Charter


Mythos Beach Resort Kolymbia, Rhodos, Hellas  

To bassengområder Det er to bassengområder på Mythos Beach. I det ene området er det to bassenger – ett oppvarmet aktivitetsbasseng og ett barnebasseng med en vannsklie. Det andre området ligger mellom trærne ved hotellstranden og er bare for voksne; her har bassenget en liten jacuzzidel. Gratis solstoler og parasoller både i bassengområdene og ved stranden. Gratis badehåndklær som kan byttes ut 3 ggr/uke. Innendørsbasseng, som er oppvarmet i lavsesong (ved behov). Barne- og aktivitetsbassengene er oppvarmet til minst 20 grader i tiden 13/4-20/5 og 15/9-1/11. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Næringsrik og variert mat Mythos Beach Resort har to restauranter – én buffé- og én à la carte (den siste er ikke med i All Inclusive-programmet). I bufférestauranten er det mikrobølgeovn og egen buffé for barna, der menyene er satt sammen av vår svenske kokk. Her serveres sunn mat i tråd med de siste kostholdsrådene. Hotellet har flere barer, også en poolbar hvor det serveres enkle retter som hamburgere, pizza, pasta og salater. Ved voksenbassenget ligger en ny kaffe- og juicebar hvor du får kjøpt god kaffe og godt bakverk – her kan hele familien roe seg ned etter trening og lek. Her kan du lese mer om mat og drikke på Mythos Beach Resort. Mythos Beach Resort – barnas paradis Det finnes et bredt aktivitetsprogram for de yngste gjestene, med svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere, og barneklubb. Barnas favoritter, Polly & Mino, er både kunnskapsrike og fulle av påfunn. Hvorfor ikke overraske ungene – bestill et besøk av våre sjarmerende venner på rommet. Fire treningsøkter om dagen På Mythos Beach Resort er det gratis å bruke treningsrommet og det arrangeres fire treningsøkter pr. dag med skandinavisktalende instruktører. Du kan spille tennis gratis på dagtid (mot avgift etter kl. 19:00) og det finnes minigolf og et spa med velgjørende behandlinger og badstue (mot avgift). Det er lagt opp fine løpe- og sykkelrunder og du kan leie sykkel- og løpevogner, samt låne gåstaver, mot depositum på servicekontoret. Kajakk, brettseiling og seiling tilbys på nabohotellet (mot avgift). Her kan du lese mer om sport og trening på Mythos Beach Resort. For øvrig Kveldsunderholdning. Gratis WiFi i hele hotellområdet, og internetthjørne i resepsjonen mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Butikk. Gangavstand til tettstedet Kolymbia med barer, restauranter og butikker. Ca. 4 km til Afandou. Bussterminal i nærheten av hotellet for lokalbusser til bl.a. Rhodos by. Her kan du lese om alle våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 8 mai 2016
Hjemreise: søndag 15 mai 2016
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
2 898 NOK Pris per voksen

Sa Cabanya Canyamel, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Leilighetsanlegg med sentral beliggenhet i Canyamel, 350 m fra stranden og 7,5 km fra Canyamel Golf Club. Hotellet har resepsjonservice (begrenset åpningstid), restaurant, salong med bar , heis og safe i resepsjonen. Leilighetene har TV, kjøkken, mikrobølgeovn, kaffe/tekoker, spiseplass og balkong/terrasse. ** Resepsjon med begrenset åpningstid. **Vennligst oppgi beregnet ankomsttid og eventuell flyinformasjon ved bestilling.** Adresse: Via de Ses Coves, 21, 07589, Canyamel, Mallorca, Spanien

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 28 mai 2016
Hjemreise: lørdag 4 juni 2016
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Rygge Moss Lufthavn
2 136 NOK Pris per voksen

Blue Village Family Life Alcudia Pins Alcudiabukten, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Blue Village Family Life Alcúdia Pins ligger i et rolig og barnevennlig område rett ved den hvite Playa de Muro-stranden. Stranden er bred og langgrunn og det finnes bassenger for alle aldre. Du bor i leiligheter og måltider kan bestilles som tillegg. Det store bassenget har en vannsklie, boblebad og bassengbar med stor terrasse mot havet. Plaskebassenget har små vannsklier og for de aller minste finnes det et babybasseng i en roligere del av bassenget. Bestill svømmeskole så lærer barna å svømme i ferien. Blue Village Family Life – bedre enn noen gang!Bamses svømmeskole, Plask & Lek og crawleskoleBamse Club, @611 og The Hangout uten kostnadVoksen- og barnebufféer samt à la carte med lokale spesialiteterTreningstimer med Les MillsVårt service- og aktivitetsteam er på plass alle dagerBuss til havnen eller sykkelutfluktLokalbussen til Alcúdia sentrum med shopping, restauranter, kaféer og alt fra trivelige små tapasbarer til eksklusive fiske- og skalldyrsrestauranter stopper utenfor hotellet. Vil du utforske omgivelsene kan du leie sykler.Mat og drikke Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé med drikke eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. All inclusive selges i begrenset antall og kan være utsolgt i visse perioder. Kontakt vårt kundesenter på tlf. 08100 hvis det ikke kommer opp som et alternativ. Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 mai 2016
Hjemreise: lørdag 14 mai 2016
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Stavanger Sola
1 798 NOK Pris per voksen

Akti Chara Rethymnon kyst, Kreta, Hellas  

Tiltalende Akti Chara har bassengområde med ett stort basseng, barnebasseng og gratis solstoler og parasoller. Liten lekeplass. Snackbar med kortreist, hjemmelaget mat. Gratis WiFi i fellesområdene. Internetthjørne mot avgift. TV-rom. Minimarked. Kort vei til restauranter og matbutikker. Gode bussforbindelser til Rethymnon (ca. 6 km). Nærliggende barer og lokaltrafikken kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter. Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 7 mai 2016
Hjemreise: lørdag 14 mai 2016
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Trondheim Værnes
1 998 NOK Pris per voksen

Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica er et perfekte valg for deg som vil bo luksuriøst og komfortabelt ved havet i Kolymbia. Her kan du spise godt og slappe av i ferien. All inclusive og rom med Red Carpet Service kan bestilles som tillegg.  Hotellet har en utmerket beliggenhet ved en av Rhodos' fineste strender. Bassengområdet er stort og det finnes solsenger og parasoller både her og på stranden. Hotellet består av to deler, Imperial og den nye førsteklasses Residence-delen. Tid til hverandreHvis du ønsker å være i aktivitet i ferien anbefaler vi en time i Residence-delens toppmoderne Health Club med treningsrom og innendørsbasseng. Vil du unne deg noe ekstra har hotellet et prisbelønnet spa med parbehandlinger og massasje. Kulinariske stunderHotellets bufférestaurant Agora har høy standard og serverer alt fra greske spesialiteter til gourmetretter. Det finnes også 3 à la carte-restauranter som er perfekte for romantiske middager under stjernene. Ekstra luksuriøst med Red Carpet ServiceSett en gullkant på ferien ved å bestille Red Carpet Service. De fleste Red Carpet-rommene ligger i Residence-delen som ligger rolig til med eget basseng, health club og à la carte-restaurant. Alt dette er inkludert hvis du bestiller enkelte strandnære juniorsuiter med swim-up i Imperialdelen. Du får eksklusiv tilgang til hotellets lounge der du kan koble av med en god kopp kaffe eller en drink. Det finnes også et lite bibliotek med internasjonale aviser, magasiner og bøker. Ved bassenget er en basseng-concierge og mye mer inkludert.All inclusive i verdensklasseEtt besøk i en av hotellets tre à la carte-restauranter er inkludert, to besøk dersom du har bestilt Red Carpet Service.Hotellet ønsker gjester over 16 år velkommen. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, halvpensjon.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 13 august 2016
Hjemreise: lørdag 20 august 2016
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Torp Sandefjord
5 348 NOK Pris per voksen

Sentido Port Royal Kolymbia, Rhodos, Hellas  

Delikate Sentido Port Royal i Kolymbia har et innbydende bassengområde med to bassenger og jacuzzi. Gratis solstoler og parasoller både ved bassenget og på stranden. Gratis badehåndklær. Poolbar. Buffé- og à la carte-restaurant (pent antrekk). Á la carte-restauranten er mot avgift og bord må reserveres dagen før. Lobbybar. Underholdning og levende musikk. Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis tennis, fotball, bordtennis, minigolf og yoga. Tennis og minigolf mot reservasjon. Biljard og dataer mot avgift. Bruk av trimrom og oppvarmet innendørsbasseng mot avgift. Spa, skjønnhetssalong og frisør mot avgift. Room service hele døgnet, og vaskeriservice; mot avgift. DVDer og CDer kan leies. Minibank. Lokaltrafikk.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: søndag 14 august 2016
Hjemreise: søndag 21 august 2016
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Stavanger Sola
4 998 NOK Pris per voksen

Argyro Apartments Elounda, Kreta, Hellas  

Beliggende 150 m fra stranden i landsbyen Elounda, 10 km fra havnen Aghios Nikolaos. Hotellet har resepsjon med begrenset åpningstider og parkering. Alle studioene og leilighetene er utstyrt med tekjøkken inkludert elektrisk brødrister og vannkoker, satellitt-TV, luftkondisjonering (ekstra gebyr), safe (ekstra gebyr), hårtørker, balkong eller terrasse. *Ved bestilling av disse leilighetene er det viktig å oppgi beregnet ankomsttid og flynummer før ankomst. Adresse: Taleou Street, 72053 Elounda, Kreta, Hellas.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: fredag 10 juni 2016
Hjemreise: fredag 17 juni 2016
Bosted: Studio, Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 683 NOK Pris per voksen

Elounda Krini Hotel Elounda, Kreta, Hellas  

Beliggende et lite stykke fra severdigheter i Elounda området, med utsikt over bukten og fjellene. Krini Hotell ligger ved inngangen til Elounda, i et rolig, familievennlig miljø. Nær hotellet finnes flere taverner og mini markeder og havet ligger kun 500 meter unna. Den pittoreske landsbyen Elounda med nydelig havn og mange fasiliteter er 700 m fra hotellet. Hotellet har resepsjon, salong, restaurant, utendørs svømmebasseng, snackbar, taverna, solsenger, parasoller og hage. Rommene er utstyrt med luftkondisjonering, satellitt-TV, telefon, minibar (etter forespørsel), baderom med dusj/badekar og balkong eller terrasse. Rengjøring: 6 ganger i uken. Rene håndklær og rent sengetøy: 2 ganger i uken. Adresse: Andreas Papandreou St., Elounda, 72053, Agios Nikolaos, Crete, Greece.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 4 august 2016
Hjemreise: torsdag 11 august 2016
Bosted: Dobbeltrom (1 - 2 Senger), Ingen måltider
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 596 NOK Pris per voksen

Triton Nea Chora, Kreta, Hellas  

Hyggelige Triton ligger fredelig til i Chryssi Akti-området. Leilighetshotellet består av flere bygninger med forskjellige byggeår. To fine bassenger, det ene har barneseksjon, gratis solstoler og parasoller, poolbar. Hver søndag er det kretisk fest (mot tillegg) i tavernaen, med matretter basert på lokale råvarer og egenprodusert olivenolje. Også vinene er kortreiste; de er produsert på druer som er dyrket lokalt. Reservasjon nødvendig. Hver onsdag er det gresk aften (mot tillegg) i tavernaen med folkemusikk og dans. Middagsmeny (reservasjon ikke nødvendig, ingen ekstratillegg utover de vanlige på middagsmenyen). Gratis WiFi i fellesområdene; internetthjørne mot avgift. Lekeplass og lekerom. Hage. Vaskeriservice mot avgift. Room service. Barneseng og trille skal være tilgjengelig (bør forhåndsbestilles). Minimarked i nærheten. Ca. 3,5 km til Chania. Begrenset gjennomgangstrafikk. Les mer om Apollo Mondo Enjoy-hotellene.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: torsdag 19 mai 2016
Hjemreise: fredag 27 mai 2016
Bosted: 1-ROMSLEILIGHET
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 698 NOK Pris per voksen

Kaya Side Side, Tyrkia  

Kaya Side som ligger et stykke utenfor Manavgat, er ett av de første hotellene som ble bygd i dette området. Etter en omfattende oppussing fremstår det nå i ny prakt. Bassenger, badeland og badestrand I det store bassengområdet er det også et barnebasseng, som har vannsklier for de yngste gjestene. De som er litt eldre og vil ha litt fart, vil sikkert sette pris på vannskliene i badelandet (10.00-12.00/14.00-17.00). Barn under 12 år må være i følge med voksne for å kunne bruke skliene. Badehåndklærne, solstolene og parasollene er gratis, også på stranden. Hotellet har også innendørsbasseng. Hotellstranden er finkornet, med litt grus enkelte steder. Sunn og variert mat I bufférestauranten, som har egen avdeling for de yngste gjestene, serveres sunn og næringsrik mat. Hotellet har to temarestauranter (italiensk og tyrkisk). BBQ grillrestauranten er utendørs og kan være stengt til tider pga. været. Fem barer; lobbybaren er åpen hele døgnet. Nattklubb på Café Turk ved stranden. Pent antrekk på kveldstid i alle restauranter. Hotellet har en ny kaffe- og juicebar, Mondo Coffee, hvor man får kjøpt god kaffe og nypresset juice – her kan hele familien roe seg ned etter aktive timer rundt bassengene. Her kan du lese mer om mat og drikke på Kaya Side. Is serveres hver dag mellom kl. 13.00-17.00. Kaya Side – også for barna Det finnes et bredt aktivitetsprogram for de yngste gjestene, med Club Polly & Mino og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. Barnas favoritter, Polly & Mino, er både kunnskapsrike og morsomme. Hvorfor ikke overraske ungene – bestill et besøk av våre sjarmerende venner på rommet. Dessuten er her lekeplass og aktiviteter som minidisko og film enkelte kvelder. Fire treningsrunder om dagen På Kaya Side er bruk av treningsrommet gratis; i tillegg arrangeres det fire treningsøkter pr. dag med skandinavisktalende instruktører. Her er også flere tennisbaner til gratis avnyttelse (utstyr mot betaling), mens spabehandlinger og massasje er mot avgift. Du kan leie sykkel- og løpevogner, samt låne gåstaver mot depositum på servicekontoret. Gratis entré til hamam; behandlinger mot avgift. Gratis basket- og sandvolleyball, samt vannpolo. Kano og bananbåt mot avgift. Her kan du lese mer om sport og trening på Kaya Side. Forøvrig Gratis WiFi; internettkafé mot avgift. Gratis matlagingskurs. Gratis dart, sjakk og backgammon. Room service hele døgnet, mot avgift. Biljard og spillrom, velværesenter og frisør– alt mot tillegg. Ca. 4 km til sentrum i Manavgat, og ca. 6 kmtil Side. Les mer om våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 815 59 903 så svarer vi på spørsmål om hotellet.
Avreise: lørdag 4 juni 2016
Hjemreise: søndag 12 juni 2016
Bosted: DOBBELTROM - All inclusive
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 613 NOK Pris per voksen
Loading

Dine valg

Viser alle reiser
× Reiselengde Alle

Kategorier

Antall stjerner

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!