Charter


Blue Village Orquidea Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Orquidea har en meget sentral beliggenhet på Blue Village Bahía Feliz. Her finner du det store bassengområdet, restauranter og barer samt sceneunderholdningen og aktivitetene som tilbys i ferielandsbyen. Det er dessutem bare et par minutters gange til Plaza Canaria med butikker og restauranter. Vanngymnastikk, spa og Bamseklubben ... På Blue Village Bahia Felíz finnes blant annet Bamseklubben, svømmeskole og lekeplass.   Noen eksempler på aktiviteter for hele familien: Stort bassengområde Vanngymnastikk, bassengsport og volleyball Barnebasseng med en liten sklie og babybasseng med soltak Orquidea Club Spa med trim og 25-meters basseng   Halvpensjon med middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Frokosten serveres på Orquidea. Barn under 13 år spiser gratis når måltidene bestilles hjemmefra. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag er inkludert for all inclusive-gjester. Øvrige gjester kan bestille disse måltidene på stedet. For deg som har forhåndsbestilt halvpensjon serveres lunsj istedenfor middag på juledagen og nyttårsaften. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Avreise: lørdag 29 november 2014
Hjemreise: lørdag 13 desember 2014
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
4 058 NOKPris per voksen

Mythos Beach Resort Kolymbia, Rhodos, Hellas  

Velkommen til Apollos populære hotell Mythos Beach Resort på Rhodos! I sommer satser vi stort med barneklubb, svømmekurs og trening med skandinavisktalende personale. De komfortable rommene er moderne innredet, og i restaurantene serveres det fersk og sunn mat – og barna kan velge fra sin egen buffé. Det er god plass rundt de hyggelige bassengene, og havet ligger på armlengdes avstand. Vil du ha det ekstra godt i ferien, så skal du bestille en junior- eller seniorsuite med eget basseng ved terrassen.Legg sommerferien til populære Mythos Beach Resort. Det førsteklasses hotellanlegget ligger i strandkanten i Afandou og passer for hele familien. BeskrivelseTo bassengområderI det ene bassengområdet er det to bassenger – det ene er et oppvarmet aktivitetsbasseng, det andre et barnebasseng med en vannsklie. Det andre området ligger mellom trærne ved hotellstranden og er bare for voksne; her har bassenget også en liten jacuzzidel.Solstoler og parasoller er gratis både i bassengområdene og ved stranden, det er også badehåndklærne. Barne- og aktivitetsbassengene er oppvarmet til minst 20 grader i tiden 13.04-20.05 og 20.09-26.10. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Hotellet har også oppvarmet innendørsbasseng.Sunn og variert matMythos Beach Resort har to restauranter – én buffé- og én à la carte-restaurant (den siste er ikke med i All Inclusive-programmet). I bufférestauranten er det mikrobølgeovn og egen buffé for barna, der menyene er satt sammen av vår svenske kokk. Her serveres sunn mat i tråd med de siste kostholdsrådene. Hotellet har flere barer, også en poolbar hvor det serveres enkle retter som hamburgere, pizza, pasta og salater. MåltiderRom og suiter: Frokostbuffé.Leilighetene: Ingen. Frokostbuffé mot tillegg.Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg for alle romtyper. Nyttig informasjonLeilighetene og enkelte dobbeltrom har ikke heisadkomst ** Stein-/grusstrand. Noe småstein i vannet, badesko anbefales ** Babyseng og trillevogn (mot tillegg) kan forhåndsbestilles

Avreise: onsdag 29 april 2015
Hjemreise: onsdag 13 mai 2015
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 798 NOKPris per voksen

Sunsuites Carolina San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Våre gjester kommer gjerne tilbake til Sunsuites Carolina i San Agustín. Det skyldes nok blant annet det skandianvisktalende personalet, beliggenheten ved stranden og den lune atmosfæren som preger hotellet. I hagen vokser velduftende timian og sitrontrær, og bassengområdet inviterer både til avkobling og lek. BeskrivelseSunsuites Carolinas er et velkjent og populært leilighetshotell med fint bassengområde. Bassenget er oppvarmet (oktober-april) til minst 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solstoler og parasoller; badehåndklær.Gratis internetthjørne og WiFi i lobbyen. Hyggelig TV-salong med et lite bibliotek og bridgebord. Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk. MåltiderIngen. Nyttig informasjonMellom 26. juni og 15. september 2013 skal parkeringsplassen ca. 50 meter fra hotellet renoveres. Arbeidet vil pågå mandag til fredag 07.30-18.00, og kan oppfattes som forstyrrende.

Avreise: lørdag 6 desember 2014
Hjemreise: lørdag 20 desember 2014
Bosted: 2-ROMSLGHT UNDER BAKKEPLAN
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 198 NOKPris per voksen

Hotell IFA Beach San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

IFA Beach ligger rett ved sandstranden i San Agustin. Det er et trivelig hotell som passer for voksne. Mellom stranden og hotellets hage ligger strandpromenaden som går helt bort til Playa del Inglés og det er gåavstand til både restauranter og butikker. Hotellet har to bassenger i hagen, det ene er oppvarmet om vinteren. To boblebasseng med massasje samt bassengbar. Dobbeltrom og juniorsuiter Velg mellom juniorsuite og dobbeltrom med begrenset havutsikt. Alle med balkong. Rommene som har bassengutsikt har flest soltimer på balkongen. Bestill all inclusive Setter du pris på god mat, drikke og musikk har hotellet blant annet bufférestaurant og en lobbybar med show og musikkunderholdning flere kvelder i uken. All inclusive kan bestilles som tillegg. Hotellet har aldersgrense 18 år.  Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé.

Avreise: lørdag 6 desember 2014
Hjemreise: lørdag 20 desember 2014
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Stavanger Sola
4 998 NOKPris per voksen

Sunwing Fañabe Beach Playa de Fanabé, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell på Tenerife 2014. Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach, som flere ganger har blitt kåret til familiehotell nummer én. Og det skjønner vi godt. Med et av naturskjønne Teneriffes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien. Uansett om du velger våre minste leiligheter eller våre store familieleiligheter bor du ekstra romslig på Sunwing Fañabé Beach. Leilighetene er lyse, luftige og utstyrt med alt en barnefamilie kan ønske seg. I det hyggelige utearealet finner du det meste av det som skal til for å få en vellykket ferie. Det lokale vertshuset Vicente's Kitchen & Grill med en koselig uteservering mot bassengområdet. Her kan du nyte et hyggelig og stemningsfullt måltid med familien. På menyen tilbys både spanske spesialiteter og populære, internasjonale retter. Her ligger hotellets basseng, som alltid er oppvarmet til minst 25 grader**. Du finner også Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market & Deli, fitness, treningsstudio, spa, bufférestaurant og Play & Chat der våre unge gjester kan spille PlayStation, prøve Eye-toy, chatte med kompiser og surfe på nettet. Om kvelden kan du slå deg ned i Lime Bar og ta en forfriskende drink mens vårt proffe showteam underholder både voksne og barn.

Avreise: søndag 12 april 2015
Hjemreise: søndag 26 april 2015
Bosted: 1-roms leilighet Family, balkong mot omgivelsene
Reiselengde: 15 dager
Fra: Rygge Moss Lufthavn
7 020 NOKPris per voksen

Blue Star Atlantica Caldera Village Chaniakysten, Kreta, Hellas  

Blue Star Atlantica Caldera Village har mange tilbakevendende gjester, og når du spør hvorfor, svarer de: "Her er det helt perfekt!". Atlantica Caldera Village er en liten moderne landsby med to bassengområder og beach club.  Hotellet har en høy beliggenhet med utsikt over Agia Marina, Middelhavet og Agii Theodori fra restaurantterrassen og store deler av hotellet. Frokostbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 12 år får all inclusive gratis hvis det bestillles samtidig med reisen.  Fra sommeren 2015 finner du dette på alle Blue Star-hotell: Treningsprogram som du gjennomfører på egen hånd når det passer deg Et stort og variert frokosttilbud er inkludert eller kan kjøpes som tillegg Aktiviteter for voksne og barn 5 dager i uken Lekehus, aktiviteter og barnepass Vin- og kaffebaren TASTE I TASTE kan du kjøpe kvalitetskaffe, vin, snacks og små bakevarer. Alt servert i en voksen atmosfære.  To bassengområder med havutsikt Hotellet har to bassengområder, det ene med barneseksjon. Havutsikt fra begge bassengene. I tillegg finner du minimarked, trimrom, badstue, boblebad og innendørsbasseng. Underholdning i regi av hotellet en kveld i uken i perioden juni–september.  Gåavstand til hotellets strandklubb På 15 minutter går du ned den bratte bakken og havner nesten rett i hjertet av Agia Marinas gamle bydel. Fortsetter du litt til er du på stranden. Her kan du tilbringe dagene på Gorgona Beach Club med restaurant og bar. Her har hotellet en egen del av strandklubben og solsenger og parasoll er inkludert. Det finnes også aktiviteter som strandvolleyball, minigolf og stor lekeplass på stranden.   Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Avreise: torsdag 23 april 2015
Hjemreise: torsdag 14 mai 2015
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 898 NOKPris per voksen

Blue Village Clubhotel Riu Buena Vista Playa Paraiso, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

Clubhotel Blue Village Riu Buena Vista er vårt beste familiebosted på Tenerife. Her bor du ved havet med all inclusive inkludert. På hotellet finnes det et stort bassengområde, aktiviteter, Bamseklubb og alt fra dobbeltrom til leiligheter for 5 personer. Todelt bassengterrassse med oppvarmet basseng Bassengterrassen består av to bassenger i etasje. Det nederste bassenget har et boblebadhjørne og det øverste er et såkalt inifinitybasseng som tilsynelatende strekker seg hele veien ut i horisonten. Barnebassenget og ett av de store bassengene er oppvarmet. Badebukt med lavasand Fra bassengområder går du ned til stranden på noen minutter. Strandpromenaden er perfekt for joggeturer og kveldsturer.  Clubhotel Riu Buena Vista har i tillegg: Ulike bassengaktiviteter og volleyball Tennisbaner, bordtennis og et lite trimrom Stor lekepark med husker og sklie Kveldsunderholdning og show med skandinaviske artister Her finnes det noe for enhver smak! All inclusive med snacks og is er inkludert Frokost, lunsj og middag serveres i bufférestauranten. Restauranten serverer bufféer inspirert av både øst og vest. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype eller leilighet, all inclusive.

Avreise: søndag 30 november 2014
Hjemreise: søndag 14 desember 2014
Bosted: Familierom for 2 pers
Reiselengde: 15 dager
Fra: Bergen Flesland
6 498 NOKPris per voksen

Sandos Papagayo Beach Resort Lanzarote, Kanariøyene, Spania  

Bare et kvarters rusletur fra de herlige Papagayostrendene ligger populære Sandos Papagayo Beach Resort. Uansett hvor du befinner deg på hotellet er havet like i nærheten – enten det er i det fine bassengområdet eller i en av restaurantene. Aktivitetstilbudet er stort, enten du vil trene eller ta det litt mer med ro på en massasjebenk.I 2013 kom hotellet på Ti-på-topplisten i reiselivsmagasinet Viajar over spanske hoteller med den beste utsikten. BeskrivelseSandos Papagayo Beach Resort i Playa Blanca har et fint bassengområde med tre bassenger og to barnebassenger, gratis badehåndklær, solstoler og parasoller. Ett av de store bassengene og ett av barnebassengene holder minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Snackbar. Bufférestaurant, asiatisk og italiensk à la carte-restaurant, i tillegg til én fransk som ikke er med i All Inclusive. Bar. Dag- og kveldsaktiviteter for barn og voksne. Gratis WiFi i fellesområdene. Lite spa (stengt torsdag) med gratis jacuzzi, badstue, hamam og trimrom. Souvenirbutikk, gullsmed og frisør. Aerobic og basketball. Nivåforskjeller i hotellområdet. Ca. 3,5 km til de sentrale delene av Playa Blanca. Lokaltrafikk. MåltiderAll Inclusive. Julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag.

Avreise: fredag 5 desember 2014
Hjemreise: fredag 19 desember 2014
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 378 NOKPris per voksen

Villa Dora Chaniakysten, Kreta, Hellas  

Velkommen til en ypperlig beliggenhet ved stranden og mange avkoblende dager ved bassenget. Ønsker du fred og ro kombinert med nærhet til Platanias' livlige puls, så er Villa Dora et godt valg. Herfra er det gangavstand til det meste. BeskrivelseVilla Dora i Platanias er et hyggelig hotell som ligger rett ved den fine stranden, nær shopping, barer og restauranter i Platanias sentrum. Eierne bor selv i første etasje på hotellet, og er alltid tilgjengelige. Fint bassengområde med basseng med barneseksjon, samt solstoler og parasoller. Hage. I området finnes det også en lekeplass og en restaurant. Lokaltrafikk. MåltiderIngen. Nyttig informasjonResepsjonen er åpen på dagtid.

Avreise: lørdag 16 mai 2015
Hjemreise: lørdag 30 mai 2015
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 14 dager
Fra: Stavanger Sola
3 998 NOKPris per voksen

Revekka Chaniakysten, Kreta, Hellas  

Revecca er det første leilighetshotellet som ble bygd i Platanias, og det har virkelig sin sjarm. Her er ingen leiligheter like, hver eneste en har sin egen stil. Hotellet ligger i en blomstrende hage i rolige omgivelser, men det er likevel ikke langt til shopping, barer og restauranter. BeskrivelseRevecca i Platanias er et klassisk leilighetshotell med fem bygninger med ulikt byggeår; noen av dem er oppusset. Hotellområdet er hyggelig med en blomstrende hage, og beliggenheten er rolig. Trapper og nivåforskjeller på området. Kort vei til restauranter og shopping. Ca. 50 meter nedover mot stranden ligger det et offentlig basseng med barneseksjon, som hotellets gjester kan benytte. Leier man en solstol ved bassenget, er det gratis å bruke en på stranden. Her er det også en snackbar, og utleie av solstoler, parasoller og badehåndklær. Lokaltrafikk. MåltiderIngen. Nyttig informasjonResepsjon med begrensede åpningstider.

Avreise: torsdag 20 august 2015
Hjemreise: fredag 4 september 2015
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 598 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

Viser alle reiser

Kategorier

Antall stjerner

Romtype

Fasiliteter

Pris

Destinasjoner

Arrangør