Charter


4.5
Basert på 2 623 anmeldelser

Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica er et perfekte valg for deg som vil bo luksuriøst og komfortabelt ved havet i Kolymbia. Her kan du spise godt og slappe av i ferien. All inclusive og rom med Red Carpet Service kan bestilles som tillegg.  Hotellet har en utmerket beliggenhet ved en av Rhodos' fineste strender. Bassengområdet er stort og det finnes solsenger og parasoller både her og på stranden. Hotellet består av to deler, Imperial og den nye førsteklasses Residence-delen. Tid til hverandreHvis du ønsker å være i aktivitet i ferien anbefaler vi en time i Residence-delens toppmoderne Health Club med treningsrom og innendørsbasseng. Vil du unne deg noe ekstra har hotellet et prisbelønnet spa med parbehandlinger og massasje. Kulinariske stunderHotellets bufférestaurant Agora har høy standard og serverer alt fra greske spesialiteter til gourmetretter. Det finnes også 3 à la carte-restauranter som er perfekte for romantiske middager under stjernene. Ekstra luksuriøst med Red Carpet ServiceSett en gullkant på ferien ved å bestille Red Carpet Service. De fleste Red Carpet-rommene ligger i Residence-delen som ligger rolig til med eget basseng, health club og à la carte-restaurant. Alt dette er inkludert hvis du bestiller enkelte strandnære juniorsuiter med swim-up i Imperialdelen. Du får eksklusiv tilgang til hotellets lounge der du kan koble av med en god kopp kaffe eller en drink. Det finnes også et lite bibliotek med internasjonale aviser, magasiner og bøker. Ved bassenget er en basseng-concierge og mye mer inkludert.All inclusive i verdensklasseEtt besøk i en av hotellets tre à la carte-restauranter er inkludert, to besøk dersom du har bestilt Red Carpet Service.Hotellet ønsker gjester over 16 år velkommen. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 25 september 2016
Hjemreise: mandag 3 oktober 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 718 NOK Pris per voksen

Prinsotel La Dorada Playa de Muro, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4.5
Basert på 881 anmeldelser

Komplekset ligger 350 m fra stranden, 5,5 km fra Can Picafort og 5,5 km fra Port of Alcudia. Fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, flere restauranter, snackbar, cocktailbar, flere utendørs bassenger, innendørs svømmebasseng, barnebasseng, heis, tennisbane, treningssenter, badstue, spa (ekstra kostnad) og parkering. Leilighetene er utstyrt med air condition, TV, telefon, trådløst internett, safe, hårtørker, tekjøkken, mikrobølgeovn, stue og balkong eller terrasse. ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte anlegg kan bli stengt pga vær/sesongmessige forhold. ** Adresse: Crta. Alcudia - Arta, km 5,5, 07458, Playa de Muro, Mallorca, Spania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 15 oktober 2016
Hjemreise: lørdag 22 oktober 2016
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 572 NOK Pris per voksen

Ocean Beach Club - Kreta Makrigialos, Kreta, Hellas  

4.5
Basert på 117 anmeldelser

Nyt hav og himmel i harmoniske omgivelser. Her finnes rom for late dager, etterlengtet familieliv og tid til samvær. Velkommen til et designhotell med avslappende atmosfære. Ocean Beach Club by Sunwing Family Resorts har alt som kjennetegner et Sunwing-hotell, bare ekstra lekkert innpakket. Ocean Beach Club - Kreta (OBC) er et hotell som er bygget for familieluksus. OBC er en del av Sunwing Makrigialos Beach. Alle våre gjester har selvsagt tilgang til Sunwings varierte tilbud av aktiviteter og fasiliteter, men på OBC kan man også velge å bare nyte late dager i ro og fred. Vi kan ikke ta æren for horisonten og havet, men vi har toppet idyllen med et designhotell for den moderne familien. OBC har mange ulike rom og sittegrupper der man kan man spille spill, leke, lese bøker eller bare slå av en prat. I stilfulle lounge-områder kan man sitte både innendørs og ute i det fri. Gå ikke glipp av Ocean Beach Clubhouse – generøse suiter med fantastisk havutsikt, terrasse og tilgang til privat basseng. Hotellet vender ut mot havet og ligger rett ovenfor en av Kretas aller beste strender. Foruten store områder for sol og avslapping, kan hotellet også friste med spa, treningsrom og SATS ELIXIA-timer. Hvis du vil bevege deg utenfor hotellet ligger landsbyen Makrigialos i gangavstand. Her ligger det hyggelige restauranter og barer rett ved stranden. Det er også butikker der du kan shoppe.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 20 april 2017
Hjemreise: torsdag 27 april 2017
Bosted: 1-roms Compact Suite, balkong mot gate og fjell
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 495 NOK Pris per voksen

Family Life Aegean Blue by Atlantica Kolymbia, Rhodos, Hellas  

4.5
Basert på 1 430 anmeldelser

Family Life Aegean Blue er en familiefavoritt i Kolymbia med barne- og ungdomsaktiviteter, eget bassengområde for voksne, restaurant nær stranden og designede swim up-rom Select med store terrasser. I tillegg er all inclusive og inngang til badelandet inkludert.    Her bor du ved havet i den lille byen Kolymbia. Et stort bassengområde strekker seg ned mot havet der flere bassenger går sammen til ett, med små øyer og broer.  Family Life – bedre en noen gangBamses svømmeskole, Plask & Lek og crawleskoleBamse Club, @611 og The Hangout uten kostnadVoksen- og barnebufféer samt à la carte med lokale spesialiteterTreningstimer med Les MillsVårt service- og aktivitetsteam er på plass alle dagerHvis du må fylle på med energi er det nydesignede snackbarområdet med loungefølelse ved det store bassenget  vel verdt et besøk. Hopp i bassenget fra terrassenAller best bor du hvis du bestiller et Select-rom med direkte utgang til basseng. Rommene er fine og har bassenget rett utenfor døren. Den store terrassen gir nesten følelsen av et ekstra rom utendørs med solsenger for total avkobling. Badeland for hele familienRett ved hotellet ligger badelandet der gjester på hotellet har gratis inngang. Her kan du fylle dagene med bad og moro. Det finnes 6 vannsklier for alle over 12 år og 120 cm. De yngste kan kose seg i Jungle Friends-delen med fire vannsklier og en Lazy River.Rolig bassengområde og italienske middagerDet nye relaxbassengområdet ligger ved stranden. Her er atmosfæren rolig og avslappet og du kan koble av i en drapert solseng med utsikt over bukten. Her finner du også den nye italienske à la carte-restauranten der du kan spise middag med havutsikt. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive. Inngang til badelandet er inkludert.  

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 23 april 2017
Hjemreise: søndag 30 april 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 598 NOK Pris per voksen

Royal Oasis Club Pueblo Quinta by Diamond Resorts Benalmádena, Costa Del Sol, Spania  

4.5
Basert på 263 anmeldelser

På hotell Royal Oasis Club at Pueblo Quinta møter man sjarmen til en gammel spansk hvitkalket by, med moderne bekvemmeligheter. Dette hotellet står i stor kontrast til de typiske hotellbygningene på Costa del Sol. Hotellet ligger 550 meter fra stranden, 1,5 kilometer fra Benalmadena, 2,5 kilometer fra Benalmadena Marina og 13 kilometer fra Málaga flyplass. På hotellet er det 24-timers resepsjon, bar, restaurant, treningsstudio, badstue, velværesenter, svømmebasseng og WiFi (mot betaling). Leilighetene har kjøkken, kjøleskap, mikro, tv, oppvarming/aircondition, safe (mot betaling), telefon og hårføner. OBS: Hotellet vil kreve et gyldig kredittkort/debetkort for å sikre et refunderbart depositum på € 100 per leilighet. Vær oppmerksom på at gjester som ikke er i stand til å gi depositumet ikke vil få adgang til leiligheten. Vær oppmerksom på at det er flere avgifter knyttet til bruk av våre fritidssenter og anlegg, For ytterligere informasjon vennligst kontakt resepsjonen. Adresse: Avenida Garcia Lorca No. 8, Urb. Pueblo Quinta 2, 29630, Malaga, Spania.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 5 november 2016
Hjemreise: søndag 13 november 2016
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 9 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 458 NOK Pris per voksen

Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica Agii Apostoli, Kreta, Hellas  

5
Basert på 821 anmeldelser

Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica er et av Kretas aller beste parhotell. Det har en unik beliggenhet ved en av de beste strendene langs kysten samtidig som det er nært Chania by. Hotellet er tilpasset par som vil reise på tomannshånd.  Hotellet ligger i vestre Agii Apostoli i et eksklusivt miljø der dere kan ta vare på hverandre med avkobling, førsteklasses restauranter og to bassengområder. Her er det god plass og ved stranden står det selvfølgelig doble solsenger. Tid til hverandreI hotellets spa kan du velge mellom en rekke behandlinger for hele kroppen. Du kan også unne deg massasje, hamam og boblebad. Ta en time i treningsrommet, bli med på en gruppetime og avslutt med et bad i innendørsbassenget.Kulinariske stunderHalvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg. All inclusive inkluderer buffémåltider samt snacks og drikke i bassengbaren. Det er også inkludert en middag i à la carte-restaurantene Al Fresco og Culinarium en gang per opphold. I tillegg får du rabatt på øvrige gourmet- og à la carte restauranter på hotellet. Bestill gjerne en romantisk middag for to i hotellets egen vinkjeller.Hotellet har 16 års aldersgrense.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 5 mai 2017
Hjemreise: fredag 12 mai 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Trondheim Værnes
6 248 NOK Pris per voksen

4.5
Basert på 641 anmeldelser

Ligger 300 meter fra stranden og 32km fra Malaga flyplass. Komplekset har innendørs og utendørs svømmebassenger, en restaurant, minigolf, treningssenter, spillerom, bar ved svømmebassenget, badstue, bordtennis og tennis fasiliteter, trådløst internett (ekstra gebyr kan forekomme), bilutleie, valutaveksling, massasje tjenester og parkering. Alle leilighetene har en balkong eller terrasse så vel som et godt utstyrt kjøkken med mikrobølgeovn og kompakt stue med flatskjerm-TV og DVD-spiller, oppvarming / air condition, iPod-dokk, strykejern og strykebrett, safe, telefon og hårføner. Deluxe leilighetene har balkong med jacuzzi. Viktig: Et gyldig kredittkort / debetkort vil også være nødvendig for å gi et £ 65 / € 100 depositum for hver leilighet. Gjester som ikke har mulighet til å gi et depositum kan bli nektet adgang til leiligheten. Adresse: Urb Playamarina, Carretera de Cadiz km 204, 29647 Mijas, Spania

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 13 november 2016
Hjemreise: mandag 21 november 2016
Bosted: Studio, Ingen måltider
Reiselengde: 9 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 172 NOK Pris per voksen

Blue Village Family Life Alcudia Pins Alcudiabukten, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

4
Basert på 1 534 anmeldelser

Blue Village Family Life Alcúdia Pins ligger i et rolig og barnevennlig område rett ved den hvite Playa de Muro-stranden. Stranden er bred og langgrunn og det finnes bassenger for alle aldre. Du bor i leiligheter og måltider kan bestilles som tillegg. Det store bassenget har en vannsklie, boblebad og bassengbar med stor terrasse mot havet. Plaskebassenget har små vannsklier og for de aller minste finnes det et babybasseng i en roligere del av bassenget. Bestill svømmeskole så lærer barna å svømme i ferien. Blue Village Family Life – bedre enn noen gang!Bamses svømmeskole, Plask & Lek og crawleskoleBamse Club, @611 og The Hangout uten kostnadVoksen- og barnebufféer samt à la carte med lokale spesialiteterTreningstimer med Les MillsVårt service- og aktivitetsteam er på plass alle dagerBuss til havnen eller sykkelutfluktLokalbussen til Alcúdia sentrum med shopping, restauranter, kaféer og alt fra trivelige små tapasbarer til eksklusive fiske- og skalldyrsrestauranter stopper utenfor hotellet. Vil du utforske omgivelsene kan du leie sykler.Mat og drikke Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé med drikke eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. All inclusive selges i begrenset antall og kan være utsolgt i visse perioder. Kontakt vårt kundesenter på tlf. 08100 hvis det ikke kommer opp som et alternativ. Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 27 august 2016
Hjemreise: lørdag 3 september 2016
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
3 378 NOK Pris per voksen

4.5
Basert på 1 880 anmeldelser

Sensimar Oceanis Beach and Spa Resort ligger i en frodig hage ved stranden i Psalidi. Fra hovedbassenget har du utsikt over havet. Det finnes både luksuriøse suiter, eksklusivt spa og mulighet for å spille tennis. All inclusive er inkludert.  Hotellet har en vakker beliggenhet og alle restaurantterrassene har utsikt over stranden og havet. Tid til hverandreHer kan dere være aktive med tennis, treningsrom og vannsporter, eller unne dere et besøk i eksklusive Euphoria Spa som tilbyr alt fra hamam til velgjørende helse- og skjønnhetsbehandlinger. Vil dere oppleve omgivelsene kan dere leie sykkel på hotellet. Det går en sykkelvei langs kysten inn til Kos by. Kulinariske stunderFrokost og lunsj serveres til flere tider og i Yacht Club Main Restaurant serveres det enkle retter frem til midantt. På dagtid serveres det crépes i Greco Café og forfriskende drikke i hotellets strandbar. En middag i uken på à la carte-restauranten Hippocampus er inkludert. VIP LoungeBestiller du en suite har du også tilgang til hotellets eksklusiv Mediterraneo VIP Lounge i tillegg til all inclusive-utvalget. Her serveres snacks, varme og kalde drikker på dagtid og du har tilgang til innendørslounge og en utendørsterrasse med utsikt over Middelhavet.Hotellet har 16 års aldersgrense.Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, all inclusive.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 25 august 2017
Hjemreise: fredag 1 september 2017
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 648 NOK Pris per voksen

4
Basert på 148 anmeldelser

Blue Village Family Life Caldera Beach by Atlantica og søsterhotellet Creta Paradise utgjør tilsammen de beste forutsetninger for en vellykket ferie. Her trives hele familien blant bassengområder, barneklubber, svømmeskole, trening og innbydende bufféer.  Hotellet ligger i den rolige lille byen Gerani men kun 2 kilometer unna ligger Platanias med shopping og uteliv. Blue Village Family Life – bedre enn noen gangBamses svømmeskole, Plask & Lek og crawleskoleBamse Club, @611 og The Hangout uten kostnadVoksen- og barnebufféer samt à la carte med lokale spesialiteterTreningstimer med Les MillsVårt service- og aktivitetsteam er på plass alle dagerSoner - Avkobling eller aktivitet?Hotellområdet deles av en liten vei. Olympus er den øvre delen med et rolig lite basengområde og en avslappet stemning. bestiller du leilighet med bassengutsikt har du utsikt over bassenget i Olympus. Afrodite er delen nærmere stranden med store bassenger og mye aktivitet. Uansett hvor du bor har du tilgang til alle bassengområder, barer og aktiviteter. Bestill måltiderFrokost, halvpensjon eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra.Barna har en egen del i restauranten som serverer nyttige favorittretter.Kaffebar ved strandenThea's Coffee Shop & Juice Bar ligger ved stranden og tilbyr god kaffe, ferskpresset juice og bakvarer.Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 2 september 2016
Hjemreise: lørdag 10 september 2016
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Bergen Flesland
3 578 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

Viser alle reiser
× Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!