Charter


Mythos Beach Resort Kolymbia, Rhodos, Hellas  

Velkommen til Apollos populære hotell Mythos Beach Resort på Rhodos! I sommer satser vi stort med barneklubb, svømmekurs og trening med skandinavisktalende personale. De komfortable rommene er moderne innredet, og i restaurantene serveres det fersk og sunn mat – og barna kan velge fra sin egen buffé. Det er god plass rundt de hyggelige bassengene, og havet ligger på armlengdes avstand. Vil du ha det ekstra godt i ferien, så skal du bestille en junior- eller seniorsuite med eget basseng ved terrassen.Legg sommerferien til populære Mythos Beach Resort. Det førsteklasses hotellanlegget ligger i strandkanten i Afandou og passer for hele familien. BeskrivelseTo bassengområderI det ene bassengområdet er det to bassenger – det ene er et oppvarmet aktivitetsbasseng, det andre et barnebasseng med en vannsklie. Det andre området ligger mellom trærne ved hotellstranden og er bare for voksne; her har bassenget også en liten jacuzzidel.Solstoler og parasoller er gratis både i bassengområdene og ved stranden, det er også badehåndklærne. Barne- og aktivitetsbassengene er oppvarmet til minst 20 grader i tiden 13.04-20.05 og 20.09-26.10. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Hotellet har også oppvarmet innendørsbasseng.Sunn og variert matMythos Beach Resort har to restauranter – én buffé- og én à la carte-restaurant (den siste er ikke med i All Inclusive-programmet). I bufférestauranten er det mikrobølgeovn og egen buffé for barna, der menyene er satt sammen av vår svenske kokk. Her serveres sunn mat i tråd med de siste kostholdsrådene. Hotellet har flere barer, også en poolbar hvor det serveres enkle retter som hamburgere, pizza, pasta og salater. MåltiderRom og suiter: Frokostbuffé.Leilighetene: Ingen. Frokostbuffé mot tillegg.Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg for alle romtyper. Nyttig informasjonLeilighetene og enkelte dobbeltrom har ikke heisadkomst ** Stein-/grusstrand. Noe småstein i vannet, badesko anbefales ** Babyseng og trillevogn (mot tillegg) kan forhåndsbestilles

Avreise: onsdag 29 april 2015
Hjemreise: onsdag 13 mai 2015
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 598 NOKPris per voksen

Blue Village Orquidea Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Orquidea har en meget sentral beliggenhet på Blue Village Bahia Feliz. Her finner du restauranter, barer, det store bassengområdet, sceneunderholdningen og mange av de aktivitetene som tilbys i ferielandsbyen. Den sentrale beliggenheten gjør at du bor nær alt det Blue Village Bahia Feliz har å tilby. Bamseklubb og Thea's Coffee Shop & Juice Bar På Blue Village Bahia Feliz finnes blant annet Bamseklubben, lekeplass og et stort bassengområde. Om kvelden er det ulike show med skandinaviske artister.  Blue Village – mer sporty en noen gang På Orquidea finnes det aktiviteter og trening for hele familien Treningstimer i samarbeid med verdenskjente Les Mills – gruppetrening Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole samt Plask & Lek i høysesong Orquidea Club Spa med trim og 25-meters basseng Crawlekurs for voksne i høysesong ... og mye mer.   Velg hvordan du vil bo Her finnes det rom og suiter som passer både par og store familier. Velger du premiumrom får du høyere innredningsstandar, noen rom har stor balkong med solsenger og noen har havutsikt. Velger du et designrom får du fin beliggenhet i et rom som er designet med tanke på familiers feriebehov.  Halvpensjon eller all inclusive Halvpensjon med middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Frokosten serveres på Orquidea. Barn under 13 år spiser gratis når måltidene bestilles hjemmefra. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag er inkludert for all inclusive-gjester. Øvrige gjester kan bestille disse måltidene på stedet. For deg som har forhåndsbestilt halvpensjon serveres lunsj istedenfor middag på juledagen og nyttårsaften. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Avreise: torsdag 22 januar 2015
Hjemreise: torsdag 5 februar 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Harstad-Narvik Evenes
5 299 NOKPris per voksen

Sunwing Fañabe Beach Playa de Fanabé, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell på Tenerife 2014. Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach, som flere ganger har blitt kåret til familiehotell nummer én. Og det skjønner vi godt. Med et av naturskjønne Teneriffes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien. Uansett om du velger våre minste leiligheter eller våre store familieleiligheter bor du ekstra romslig på Sunwing Fañabé Beach. Leilighetene er lyse, luftige og utstyrt med alt en barnefamilie kan ønske seg. I det hyggelige utearealet finner du det meste av det som skal til for å få en vellykket ferie. Det lokale vertshuset Vicente's Kitchen & Grill med en koselig uteservering mot bassengområdet. Her kan du nyte et hyggelig og stemningsfullt måltid med familien. På menyen tilbys både spanske spesialiteter og populære, internasjonale retter. Her ligger hotellets basseng, som alltid er oppvarmet til minst 25 grader**. Du finner også Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market & Deli, fitness, treningsstudio, spa, bufférestaurant og Play & Chat der våre unge gjester kan spille PlayStation, prøve Eye-toy, chatte med kompiser og surfe på nettet. Om kvelden kan du slå deg ned i Lime Bar og ta en forfriskende drink mens vårt proffe showteam underholder både voksne og barn.

Avreise: søndag 18 januar 2015
Hjemreise: søndag 25 januar 2015
Bosted: 2-roms leilighet Family uten balkong eller terrasse
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
3 620 NOKPris per voksen

Revekka Platanias, Kreta, Hellas  

Revecca er det første leilighetshotellet som ble bygd i Platanias, og det har virkelig sin sjarm. Her er ingen leiligheter like, hver eneste en har sin egen stil. Hotellet ligger i en blomstrende hage i rolige omgivelser, men det er likevel ikke langt til shopping, barer og restauranter. BeskrivelseRevecca i Platanias er et klassisk leilighetshotell med fem bygninger med ulikt byggeår; noen av dem er oppusset. Hotellområdet er hyggelig med en blomstrende hage, og beliggenheten er rolig. Trapper og nivåforskjeller på området. Kort vei til restauranter og shopping. Ca. 50 meter nedover mot stranden ligger det et offentlig basseng med barneseksjon, som hotellets gjester kan benytte. Leier man en solstol ved bassenget, er det gratis å bruke en på stranden. Her er det også en snackbar, og utleie av solstoler, parasoller og badehåndklær. Lokaltrafikk. MåltiderIngen. Nyttig informasjonResepsjon med begrensede åpningstider.

Avreise: fredag 7 august 2015
Hjemreise: fredag 21 august 2015
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 14 dager
Fra: Stavanger Sola
4 848 NOKPris per voksen

Hotell IFA Beach San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

IFA Beach ligger rett ved sandstranden i San Agustin. Det er et trivelig hotell som passer for voksne. Mellom stranden og hotellets hage ligger strandpromenaden som går helt bort til Playa del Inglés og det er gåavstand til både restauranter og butikker. Hotellet har to bassenger i hagen, det ene er oppvarmet om vinteren. To boblebasseng med massasje samt bassengbar. Dobbeltrom og juniorsuiter Velg mellom juniorsuite og dobbeltrom med begrenset havutsikt. Alle med balkong. Rommene som har bassengutsikt har flest soltimer på balkongen. Bestill all inclusive Setter du pris på god mat, drikke og musikk har hotellet blant annet bufférestaurant og en lobbybar med show og musikkunderholdning flere kvelder i uken. All inclusive kan bestilles som tillegg. Hotellet har aldersgrense 18 år.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé.

Avreise: mandag 12 januar 2015
Hjemreise: mandag 19 januar 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 298 NOKPris per voksen

Sunsuites Carolina San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Våre gjester kommer gjerne tilbake til Sunsuites Carolina i San Agustín. Det skyldes nok blant annet det skandianvisktalende personalet, beliggenheten ved stranden og den lune atmosfæren som preger hotellet. I hagen vokser velduftende timian og sitrontrær, og bassengområdet inviterer både til avkobling og lek. BeskrivelseSunsuites Carolinas er et velkjent og populært leilighetshotell med fint bassengområde. Bassenget er oppvarmet (oktober-april) til minst 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solstoler og parasoller; badehåndklær.Gratis internetthjørne og WiFi i lobbyen. Hyggelig TV-salong med et lite bibliotek og bridgebord. Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk. MåltiderIngen. Nyttig informasjonMellom 26. juni og 15. september 2013 skal parkeringsplassen ca. 50 meter fra hotellet renoveres. Arbeidet vil pågå mandag til fredag 07.30-18.00, og kan oppfattes som forstyrrende.

Avreise: lørdag 3 januar 2015
Hjemreise: lørdag 10 januar 2015
Bosted: 2-ROMSLGHT UNDER BAKKEPLAN
Reiselengde: 7 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
2 698 NOKPris per voksen

Villa Dora Platanias, Kreta, Hellas  

Velkommen til en ypperlig beliggenhet ved stranden og mange avkoblende dager ved bassenget. Ønsker du fred og ro kombinert med nærhet til Platanias' livlige puls, så er Villa Dora et godt valg. Herfra er det gangavstand til det meste. BeskrivelseVilla Dora i Platanias er et hyggelig hotell som ligger rett ved den fine stranden, nær shopping, barer og restauranter i Platanias sentrum. Eierne bor selv i første etasje på hotellet, og er alltid tilgjengelige. Fint bassengområde med basseng med barneseksjon, samt solstoler og parasoller. Hage. I området finnes det også en lekeplass og en restaurant. Lokaltrafikk. MåltiderIngen. Nyttig informasjonResepsjonen er åpen på dagtid.

Avreise: lørdag 16 mai 2015
Hjemreise: lørdag 30 mai 2015
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 14 dager
Fra: Stavanger Sola
3 998 NOKPris per voksen

Sandos Papagayo Beach Resort Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

Bare et kvarters rusletur fra de herlige Papagayostrendene ligger populære Sandos Papagayo Beach Resort. Uansett hvor du befinner deg på hotellet er havet like i nærheten – enten det er i det fine bassengområdet eller i en av restaurantene. Aktivitetstilbudet er stort, enten du vil trene eller ta det litt mer med ro på en massasjebenk.I 2013 kom hotellet på Ti-på-topplisten i reiselivsmagasinet Viajar over spanske hoteller med den beste utsikten. BeskrivelseSandos Papagayo Beach Resort i Playa Blanca har et fint bassengområde med tre bassenger og to barnebassenger, gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Ett av de store bassengene og ett av barnebassengene holder minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Snackbar. Bufférestaurant, asiatisk og italiensk à la carte-restaurant, i tillegg til én fransk som ikke er med i All Inclusive. Bar. Dag- og kveldsaktiviteter for barn og voksne. Gratis WiFi i fellesområdene. Lite spa (stengt torsdag) med gratis jacuzzi, badstue, hamam og trimrom. Souvenirbutikk, gullsmed og frisør. Aerobic og basketball. Nivåforskjeller i hotellområdet. Ca. 3,5 km til de sentrale delene av Playa Blanca. Lokaltrafikk. MåltiderAll Inclusive. Julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag.

Avreise: lørdag 3 januar 2015
Hjemreise: lørdag 17 januar 2015
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 14 dager
Fra: Trondheim Værnes
7 898 NOKPris per voksen

Hotell & leiligheter Puerto de Mogan Puerto de Mogán, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Hotell & leiligheter Puerto de Mogan en utmerket beliggenhet rett ved den lille yachthavnen i Puerto de Mogán med en rekke serveringssteder og småbutikker og mange restauranter. Prøv gjerne en av restaurantene i havnen som serverer nyfanget fisk Hver fredag er det lokalt marked rett utenfor hotellområdet. Hotelldelen Hotelldelen ligger ved havnen og båtene til blant annet Puerto Rico går rett utenfor hotellet. Hotellet har resepsjon, restaurant og bar. Spaavdelingen har 12 års aldersgrense. Alle dobbeltrommene ligger i hotellbygningen med tilgang til bassenget i den delen. Trappen som går ned til havet er kun for gjester som bor i hotelldelen. . Fra bassengområdet har du utsikt over stranden og Atlanterhavet. Det går en trapp ned i havet. Bassenget er oppvarmet om vinteren. Bilde 1,2,3,4 viser hotelldelens bassengområde. Leilighetene Leilighetene ligger i flere bygninger i kvartalene ved havnen, knapt 500 meter fra stranden og ca, 300 meter fra hotelldelen. De har et eget basseng kun for leilighetsgjestene. Det finnes også en liten kombinert bassengbar/restaurant ved bassenget. Bilde 18 viser leilighetsdelens bassengområde. Bor du i leilighet kan du forhåndsbestille frokostbuffé eller halvpensjon. Måltidene serveres i hotellrestauranten. Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé. Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Avreise: onsdag 12 august 2015
Hjemreise: onsdag 2 september 2015
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 548 NOKPris per voksen

Leiligheter Amadores Beach Playa de Amadores, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Amadores Beach ligger rett ved en av de beste strendene på øya og du bor i en fredelig oase bare noen kilometer unna shopping og fornøyelser i Puerto Rico. Om sommeren er stranden et populært utfluktsmål. Amadores Beach er godt likt blant tidligere gjester, mye på grunn av beliggenheten, og det. finnes kafeer, restauranter, barer og småbutikker i nærheten. Beach Club på piren Gå ikke glipp av Amadores Beach Club på piren, med restaurant og en loungedel med sofaer og sacosekker, og der du i klart vær kan se Tenerife og Teide. Herfra er det også en fantastisk solnedgang. Havutsikt fra balkongen De velutstyrte leilighetene ligger i fire 2-etasjers bygninger. Fra balkongen har du en utsikt over Atlanterhavet. Hotellet har et bassengområde som vender mot havet. Det store bassenget er oppvarmet om vinteren og barnebassenget er oppvarmet året rundt. Hotellet har også en squashbane. Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Avreise: onsdag 12 august 2015
Hjemreise: onsdag 2 september 2015
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
8 898 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

Viser alle reiser

Kategorier

Antall stjerner

Romtype

Fasiliteter

Pris

Destinasjoner

Arrangør