Charter


Kipriotis Maris Psalidi, Kos, Hellas  

Kipriotis Maris ligger i frodige omgivelser ved stranden et par-tre kilometer fra Kos by. Her kan hele familien nyte en avkoblende ferie på et hotell som har "alt", men som likevel er litt mindre enn våre andre familieanlegg Mythos Beach Resort og Kaya Side. Basseng og barnebasseng I bassengområdet er der et stort basseng og ett barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Badehåndklær mot depositum. På stranden (vei må krysses) kan man leie solstoler og parasoller. Her er også en strandbar. Barneklubb og svømmeskole Det finnes et bredt aktivitetsprogram for de yngste gjestene, med svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere, og barneklubben Club Polly & Mino. Barnas favoritter, Polly & Mino, er både kunnskapsrike og fulle av påfunn. Hvorfor ikke overraske ungene – bestill et besøk av våre sjarmerende venner på rommet. Her er også lekeplass. Søsterhotellet Kirpiotis Panorama Aqualand har badeland (entré) med seks sklier for barn over 120 cm. Spis sunt og godt med Mondo I bufférestauranten Amvrosia kan glede deg over vårt nye mat- og drikkekonsept Mondo. Baren Nectar har en stor og hyggelig terrasse ved bassenget, og på kaffebaren Mondo Coffee får du kjøpt ekstra god kaffe, nypresset juice og godt bakverk. Kafépersonalet har blitt opplært av en av verdens beste baristaer, så de vet hvordan de skal lage den beste Latten. Sport og trening Like ved hotellet ligger et nytt, velutstyrt treningsstudio som er gratis for hotellgjestene. I tillegg organiseres det fire gratis treningsøkter pr. dag under ledelse av profesjonelle, skandinavisktalende instruktører. Ellers kan du spille sandvolleyball, bordtennis og tennis gratis (racket mot depositum), squash og biljard mot avgift. Jacuzzi mot avgift. Sykkelutleie (også terrengsykler); det går sykkelsti hele veien inn til sentrum. Løpebaner, jogge- og sykkelløyper. Vannsport (mot avgift) på Kipriotis Village og spa (mot avgift) på Kipriotis Panorama & Suites. Gratis Wifi og underholdning Apollos gjester har gratis Wifi på hele hotellet. Tre kvelder i uken er det underholdning; én kveld er det Gresk aften (må reserveres). Room service i kjøkkenets åpningstid mot avgift. Vaskeservice mot avgift. Bussholdeplass like utenfor hotellet; det tar ca. 10 minutter inn til Kos by (ca. 3 km). Les mer om våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 27 mai 2016
Hjemreise: fredag 17 juni 2016
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 21 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 498 NOKPris per voksen

Sunwing Alcudia Beach Alcudia, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Hotellet har mottat den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell på Mallorca 2015. Velkommen til vårt familieparadis med perfekt beliggenhet på stranden! Sunwing Alcudia Beach har alt barnefamilier drømmer om i ferien. Hotellet består av ni leilighetsområder som alle ligger rett ved den brede, milelange og hvite sandstranden. På Sunwing Alcudia Beach spiser og drikker du godt på La Tasca och Fino Restaurant & Grill. I Lime Bar kan du avslutte kvelden med en sval drink. På Sunwing Alcudia Beach finnes det et bassengområde for barn, Mini Land, Teen Lounge og Fitness & Spa med treningsstudio. Sunwing Alcudia Beach er uten tvil et av Mallorcas beste familiehotell. Velkommen hit du også! Hotellet ligger perfekt til for deg som vil nyte hotellivet samtidig som du har kort vei til shopping, fornøyelser og restauranter rundt marinaen i Alcudia som ligger en kilometer fra Sunwing Alcudia Beach. PT - skreddersy treningen Nå har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien! Fra sommeren 2015 tilbyr vi personlig trener på Sunwing Alcudia Beach. Med PT får du hjelp til å skreddersy treningen din, ut ifra dine egne forutsetninger. Les mer om fordelene med PT i ferien under "Hotellet tilbyr/Sport & Fitness".

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 5 mars 2016
Hjemreise: lørdag 26 mars 2016
Bosted: 2-romsleilighet Family mindre, balkong mot landside
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 045 NOKPris per voksen

Blue Village Tres Vidas Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Tres Vidas er en del av våre egen ferieby Blue Village Bahia Felíz. Her finnes alt fra Bamseklubben til et stort bassengområde, flere restauranter og et spasenter. Hotellet er bygget på terrasser i en skråning og har leiligheter med plass til 6 personer. Du bor stille og rolig, samtidig som du har alt det Blue Village Bahía Feliz har å tilby rett rundt hjørnet.  Bamseklubb og Thea's Coffee Shop & Juice Bar På Blue Village Bahia Felíz finnes blant annet Bamseklubben, lekeplass og et stort bassengområde. Om kveldene er det show med skandinaviske artister. Thea's Coffee Shop og Juice Bar som selger god kaffe, ferskpresset juice, salater og minibakverk ligger ved Playa Feliz. Blue Village – flere aktiviteter enn noensinne Tres Vidas tilbyr aktiviteter og trening for hele familien: Trening i samarveid med verdenskjente gruppetreningsselskapet Les Mills Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole samt Plask & lek i høysesongen Orquidea Club Spa med treningsrom og 25-metersbasseng Crawlekurs for voksne i høysesongen... og mye mer. Forhåndsbestill måltider Frokostbuffé, halvpensjon med middagsbuffé og all inclusive kan bestilles som tillegg. Frokosten serveres på Orquidea. Bestiller du helpensjon kan du variere middagene mellom Orquidea og Playa Feliz. Bestiller du all inclusive kan du variere alle måltidene mellom den lille restauranten på Playa Feliz og den store restauranten med stor buffé på Orquidea. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. Children's Corner i bufferestauranten serverer sunne favorittretter. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag er inkludert for all inclusive-gjester. Øvrige gjester kan bestille disse middagene som tillegg på stedet. Hvis du har bestilt halvpensjon serveres det lunsj istedenfor middag disse dagene Det finnes også et stort supermarked på området hvis du foretrekker å lage maten selv. Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 10 juni 2015
Hjemreise: onsdag 24 juni 2015
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 349 NOKPris per voksen

Kalives Beach Best Western Plus Kalives, Kreta, Hellas  

Sjarmerende Kalives Beach Best Western Plus er fordelt på to bygninger ved den fine Kalives-stranden. To deilige bassengområder; det ene har barneseksjon. Gratis solstoler og parasoller ved bassenget og stranden. Badehåndklær mot avgift. Bufférestaurant (pent antrekk). Strandrestaurant med à la carte-servering, snacks og bar. Gratis WiFi i fellesområdene; laptop kan leies. Room service når baren er åpen. Badstue og jacuzzi mot avgift. Lekeplass og ulike fasiliteter for barna (noen mot avgift). Minidisko en gang pr. uke i perioden mai-september. Hotellet disponerer en egen del av stranden med gratis solstoler og parasoller. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 4 juni 2015
Hjemreise: torsdag 18 juni 2015
Bosted: STØRRE DOBBELTROM
Reiselengde: 14 dager
Fra: Rygge Moss Lufthavn
4 498 NOKPris per voksen

Akti Chara Rethymnon kyst, Kreta, Hellas  

Tiltalende Akti Chara har bassengområde med ett stort basseng, barnebasseng og gratis solstoler og parasoller. Snackbar med kortreist, hjemmelaget mat. Gratis WiFi i fellesområdene. TV-salong. Kort vei til restauranter og matbutikker. Gode bussforbindelser til Rethymnon (ca. 6 km). Nærliggende barer og lokaltrafikken kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter. Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 mai 2016
Hjemreise: lørdag 21 mai 2016
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 798 NOKPris per voksen

Blue Village Pascha Bay Konakli, Antalyakysten, Tyrkia  

Blue Village Pascha Bay ligger rett ved stranden utenfor Alanya. Hotellet har et enormt bassengområde, vannsklier, Bamseklubb, The Hangout for tenåringer og aktiviteter for hele familien. All inclusive kan bestilles. Pasha Bay har mange tilbakevendende gjester.  Bassenger og aktiviteter På Pascha Bay finnes aktiviteter og trening for hele familien Treningstimer i samarbeid med Les Mills - gruppetrening Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole for barn og crawleskole for voksne i høysesongen Helt nybygget treningsrom og spa med hamam Nybygget, lite badeland ved stranden med vannsklier og vannlek Etter aktivitetene kan du bare slappe av i solsengen ved bassenget, på stranden eller kanskje besøke den døgnet-rundt åpne baren?  Måltider Frokostbuffé, halvpensjon eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser gratis når voksne på samme bestilling bestiller måltider hjemmefra. Hotellet har to à a la carte-restauranter i tillegg til bufférestaurant. Bestiller du all inclusive er ett besøk på Tavern by the Sea inkludert per uke. Det finnes en butikk der du kan handle mat, snacks og drikke. Du kan reservere en av utendørsgrillene. Da er mat inkludert, men du må selv stå for grillingen og drikke. Et kvarter til Alanya Lokalbussen tar et kvarter inn til Alanya med et mylder av basarer, restauranter og severdigheter. Grunnpris: Innkvartering i leilighet eller valgt romtype, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: onsdag 4 mai 2016
Hjemreise: onsdag 25 mai 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
6 248 NOKPris per voksen

Blue Village Althea Beach Protaras, Kypros  

Blue Village Althea Beach minner om en ferielandsby og er bygget i etasjer mot havet. Her bor du med mange fasiliteter tilgjengelig i Perneraområde. Hotellet har aktiviteter og underholdning for hele familien. Bestill leilighet eller privat villa. Det finnnes to ulike bassengområder. Ved det store bassengområder finner du solsenger og bassengbar og ved siden av ligger barnebassenget med soltak og en liten sklie. Det finnes også et roligere område med et 25-meters basseng med solsenger ved en av leilighetsbygningene. Vanngymnastikk, spa og Bamseklubben I Bamseklubben blir barna fort kjent med jevnaldrende.Eksempler på aktiviteter for hele familien er:  Treningstimer i samarbeid med verdenskjente Les Mills - gruppetrening Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole for barn og crawlwskole for voksne i høysesong Treningsrom, massasje og spa Show med skandinavisk artister Store leiligheter Det finnes leiligheter med plass til 6 personer. Premiumleilighetene har best beliggenhet. Det finnes også villaer med plass til 8 personer.    Frokostbuffé, halvpensjon og all inclusive Maten har fått meget god omtale fra tidligere gjester. Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Gratis for barn under 13 år sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. Children's Corner er barnas egen buffé med sunne favorittretter.  Om dagen serveres det god kaffe, ferskpresset juice og youghurtis med topping i Thea's Cofee Shop & Juice Bar.  Grunnpris: Innkvartering i leilighet eller villa, ingen måltider

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 1 juni 2015
Hjemreise: mandag 15 juni 2015
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 15 dager
Fra: Kristiansand Kjevik
5 918 NOKPris per voksen

Blue Village Orquidea Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Orquidea har en meget sentral beliggenhet på Blue Village Bahia Feliz. Her finner du restauranter, barer, det store bassengområdet, sceneunderholdningen og mange av de aktivitetene som tilbys i ferielandsbyen. Den sentrale beliggenheten gjør at du bor nær alt det Blue Village Bahia Feliz har å tilby. Bamseklubb og Thea's Coffee Shop & Juice Bar På Blue Village Bahia Feliz finnes blant annet Bamseklubben, lekeplass og et stort bassengområde. Om kvelden er det ulike show med skandinaviske artister.  Blue Village – mer sporty en noen gang På Orquidea finnes det aktiviteter og trening for hele familien Treningstimer i samarbeid med verdenskjente Les Mills – gruppetrening Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole samt Plask & Lek i høysesong Orquidea Club Spa med trim og 25-meters basseng Crawlekurs for voksne i høysesong ... og mye mer.   Velg hvordan du vil bo Her finnes det rom og suiter som passer både par og store familier. Velger du premiumrom får du høyere innredningsstandar, noen rom har stor balkong med solsenger og noen har havutsikt. Velger du et designrom får du fin beliggenhet i et rom som er designet med tanke på familiers feriebehov.  Halvpensjon eller all inclusive Halvpensjon med middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Frokosten serveres på Orquidea. Barn under 13 år spiser gratis når måltidene bestilles hjemmefra. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag er inkludert for all inclusive-gjester. Øvrige gjester kan bestille disse måltidene på stedet. For deg som har forhåndsbestilt halvpensjon serveres lunsj istedenfor middag på juledagen og nyttårsaften. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: mandag 7 desember 2015
Hjemreise: mandag 21 desember 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
5 413 NOKPris per voksen

Mythos Beach Resort Kolymbia, Rhodos, Hellas  

To bassengområder I det ene bassengområdet er det to bassenger – det ene er et oppvarmet aktivitetsbasseng, det andre et barnebasseng med en vannsklie. Det andre området ligger mellom trærne ved hotellstranden og er bare for voksne; her har bassenget også en liten jacuzzidel. Solstoler og parasoller er gratis både i bassengområdene og ved stranden, det er også badehåndklærne. Barne- og aktivitetsbassengene er oppvarmet til minst 20 grader i tiden 13.04-20.05 og 20.09-26.10. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Hotellet har også oppvarmet innendørsbasseng. Sunn og variert mat Mythos Beach Resort har to restauranter – én buffé- og én à la carte-restaurant (den siste er ikke med i All Inclusive-programmet). I bufférestauranten er det mikrobølgeovn og egen buffé for barna, der menyene er satt sammen av vår svenske kokk. Her serveres sunn mat i tråd med de siste kostholdsrådene. Hotellet har flere barer, også en poolbar hvor det serveres enkle retter som hamburgere, pizza, pasta og salater. Ved voksenbassenget ligger en ny kaffe- og juicebar hvor du får kjøpt god kaffe og godt bakverk – her kan hele familien roe seg ned etter trening og lek. Her kan du lese mer om mat og drikke på Mythos Beach Resort. Mythos Beach Resort – barnas paradis Det finnes et bredt aktivitetsprogram for de yngste gjestene, med svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere, og barneklubb. Barnas favoritter, Polly & Mino, er både kunnskapsrike og fulle av påfunn. Hvorfor ikke overraske ungene – bestill et besøk av våre sjarmerende venner på rommet. Fire treningsøkter om dagen På Mythos Beach Resort er det gratis å bruke treningsrommet, i tillegg til at det arrangeres fire treningsøkter pr. dag med skandinavisktalende instruktører. Her er også minigolf og tennisbane, og et spa med velgjørende behandlinger og badstue (mot avgift). Kajakk, brettseiling og seiling tilbys på nabohotellet (mot avgift). Her kan du lese mer om sport og trening på Mythos Beach Resort. For øvrig Kveldsunderholdning. Gratis WiFi i hele hotellområdet, og internetthjørne i resepsjonen mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Butikk. Gangavstand til tettstedet Kolymbia med barer, restauranter og butikker. Ca. 4 km til Afandou. Bussterminal i nærheten av hotellet for lokalbusser til bl.a. Rhodos by. Her kan du lese om alle våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 1 mai 2016
Hjemreise: søndag 15 mai 2016
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 14 dager
Fra: Stavanger Sola
5 998 NOKPris per voksen

Hotellet har fått den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell i Tyrkia 2015. Sunwing Side East er et resultat av et samarbeid mellom det svenske designbyrået BAS og og tyrkiske arkitekter som har laget en blanding av Skandinavia og det østlige Middelhavet De har naturligvis samarbeidet med våre maskoter Lollo & Bernie, som ser til at våre minste og viktigste gjester har det ordentlig bra på ferie. Her kan du bade i store basseng, slappe av i komfortable solsenger eller ta en kort spasertur til stranden. Sides østre, lange strand ligger kun 500 meter fra hotellet. Her finner du også Sunwings egen Beach Club. Hotellet har en egen badebuss som kjører deg til og fra stranden. Leilighetene er lyse og lekre og har balkong eller terrasse. Under innredning av rommene har vi lagt vekt på god oppbevaringsplass og smarte løsninger for familien - og selvsagt behagelige senger av god Sunwing Family Resorts-kvalitet. Lollo & Bernie har dessuten fått lov til å innrede noen helt spesielle suiter for de aller barnsligste familiene. Her finnes litt ekstra av alt - vi sier ikke mer. Se etter dem når du skal bestille! Vi har fornyet Sunwings matkonsept og på Side East Beach er utvalget stort. I hovedbygningen ligger vår nye All Inclusive med noe for enhver smak, både ute og inne. I hotellets andre del åpner et vertshus med lunsj- og middagsfavoritter inspirert av både middelhavskjøkken og det skandinaviske. Om kvelden, når lyktene tennes, tilbyr vi utsøkt grillmat og gode viner i restauranten.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 22 august 2015
Hjemreise: søndag 30 august 2015
Bosted: 2-romsleilighet, Liten Familie/Ving Solo
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
2 695 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

Viser alle reiser

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn