKPris per voksen

Blue Village Nausicaa Beach Fig Tree Bay, Kypros  

Blue Village Nausicaa Beach har en unik beliggenhet på en odde omgitt av det turkisblå Middelhavet. Her finner du en herlig blanding av aktiviteter og avkobling, og det er bare en kort spasertur til Fig Tree Bays sentrum og den fine sandstranden. Det finnes en klippestrand med tretrapp ut i havet og en liten steinstrand. Går du stien langs havet er det bare noen hundre meter bort til sandstranden i Fig Tree Bay. Bassenger og aktiviteter Bassengområdet har to store bassenger. Barnebassenget har soltak og en liten sklie. Lekeplass i hagen Det finnes også: Treningstimer i samarbeid med Les Mills - gruppetrening Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole for barn og crawleskole for voksne i høysesong To store bassenger Tennis og treningsmuligheter Boblebad og badstue   Førsteklasses mat Når det arrangeres kypriotisk aften serveres det spesialiteter som grillet halloumiost og rødvinsmarinert kjøtt med koriander. Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé eller all inclusive med både is og drikke inkludert kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. Children's Corner serverer sunn mat i restauranten. Thea's Coffée Shop & juice Bar serverer kaffe, juice og yoghurt med ulike toppinger. Plass til store familier Det finnes leiligheter med plass til 7 personer. Vil du ha det litt ekstra luksuriøst bestiller du leilighet med eget basseng, boblebad og en minihage. Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 29 mai 2015
Hjemreise: lørdag 6 juni 2015
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
2 908 NOKPris per voksen

Sunwing Kallithea Beach Kalithea, Rhodos, Hellas  

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset 2015" for beste familiehotell på Rhodos. På Sunwing Kallithea Beach er det kort vei til alt. Og det er bare én av grunnene til at gjestene våre vender tilbake år etter år. Hotellet ligger i vakre, grønne omgivelser rett ved stranden på Rhodos' nordøstkyst - ideelt for deg som vil ha en avslappende ferie i greske omgivelser. De fine bassengområdene er en av grunnene til at Sunwing Kallithea Beach er så populært. Det ene bassengområdet ligger ved hovedbygningen Athena og det andre ligger ved leilighetsbygningen Helios. Her finnes det babybasseng som er 30 cm på det dypeste, og svømmedyktige barn (eller barn med lekne foreldre) kaster seg gjerne ut i det store eventyrbassenget med viker, bukter og skrå bunn. Voksenbassenget er delt av en trebro som fører til bassengbaren. I dette bassenget arrangeres det vannsport nesten hver dag. Det finnes også vannsklier ved begge bassengområdene, for ekstra fartsfylte vannaktiviteter. Vil du ha litt ekstra luksus i ferien? Da kan du bestille en Royal Family Suite - våre mest luksuriøse leiligheter noensinne. Våre nyeste Royal Family Suite ligger i Poseidon. Her får du både tak og åpen himmel, der du bor i romslige 3-romsleiligheter med to balkonger eller en stor terrasse - selvsagt med fantastisk utsikt mot havet. Er Royal Family Suites i Poseidon fullbooket, finnes denne leilighetsypen også i Triton, Athena og Helios. I Helios vil alle Happy Baby-leilighetene og 43 av Family-leilighetene være nyrenoverte til sommeren 2015. Fino Restaurant & Grill og Lime Bar er hotellets midtpunkt. Her kan du nyte de varme kveldene utendørs og se på showene. Vertshuset Costas Kitchen ligger i fredelige omgivelser rett ved strandkanten og har fantastisk havutsikt fra restaurantbordene. Har du bestilt Sunwing Inclusive spiser du måltidene på La Tasca at Helios. Hotellområdet er grønt og frodig med små gangstier som fører ned til stranden, der du kan bade i krystallklart vann. Sunwing Kallithea Beach ligger ved havet i rolige omgivelser. Utenfor hotellet er det en håndfull restauranter og butikker. Du finner et desto større utvalg av restauranter, butikker og andre fornøyelser i Rhodos by, som ligger ca. fire kilometer fra hotellet. Sportsbar På The Sportsbar på Sunwing Kallithea Beach vises mye sport via satellitt. Ikke bare fotball men også tennis, golf, F1 og mye annet. Alt i et hyggelig miljø med menyer som gjør at både voksne og barn trives.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 17 mai 2015
Hjemreise: søndag 24 mai 2015
Bosted: 2-roms leil Family B uten soveromsvindu, havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 995 NOKPris per voksen

Blue Village Orquidea Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Orquidea har en meget sentral beliggenhet på Blue Village Bahia Feliz. Her finner du restauranter, barer, det store bassengområdet, sceneunderholdningen og mange av de aktivitetene som tilbys i ferielandsbyen. Den sentrale beliggenheten gjør at du bor nær alt det Blue Village Bahia Feliz har å tilby. Bamseklubb og Thea's Coffee Shop & Juice Bar På Blue Village Bahia Feliz finnes blant annet Bamseklubben, lekeplass og et stort bassengområde. Om kvelden er det ulike show med skandinaviske artister.  Blue Village – mer sporty en noen gang På Orquidea finnes det aktiviteter og trening for hele familien Treningstimer i samarbeid med verdenskjente Les Mills – gruppetrening Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole samt Plask & Lek i høysesong Orquidea Club Spa med trim og 25-meters basseng Crawlekurs for voksne i høysesong ... og mye mer.   Velg hvordan du vil bo Her finnes det rom og suiter som passer både par og store familier. Velger du premiumrom får du høyere innredningsstandar, noen rom har stor balkong med solsenger og noen har havutsikt. Velger du et designrom får du fin beliggenhet i et rom som er designet med tanke på familiers feriebehov.  Halvpensjon eller all inclusive Halvpensjon med middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Frokosten serveres på Orquidea. Barn under 13 år spiser gratis når måltidene bestilles hjemmefra. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag er inkludert for all inclusive-gjester. Øvrige gjester kan bestille disse måltidene på stedet. For deg som har forhåndsbestilt halvpensjon serveres lunsj istedenfor middag på juledagen og nyttårsaften. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 5 desember 2015
Hjemreise: lørdag 19 desember 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
5 653 NOKPris per voksen

Almyrida Beach Almyrida, Kreta, Hellas  

Almyrida Beach Hotel is located in the small village of Almyrida, with a beach front setting on a natural cove, opposite Karga Island and 15 km east of the city of Chania. The airport is 27 km from the hotel. The hotel offers following facilities and services 24 h reception, bar, restaurant, business centre, conference room, massage and beauty treatments (extra charge). All rooms have balcony, air conditioning, central heating, satellite TV, hair dryer, telephone, safety box (extra charge), WiFi and mini bar. Address: Almyrida Apokoronou, 73008 Chania, Crete, Greece.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 6 juni 2015
Hjemreise: lørdag 13 juni 2015
Bosted: Studio - Fjellutsikt, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 211 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

Viser alle reiser

Kategorier

Antall stjerner

Romtype

Fasiliteter

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn