Charter


Blue Village Tres Vidas Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Tres Vidas er en del av våre egen ferieby Blue Village Bahia Felíz. Her finnes alt fra Bamseklubben til et stort bassengområde, flere restauranter og et spasenter. Hotellet er bygget på terrasser i en skråning og har leiligheter med plass til 6 personer. Du bor stille og rolig, samtidig som du har alt det Blue Village Bahía Feliz har å tilby rett rundt hjørnet.  Bamseklubb og Thea's Coffee Shop & Juice Bar På Blue Village Bahia Felíz finnes blant annet Bamseklubben, lekeplass og et stort bassengområde. Om kveldene er det show med skandinaviske artister. Thea's Coffee Shop og Juice Bar som selger god kaffe, ferskpresset juice, salater og minibakverk ligger ved Playa Feliz. Blue Village – flere aktiviteter enn noensinne Tres Vidas tilbyr aktiviteter og trening for hele familien: Trening i samarveid med verdenskjente gruppetreningsselskapet Les Mills Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole samt Plask & lek i høysesongen Orquidea Club Spa med treningsrom og 25-metersbasseng Crawlekurs for voksne i høysesongen... og mye mer. Forhåndsbestill måltider Frokostbuffé, halvpensjon med middagsbuffé og all inclusive kan bestilles som tillegg. Frokosten serveres på Orquidea. Bestiller du helpensjon kan du variere middagene mellom Orquidea og Playa Feliz. Bestiller du all inclusive kan du variere alle måltidene mellom den lille restauranten på Playa Feliz og den store restauranten med stor buffé på Orquidea. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. Children's Corner i bufferestauranten serverer sunne favorittretter. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag er inkludert for all inclusive-gjester. Øvrige gjester kan bestille disse middagene som tillegg på stedet. Hvis du har bestilt halvpensjon serveres det lunsj istedenfor middag disse dagene Det finnes også et stort supermarked på området hvis du foretrekker å lage maten selv. Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarar vi på frågor om hotellet
Avreise: torsdag 16 april 2015
Hjemreise: torsdag 23 april 2015
Bosted: 1-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
1 998 NOKPris per voksen

Blue Village Orquidea Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

Orquidea har en meget sentral beliggenhet på Blue Village Bahia Feliz. Her finner du restauranter, barer, det store bassengområdet, sceneunderholdningen og mange av de aktivitetene som tilbys i ferielandsbyen. Den sentrale beliggenheten gjør at du bor nær alt det Blue Village Bahia Feliz har å tilby. Bamseklubb og Thea's Coffee Shop & Juice Bar På Blue Village Bahia Feliz finnes blant annet Bamseklubben, lekeplass og et stort bassengområde. Om kvelden er det ulike show med skandinaviske artister.  Blue Village – mer sporty en noen gang På Orquidea finnes det aktiviteter og trening for hele familien Treningstimer i samarbeid med verdenskjente Les Mills – gruppetrening Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole samt Plask & Lek i høysesong Orquidea Club Spa med trim og 25-meters basseng Crawlekurs for voksne i høysesong ... og mye mer.   Velg hvordan du vil bo Her finnes det rom og suiter som passer både par og store familier. Velger du premiumrom får du høyere innredningsstandar, noen rom har stor balkong med solsenger og noen har havutsikt. Velger du et designrom får du fin beliggenhet i et rom som er designet med tanke på familiers feriebehov.  Halvpensjon eller all inclusive Halvpensjon med middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Frokosten serveres på Orquidea. Barn under 13 år spiser gratis når måltidene bestilles hjemmefra. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag er inkludert for all inclusive-gjester. Øvrige gjester kan bestille disse måltidene på stedet. For deg som har forhåndsbestilt halvpensjon serveres lunsj istedenfor middag på juledagen og nyttårsaften. Grunnpris: Innkvartering i valgt romtype, frokostbuffé.

Ring 815 59 903 så svarar vi på frågor om hotellet
Avreise: fredag 10 april 2015
Hjemreise: fredag 17 april 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 8 dager
Fra: Rygge Moss Lufthavn
1 998 NOKPris per voksen

Kipriotis Maris Psalidi, Kos, Hellas  

Kipriotis Maris ligger i frodige omgivelser ved stranden et par-tre kilometer fra Kos by. Her kan hele familien nyte en avkoblende ferie på et hotell som har "alt", men som likevel er litt mindre enn våre andre familieanlegg Mythos Beach Resort og Kaya Side. Basseng og barnebasseng I bassengområdet er der et stort basseng og ett barnebasseng, gratis solstoler og parasoller. Badehåndklær mot depositum. På stranden (vei må krysses) kan man leie solstoler og parasoller. Her er også en strandbar. Barneklubb og svømmeskole Barna har mange aktiviteter å velge mellom. Les mer om vår egen barneklubb, Club Pollo & Mino og svømmeskolen på Kipriotis Maris – begge med spesialutdannet skandinavisktalende personale/instruktører fra bl.a. det svenske firmaet Trampoolin simskoler. Her er også lekeplass. Søsterhotellet Kirpiotis Panorama Aqualand har badeland (entré) med seks sklier for barn over 120 cm. Spis sunt og godt med Amondo I bufférestauranten Amvrosia kan glede deg over vårt nye mat- og drikkekonsept Amondo. Baren Nectar har en stor og hyggelig terrasse ved bassenget, og på kaffebaren Amondo får du kjøpt ekstra god kaffe, nypresset juise og godt bakverk. Kafépersonalet har blitt opplært av en av verdens beste baristaer, så de vet hvordan de skal lage den beste Latten. Sport og trening Like ved hotellet ligger et nytt, velutstyrt treningsstudio som er gratis for hotellgjestene. I tillegg organiseres det fire gratis treningstimer pr. dag under ledelse av profesjonelle, skandinavisktalende instruktører. Ellers kan du spille sandvolleyball, bordtennis og tennis gratis (racket mot depositum), squash og biljard mot avgift. Jacuzzi mot avgift. Sykkelutleie (også terrengsykler); det går sykkelsti hele veien inn til sentrum. Løpebaner, jogge- og sykkelløyper. Vannsport (mot avgift) på Kipriotis Village og spa (mot avgift) på Kipriotis Panorama & Suites. Gratis Wifi og underholdning Apollos gjester har gratis Wifi på hele hotellet. Tre kvelder i uken er det underholdning; én kveld er det Gresk aften (må reserveres). Room service i kjøkkenets åpningstid mot avgift. Vaskeservice mot avgift. Bussholdeplass like utenfor hotellet; det tar ca. 10 minutter inn til Kos by (ca. 3 km). Her kan du lese mer om alle våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 815 59 903 så svarar vi på frågor om hotellet
Avreise: fredag 5 juni 2015
Hjemreise: fredag 19 juni 2015
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 14 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
3 698 NOKPris per voksen

Blue Village Althea Beach Protaras, Kypros  

Blue Village Althea Beach minner om en ferielandsby og er bygget i etasjer mot havet. Her bor du med mange fasiliteter tilgjengelig i Perneraområde. Hotellet har aktiviteter og underholdning for hele familien. Bestill leilighet eller privat villa. Det finnnes to ulike bassengområder. Ved det store bassengområder finner du solsenger og bassengbar og ved siden av ligger barnebassenget med soltak og en liten sklie. Det finnes også et roligere område med et 25-meters basseng med solsenger ved en av leilighetsbygningene. Vanngymnastikk, spa og Bamseklubben I Bamseklubben blir barna fort kjent med jevnaldrende.Eksempler på aktiviteter for hele familien er:  Treningstimer i samarbeid med verdenskjente Les Mills - gruppetrening Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole for barn og crawlwskole for voksne i høysesong Treningsrom, massasje og spa Show med skandinavisk artister Store leiligheter Det finnes leiligheter med plass til 6 personer. Premiumleilighetene har best beliggenhet. Det finnes også villaer med plass til 8 personer.    Frokostbuffé, halvpensjon og all inclusive Maten har fått meget god omtale fra tidligere gjester. Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé eller all inclusive kan bestilles som tillegg. Gratis for barn under 13 år sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. Children's Corner er barnas egen buffé med sunne favorittretter.  Om dagen serveres det god kaffe, ferskpresset juice og youghurtis med topping i Thea's Cofee Shop & Juice Bar.  Grunnpris: Innkvartering i leilighet eller villa, ingen måltider

Ring 815 59 903 så svarar vi på frågor om hotellet
Avreise: mandag 6 april 2015
Hjemreise: tirsdag 14 april 2015
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 8 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 173 NOKPris per voksen

Blue Village Nausicaa Beach Fig Tree Bay, Kypros  

Blue Village Nausicaa Beach har en unik beliggenhet på en odde omgitt av det turkisblå Middelhavet. Her finner du en herlig blanding av aktiviteter og avkobling, og det er bare en kort spasertur til Fig Tree Bays sentrum og den fine sandstranden. Det finnes en klippestrand med tretrapp ut i havet og en liten steinstrand. Går du stien langs havet er det bare noen hundre meter bort til sandstranden i Fig Tree Bay. Bassenger og aktiviteter Bassengområdet har to store bassenger. Barnebassenget har soltak og en liten sklie. Lekeplass i hagen Det finnes også: Treningstimer i samarbeid med Les Mills - gruppetrening Vanngymnastikk, fotball og volleyball Svømmeskole for barn og crawleskole for voksne i høysesong To store bassenger Tennis og treningsmuligheter Boblebad og badstue   Førsteklasses mat Når det arrangeres kypriotisk aften serveres det spesialiteter som grillet halloumiost og rødvinsmarinert kjøtt med koriander. Frokostbuffé, halvpensjon med frokost- og middagsbuffé eller all inclusive med både is og drikke inkludert kan bestilles som tillegg. Barn under 13 år spiser gratis sammen med voksne når måltidene bestilles hjemmefra. Children's Corner serverer sunn mat i restauranten. Thea's Coffée Shop & juice Bar serverer kaffe, juice og yoghurt med ulike toppinger. Plass til store familier Det finnes leiligheter med plass til 7 personer. Vil du ha det litt ekstra luksuriøst bestiller du leilighet med eget basseng, boblebad og en minihage. Grunnpris: Innkvartering i valgt leilighetstype, ingen måltider.

Ring 815 59 903 så svarar vi på frågor om hotellet
Avreise: mandag 13 april 2015
Hjemreise: mandag 27 april 2015
Bosted: 2-romsleil. for 2 pers.
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 818 NOKPris per voksen

Sunwing Fañabe Beach Playa de Fanabé, Tenerife, Kanariøyene, Spania  

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell på Tenerife 2014. Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach, som flere ganger har blitt kåret til familiehotell nummer én. Og det skjønner vi godt. Med et av naturskjønne Teneriffes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr Sunwing Fañabé Beach et perfekt opphold for hele familien. Uansett om du velger våre minste leiligheter eller våre store familieleiligheter bor du ekstra romslig på Sunwing Fañabé Beach. Leilighetene er lyse, luftige og utstyrt med alt en barnefamilie kan ønske seg. I det hyggelige utearealet finner du det meste av det som skal til for å få en vellykket ferie. Det lokale vertshuset Vicente's Kitchen & Grill med en koselig uteservering mot bassengområdet. Her kan du nyte et hyggelig og stemningsfullt måltid med familien. På menyen tilbys både spanske spesialiteter og populære, internasjonale retter. Her ligger hotellets basseng, som alltid er oppvarmet til minst 25 grader**. Du finner også Lollo & Bernies Mini Land, Mini Market & Deli, fitness, treningsstudio, spa, bufférestaurant og Play & Chat der våre unge gjester kan spille PlayStation, prøve Eye-toy, chatte med kompiser og surfe på nettet. Om kvelden kan du slå deg ned i Lime Bar og ta en forfriskende drink mens vårt proffe showteam underholder både voksne og barn.

Ring 815 59 903 så svarar vi på frågor om hotellet
Avreise: tirsdag 1 september 2015
Hjemreise: tirsdag 22 september 2015
Bosted: 2-roms leilighet Family uten balkong eller terrasse
Reiselengde: 22 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
7 120 NOKPris per voksen

Mythos Beach Resort Kolymbia, Rhodos, Hellas  

To bassengområder I det ene bassengområdet er det to bassenger – det ene er et oppvarmet aktivitetsbasseng, det andre et barnebasseng med en vannsklie. Det andre området ligger mellom trærne ved hotellstranden og er bare for voksne; her har bassenget også en liten jacuzzidel. Solstoler og parasoller er gratis både i bassengområdene og ved stranden, det er også badehåndklærne. Barne- og aktivitetsbassengene er oppvarmet til minst 20 grader i tiden 13.04-20.05 og 20.09-26.10. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Hotellet har også oppvarmet innendørsbasseng. Sunn og variert mat Mythos Beach Resort har to restauranter – én buffé- og én à la carte-restaurant (den siste er ikke med i All Inclusive-programmet). I bufférestauranten er det mikrobølgeovn og egen buffé for barna, der menyene er satt sammen av vår svenske kokk. Her serveres sunn mat i tråd med de siste kostholdsrådene. Hotellet har flere barer, også en poolbar hvor det serveres enkle retter som hamburgere, pizza, pasta og salater. Ved voksenbassenget ligger en ny kaffe- og juicebar hvor du får kjøpt god kaffe og godt bakverk – her kan hele familien roe seg ned etter trening og lek. Her kan du lese mer om mat og drikke på Mythos Beach Resort. Mythos Beach Resort – barnas paradis Det finnes et bredt aktivitetsprogram for de yngste gjestene, med barneklubb og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. Fire treningsrunder om dagen På Mythos Beach Resort er bruk av treningsrommet gratis; i tillegg arrangeres det fire treningsrund pr. dag med skandinavisktalende instruktører. Her er også minigolf og tennisbane, og et spa med velgjørende behandlinger og badstue (mot avgift). Kajakk, brettseiling og seiling tilbys på nabohotellet (mot avgift). Her kan du lese mer om sport og trening på Mythos Beach Resort. For øvrig Kveldsunderholdning. Gratis WiFi i hele hotellområdet, og internetthjørne i resepsjonen mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Butikk. Gangavstand til tettstedet Kolymbia med barer, restauranter og butikker. Ca. 4 km til Afandou. Bussterminal i nærheten av hotellet for lokalbusser til bl.a. Rhodos by. Her kan du lese om alle våre Apollo Mondo Family Resorts.

Ring 815 59 903 så svarar vi på frågor om hotellet
Avreise: søndag 19 april 2015
Hjemreise: søndag 26 april 2015
Bosted: DOBBELTROM
Reiselengde: 7 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
2 953 NOKPris per voksen

Intertur Hawaii Mallorca Htl and Suites Magaluf, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Ligger i Torrenova, 150 m fra stranden, mellom Palmanova og Magaluf, 250 m fra et område med butikker, restauranter og barer. Dette komplekset består av to bygninger, en hovedbygning ved havet og en bygning med suiter som ligger rett over gaten fra hovedbygningen. Fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, bar, kafé, trådløs Internett-tilgang (ekstra kostnad), heis, svømmebasseng, barnebasseng, lekeplass, mini klubb, biljard, bordtennis og 24-timers resepsjon. Rommene har mini-bar, te / kaffe-koker, luftkondisjonering, oppvarming, trådløs Internett-tilgang (ekstra kostnad), safe (ekstra gebyr), telefon, TV, hårtørker, baderom og balkong / terrasse. Juniorsuitene har tøfler, morgenkåpe og stue. ** Ved valg av "all inclusive": Alt inkludert-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og drikkevarer til måltidene slik som brus, øl, vin, vann og alkoholholdige drikker av lokale merker. Drikkevarer serveres fra morgen til sent på kveld (ca. til 22.-24.00). Åpningstidene kan variere mellom hotellene. På noen hotell er aktivitetsprogrammet også inkludert. ** ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt pga vær / årstiden. ** ** Vær oppmerksom på at følgende fasiliteter: gym og panoramaterrasse (kun for voksne), kan brukes i bygningen med suitene som ligger tvers over gaten fra hotellet. ** Adresse: C / Torre 1, 07181 Palmanova, Mallorca, Spania.

Ring 815 59 903 så svarar vi på frågor om hotellet
Avreise: søndag 10 mai 2015
Hjemreise: torsdag 21 mai 2015
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 12 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 817 NOKPris per voksen

Viva Mallorca Aparthotel Can Picafort, Mallorca, Baleariske øyer, Spania  

Nytt og fint leilighetshotell med stort bassengområde. Viva Mallorca er et helt nybyggd leilighetshotell som ligger ved strandområdet i Can Picafort. Hotellet består av flere bygninger rundt et flott bassengområde med to svømmebasseng og separat barnebasseng. Ved bassengene finnes det solsenger og en poolbar som serverer småretter. Hotellet har også en a la carte-restaurant og underholdning på kveldstid. I tillegg finnes det et sportssenter, bordtennis, minigolf, tennisbane og et minimarket. Leilighetene har eget bad/dusj og WC, air-condition,kjøkkenkrok med kjøleskap, tv, telefon og balkong. Muligheter for ekstra oppredning på sovesofa. Rengjøring 5 dager/uke.

Ring 815 59 903 så svarar vi på frågor om hotellet
Avreise: tirsdag 28 april 2015
Hjemreise: tirsdag 12 mai 2015
Bosted: Leilighet 1 soverom, Ingen måltider
Reiselengde: 15 dager
Fra: Oslo Gardermoen Airport
4 862 NOKPris per voksen

Hotell IFA Beach San Agustin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania  

IFA Beach har en voksen atmosfære og en fin beliggenhet ved sandstranden i San Agustin.  Mellom stranden og hotellets hage ligger strandpromenaden som går helt bort til Playa del Inglés og det er gåavstand til både restauranter og butikker. Hotellet har 18 års aldersgrense.  Det vokser palmer i hagen og det finnes to bassenger. Avkobling og massasje får du i de to boblebassengene og vil du ha noe å drikke finnes det en bassengbar. Ulike romtyper Du kan velge mellom juniorsuite eller dobbeltrom. Alle med balkong. Dobbeltrommene har havutsikt eller begrenset havutsikt.   Bestill all inclusive Setter du pris på god mat, drikke og musikk har hotellet blant annet bufférestaurant og en lobbybar med show og musikkunderholdning flere kvelder i uken. Halvpensjon og all inclusive kan bestilles som tillegg. Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag er inkludert i halvpensjon og all inclusive.  Grunnpris: Innkvartering i dobbeltrom, frokostbuffé eller halvpensjon, avhengig av romtype. 

Ring 815 59 903 så svarar vi på frågor om hotellet
Avreise: lørdag 5 desember 2015
Hjemreise: lørdag 19 desember 2015
Bosted: Dobbeltrom
Reiselengde: 15 dager
Fra: Ålesund Aalesund Vigra
6 463 NOKPris per voksen
Loading

Dine valg

Viser alle reiser

Kategorier

Antall stjerner

Romtype

Fasiliteter

Pris

Destinasjoner

Arrangør

Søk hotellnavn