Charter


Ilunion Fuengirola Fuengirola, Costa Del Sol, Spania  

3.5
Basert på 834 anmeldelser

Hotellet ligger ved Fuengirolas strandpromenade, og har utsikt over Los Boliches-stranden i den sørlige Spania. Ilunion Fuengirola ligger ved sjøen og promenaden, nær Seilklubben og havnen i Fuengirola, 300 m fra Los Boliches jernbanestasjon og 22 km fra flyplassen. Golfbanenen Torrequebrada og Los Naranjos ligger ca. 6 km fra hotellet. Hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, lobbyområde, heiser, WiFi-internettilgang i fellesområdene, møterom, internettilkobling, bar, restaurant, utendørs svømmebasseng, solterrasse, bassengbar og hageanlegg. Hotellet har parkeringsmuligheter (ekstra kostnad). Rommene er utstyrt med A/C, TV, telefon, WiFi, safe (ekstra kostnad), skrivebord, minibar, balkong eller terrasse, bad med badekar/dusj og hårføner. Romservice (begrenset tidsrom) er tilgjengelig (ekstra kostnad). ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær/sesongmessige forhold. ** Adresse: Paseo Maritimo Rey de Espana 87, 29640 Fuengirola, Malaga, Spania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 28 mars 2017
Hjemreise: onsdag 5 april 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Ingen måltider
Reiselengde: 9 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 712 NOK Pris per voksen

Ocean Beach Club - Kreta Makrigialos, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 133 anmeldelser

Nyt hav og himmel i harmoniske omgivelser. Her finnes rom for late dager, etterlengtet familieliv og tid til samvær. Velkommen til et designhotell med avslappende atmosfære. Ocean Beach Club by Sunwing Family Resorts har alt som kjennetegner et Sunwing-hotell, bare ekstra lekkert innpakket. Ocean Beach Club - Kreta (OBC) er et hotell som er bygget for familieluksus. OBC er en del av Sunwing Makrigialos Beach. Alle våre gjester har selvsagt tilgang til Sunwings varierte tilbud av aktiviteter og fasiliteter, men på OBC kan man også velge å bare nyte late dager i ro og fred. Vi kan ikke ta æren for horisonten og havet, men vi har toppet idyllen med et designhotell for den moderne familien. OBC har mange ulike rom og sittegrupper der man kan man spille spill, leke, lese bøker eller bare slå av en prat. I stilige lounge-områder kan man sitte både innendørs og ute i det fri. Gå ikke glipp av Ocean Beach Clubs Club House – generøse suiter med fantastisk havutsikt, terrasse og tilgang til privat basseng. Hotellet vender ut mot havet og ligger rett ovenfor en av Kretas aller beste strender. Foruten store områder for sol og avslapping, kan hotellet også friste med spa, treningsrom og SATS ELIXIA-timer. Hvis du vil bevege deg utenfor hotellet ligger landsbyen Makrigialos i gangavstand. Her ligger det hyggelige restauranter og barer rett ved stranden. Det er også butikker der du kan shoppe.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 20 april 2017
Hjemreise: torsdag 27 april 2017
Bosted: 2-roms Club House Suite, inngjerdet terr. med havuts
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 145 NOK Pris per voksen

Sunsuites Carolina - vinter 16/17 San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 94 anmeldelser

Velkjente Sunsuites Carolinas er svært populært og har stranden beliggende rett nedenfor. Fin hage og bassengområde hvor bassenget er oppvarmet (oktober-april) til minst 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solstoler, parasoller og badehåndklær. Gratis Wifi i fellesområdene; internetthjørne i lobbyen. Hyggelig TV-salong med et lite bibliotek. Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk. Her kan du lese mer om Apollo Mondo Duo.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 15 april 2017
Hjemreise: lørdag 22 april 2017
Bosted: 2-ROMSLGHT UNDER BAKKEPLAN
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 998 NOK Pris per voksen

Seaside Hotel Sandy Beach Playa del Ingles, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 1 134 anmeldelser

Seaside Hotel Sandy Beach, ett av områdets beste hotell, ligger bare et par hundre meter fra den store sandstranden. Velg mellom dobbeltrom, familierom eller juniorsuite.  Hotellkjeden Seaside er velkjent for en personlig service og utsøkt mat.Frokost med brød fra hotellets eget bakeri er inkludert. Som tillegg kan du bestille halvpensjon og Gran Canarias kanskje beste all inclusive. Måltidene serveres under palmene på restaurantterrassen. Nesten hver kveld bys det på temabuffeer og en kveld i uken er det gallamiddag. T Wellness-senterHotellet har et lite bassengområde og et lite wellnessenter i 10. etasje der du koble av med ulike behandlinger, badstue og dampbad. Her ligger det også en solterrasse for naturister. AktiviteterHer finnes det meste for behagelig ferie, tilgang til, tennisbane, treningsrom, bordtennis og biljard, og flere kvelder i uken er det levende musikk. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 5 juni 2017
Hjemreise: mandag 12 juni 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 998 NOK Pris per voksen

El Greco Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 228 anmeldelser

Lekkert leilighetshotell i italiensk design som i mange år har vært et av våre mest populære hotell på Gran Canaria. El Greco har fin beliggenhet ved stranden og havnen i Puerto Rico. Hotellet består av en hovedbygning og en lavere sidebygning. Her er det to separate bassengområder, perfekt for solfylte dager. El Greco har har også et lite treningsrom, en bar og tre à la carte-restauranter. Vings gjester har kåret El Greco til et av de 10 beste hotellene vintersesongen 2015/2016. I perioden november–mars er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 7 juni 2017
Hjemreise: onsdag 14 juni 2017
Bosted: 2-romsleilighet, kampanjepris
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 295 NOK Pris per voksen

Hipotels Don Juan Cala Millor, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 94 anmeldelser

Situated on the beach front, between the promenade and the commercial area of Cala Millor. Hotel facilities include reception area, restaurant, snack bar, swimming pool, children's pool, live-music, day and night-time entertainment, laundry service, money exchange and rent car service. All rooms are equipped with telephone, satellite TV, air conditioning, bathroom with bath and balcony. Address: Paseo Juan Llinás, s/n, 07560 Cala Millor, Mallorca, Spain

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 16 april 2017
Hjemreise: søndag 23 april 2017
Bosted: Dobbeltrom - Bassengutsikt, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
3 204 NOK Pris per voksen

Ocean Beach Club - Gran Canaria Playa de Cura, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4
Basert på 41 anmeldelser

Etter suksessen med Ocean Beach Club på Kreta har vi endelig funnet det rette stedet for vårt neste Ocean Beach Club: I en vik rett ved stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst. Ocean Beach Club by Sunwing Family Resorts er våre roligere og mer luksuriøse konsepthotell, og passer for den moderne familien som setter pris på design og god mat i en herlig, avslappet atmosfære. Ocean Beach Club bygger på samme grunnprinsipp som Sunwing Family Resorts. Kvalitet og funksjon er våre nøkkelord, og målet er å lage det perfekte feriestedet for barnefamilier. Her får du treningsmuligheter, barneklubb, stilige leiligheter og gjennomtenkte menyer. Kort fortalt: På OBC venter det en ferie der dere får kvalitetestid sammen og omgås på egne vilkår, i deres egen takt. Bestill gjerne Ocean Beach Club Suite der du kan gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Vil du heller bo litt tilbaketrukket bestiller du en av våre Club House Suiter med terrasse og utsikt mot hagen. Her er det også mange hyggelige fellesarealer, bassengområde med lounge og små, frodige hager. Ocean Beach Club - Gran Canaria er som en kjempestor, hyggelig stue eller en hage med plass til alle, både ute og inne. Ocean Beach Club - Gran Canaria er lite og personlig. Her er livet litt fredeligere. Frokost, lunsj og middag serveres i restauranten, med havet som nærmeste nabo. Vil du være aktiv i ferien kan du bli med på være populære SATS ELIXIA-timer samt benytte fullt utstyrt treningsstudio og fitness. For herlig avslapping anbefaler vi et besøk i vårt spa som tilbyr mange forskjellige behandlinger. I nærheten av hotellet ligger Playa del Curas lokale sentrum, hvor du finner et lite utvalg av restauranter og et supermarked. I Puerto Rico, ca. 4 km unna, er utvalget enda større. For de yngre gjestene som vil ta en pause fra sol og bad finnes både Lollo & Bernies Mini Land og Teen Lounge.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 30 mars 2017
Hjemreise: torsdag 6 april 2017
Bosted: 2-romsleilighet, havutsikt
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 745 NOK Pris per voksen

Morasol Suites Puerto Rico, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 696 anmeldelser

Pent og hyggelig leilighetshotell med utmerket beliggenhet ved havnen i Puerto Rico. Fra hotellet har du gangavstand til strand, shopping og fornøyelser. Morasol Suites har et koselig bassengområde med basseng og bassengbar. På hotelltaket er det en solterrasse med boblebad og solsenger. Hotellet passer godt for voksne som reiser uten barn. Dette gir ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 7 juni 2017
Hjemreise: onsdag 14 juni 2017
Bosted: 1-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 995 NOK Pris per voksen

Sunwing Fañabe Beach Playa de Fanabé, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

4.5
Basert på 996 anmeldelser

Hotellet har fått den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" som beste familiehotell på Tenerife 2016. Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach, som flere ganger har blitt kåret til familiehotell nummer én. Og det skjønner vi godt. Med et av naturskjønne Teneriffes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien. Uansett om du velger våre minste leiligheter eller våre store familieleiligheter bor du ekstra romslig på Sunwing Fañabé Beach. Leilighetene er dessuten lyse, luftige og utstyrt med alt en barnefamilie kan ønske seg. Les mer på Leilighetene Nyhet! Nå kan du bestille Lollo & Bernies babypakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleieposer for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollo & Bernies koseklut følger også med for å gjøre babyen din ekstra fornøyd. I det hyggelige utearealet finner du det meste av det som skal til for å få en vellykket ferie. Det lokale vertshuset Vicente's Kitchen & Grill med en koselig uteservering mot bassengområdet. Her kan du nyte et hyggelig og stemningsfullt måltid med familien. På menyen tilbys både spanske spesialiteter og populære, internasjonale retter. Her ligger hotellets basseng, som alltid er oppvarmet til minst 25 grader**. Du finner også Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market & Deli, fitness, treningsstudio, spa, bufférestaurant og Teen Lounge der våre unge gjester kan spille PlayStation og surfe på nettet. Om kvelden kan du slå deg ned i showbaren med en forfriskende drink mens vårt proffe showteam underholder både voksne og barn. Sunwing Fañabe Beach ligger i Playa de las Américas, hvor det er mange restauranter og butikker.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: tirsdag 12 desember 2017
Hjemreise: tirsdag 19 desember 2017
Bosted: 1-romsleilighet
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 195 NOK Pris per voksen

Las Arenas Hotel Benalmádena, Costa Del Sol, Spania  

4.5
Basert på 1 802 anmeldelser

Hotellet har en god beliggenhet for feriegjester, nær mange barer, over veien er det en promenade med mye sol som går til Bil Bil Slott og Marinaen. Hotellet ligger 150 meter fra stranden, 1,5 kilometer fra sentrum av Benalmadena, 2,5 kilometer fra både Benalmadena Marina og et kjøpesenter og 6 kilometer fra en golfbane. På hotellet er det 24-timers resepsjon, restaurant (frokost og middag), bar, svømmebasseng, WiFi og parkering (mot betaling). Rommene har bad, hårføner, tv, telefon, minibar, WiFi, safe (mot betaling) og sentral aircondition. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Vær oppmerksom på at aircondition på rommene styres sentralt av hotellet, derfor er dette kun slått på til bestemte tider i løpet av dagen som kan variere. Adresse: Avda de Antonio Machado 22, 29630 Benalmadena Costa, Malaga, Spania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 4 februar 2017
Hjemreise: søndag 12 februar 2017
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Ingen måltider
Reiselengde: 9 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 832 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

Viser alle reiser
Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!